magii şi alte tâmpenii

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Re: magii şi alte tâmpenii

Mesaj  baso la data de Lun Sept 25, 2017 2:06 pm

ENKI a scris:N-am dat importanta prea mare pana acum hipnozei, n-am incercat niciodata si nu cred ca m-as lasa pe mana unui necunoscut, chiar daca, recunosc, sunt si eu curios cum functioneaza. Laughing

Yo atunci eram o tanara aventuriera si curioasa raset Evident ca acum nu m-as lasa pe mana unui necunoscut si nici nu mai sunt curioasa ce as putea afla sub hipnoza raset Bine, nu neg faptul ca pot fi induse stari de hipnoza, insa mi se par a fi prea riscante astfel de experimente in care hipnotizatorul poate baga in subconstientul hipnotizatului tot felul de virusi .

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: magii şi alte tâmpenii

Mesaj  baso la data de Lun Sept 25, 2017 4:15 pm

Alta bazaconie. Azi am fost la Posta ca sa expediez un plic recomandat cu confirmare de primire pe care am scris cu rosu adresa expeditorului  si a destinatarului. Tipa de la ghiseu : Hmm, ati scris cu rosu ? Data viitoare si niciodata  sa nu mai scrieti cu rosu pe plic. Evident ca m-a mancat in izda s-o intreb unde scrie ca n-avem voie a scrie cu rosu pe plic. I-am explicat ca doar pe tintenul rosu l-am avut in poseta ca sa scriu pe plic si sa completez fomularul, pasta albastra de la pix dand rateuri. Tipa mi-a replicat ca nu stie cu precizie unde scrie asta, insa asa a primit instructiuni de la superiori, sa nu primeasca plicuri scrise  si formulare completate cu rosu raset Am privit-o lung si am intrebat-o  daca avem voie sa scriem cu verde pe plic si formular, ori avem nevoie de vreo derogare speciala de la Posta Romana si pentru scris cu verde de la scrisul doar cu albastru sau cu negru ?  laugh  Am incuiat-o si a inceput sa rada. Laughing  Doamneee... ce nebunie in tara asta  laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: magii şi alte tâmpenii

Mesaj  ENKI la data de Mier Oct 25, 2017 5:13 pm

Cu greu mi-am amintit pe unde am discutat despre hipnoza, ocazie cu care am citit si comentariul cu pixul rosu din 25 septembrie, care nu mi-a aparut la vremea lui ca fiind nou. Laughing

Pun postarea+discutia aferenta aici, cu mentiunea ca Florin Cornescu este cabalist.


Florin Cornescu
6 ore ·

As vrea sa discutam un pic despre un subiect de interes, considerat de unii "tabu" sau "diavolesc"... ce este transa hipnotica, si despre cum poate fi ea utilizata in "bine" sau in "rau".
Transa este o stare, o abilitate a minții. Dacă am avea în permanentza pe cap electrozii unui electroencefalograf, am observa când intram și când ieșim din transa. Frecventza de lucru beta, caracteristica unui creier adult în stare de trezie, este peste 14 Hz, adică peste 14 pulsuri pe secunda a curenților care parcurg rețeaua neuronala. Ea poate ajunge și la o suta, când omul este nervos. În mod normal, când aceasta frecventza scade sub 14 Hz, adultul adoarme. Toate tehnicile hipnotice folosesc diferite metode de a scădea aceasta frecventza sub 14 Hz, dar sa nu adormi. În Alpha, 8-14 Hz, deja adultul este extrem de sugestionabil. În cazuri foarte rare, când îl duci în Theta, 4-8 Hz, atunci e chiar o păpușă pe sfori. Dar Theta e extrem de greu de atins suficient timp, greu, dar nu imposibil. Și sunt diferite metode pentru asta, prin mirosuri plăcute, sunete sau melodii de anumit fel, cuvinte cheie, un anumit ton al vocii terapeutului (sau manipulatorului, depinde de intenția lui), imagini vizuale repetitive.
Meditația nu înseamnă neapărat transa, poți fi perfect lucid. Atenție, a nu confunda "lucid" cu "alert". Și în transa poți fi lucid, dar nu mai ești alert. Asta creează o stare deschisa sugestiei, dar nu înseamnă neapărat sa fie o stare somnolenta, ci o stare în care te deschizi, ești lucid, dar atât de liniștit, încât te simți ca un sugar în bratele mamei lui, perfect liniștit și în deplina sigurantza. Asta fac hipnotizatorii - te aduc în această stare. Au aceasta abilitate. Și cei mai multi preoți, când credinciosul se duce la ei, și ii face sa se simtă protejați, - credinciosul nu știe ca, ducandu-se deschis, cu încredere, el se expune unor sugestii hipnotice extrem de puternice, și depinde dacă preotul e cinstit sau nu ca sa utilizeze aceasta stare ca sa îl ajute pe credincios sau sa îl manipuleze.
Un copil pana în opt ani este, chiar treaz fiind, într-o stare de acest tip, lucid, dar deloc alert, deloc suspicios, sub 14 Hz. În jur de 10, mai precis. De aceea e extrem de deschis sugestiilor - practic pana la opt ani se produce "imprimarea" subconștientului cu "programele" de funcționare pentru restul vieții. Orice nerozie spusa de un adult în care copilul are încredere, în preajma căruia nu e "alert", e luata ca adevăr absolut. Dacă un tata, de ex, nu știe asta, și la o stare de nervi ii spune copilului "ești un idiot, un prost, un tâmpit", copilul va crede asta tot restul vieții. Și restul vieții lui va fi doar un lung lanț de esecuri. Iezuitii spuneau - "da-mi un băiat pana în 8 ani și va fi al bisericii pe viata".
Sa concluzionam - transa nu e buna sau rea, depinde de cum o folosim. Ea poate face schimbari semnificative in acele "programe" din subconstient, sau il poate face pe om sa isi aduca aminte de lucruri adanc imprimate in subconstient, lucru pe care nu-l poti face constient si alert fiind. Oamenii cred de obicei ca transa e ca in acele show-uri de proasta calitate - nu e deloc asa. Sigur ca, dandu-te pe "mana" altcuiva, e posibil sa nu stii ce face, de aia eu insist pe utilizarea acestor tehnici de catre fiecare, fiindca omul isi poate face si singur aceste switch-uri - sigur, e mai dificil, dar se poate, de exemplu inregistrezi mesajul pe care vrei sa ti-l "bagi" in subconstient, cu voce joasa, monotona, intri in starea de transa, si iti asculti propria voce inregistrata, functioneaza teribil de eficient!
În privința lui Calogero sau a altor hipnotizatori "publici", e posibil ca o parte din ședințe sa fie regizate. Dar gânditi-va ca unii oameni ajung la el în situații disperate, și se duc ca la un salvator - așa că sunt extrem de deschiși, de încrezători, și le e ușor sa intre foarte rapid în acea stare de sugestionabilitate necesara "sondarii" subconștientului! Am spus-o deseori - și medicii alopati ar trebui sa aibă cunoștințe solide despre aceste tehnici, fiindcă ele pot cataliza puternic tratamentul alopat. Când ajungi la un medic de care ai auzit o gramada de lucruri bune, și ai deplina încredere în el, deja ești pe jumătate vindecat - dacă medicul îți dă tratamentul, și îți dă și un mesaj de sugestie pozitiva, de genul "stai liniștit, te vei face bine rapid", deja vindecarea e asigurata. Sunt forte imense de autovindecare în noi, dar cel ce comanda aceste funcții este subconștientul, nu conștientul. Acolo trebuie făcută schimbarea, degeaba omul repeta ca un papagal "mi-e bine, mi-e bine" dacă subconștientul e invadat de frică.
Sa va povestesc ceva. M-am dus acum vreo patru ani la un curs de theta-healing, ținut de o terapeuta excepțională, Anca Nistoroiu. Citisem inainte cartea Viannei Stiebal, iar Anca ne-a explicat si ea inainte - daca vrei sa faci o "scanare" mentala a unei persoane, pentru a pune un diagnostic -atenție, niciodata fara acordul persoanei! - nu-ti bate capul cu forma si culoarea organelor. Imagineaza-ti ca intri in corpul omului prin chackra Coroanei, intr-o ceata foarte densa, laptoasa. Daca reusesti sa iti duci mintea in starea de Theta, daca esti bine "conectat" cu semnalele corpului acelei persoane, in zonele bolnave vei "vedea" altceva decat acea ceata laptoasa - imagini sugestive, sau pur si simplu pete sau lucruri inchise la culoare. Am pus atunci trei diagnostice - ma rog, nu chiar diagnostice, dar am indicat precis care sunt zonele bolnave - la trei persoane pe care le vedeam pentru prima data. Aceste persoane s-au oferit sa le "scanam", s-au asezat pe rand in mijloc, iar ceilalti 16 faceau "scanari". Anca s-a bucurat, faptul ca am "nimerit-o" la toate trei cazurile insemna ca am inteles fenomenul.
La ultima "pacienta" a fost chiar simpatic. Am "vizualizat" interiorul corpului persoanei, am "coborât", nu vedeam nimic decât alb pana când, ajungând în dreptul rinichilor, am avut un soi de flash - coboram cu parașuta pe o pajiște, verde și faina, dar care avea o zona destul de mare pe care iarba nu crescuse. Acea zona avea forma unui bob de fasole. Iar eu "eram" în dreptul rinichilor- am spus "ai o problema la rinichi!" Am mai coborât un pic, și am intrat imediat într-un fum negru, și zic "și în zona genitala". Tipa se întoarce socata către mine, și zice - "am de trei ani o infecție urinara severa, când e pe rinichi, când coboară pe "genital", dar am ascuns asta, nici maica-mea nu știe!"
Ar trebui înțeles un lucru. Aceste abilități le avem toți, fără nici o excepție. Ce lipsește unora e puterea de a merge pe acest drum, de a practica, de a folosi absolut orice oportunitate pentru a ne opune vechilor mecanisme mentale păguboase, cum ar fi scepticismul, sau teama de eșec. Iti trebuie o disciplina mentala ce trebuie cultivata, fiindcă toți avem momente de "cădere". Când avem mici reușite, trebuie sa insistam asupra lor, sa le ridicam importantza, când avem eșecuri trebuie sa le minimalizam ca importanța.
A, încă un lucru foarte important! Știți sa va construiți o "ancora"? "Ancora" este un gest, sau un mic obiect, pe care sa îl "legați" mental de o stare linistita a mintii. Ai nevoie de vreo doua săptămâni. Eu, de exemplu, mi-am fabricat ancora în felul următor - seara, înainte de culcare, intram într-o stare cat mai linistita a mintii, și îmi readuceam în memorie, prin vizualizare, ca stau pe un șezlong pe o plaja din Grecia care mi-a plăcut foarte mult. Când ma simțeam foarte relaxat, îmi apucam și îmi strângeam un pic lobul urechii drepte. Am făcut asta timp de vreo doua săptămâni, eram din ce în ce mai relaxat, și seara de seara vizualizam din ce în ce mai profund - am început sa simt mirosul marii, sa simt cum vantul imi arunca fire de nisip pe piele și sa aud valurile și pescărușii. Ulterior, în timpul zilei, dacă ma enervam, știu eu, la servici, sau în vreo discuție, sau dacă vreunul dintre copii făcea vreo boroboața, îmi apucam lobul urechii drepte - și instantaneu vizualizam acea plaja, și instantaneu ma calmam! E foarte utila o ancora de liniștire, când înveți trucuri de hipnoterapie. Sigur, la un moment dat îți disciplinezi mintea, și nu mai ai nevoie de "ancore"... dar la început sunt foarte utile.
Hai sa va mai spun ceva. Semnul crucii este, pentru credincios, o "ancora"- te aduce în acea stare de transa "utila". Și verigheta e o "ancora"- când te uiți la ea, îți aduci aminte - "of, Doamne, sunt însurat cu adevărat, am crezut ca-i doar un coșmar!")))))!
Am uitat ceva amuzant! La acel curs de theta-healing a participat si un prieten al meu, Radu Petrica. Si el s-a oferit sa faca pe "pacientul". L-am "scanat", nu am vazut nimic, dar la un moment dat am avut tot o "viziune", Petrica cantand la acordeon. Si i-am spus asta. L-a bufnit rasul - si ne-a spus ca intr-adevar a cantat la acordeon la un cerc al elevilor, la Scoala Populara, dar doar pana la vreo noua ani, cand s-a lasat de muzica si s-a apucat de arte martiale!
Îmi place
Vezi mai multe reacţii
Distribuie
34 34
3 distribuiri
39 comentarii
Comentarii
Emilia Mironica
Emilia Mironica Îmi place ceea ce ai scris , este folositor nu numai informativ. Totuși , critica subtilă către Calogero e puțin nelalocul ei. El a ajutat foarte mulți oameni să-și conștientizeze potențialul. Să ținem cont totuși că puțini oameni au puterea educației sau a auto-educației și sînt lipsiți de informații utile. Smile
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 5 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu A, m-ai inteles gresit, Emilia. Eu nu-l critic pe Calogero. Ajuta oamenii, si atunci chiar si regizarile au un rol important, mentin increderea in terapeut. Dar nu-s fanul regresiilor hipnotice, prefer terapiile directe... sa iti explic de ce.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
2
· 4 ore · Editat
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Creierul uman functioneaza pe baza de "arhetipuri", el poate receptiona si decodifica gresit arhetipurile astea. "Vampirii", "diavolii", "Iisus", si multe altele sunt arhetipuri atat de inradacinate in Inconstientul Colectiv, incat omul isi poate rezolva prin acea "aventura" in Astral o problema, dar sa se "captuseasca" cu alte cinci! Creierul trebuie sa dea o "fatza" unui arhetip, care e o CALITATE, o TRASATURA, un NIVEL... altfel nu-l percepe. Iar Calogero nu explica asta subiectilor. Sa zicem ca ai avut un tata abuziv si sever. Sau, din contra, iubitor si protectiv. Atunci, cand te duci in "astral", sau in vis, calitatea de "severitate", sau de "iubire", iti va aparea sub chipil tatalui tau. Acum, nu-i vorba- exista responsabilitatea personala, si discernamantul fiecaruia. E o Lege a Naturii - cine nu evolueaza, va ajunge sa fie stors de energie, timp si bani, si in cele din urma, epuizat si tras pe linie moarta, psihic - prin psihoze de tip schizofrenic - sau fizic - prin destrupare.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 4 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu In afara de asta, se creeaza o dependentza de terapeut. Stii, "canapeaua lui Freud" e tare pacatoasa!
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 4 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica La ultima experiență din timpul cînd făceam ”șotron” de colo colo încercînd să înțeleg ce dracu se întîmplă cu mine ( undeva prin 2006) și cu viața mea , înainte de a ajunge în theta am fugit efectiv de la ședința terapeutei deși era super decorul pentru un somn odihnitor...A fost consternată dar nu m-a putut opri. I-am spus în fugă în timp ce plecam: Caută alți fraieri pentru ambientul și fotoliul tău...
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 2 ore · Editat
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu He, he!
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 2 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu In afara de asta, in "astral" nu stii ce receptionezi. Pot fi simple plasmuiri ale imaginatiei, pot fi "programe" vechi din subconstient care se reveleaza sub forma de arhetipuri, pot fi "captari" ale altor minti. Dar pot fi si importante. Aici, ca si in orice cale, discernamantul si practica asidua fac diferenta. Romanii spuneau despre "vise", referindu-se la transe, ca sunt de doua feluri - care ies pe "poarta de fildes", si care nu-s de luat in seama, sau care ies pe "poarta de corn", care sunt extrem de importante.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 4 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Leonardo da Vinci a lăsat schițe pentru - costum de scafandru, submarin, tanc, mitraliera, elicopter, parașuta, și încă vreo zece chestii care au apărut la sute de ani după. Sigur, le-a schițat sau a încercat sa le construiască din materialele folosite pe vremea lui, dar e evident ca a văzut "arhetipurile".
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 4 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Totusi in cazul regresiei cred ca e important si terapeutul,experienta si vibratia terapeutului.Uneori prin theta ajungi intr-un punct in care te poti bloca si prin regresie sa poti depasi starea,emotia,tiparul.Eu lucrez cu ambele si in regresie folosesc pentru curatarea energiei ce iese in campurile persoanei un simbol din karmic reiki,asta nu prea o spun,cam tin pentru mine cum lucrez.De aia dupa regresie nu pleaca cu multe mizerii in campuri,energiile pot fi curatate,dar trebuie lasate lectiile pentru a fi constientizate si ii descarci prin theta programul de constientizare a situatiei,a tiparului avut.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 2 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Acel simbol îți folosește ție, nu subiectului.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Și bine faci. Te aduce, ca o "ancora", în starea de încredere deplina în propriile puteri.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Nu doresc ca acea energie ce iese din campul persoanei sa ajunga in campul meu si atunci ma folosesc de simbol ca sa curete ce vine si ii multumesc frumos acelei energii pentru ajutor.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Imi cer scuze ca am scris pe pagina ta.Voi sterge ce am scris.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 1 oră
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Șterge, dacă crezi ca nu e ok dptdv, pentru mine sunt bune toate semnalele voastre. Ma "reglează".
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Pe mine nu mă deranjează.Mă gândeam că am cam invadat pagina ta.Ok,las subiect de discuție si cu alte persoane.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Un terapeut bun stie daca persoana a intrat in transa sau doar fabuleaza,stand intr-o zona a imaginatiei,ii privesti musculatura care iti spune multe despre starea persoanei sau il "simti".
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
2
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Pentru a nu capta din egregoriul colectiv folosesti tehnici samanice si il tii in afara zonei energiei de influenta a altor persoane.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Hmm! Draga prietena, asta e cel mai greu! Dacă, în vieți anterioare, acel suflet incarnat acum a fost "folosit" de anumiți manipulatori inițiați, și are acest "program" deja implantat, acel "canal" pe poziția "deschis", nu prea poți sa faci asta. Îl poți doar ajuta sa învețe singur, doar el, prin multa munca, va înțelege unde e "supapa". "Supapa" poate fi și un cuvânt - cheie.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Da,nu toți pot sta in afara egregoriului din cauza propriilor programe "aduse".Dar eu personal lucrez mai usor tinandu-l pe energia mea un timpul lucrului .
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 1 oră
Administrează
Mihaela Istrati
Mihaela Istrati In masura in care terapeutul se poate detasa de tot si de toate, da, asta e solutia: sa-l tragi dupa tine.
De altfel, asta se intampla de la sine. Nici nu e de facut ceva anume decat sa nu te situezi tu ca terapeut in energia programelor.
Eu, cel putin, asa lucrez...
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 57 minute
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Daca esti corect ii tai corzile persoanei care vine la terapie,asa el discerne si stie singur daca mai are nevoie de suport din partea ta ca si terapeut.Dar poate veni sa beti o cafea impreuna ca si cunostinta.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
2
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Doar parere personala.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
2
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Păi , dragă Nicoleta Baciu , dacă tu ca terapeut îi tai corzile persoanei care vine la terapie , cu ce o ajuți efectiv?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu O ajuti in timp ce-i lucrezi,cand pleaca acasa va lua cu ea doar un program,nu e necesar sa ii pompez eu energie cat el este acasa,ci el sa stie cum sa se ajute singur.De ce sa-l fac dependent de mine?Da,sigur! Doar pentru partea financiara.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 2 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu A se vedea acel "drept divin la bani" pe care insista Ovidiu Dragos Argesanu. programul păgubos "banul e ochiul dracului" nu-l prea poti "rupe" altfel, mai ales ca putini inteleg cat de greu apasa asupra destinului personal. Atunci, il anihilezi printr-un "program" puternic, care sa actioneze contrar. E greu, fiindca si timpul intra in ecuatia asta.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 58 minute · Editat
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Programul cu care pleaca nu doresc sa-l spun,e experienta si munca mea de ani.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
2
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Programul cu care pleacă?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Da.Conștientizarea.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 50 minute
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Fiecare persoana are capacitatea sa se ajute singur,nu sa il tii in iluzia ca doar terapeutii stiu si pot,fiecare poate.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
2
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Posibil să nu ne înțelegem în concepte.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Tu ai o credință anume Nicoleta?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Da.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica În ce crezi? Sau , în cine?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Lucrand de la 9-21 in fiecare zi,nu cred ca e corect sa ii tii legat de tine.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Oana Sarca
Oana Sarca Florin Cornescu vreau si eu o recomandare de carte, unde sa gasesc informatiile astea despre frecvente.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
2
· 2 ore
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu O sa ma gândesc ce sa îți recomand.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 40 minute
Administrează
Oana Sarca
Oana Sarca multumesc
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 28 minute
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Hai sa spun un lucru pe care nu il spun terapeutii.Cand tii corzi cu cei carora le lucrezi sau le faci initieri,cand esti obosit te "hranesti" din ceilalti prin corzile facute.Asta ar putea fi numit vampirism energetic,ceea ce mie nu prea imi pare a fi corect.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 45 minute · Editat
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Ești conștientă că tu creezi o formă de control?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu A lucra detasat crezi ca e o forma de control?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Eu sustin ca e corect sa tai corzile energetice de cei carora le lucrezi.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Și eu susțin că doar ei ( ”pacienții” tăi) pot decide să taie corzile sau nu... Este dreptul lor să decidă în cazul cînd sînt conștienți de propriul potențial. Tu ca terapeut , tăind corzi fără ca pacientul să înțeleagă pe deplin ce se întîmplă , îi violezi un drept fundamental: dreptul de a decide.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore · Editat
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Suntem pe pagina altei persoane si devagam de la subiectul expus de Florin Cornescu.Ma opresc aici si raman cu ale mele.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Care ei?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Ce faci? Vrei să fugi de la explicații?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Da.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Ok. E dreptul tău.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Stiu.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 2 ore
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Atunci , învață și pe cei cărora le tai corzi ce drept au...
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Am dreptul sa tai corzile oricui se leaga de mine,nu crezi?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Cei cu care lucrez vor invata sa se descurce singuri,sa se sustina singuri la un moment dat.De fapt asta ar trebui sa invete toti,ceea ce stiu eu sau altii poate invata oricine,nu sa stea legati intr-o interdependenta de altii pe care ii consideri mai buni decat tine.Toti pot sa se sustina singuri la un moment dat.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 2 ore · Editat
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Nu fug de explicatii,ci avem idei diferite despre viata.Mie nu-mi place sa stau dependenta de altii.Cred in puterea mea interioara care este conectata la puterea lui Dumneze,ce este Atotstiutor,Atotputernic si este Tot si Toate.Sau altfel spus sunt par...Vezi mai mult
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 1 oră
Administrează
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu Sut sanatoasa tun de 18 ani.Copiii mei sunt sanatosi si nu iau medicamente.Oare cum?
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Emilia Mironica
Emilia Mironica Orice gînd este energie...
Fotografia postată de Emilia Mironica.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
· 1 oră
Administrează
Nicoleta Baciu a răspuns · 1 răspuns
Florin Cornescu
Florin Cornescu Sa luam cazul, mult mai des intalnit decat pare, al programului "banul e ochiul dracului". Poate o bunica ti l-a bagat in cap la cinci ani, cand veneai de mana cu ea de la slujba de duminica. E un program teribil, va explic imediat.
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 49 minute
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Copilul creste, devine adult, dar nu are cum sa constientizeze "viermele" acelui program, care "roade". Ce observa omul? Observa ca nu reuseste toata viata sa puna caramida peste caramida, tot ce face pierde. Tot Universul "colaboreaza" la asta... ori ii ia casa foc, ori masina, ori are inundatii in apartament de opt ori pe an, si isi risipeste resursele tot incercand sa repare. N-o sa isi faca asigurare! Va asigur
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 48 minute
Administrează
Florin Cornescu
Florin Cornescu Si daca, din intamplare, castiga o suma mai substantiala, ceva salarii compensatorii, sau isi mosteneste matusa, subconstientul ii va "sugera" cele mai imbecile cheltuieli posibile. Subconstientul nu poate suporta conflictul interior... il "rezolva" cumva. Omul va imprumuta exact acele persoane de la care nu isi va recupera banii. Si, dupa un an sau doi, e la fel de sarac... dar il vezi ca spune, cu satisfactie- "parca acum sunt mai linistit"!
Îmi placeVezi mai multe reacţii
·
1
· 47 minute

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: magii şi alte tâmpenii

Mesaj  baso la data de Mier Oct 25, 2017 11:18 pm

Mda, ciudata conversatie.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: magii şi alte tâmpenii

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum