teoria conspiraţiei

Pagina 5 din 34 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Urmatorul

In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Lun Feb 27, 2012 2:17 pm

Nu auzisem pana astazi de anulabilitate absoluta, da' recunosc ca-mi place cum suna. laugh

Avocata Cristiana Uzuna: “Demersul administrativ al desemnarii lui Mihai Razvan Ungureanu in calitatea de candidat la functia de prim-ministru sub anulabilitate absoluta”

In fapt - La data de 6 februarie 2012, prin Decretul nr. 259/2012, publicat in M.Of. 95/2012, presedintele Romaniei desemneaza pe dl. Mihai Razvan Ungureanu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Prin acest decret domnul Ungureanu urma a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, potrivit art. 103 al. 2 din Constitutia Romaniei. La data de 8 februarie 2012 dl Ungureanu si-a inaintat demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe, devenita efectiva la 9 februarie 2012.

Ca nota, demisia a fost anuntata pe site-ul Administratiei Prezidentiale cu mentiunea ca „Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Mihai Razvan Ungureanu”.

Intre luni, 6 februarie 2012 si miercuri, 9 februarie 2012, Romania a functionat cu premier interimar, domnul Catalin Marian Predoiu si un candidat desemnat la functia de prim-ministru, directorul in functie al Serviciului de Informatii Externe.

In drept,

Contestand decizia de desemnare drept candidat la functia de prim-ministru inteleg sa analizez decretul de desemnare si, pe cale de consecinta, dispozitivul acestui decret. Dispozitivul decretului face trimitere la art. 94 lit. c) din Constitutia Romaniei, ce se refera la numirea in functii publice, fara o precizare in concret a elementului supus numirii. In Constitutia Romaniei la art. 16 al. 3 se vorbeste de functii si demnitati publice, termeni ce arata misiunile constitutionale diferite atribuite fiecareia in parte. Daca pentru functia publica avem raportarea stricta la functionarul public, demnitatea publica exprima mai mult decat o categorie a dreptului administrativ, retinand totusi ca functiile publice si demnitatile publice sunt intr-o incontestabila legatura.

Din diferentierea terminologica anterior mentionata se arata neechivoc intentia legiuitorului la a limita atributul constitutional al numirii, de catre presedintele Romaniei, doar la functiile publice.

Acum, analiza se poate dezvolta pe doua paliere. Primul, in care calitatea de candidat la functia de prim-ministru reprezinta o demnitate publica si, al doilea, in care calitatea de candidat reprezinta o functie publica.

Chiar daca textul constitutional, prin raportare la dispozitivul decretului sus-mentionat si potrivit atributiilor constitutionale conferite presedintelui Romaniei, afirma situatia unei functii publice, consider ca ne aflam in cazul demnitatii publice. Daca per a contrario am considera situatia unei functii publice, aflata in sfera de aplicare a dispozitiilor Legii nr. 188/1999, consider ca sunt suficiente elemente pentru a concluziona fara putinta de tagada ca domnul M.R.Ungureanu se afla in incompatibilitate la momentul desemnarii.

Inainte de a mai merge mai departe, se impun cateva precizari de ordin general cu privire la situatia juridica in care se afla candidatul desemnat la momentul semnarii decretului si pana la anuntul demisiei sale.

In 5 decembrie 2007 Camerele reunite ale Parlamentului au validat numirea lui Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe, functie cu rang de ministru. Ori potrivit Legii nr. 1/1998 privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe, la art. 15, personalului SIE ii este interzis sa faca parte din partide, formatiuni sau organizatii politice ori sa desfasoare propaganda prin orice mijloace sau alte activitati in favoarea acestora.

La numirea sa in functie directorul S.I.E. a depus un juramant prin care asigura ca isi va indeplini cu buna-credinta si nepartinire atributiile.

Intr-o prima concluzie, consider ca directorul S.I.E. nu si-a respectat obligatia de nepartinire ce se refera si la echidistanta politica si la neimplicarea in ceea ce putem defini drept lupta politica, act de guvernare ori alte aspecte ale vietii social-politice ce presupun angajarea manifesta in favoarea puterii sau opozitiei.

Obligatoriu se face distinctia intre membrii guvernului si seful guvernului, acesta din urma fiind o figura juridica distincta in cadrul guvernului. Acesta este desemnat pe criterii politico-juridice, el urmand a prezenta lista cu membrii guvernului.

Daca asupra criteriilor de ordin politic Constitutia trimite la partidul care are majoritatea absoluta in Parlament ori la consultarea partidelor reprezentate in Parlament, asupra criteriilor de ordin juridic trebuie sa ne raportam ca dispozitii constitutionale si legale.

Intrucat decretul invocat utilizeaza indirect termenul de numire, pentru realizarea acesteia, chiar daca vorbim de desemnare a unei candidaturi, consider ca trebuie indeplinite o serie de criterii prealabile, necesare validitatii acestui act. Astfel, in lipsa unei reglementari legale exhaustive privind criteriile prealabile desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru, aceste criterii le interpretam prin coroborarea diverselor texte de lege in vigoare, lato sensu in raport cu cele aplicabile functiei publice.

Intrucat ne raportam la o desemnare printr-un act administrativ, Decretul nr. 259/2012, prin raportare la dispozitivul acestui decret (act normativ cu caracter individual), consider ca acest act este un act administrativ de numire in forma scrisa.

Aplicabilitatea unora din conditiile de ocupare a functiilor publice la speta de fata este justificata de conditiile ce trebuie respectate pentru asigurarea formei ad validitatem (temeiul legal al numirii, numele persoanei si denumirea functiei publice, in speta de fata, cea de demnitate publica numita).

Pe cale de consecinta, pentru a putea fi desemnat in calitatea de candidat la functia de prim-ministru, consider ca orice persoana trebuie sa indeplineasca cumulativ cel putin urmatoarele conditii, prevazute de legislatia in vigoare cu privire la functiile publice:

1.are cetatenia romana si domiciliul in Romania,

2.cunoastere limba romana,

3.are capacitatea deplina de exercitiu,

4.are varsta de minimum 18 ani impliniti,

5.nu a fost condamnata pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea,

6. nu a desfasurat activitate de politie politica, astfel cum este definita prin lege,

7. nu se afla in situatie de incompatibilitate ori conflict de interese.

Pentru conditiile de la lit. a) si b) textul constitutional este explicit la art. 16 al. 3 (functiile si demnitatile publice pot fi ocupate de personale care au cetatenia romana si domiciliul in tara) si art. 13 (limba oficiala este limba romana).

Pentru conditiile de la lit. c) – e) am in vedere incapacitatile de a incheia acte juridice civile, inclusiv cele cu caracter de sanctiune, incapacitati ce ar impiedica in mod absolut exercitarea functiei de demnitate publica.

Conditia de la lit. f) este una prealabila, chiar si in situatia unei candidaturi. Astfel la art. 3 din Legea nr. 187/1999 republicata, se arata ca persoanele ce candideaza spre a fi numite in functia de demnitate publica de membru al Guvernului sunt obligate sa faca o declaratie autentica, pe propria raspundere, potrivit legii penale, privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al organelor de securitate, ca politie politica.

La al. 2 al aceluiasi articol se stipuleaza neechivoc faptul ca declaratia prevazuta la alin. (1) se va depune o data cu declaratia de acceptare a candidaturii, rezultatele verificarii realizate de C.N.S.A.S. urmand a fi publicate imediat in Monitorul Oficial si diseminate mijloacelor de informare in masa.

Or, nici pana in prezent nu am luat cunostinta, nici de declaratia autentica nici de rezultatele verificarii C.N.S.A.S. cu privire la candidatura domnului M.R. Ungureanu.

Critica de nelegalitate, cu privire la desemnarea candidatului la functia de prim-ministru cu calcarea regimului incompatibilitatilor rezida in aplicabilitatea conditiei de la lit. g).

Astfel Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, arata, la art. 80, ca incompatibilitatile privind demnitatile publice si functiile publice sunt cele reglementate de Constitutie, de legea aplicabila autoritatii sau institutiei publice in care persoanele ce exercita o demnitate publica sau o functie publica isi desfasoara activitatea.

Ulterior, la art. 99, persoanelor care exercita urmatoarele demnitati publice si functii publice de autoritate din cadrul autoritatilor si institutiilor aflate exclusiv sub control parlamentar, in speta directorului Serviciului de Informatii Externe si adjunctilor sai, li se aplica dispozitiile art. 72 si regimul incompatibilitatilor prevazut in pentru ministri si, respectiv, secretari de stat, precum si incompatibilitatile prevazute in legi speciale.

Aceasta in conditiile in care, la art. 72 din aceeasi lege, „Persoana care exercita functia de membru al Guvernului, secretar de stat, subsecretar de stat sau functii asimilate acestora, prefect ori subprefect este obligata sa nu emita un act administrativ sau sa nu incheie un act juridic ori sa nu ia sau sa nu participe la luarea unei decizii in exercitarea functiei publice de autoritate, care produce un folos material pentru sine.”

Consider ca directorul al S.I.E., in functie la momentul desemnarii, pe langa implicarea de ordin politic incompatibila cu juramantul prestat si calitatea de director al unui serviciu de informatii, se afla in conflict de interese producand in fapt un folos material pentru sine prin acceptarea desemnarii.

Pe cale de consecinta - Domnul M.R. Ungureanu a fost mandatat de Parlamentul Romaniei sa indeplineasca functia de director al S.I.E., functie ce implica neechivoc o echidistanta in raport cu intreg spectrul politic. Incetarea acestui mandat, prin vointa exclusiva a unei parti, trebuia sa se produca prealabil desemnarii sale in calitatea de candidat la functia de prim-ministru,

Incunostintarea doar a Administratiei Prezidentiale asupra demisiei sale din functia de director S.I.E. este o eroare de procedura, prin excluderea Parlamentului de la aceasta, intrucat presedintele Romaniei indeplineste doar formal actul de numire, aceasta fiind atributul exclusiv al Parlamentului,

Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere ar fi trebuit sa discute solicitarea lui M.R. Ungureanu de eliberare din functia de director al Serviciului de Informatii Externe. M.R. Ungureanu nu trebuia sa isi paraseasca postul pana cand Parlamentul nu-i aproba demisia, seful Senatului si cel al Camerei Deputatilor, urmand sa-i trimita presedintelui Traian Basescu o scrisoare cu privire la decizia Legislativului, in care sa-i ceara, totodata, sa propuna o noua persoana care sa preia conducerea serviciului.

In cele aproape trei zile de coexistenta a celor doua demnitati au coexistat si doua mandate aflate in conflict, unul de echidistanta politica acordat de Parlament – puterea legislativa, si unul politic acordat de presedintele Romaniei – puterea executiva. Chiar neinregimentat politic, candidatul nu se poate deroba de sarcina politica ce o incumba calitatea in care a fost desemnat, implicand astfel S.I.E. in lupta politica si calcand juramantul depus,

Cele de mai sus nu numai ca infrang textul constitutional, ci pun sub anulabilitate absoluta demersul administrativ al desemnarii sale si actele juridice subsecvente acesteia.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  delta la data de Lun Feb 27, 2012 3:40 pm

ENKI a scris:Nu auzisem pana astazi de anulabilitate absoluta, da' recunosc ca-mi place cum suna. laugh
Adică ăla vizat e anulabil?
Asta poate duce cu gândul la faptul că ar fi labil anu-ul său... indiferent ce-o fi acel anu Laughing

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  baso la data de Lun Feb 27, 2012 4:17 pm

delta a scris:
ENKI a scris:Nu auzisem pana astazi de anulabilitate absoluta, da' recunosc ca-mi place cum suna. laugh
Adică ăla vizat e anulabil?
Asta poate duce cu gândul la faptul că ar fi labil anu-ul său... indiferent ce-o fi acel anu Laughing

Cand un act de autoritate publica se constata ca ar fi nul absolut (pt. ca se incalca nush' ce articole imperative din legi), se poate vorbi despre "anulabilitate absoluta" Laughing Citind rapid articolul, observ ca este vorba despre maiastra demisie pe care si-ar fi dat-o directorul SIE abia dupa desemnare, inainte de investire . Am baunat si eu putzin la vremea respectiva, insa, nergularitatea fiind acoperita pana la investire, presupun ca un oaresce demers in instantza este sortit eshecului vesel Nah, cel putzin teoretic, dupa desemnare, nimic nu-l impiedica pe MRU sa se razgandeasca si sa spuna ca nu mai vrea laugh De parca ar fi imposibi asa ceva, ca de altfel si desemnarea unei persoane fara ca ea sa-si fi dat acordul (si implicit, demisia) in prealabil laugh Un fel de: "mah, yo te-am desemnat c'asha am vrut ; ai timp sa nu acceptzi 24 h iar daca vrei, rezolva kkt-ul cu legile astea care ma plictisesc de mor "

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  baso la data de Lun Feb 27, 2012 5:26 pm

PS. Voi va imaginatzi ca matolul ia decizii cu prealabile consultari, scarpinandu-se in grup ca ce are voie si ce n-are voie ? laugh
Rahat. Laughing Zice sec : yo asta vreau si vedetzi voi p'orma daca iese fum si este cu bai Laughing Doar d'aia suntezti atatzia dashteptzi la picioarele mele , ca sa fie cum vreau Yo iar voi sa muncitzi ca sa va meritatzi solda. Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Lun Feb 27, 2012 5:31 pm

baso a scris:PS. Voi va imaginatzi ca matolul ia decizii cu prealabile consultari, scarpinandu-se in grup ca ce are voie si ce n-are voie ? laugh
Rahat. Laughing Zice sec : yo asta vreau si vedetzi voi p'orma daca iese fum si este cu bai Laughing Doar d'aia suntezti atatzia dashteptzi la picioarele mele , ca sa fie cum vreau Yo iar voi sa muncitzi ca sa va meritatzi solda. Laughing
Io-s doar curios cat pot sa inghita, pe nemestecate, lingandu-se si pe boturi, sustinatorii a orice face debilul matol... Embarassed
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  Dracu' gol la data de Lun Feb 27, 2012 5:41 pm

ENKI a scris:Io-s doar curios cat pot sa inghita, pe nemestecate, lingandu-se si pe boturi, sustinatorii a orice face debilul matol... Embarassed
Gîndeşte-te doar la pupincurismu' frenetico-isteric de pe vremea lu' Pingelică Genialu' şi o să ai, cît de cît, o idee... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Lun Feb 27, 2012 5:47 pm

Dracu' gol a scris:
ENKI a scris:Io-s doar curios cat pot sa inghita, pe nemestecate, lingandu-se si pe boturi, sustinatorii a orice face debilul matol... Embarassed
Gîndeşte-te doar la pupincurismu' frenetico-isteric de pe vremea lu' Pingelică Genialu' şi o să ai, cît de cît, o idee... raset
Mai, din ce in ce mai des, am impresia ca astia i-au depasit deja, cu mult, p-aia. agitat
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  Dracu' gol la data de Lun Feb 27, 2012 5:54 pm

ENKI a scris:
Dracu' gol a scris:
ENKI a scris:Io-s doar curios cat pot sa inghita, pe nemestecate, lingandu-se si pe boturi, sustinatorii a orice face debilul matol... Embarassed
Gîndeşte-te doar la pupincurismu' frenetico-isteric de pe vremea lu' Pingelică Genialu' şi o să ai, cît de cît, o idee... raset
Mai, din ce in ce mai des, am impresia ca astia i-au depasit deja, cu mult, p-aia. agitat
Mai trebuie să se adune pedelimbricii pe stadioane, urlînd, cu steaguri şi pancarte cu lozinci portocăcănii cu poza Paraşutei Pleşcoioase în braţele vînjoase ale Matolului şi, gata, i-au depăşit p-ăia... raset

P.S. Ar mai fi şi "Cîntarea portocăcănie a Rromânikăi"... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Joi Oct 25, 2012 8:23 am

Azi se implinesc 95 de ani de la MRSO, sarbatoare marcata, din pacate, de escaladarea unui conflict diplomatic cu o Rusie aflata in ascensiune si care, profitand de schimbarea calendarului, poate trage un chef azi si unul pe 7 noiembrie. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Interesant mi s-a parut ca pe data de 19 octombrie mi-a fost transmis un e-mail (in casuta sparta, pe care o mai folosesct doar in treacat), care ma invita la un mars pentru Unire, pe data de 21 octombrie. Shocked
Mesajul era trimis de unii cu "autostrada" stanga-dreapta si ros-galbena pe A-ul negru din ora (formand un inversat drapel german [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ), la care cica as fi fost abonat, desi nu-mi amintesc sa fi accesat vreodata oficina. Shocked [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Rezumatul mesajului? Asta: Revoluția a început! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . Suspect

Acu' citez si un clasic, ca sa ontopic-ez de tot postarea. vesel

idiotool a scris:in data de 21 octombrie 2012 intre orele 14.00 si 17.00, conform autorizatiei, a avut loc Marsul pentru Unirea Romaniei cu Basarabia, organizat de catre organizatia Actiunea 2012. participantii au pornit de la Piata Victoriei si au mers in coloana pana la Opera Romana.

in aceeasi zi, la ora 16.45, cu 15 minute inainte ca autorizatia pentru mars sa expire, in alt loc din Capitala, la intersecţia străzilor Camil Ressu şi Ilioara, o masina a Ambasadei Rusiei accidenta grav o tanara, pe trecerea de pietoni.

acum, care erau sansele pentru ca aceste doua evenimente sa se intample in aceeasi zi, daramite sa se suprapuna? infinitezimale. fie ca este un false-flag sau ceva real (nu trebuie uitat ca initial, conform presei, tanara avea 17 ani si era eleva din Bucuresti, apoi povestea s-a schimbat, are 19 ani, este din Barlad si studenta in Bucuresti), orice om cu mintea la sine macar se intreaba ce ascunde toata chestiunea.

altfel, este evident ca exista un razboi mocnit pe Romania si rezervele sale, ramane de vazut ce se va dovedi a fi fost si cu accidentul acesta inca neclar. cu atat mai mult cu cat un alt diplomat al aceleiasi ambasade a fost ulterior cercetat in trafic si lucrurile par sa se indrepte catre un conflict diplomatic Romania-Rusia cum n-am mai avut de mult..

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

EDIT. No, ca am gasit un poster dedicat actiunii din 21 octombrie, desfasurata parca la indemnul mars. Shocked

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Interesanta si descrierea clipului - imn: Coloana sonora: Kryp - Rupe frontiera ft Yehova ( prod Omu_gaZa ). laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Fain si articolul din 19 octombrie, publicat in Adevarul basist. vesel

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre ENKI in Joi Oct 25, 2012 9:36 am, editata de 1 ori (Motiv : completare)
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Sam Noi 24, 2012 10:37 am

Angela Merkel merge prea departe[Trebuie sa fiti
înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Retorica de extremă-dreapta se regăsește și în discursurile liderilor de pe axa Bruxelles-Berlin  Laitmotivul prezent cu obstinație în mesajele lui Barroso și Merkel este federalizarea Europei, construcție extremistă  Proiectul unui Superstat european urmărește transformarea țărilor în provincii, la comanda Bruxelles-ului  Euroregiunile există deja  Un document senzațional al Mișcării Legionare prezintă cum va fi divizată Europa  Dinu C. Giurescu demontează planul UE de distrugere și subjugare a națiunilor


Mesajele promovate de liderii ARD în campania electorală pentru alegerile din decembrie, din care transpar clar idei de extremă dreapta, se regăsesc, într-o formă sau alta, și în discursurile rostite în ultima perioadă pe axa Berlin-Bruxelles. Cu același elan vobesc despre „calea dreaptă” președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durrao Barroso, președintele UE, Herman Van Rompuy, sau cancelarul german Angela Merkel, în special când vine vorba de cel mai drag proiect al lor: federalizarea Uniunii Europene, plan prin care se prefigurează abandonarea suveranității statelor comunitare și preluarea puterii de către „elita” birocraților de la Bruxelles. Invocând o Europă progresistă și „o Uniune mai puternică”, Merkel, Barroso & Comp. (majoritatea liderilor PPE, în frunte cu Traian Băsescu) fac lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, construcție extremistă în care primează criteriul etnic și unde ideea de națiune este anihilată, prin conceptul de federalizare și regionalizare. Conceptul de Superstat european a fost lansat însă de predecesorii naziști ai cancelarului Merkel. În 1943, miniștrii germani Joachim von Ribbentrop și Cecil von Renthe-Fink au propus crearea unei confederații europene, care ar fi trebuit să aibă o singură monedă, o Bancă unică, la Berlin, și să se bazeze pe principiul regional. Merkel susținea, recent, că „Germania se simte profund implicată, în relația cu UE, pentru construirea deplină a viitorului Uniunii, încă de la căderea Zidului Berlinului”. Înaintea ei, Hitler profețea că „germanii trebuie să constituie nucleul în jurul căruia Europa va fi federalizată”.


Criza din Europa și politica de austeritate impusă de Berlin, prin vocea Angelei Merkel, au făcut, nu de puține ori, ca șefa Cabinetului german să fie comparată cu un adevărat „terminator nazist al Europei”. O bună parte din tezele expuse de Merkel în intervențiile publice se regăsesc în perorațiile lui Adolf Hitler, din anii '30. „Pentru noi, în următorii ani, sunt convinsă că numai PPE (Partidul Popular European) va putea să îndeplinească acest proiect, ca Europa să devină cel mai dinamic continent din lume, ceea ce înseamnă că trebuie să facem puțină ordine în Europa”, spunea cancelarul german la Congresul PPE de la București, de luna trecută. Cu gândul la mai multă ordine și disciplină făcea trimitere și fostul lider nazist când afirma despre formațiunea sa național-socialistă că „Partidul nu trebuie să fie o constantă a opiniei publice, ci trebuie să o domine. Nu trebuie să fie servitorul maselor, ci stăpânul acestora”.


Merkel, Hitler și viziunea noii Europe


Merkel și-a expus, recent, atașamentul față de proiectul federalizării Europei, prin care toate statele vor ajunge să răspundă direct doar în fața Bruxelles-ului. Deși recunoaște că există o oarecare reticență față de acest plan, cancelarul german dă asigurări că îl va susține până în pânzele albe. „Bineînţeles că într-o zi Comisia Europeană va deveni guvern, Consiliul UE o a doua Cameră, iar Parlamentul European va avea mai multe puteri. Dar, deocamdată trebuie să ne concentrăm pe euro şi să le dăm timp oamenilor să se obişnuiască cu ideea”, și-a expus Merkel viziunea sa asupra unei noi Europe. Chiar dacă folosea alte cuvinte, pe aceeași idee mergea și Hitler, în 1941, când spunea „Nu este foarte inteligent să ne imaginăm că într-o casă așa de strâmtă precum Europa, o comunitate de popoare poate menține pentru multă vreme sisteme legale diferite și concepții diferite asupra legii”.
Tandemul Merkel-Barroso continuă să funcționeze perfect, așa cum s-a dovedit în cazul crizei politice din vară, din România, dar și când s-a pus problema obsesiei Berlinului pentru măsurile de austeritate. Așa că, la unison cu Angela Merkel, președintele Comisiei Europene consideră că cedarea suveranității economice, a statelor UE, prin pactul de guvernanță fiscală, nu este suficientă. Barroso vrea cu orice preț ca UE să devină federație, aceasta fiind „calea cea dreaptă” pentru rezolvarea crizei. „Este foarte clar că avem nevoie de o integrare suplimentară în zona euro, trebuie să ne îndreptăm către o uniune economică, fiscală și, în cele din urmă, către o uniune politică. Aceasta e soluția la criză”, speră șeful Executivului UE.


Proiectul naziștilor, pus în aplicare de Barroso


Visul foștilor lideri naziști privind crearea unei confederații europene, cu o singură monedă și o singură Bancă, prinde din ce în ce mai mult contur, așa cum a avertizat Barroso: „Lumea are nevoie de o Europă care poate trimite misiuni militare pentru a stabiliza zonele care au nevoie. Să nu ne temem de cuvinte, avem nevoie să ne îndreptăm catre o federație de state”, este concluzia șefului Comisiei Europene, care a promis că, până la alegerile europene din 2014, Bruxelles-ul va prezenta modelul acestui Superstat. Același Barroso afirma, de curând, că „nu este timp pentru alegeri, este timp pentru acțiune”. Cu alte cuvinte, UE consideră că democrația este o opțiune inutilă, probabil chiar dăunătoare, teză specifică dictaturilor. Bruxelles-ul a dovedit cum nu se poate mai bine acest lucru în cazul referendumului din România, organizat pentru demiterea lui Traian Băsescu.


De pe lista celor care visează la un Superstat UE, la o Europă a regiunilor, nu putea lipsi președintele UE, Van Rompuy, supranumit și „preşedintele Bilderberg”, nefiind un secret faptul că belgianul a ajuns în acest post și datorită faptului că este membru al grupului elitist secret. Rompuy mărturisea că alături de Barroso și de șeful Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, are „planuri mari” pentru Europa. „Avem șansa de a termina o casă ridicată pe jumătate”, spunea belgianul.


„Fanatismul vi se citește pe fețe”


Extremismul pe care îl practică liderii europeni, în special trioul Jose Barroso-Van Rompuy-Martin Schulz, a fost atacat cu vehemență de unul dintre europarlamentari. Nigel Farage, liderul UKIP din Parlamentul European și colider al grupului multinațional eurosceptic „Europa Libertății și a Democrației”, cunoscut pentru discursurile explozive, i-a acuzat pe cei trei că au „o mentalitate de buncăr” atunci când vorbesc de statele naționale. „Fanatismul vostru vi se citește pe fețe. Voi spuneați că este un neadevăr să crezi că un stat național ar putea exista în lumea globalizată a sec. XXI”. Același ton virulent l-a folosit europarlamentarul britanic și când a invocat dorința Germaniei, la fel ca în perioada nazistă, de a domina Uniunea Europeană. „Ceea ce mă intrigă este că guvernul Marii Britanii, condus de David Cameron, imploră, practic, restul statelor UE, să realizeze o uniune fiscală, politică și, în cele din urmă, la realizarea unei Uniuni care va fi dominată de Germania”, a spus Farage, care a concluzionat că „Barroso și Van Rompuy sunt, de fapt, cei mai răi oameni pe care i-am văzut în Europa din 1945 încoace”.


Băsescu visează deja la SUE


Președintele Traian Băsescu a îmbrățișat încă de la început proiectul european privind înființarea Statelor Unite ale Europei, lucru de care i-a asigurat pe promotorii acestuia, din nou, la Congresul PPE de la București. Pentru Băsescu, „singura soluție pentru garantarea prosperității cetățenilor noștri este o integrare profundă și accelerată și ea se poate realiza prin intermediul Statelor Unite ale Europei”. Liderul de la Cotroceni, care speră în realizarea cât mai apropiată a acestui plan, nu ține cont de cel mai mare pericol pe care îl reprezintă proiectul european: crearea unui Superstat, sub egida tehnocraților, aflat la mâna lobby-ului bancar și a companiilor multinaționale.


Proiectul UE și harta Mișcării Legionare


Despre planul machiavelic al UE de federalizare a Europei, care urmărește transformarea țărilor în simple provincii, vizându-se destrămarea națiunilor și înființarea unei conduceri unice, s-a scris și s-a vorbit mult în ultimii ani. Planul Bruxelles-ului, care ar urma să adopte, parțial, structura unor regate, imperii și colonii de odinioară, coincide, prin modul în care se urmărește cu obstinație euroregionalizarea, cu proiecte mai vechi. Un document, a cărui existență este cunoscută de foarte puțini, o hartă aflată la biblioteca Mișcării Legionare din București, prezintă modul în care urma să fie împărțit Bătrânul Continent. O privire aruncată pe această hartă arată că majoritatea evenimentelor descrise aici s-au produs sau sunt pe punctul de a se finaliza. Pe scurt, documentul spunea că Scoția devine independentă; o parte a Irlandei de Nord se unește cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franța; Țara Bascilor și Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide în zona de nord și zona de sud; Belgia se împarte în Flandra și Wallonia; Cehoslovacia se rupe în două; Kaliningradul va fi o zonă autonomă în cadrul Rusiei; Kosovo se alipește Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele județe Dolj, Caraș-Severin și Timiș se desprind de România și devin „o țară a țiganilor”; partea vestică a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zonă autonomă „Dniester” în cadrul Ucrainei. Practic, acest plan este pe cale de a se definitiva prin implementarea euroregiunilor.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Fărâmițarea Europei, un proces care continuă și azi


Analizând aceste elemente în lumina evenimentelor din ultimii 20 de ani, se poate observa că fărâmițarea Europei devine o certitudine. Divizarea Iugoslaviei, așa cum arată harta, a fost efectul unui șir de conflicte armate, începând cu 1990, când Germania recunoaște prima independența Sloveniei și a Croației. În februarie 2008, Kosovo își declara unilateral independența față de Serbia, cu recunoașterea UE și SUA. Nu este exlcus ca fosta provincie sârbă să se unească cu Albania. În 2007, premierul regional scoțian Alex Salmond vorbea pentru prima oară despre un calendar de separare de Marea Britanie, susținând că Scoția va fi independentă peste 10 ani, adică în 2017. Lucrurile se precipită, după ce, în această toamnă, guvernul de la Londra a fost de acord cu organizarea unui referendum în Scoția, în 2014, pe tema independenței. Tot în 2007, flamanzii din Belgia au dat semnalul scindării, deputații flamanzi votând o lege care vizează reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Începând din 2009 și până astăzi, locuitorii din mai multe zone ale Cataluniei cer independența acestei provincii, care este deja autonomă, de guvernul de la Madrid. Iar semnalul dat de Scoția le vine în ajutor. În 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus în actualitate ideea secesiunii dintre sudul sărac și nordul Italiei, idee promovată cu insistență de partidul extremist și xenofob Liga Nordului, al lui Umberto Bossi. „Eliberarea” bretonilor, considerați urmași ai celților veniți din insulele britanice, de sub „opresiunea franceză” este susținută de Armata Revoluționară Bretonă, care și-a început activitatea încă de la începutul anilor ‘70. Organizația bretonă aparține aripii extremiste a mișcării naționaliste Emgann, al cărei obiectiv este independența Bretaniei față de Franța.


Proiectul unui Superstat european urmărește clar regionalizarea statelor UE, inclusiv a României, subiect pe seama căruia comentatorii politici și istoricii au polemizat intens, avertizând asupra dispariției frontierelor și a implementării unor structuri transnaționale și supranaționale. În cazul României, s-a invocat pericolul euroregionalizării și autonomiei teritoriale, prin care maghiarii să preia de la România nu numai Ardealul, ci și bogate zone din celelalte regiuni istorice, Austria și Ungaria urmând să coordoneze teritorial-administrativ euroregiunile.


Suntem deja „euroregionalizați”


Un document al MAE din 2007 dovedește, o dată în plus, că modelul regionalizării statelor europene este un deziderat mai vechi al Uniunii Europene, iar criteriul de înființare a unor euroregiuni este unul preponderent etnic. Documentul „Direcția Balcanii de Vest și cooperare regională” explică faptul că „modelul euroregional a favorizat o colaborare activă a ţărilor din Europa Centrală şi de Sud-Est într-un asemenea cadru, fiind îmbrăţişat şi de România prin participarea, până la acest moment, la constituirea şi dezvoltarea cooperării în formatul a unsprezece euroregiuni”. Conform documentului MAE, România a fost „tranșată” în mai multe astfel de „euroregiuni”, care au fost deja înființate oficial în ultimii ani, sub pretextul unei mai bune „colaborări transfrontaliere”. Prima dintre acestea, euroregiunea „Carpatica”, acoperă 161.192 km², cu o populaţie de peste 16 milioane de locuitori, şi cuprinde cinci judeţe din Ungaria, nouă judeţe din Slovacia, patru voievodate din Polonia, tot atâtea regiuni din Ucraina (inclusiv Cernăuţi) şi șapte judeţe din România. A doua este Euroregiunea „Dunăre - Criş - Mureş - Tisa” (DCMT), iar parteneri în acest format sunt patru judeţe din România (Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara), patru din Ungaria (Czongrad, Bekes, Jacz Nagykun Szolnok, Bacs - Kiskun Kiskun) şi regiunea Voivodina din Serbia şi Muntenegru. Euroregiunea „Dunărea 21” cuprinde aşezări urbane şi rurale din zonele riverane Dunării, din România (oraşul Calafat, comunele Poiana Mare, Desa, Cetate şi Ciupercenii Noi), Bulgaria (oraşul Vidin şi localităţile Rujniti, Macriş, Belogradcic, Lom, Kula, Dimovo şi Novo Selo) şi Serbia şi Muntenegru (oraşul Zaicear şi localităţile Sokobania, Kladovo, Bolivat, Kniajevat, Bor, Negotin şi Madanpec). O a patra Euroregiune, „Giurgiu-Ruse”, cuprinde Primăria Giurgiu, Primăria Ruse şi organizaţia neguvernamentală Agenţia Municipală Energetică din Ruse. Euroregiunea „Prutul de Sus” are în componență judeţele Botoşani şi Suceava din România, Bălţi şi Edineţ din Republica Moldova, dar şi regiunea Cernăuţi din Ucraina. O ultimă Euroregiune este „Siret-Prut-Nistru”, care include judeţele Iaşi, Vaslui şi Neamţ din România, respectiv Chişinău, Ungheni şi Lăpuşna din Republica Moldova.


Pericolul regionalizării, văzut de academicianul Dinu C. Giurescu


Academicianul Dinu C. Giurescu a realizat încă de anul trecut o analiză aprofundată pe această temă. Una dintre concluziile sale era că „evenimente relativ recente au demonstrat că nu este prea complicat să se constituie un nou stat pe teritoriul unui stat european, fie prin mijloace militare, fie altele, cu concursul susţinut al mass-media internaţionale. Noul 'stat' recunoscut de o seamă de guverne este un 'model' ce poate fi, în anume împrejurări, invocat şi pus în practică”.


Prezentăm mai jos situația expusă detaliat de apreciatul academician în analiza realizată pentru site-ul Agenția.org:


Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene au aprobat, la 26 mai 2003, Regulamentul (CE) Nr. 1059/ 2003 privind instituirea unui nomenclator al unităţilor teritoriale de statistică (NUTS). Regulamentul a fost adoptat pentru a dispune de date statistice comparabile pe ansamblul Uniunii Europene. El prevede „cel puţin trei niveluri ierarhice de detaliere”, bazate pe componenţa teritorială actuală a regiunilor de nivel NUTS 3. Articolul 2 al Regulamentului precizează: „NUTS este un nomenclator ierarhic” cu 3 nivele de unităţi teritoriale şi anume - NUTS 1, NUTS 2 şi NUTS 3 (articolul 2). Definirea acestor unităţi teritoriale „se bazează în principal pe unităţile administrative existente în statele membre” (articolul 3 din Regulament). Pentru a nu fi nici un dubiu, anexa II a Regulamentului sus-amintit înscrie şi denumirile unităţilor administrative existente (NUTS 3) în principalele ţări cuprinse în Regulament, aşa cum sunt arătate în tabelul de mai sus.


Recapitulând: Regulamentul 1059/ 2003 al Parlamentului European şi al Consiliului, consemnează şi confirmă realitatea unităţilor teritoriale de bază existente în statele membre, cu recomandarea: „ar trebui să se respecte situaţia politică, administrativă şi instituţională existentă”. (...)


10 februarie 2010: Propunerea pentru o nouă regionalizare a României este înscrisă pe ordinea de zi a Senatului şi adoptată în aceeaşi zi, prin aprobare tacită. Cum a fost posibil ca, pe de o parte, Guvernul (PDL-UDMR) şi Comisia pentru administraţie publică să dea aviz negativ, iar Senatul să adopte propunerea prin aprobare tacită? Se pare că lucrul a fost posibil printr-o manevră de procedură iniţiată de un lider al majorităţii din Senat. O atitudine cel puţin curioasă...


În concluzie, o propunere de împărţire a României pe regiuni a trecut de una dintre Camere fără să fi avut loc nici un fel de dezbatere şi nici un fel de discuţie în public, fiind totuşi vorba de o chestiune de interes naţional.


Când regimul trecut a renunţat, în 1968, la împărţirea în raioane şi regiuni (după model sovietic), propunerea de revenire la judeţe a fost publicată în presă, cu harta respectivă, spre dezbatere publică. Iar definitivarea, atunci, în 1968, a ţinut seamă şi de opiniile venite din public, ca, de exemplu, constituirea a două judeţe: Brăila şi Galaţi (iniţial era prevăzut un singur judeţ, cu ambele oraşe dunărene).


Într-un sistem cu mai multe partide şi libertatea mass-media o asemenea propunere - constituirea regiunilor de dezvoltare - cu consecinţe ce pot duce foarte departe... trece pe tăcute, pe furiş, ascunsă opiniei publice.


Regiunile de dezvoltare conform Legii 315/ 2004


1) Nord-Est, cu judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău şi Vaslui
2) Sud-Est, cu judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea şi Constanţa
3) Sud-Muntenia, cu judeţele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi
4) Sud-Vest Oltenia, cu judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj şi Olt
5) Vest, cu judeţele Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad
6) Nord-Vest, cu judeţele Bihor, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Satu Mare
7) Centru, cu judeţele Alba, Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov
Bucureşti-Ilfov, cu Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov
Cele 16 Regiuni de dezvoltare conform propunerii UDMR din 2009


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Prin propunerea UDMR, aria transilvană este decupată în felii. Unele (numerele 15 şi 16, harta nr. 2) merg în prelungirea regiunii de dezvoltare „Covasna-Harghita-Mureş” (nr. 14 în harta nr. 2 - foto, jos). Altele (nr. 12 şi 13 harta nr. 2) se aşează de-a lungul Carpaţilor meridionali.


01 - Botoşani, Suceava
02 - Bacău, Iaşi, Neamţ, Vaslui
03 - Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea
04 - Constanţa, Tulcea
05 - Bucureşti
06 - Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov
07 - Giurgiu, Teleorman
08 - Dolj, Mehedinţi, Olt
09 - Gorj, Vâlcea
10 - Argeş, Dâmboviţa, Prahova
11 - Arad, Caraş-Severin, Timişoara
12 - Alba, Hunedoara
13 - Sibiu, Braşov
14 - Covasna, Harghita, Mureş
15 - Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş
16 - Bihor, Sălaj, Satu Mare”


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Harta nr. 3 (foto, jos), Regiunea Autonomă Maghiară constituită în 1952 (devenită ulterior Mureş-Autonomă Maghiară) din iniţiativa şi cu aportul unor consilieri sovietici
A se compara teritoriul Regiunii Autonome din 1952 cu acela al regiunii de dezvoltare Covasna-Harghita-Mureş, propusă în 2009 (harta nr. 2, regiunea nr. 14).


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Harta nr. 4 (foto, jos), Cele 5 macroregiuni propuse prin iniţiativa UDMR din 2009


I. Moldova toată, plus Brăila şi Buzău
II. De la Tulcea şi Constanţa şi până la Drobeta-Turnu Severin (partea de sud a Munteniei şi Olteniei) până la Dunăre, inclusiv Bucureştii
III. Partea de nord a Munteniei şi Olteniei (Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea şi Gorj)
IV. Banatul, plus partea de sud a Transilvaniei (Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov)
V. Partea de Nord şi Est a Transilvaniei, de la Covasna şi Harghita până în Bihor, Satu Mare şi Maramureş


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Harta nr. 5 (foto, jos), Teritoriul anexat de Ungaria, conform cu hotărârea Dictatului de la Viena (30 august 1940) judeţele sunt cele existente în 1940


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Joi Noi 29, 2012 8:39 pm

Axa Berlin-Roma și Pactul Merkel-Putin reconfigurează Bătrânul Continent: Cartelul „Europa”
[Trebuie sa fiti
înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Criza din zona euro a ajutat Berlinul să redevină stăpânul Europei  Cancelarul Merkel pretinde în fața Rusiei că UE vorbește pe o singură voce, a Germaniei  Ideea Bruxelles-ului referitoare la înființarea Statelor Unite ale Europei și reconturarea Axei Berlin-Roma sunt considerate semne ale refacerii Sfântului Imperiu Roman, în jurul Germaniei  Moscova face și ea pași înceți, dar siguri, spre redobândirea influenței în estul Europei


Asperitățile dintre Rusia și Germania s-au mai netezit după vizita cancelarului Angela Merkel la Sankt Petersburg, care i-a reconfirmat Berlinului poziția de pivot central în Europa. Merkel a încheiat contracte de milioane de euro cu „țarul” Putin, doar în beneficiul Germaniei, deși a pretins că vorbește în numele întregii Europe. „Europa vorbește cu o singură voce”, i-a spus șefa Guvernului de la Berlin președintelui rus, Vladimir Putin, sugerând că Berlinul este acea unică voce. Replica liderului de la Kremlin a sunat la fel de cinic: „Asta înseamnă că sunteți un cartel!”. Aplanarea tensiunilor ruso-germane și modul în care Merkel urmărește, pas cu pas, împlinirea „destinului” statului german, de implementare a giganticului aparat industrial pe teritoriul rus, precum și fervoarea manifestată de cancelar în sprijinirea proiectului extremist al Statelor Unite ale Europei, au readus pe tapet teza privind renașterea Sfântului Imperiu Roman, creat în jurul Germaniei. Teoria nu este nouă, fiind lansată, în ultimii ani, de istorici și analiști care au anticipat că Europa va fi federalizată, iar Germania va ajunge să dețină controlul, împărțind sfera de influență cu Rusia. Berlinul, ajutat de Vatican, pe al cărui scaun se află un Papă german, ar urma să stăpânească zona de apus a continentului, în timp ce Moscova ar domina partea de răsărit.


Elitele europene au făcut tot posibilul pentru a crea o Europă unită, însă evenimente recente, începând cu criza economică și terminând cu anunțul din acest an al președintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, privind iminenta înființare a Statelor Unite ale Europei, proiect extrem de controversat, au arătat că renașterea Sfântului Imperiu Roman de Națiune Germană este mult mai aproape decât se crede. Mai întâi, noua birocrație europeană, grupată în jurul așa-numitului „Grup de la Berlin”, a început să aibă întâlniri regulate între miniștrii de Externe ai statelor puternice din punct de vedere economic din UE, lansând ideea creării unei funcții extraordinare, „superputernice”, de președinte al UE.


„Superpreședintele” Europei


De la aceste întrevederi a fost exclusă însă Marea Britanie, singura despre care se spune că ar fi în dezacord cu noul plan european. Scopul urmărit de „Grupul de la Berlin” este acela al comasării funcției de președinte al Comisiei Europene cu cea de președinte al Consiliului European într-una singură, de „superpreședinte” al UE. Asta ar însemna că Uniunea va fi condusă de un lider foarte puternic, care va deține funcții politice și administrative peste toată Europa, imagine asimilată de specialiști cu epoca Sfântului Imperiu Roman.


Axa Roma-Berlin redivivus


La puțin timp de la înființarea „Grupului de la Berlin”, un alt moment a alimentat această teorie. Conștientă de faptul că aliatul său, fostul președinte francez Nicolas Sarkozy, nu va mai câștiga un al doilea mandat, deși l-a sprijint masiv, Angela Merkel și-a regândit strategia, căutând un nou partener, pentru o nouă alianță. Cancelarul german s-a orientat către premierul italian Mario Monti, despre care, de altfel, se spune că a fost propulsat la șefia guvernului de la Roma tot cu sprijinul lui Merkel, restabilind puternica Axă Berlin-Roma, din 1939, după modelul Hitler-Mussolini. Așa că, în prezent, toată politica decizională a Uniunii Europene se stabilește la Berlin și Roma, via Bruxelles. Cu Axa Roma-Berlin refăcută, cu planul anunțat de Bruxelles privind transformarea UE în Statele Unite ale Europei, cu un Papă de origine bavareză la Vatican, angajat într-o cruciadă a „noii evanghelizări”, și cu un italian la șefia Băncii Centrale Europene, există toate premisele ca profeția privind renașterea Sfântului Imperiu Roman să se adeverească, iar „superpreședintele” Europei să fie înscăunat cât mai curând.


Papa Ratzinger despre „Reichsidee”


Confirmarea faptului că Sfântul Imperiu Roman condus de germani a fost modelul pentru Uniunea Europeană a venit din partea ministrului Culturii din guvernul federal de la Berlin, Bernd Neumann. Politicianul german, membru al CDU, formațiunea Angelei Merkel, susținea că istoria și destinele Germaniei și ale Europei sunt „indisolubil” legate. Neumann preciza că „Sfântul Imperiu Roman este astăzi singurul model valid pentru un < superstat > funcționabil”. Și Otto de Habsburg, moștenitorul ultimului împărat al Austro-Ungariei, afirma, în anii '70, că Reich-ul german a fost modelul principal pentru UE. Aceleași sentimente le împărtășește și Suveranul Pontif, Papa Ratzinger, care a făcut parte din Tineretul Hitlerist și a luptat în armata nazistă, invocând, nu o dată, teza „Reichsidee” sau „Idealul Imperial pentru Europa”. Concret, Benedict al XVI-lea (foto, jos) consideră că „bazele spirituale” ale Europei nu pot fi decât cele catolice, iar Sfântul Imperiu Roman nu poate fi condus decât de Germania.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Regionalizare prin fărâmițare


ZIUAnews a prezentat, în numărul precedent, o analiză mai amplă referitoare la pericolul înființării Statelor Unite ale Europei - o formă mascată de regionalizare a statelor UE, construcție extremistă care anihilează din start suveranitatea. De asemenea, am precizat că acest concept de „superstat” european a fost lansat încă din 1943 de miniștrii naziști Joachim von Ribbentrop și Cecil von Renthe-Fink, care au propus crearea unei confederații europene care ar fi trebuit să aibă o singură monedă și să se bazeze pe principiul regional. Regionalizarea României, așa cum este gândită în laboroatoarele de la Bruxelles, cu sprijinul Berlinului și la insistențele Budapestei, ar avea ca țintă finală fărâmițarea statului național unitar român, conform intereselor Germaniei, respectiv ale „Austro-Ungariei”, dar astfel încât interesele spațiului rus să nu fie lezate.


Avertismentul lui Margaret Thatcher


Toate aceste comentarii ale oficialilor germani, de la Merkel până la Papă, pe tema rolului de pivot deținut de Berlin, i-au alarmat pe britanici, care și-au adus aminte, probabil, de cuvintele fostului premier Margaret Thatcher, care le transmitea liderilor europeni, în 1995, următorul avertisment: „Nu ați ancorat Germania la Europa, ci ați ancorat Europa la o Germanie dominantă și unificată. În cele din urmă, prieteni, veți afla că nu funcționează”.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Despre scopurile Germaniei, care vor ajunge să fie impuse, treptat, în toată Europa, vorbea, cu peste 20 de ani în urmă, jurnalistul italian Luigi Barzini, care susținea că „viitorul Europei pare că va depinde, așa cum a depins de multe secole, de viitorul Germaniei și de deciziile Germaniei”. Observațiile ziaristului plecau de la ideea că „statul german a devenit, încă o dată, cel mai bogat, cel mai puternic și cel mai eficient, productiv și avansat din punct de vedere tehnologic, dar și cea mai numeroasă națiune din vestul Europei”. Căderea Zidului Berlinului, la sfârșitul lui 1989, și reunificarea Germaniei, au adunat la un loc, în inima Europei, 80 de milioane de nemți. Iar procesul de extindere a UE către Est (o zonă tradițională a influenței și a intereselor germane) va ajuta Germania să devină „un centru geografic” al unui colos european ce va rivaliza cu supremația SUA. Ziaristul britanic Peter Oborne, de la „Daily Telegraph”, aprecia, la rândul său, că „ora fatidică a Uniunii Europene va fi atunci când Germania va ajunge foarte aproape de a realiza visul lui Bismarck în ceea ce privește crearea unui imperiu economic, care să se întindă din Europa Centrală până la Mediterana”, lucru pe care și l-a dorit, de altfel, și Hitler.


Heiliges Römisches Reich


Sfântul Imperiu Roman, în germană „Heiliges Römisches Reich”, denumit, pentru prima oară în 1474, iar oficial, din 1512, și Sfântul Imperiu Roman de Națiune Germană, a fost întememeiat de Otto I, în anul 962, acesta devenind primul sfânt împărat roman. S-a extins în Europa Centrală a Evului Mediu și a existat formal până în 1806, când a fost desființat de Napoleon I. Sfântul Imperiu Roman s-a format în partea răsăriteană a fostului Imperiu Carolingian și cuprindea majoritatea teritoriului în care astăzi se află Germania, o parte din Italia, Austria, Elveția, Țările de Jos, estul Franței și părți din Croația și Polonia. Ca și Biserica Catolică, reprezentanții Sfântului Imperiu Roman îl considerau drept continuator al civilizației romane. Odată cu afirmarea naționalismului, la denumirea de Sfântul Imperiu Roman s-a adăugat sintagma „de Națiune Germană”, urmărindu-se transformarea lui într-un stat național german unitar. Propaganda nazistă considera Sfântul Imperiu Roman de Naţiune Germană ca fiind primul Reich, Imperiul German închegat între anii 1871-1918 în jurul Prusiei, ca pe cel de-al doilea, iar propriul lor regim, ca pe cel de-al treilea Reich. Prin numerotare, se sugera reîntoarcerea la vechea glorie germană, odată cu abolirea Republicii de la Weimar din 1919-1933.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Strategia Rusiei


Dacă rolul asumat de Germania, de lider al Bătrânului Continent, este deja o realitate, iar federalizarea Europei este doar o chestiune de timp, există „ochi și urechi” pentru care devine tot mai clar că unul dintre marii beneficiari geopolitici ai acestei stări de fapt este Rusia, care știe să profite de haosul financiar actual din UE. Iar arma pe care Moscova a folosit-o cu succes și continuă să o facă este cea energetică, Europa contiunând să fie dependentă de gazul rusesc. Încet, dar sigur, Rusia face în toată această perioadă pași importanți pentru a-și redobândi influența în Europa de Est, în special în acele țări care s-au aflat până în 1989 sub tutela sa. Iar instrumentul prin care face acest lucru este gigantul Gazprom. Rusia duce tratative cu state din UE, precum Polonia și Bulgaria, pe tema tarifului gazelor naturale. De asemenea, Kremlinul a pus în acțiune toate mecanismele pentru a convinge Republica Moldova și Ucraina să o lase mai moale cu aspirațiile proeuropene și să revină în brațele Maicii Rusia. În ceea ce privește statele baltice, Moscova speră să recâștige teren măcar în două dintre cele trei, Letonia și Estonia, Lituania fiind mai greu de „convins”, dată fiind prezența mai mică a numărului de rusofoni și apropierea sa de Polonia. Strategia Rusiei lui Putin de a-și recâștiga rolul de putere dominatoare în statele baltice și în rândul fostelor aliate din Pactul de la Varșovia ar putea da rezultate mai devreme decât speră Kremlinul.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  (Still a)Live la data de Vin Noi 30, 2012 1:59 pm

Strategia Rusiei...cu ajutor de la UE, dacă stăm să ne gândim la de curând discutata cică obligație pe care ar avea-o România, cică, de a exporta gaz. Cred că neuronii mei nu sunt suficient de mulți, de vreme ce nu pot pricepe cum Dumnezeu să te forțeze cineva să exporți o resursă de-a ta, mai ales în condițiile în care ea oricum nu îți este suficientă și trebuie să imporți.
avatar
(Still a)Live
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri

Mesaje : 3285
Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 44
Localizare : SulfCity

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  delta la data de Vin Noi 30, 2012 2:16 pm

(Still a)Live a scris:Strategia Rusiei...cu ajutor de la UE
referitor la buricul pământului numit România? laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Vin Noi 30, 2012 4:35 pm

(Still a)Live a scris:Strategia Rusiei...cu ajutor de la UE, dacă stăm să ne gândim la de curând discutata cică obligație pe care ar avea-o România, cică, de a exporta gaz. Cred că neuronii mei nu sunt suficient de mulți, de vreme ce nu pot pricepe cum Dumnezeu să te forțeze cineva să exporți o resursă de-a ta, mai ales în condițiile în care ea oricum nu îți este suficientă și trebuie să imporți.
Pai, e varianta economica a Sindromului Stockholm, derivata din cea politica a anilor 2004, 2007 si 2009, cand urmasii dacilor cica l-ar fi votat pe Traian, intr-o veselie. laugh

EDIT. Laughing
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre ENKI in Vin Noi 30, 2012 6:01 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  (Still a)Live la data de Vin Noi 30, 2012 8:53 pm

delta a scris:
(Still a)Live a scris:Strategia Rusiei...cu ajutor de la UE
referitor la buricul pământului numit România? laugh
Tu, când ai o nucă, o troznești de un perete, așa-i!? vesel
avatar
(Still a)Live
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri

Mesaje : 3285
Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 44
Localizare : SulfCity

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  (Still a)Live la data de Vin Noi 30, 2012 8:55 pm

ENKI a scris:
(Still a)Live a scris:Strategia Rusiei...cu ajutor de la UE, dacă stăm să ne gândim la de curând discutata cică obligație pe care ar avea-o România, cică, de a exporta gaz. Cred că neuronii mei nu sunt suficient de mulți, de vreme ce nu pot pricepe cum Dumnezeu să te forțeze cineva să exporți o resursă de-a ta, mai ales în condițiile în care ea oricum nu îți este suficientă și trebuie să imporți.
Pai, e varianta economica a Sindromului Stockholm, derivata din cea politica a anilor 2004, 2007 si 2009, cand urmasii dacilor cica l-ar fi votat pe Traian, intr-o veselie. laugh

EDIT. Laughing
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu prind prea bine legătura cu sindromul cu pricina. Decât, poate, dacă ne referim la dorința (oare?) românilor de a se afla în imperiul numit U.E.
avatar
(Still a)Live
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri

Mesaje : 3285
Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 44
Localizare : SulfCity

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Vin Noi 30, 2012 10:28 pm

(Still a)Live a scris:Nu prind prea bine legătura cu sindromul cu pricina. Decât, poate, dacă ne referim la dorința (oare?) românilor de a se afla în imperiul numit U.E.
Biata populatie (nu mai exista poporul roman!) e victima captiva, care, chiar daca ar fi fost candva impotriva "integrarii", astazi se cam identifica cu rapitorul, cel putin la nivelul "elitelor", devenite deosebit de sensibile la nevoile Stapanului. Are M.U.E. nevoie de gaz ieftin, ca-i criza? Le dam noi, ca avem, chiar daca apoi trebuie sa importam de la rusi, cu cel mai mare pret de pe planeta. vesel
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  (Still a)Live la data de Vin Noi 30, 2012 10:50 pm

ENKI a scris:
(Still a)Live a scris:Nu prind prea bine legătura cu sindromul cu pricina. Decât, poate, dacă ne referim la dorința (oare?) românilor de a se afla în imperiul numit U.E.
Biata populatie (nu mai exista poporul roman!) e victima captiva, care, chiar daca ar fi fost candva impotriva "integrarii", astazi se cam identifica cu rapitorul, cel putin la nivelul "elitelor", devenite deosebit de sensibile la nevoile Stapanului. Are M.U.E. nevoie de gaz ieftin, ca-i criza? Le dam noi, ca avem, chiar daca apoi trebuie sa importam de la rusi, cu cel mai mare pret de pe planeta. vesel
Stai oleacă, măi, că asta cu exportul de gaze din producția internă am înțeles că e sub formă de lege UE, deci nu ceva gândit (ca să folosesc, totuși, un cuvânt decent) de ai noștri (ca braJii conducători)! Iar pe populația cea fostă cândva popor oricum n-a întrebat-o nimeni dacă i se pare ok să dăm gazele noastre (hmmm...aici aș simți nevoia de a face o completare destul de nesimțită... vesel ), iar ea, populația, să capete mai mult din alea de la ruși (și aici aș zice câte ceva), la un preț mult superior.
avatar
(Still a)Live
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri

Mesaje : 3285
Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 44
Localizare : SulfCity

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Vin Noi 30, 2012 11:05 pm

(Still a)Live a scris:
ENKI a scris:
(Still a)Live a scris:Nu prind prea bine legătura cu sindromul cu pricina. Decât, poate, dacă ne referim la dorința (oare?) românilor de a se afla în imperiul numit U.E.
Biata populatie (nu mai exista poporul roman!) e victima captiva, care, chiar daca ar fi fost candva impotriva "integrarii", astazi se cam identifica cu rapitorul, cel putin la nivelul "elitelor", devenite deosebit de sensibile la nevoile Stapanului. Are M.U.E. nevoie de gaz ieftin, ca-i criza? Le dam noi, ca avem, chiar daca apoi trebuie sa importam de la rusi, cu cel mai mare pret de pe planeta. vesel
Stai oleacă, măi, că asta cu exportul de gaze din producția internă am înțeles că e sub formă de lege UE, deci nu ceva gândit (ca să folosesc, totuși, un cuvânt decent) de ai noștri (ca braJii conducători)! Iar pe populația cea fostă cândva popor oricum n-a întrebat-o nimeni dacă i se pare ok să dăm gazele noastre (hmmm...aici aș simți nevoia de a face o completare destul de nesimțită... vesel ), iar ea, populația, să capete mai mult din alea de la ruși (și aici aș zice câte ceva), la un preț mult superior.
Ai nostri... conducatori?! Shocked
N-avem decat un guvernator. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Joi Dec 27, 2012 9:03 am

Asta-i tare de tot: Nostradamus l-a (pre)vazut pe PSY!!! veselie

Nostradamus: "From the calm morning, the end will come, when of the dancing horse, the number of circles will be nine".

Let's go through this step by step.

Calm morning = Korea. A notoriously calm part of the world. Which has mornings. Pretty much every day, in fact.

The end will come = December 21, the doomsday date predicted in an ancient Mayan calendar.

The dancing horse = Psy's galloping groove.

The number of circles will be nine = the number of zeroes in one billion, the number of hits Psy's Gangnam style will soon have.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  Dracu' gol la data de Joi Dec 27, 2012 9:32 am

L-au făcut imbecilii varză pe bietu' Nostradamus, cu interpretările lor... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Joi Dec 27, 2012 1:28 pm

Dracu' gol a scris:L-au făcut imbecilii varză pe bietu' Nostradamus, cu interpretările lor... raset
Mai ramane doar sa apara prin Libertatea vreo talmacire, doua, din care sa reiasa ca Bianca lu' Bote si Alina Plugaru stateau de secole ascunse prin catrene. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  baso la data de Joi Dec 27, 2012 1:42 pm

ENKI a scris:
Dracu' gol a scris:L-au făcut imbecilii varză pe bietu' Nostradamus, cu interpretările lor... raset
Mai ramane doar sa apara prin Libertatea vreo talmacire, doua, din care sa reiasa ca Bianca lu' Bote si Alina Plugaru stateau de secole ascunse prin catrene. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Devii tot mai mereu laugh Alta vorba intzeleapta a fostului meu diriginte, profesor de educatie (extrem de ) fizica raset Asta pt. ca proful veritabil de fizica avea mutra de boxer care isi cerea pumni Laughing I-a cerut expres si in scris dirigintelui sa-mi scada nota la purtare iar dirigintele n-a vrut Laughing Bine, a incercat dirigintele sa ma abureasca ca tra sa ma pisiciesc pe langa ala si sa-mi cer iertare insa yo i-am spus ca mai bine sa-mi scada nota la purtare decat sa ma libidinoshesc pe langa boxerul ala ca sa ma ierte Mad laugh Nah, in laborator i-am turnat unuia un berzelius cu apa in cap pt. ca m-a sictirit , turnadu-mi apa in rucsac laugh Iar profu'de fizica m-a vazut doar pe mine cum am udat animalul pe cap, ca sa creasca laugh

Material preluat din revista Libertatea pentru Femei

Ca de obicei, am citit doar inceputul si sfarsitul ca sa stiu daca merita sa-mi bat capul si cu contzinutul Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  baso la data de Joi Dec 27, 2012 3:28 pm

Asa, ca'n teoria conspiratiei, pe atunci erau vremuri dubioase in care o nota scazuta la purtare, chiar si pt. o banala copilarie, ar fi putut sa-ti futa viitorul vesel Nu pot sa spun ca am fost favorita dirigintelui; si-a pus obrazul la bataie pt. multi dintre noi Laughing Caci am fost o clasa dificila; a tunat si ne-a adunat pe multzi dificili in aceeasi clasa raset Noroc cu di(ri)gul , cel mai neimportant prof din scoala , care ne-a protejat ca o closhca Laughing Banuiesc ca s-a si distrat iar viitorul i-a demonstrat ca ne-a facut numai bine si ca n-a gresit Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Joi Dec 27, 2012 11:43 pm

baso a scris:
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei

Ca de obicei, am citit doar inceputul si sfarsitul ca sa stiu daca merita sa-mi bat capul si cu contzinutul Laughing

Nu m-a preocupat niciodata scamatoria historica cu Nostra Dama/Nostra Damus, dar am fost fascinat inca din copilarie de coasta lui ADAM, devenita EVA, prin divina anagramare/permutare, DAMA. Laughing
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  Dracu' gol la data de Vin Dec 28, 2012 9:50 am

ENKI a scris:
baso a scris:
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei

Ca de obicei, am citit doar inceputul si sfarsitul ca sa stiu daca merita sa-mi bat capul si cu contzinutul Laughing

Nu m-a preocupat niciodata scamatoria historica cu Nostra Dama/Nostra Damus, dar am fost fascinat inca din copilarie de coasta lui ADAM, devenita EVA, prin divina anagramare/permutare, DAMA. Laughing
Văz că matale eşti cam misogin... şi asta n-ar fi chiar politically correct... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  Dracu' gol la data de Vin Dec 28, 2012 9:56 am

ENKI a scris:
Dracu' gol a scris:L-au făcut imbecilii varză pe bietu' Nostradamus, cu interpretările lor... raset
Mai ramane doar sa apara prin Libertatea vreo talmacire, doua, din care sa reiasa ca Bianca lu' Bote si Alina Plugaru stateau de secole ascunse prin catrene. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Proştilor, care au aşteptat cu sufletu' la gură Sfîrşitu' Lumii, yo le recomand cu căldură să se sinucidă mortal. Poate aşa mai scăpăm şi noi, aştialalţii, de niscaiva dăunători... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Vin Dec 28, 2012 9:58 am

Dracu' gol a scris:
ENKI a scris:
baso a scris:
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei

Ca de obicei, am citit doar inceputul si sfarsitul ca sa stiu daca merita sa-mi bat capul si cu contzinutul Laughing

Nu m-a preocupat niciodata scamatoria historica cu Nostra Dama/Nostra Damus, dar am fost fascinat inca din copilarie de coasta lui ADAM, devenita EVA, prin divina anagramare/permutare, DAMA. Laughing
Văz că matale eşti cam misogin... şi asta n-ar fi chiar politically correct... raset
Misogin?! Io?! Shocked
Din contra, as zice. oaie
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  Dracu' gol la data de Vin Dec 28, 2012 10:03 am

Păi, yo cre' că iubirea şi misoginismu' nu prea se exclud una pe cealaltă... raset

P.S. La fel cum nu se exclud nici genialitatea şi demenţa... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  ENKI la data de Vin Dec 28, 2012 10:03 am

Dracu' gol a scris:
ENKI a scris:
Dracu' gol a scris:L-au făcut imbecilii varză pe bietu' Nostradamus, cu interpretările lor... raset
Mai ramane doar sa apara prin Libertatea vreo talmacire, doua, din care sa reiasa ca Bianca lu' Bote si Alina Plugaru stateau de secole ascunse prin catrene. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Proştilor, care au aşteptat cu sufletu' la gură Sfîrşitu' Lumii, yo le recomand cu căldură să se sinucidă mortal. Poate aşa mai scăpăm şi noi, aştialalţii, de niscaiva dăunători... raset
Adevarul e ca daca as fi avut o putere d-aia magica, as fi oprit curentul electric, pe tot Globu', pe 21.12., la ora 21.12 fix, prentu vreo 2-3 ore...
Ce zici, s-ar fi sinucis macar 1 miliard de cretini? scratch laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: teoria conspiraţiei

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 34 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum