alergare după armonie

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Dum Oct 07, 2012 9:38 am

Pentru cine a ascultat ce-a zis, cucoana a explicat simplu si clar de ce nu poate sa ramana la mila guvernantilor ori a degeneratilor ce arunca cu rahat in ventilator ...care sa-i plateasca penzia Laughing
Amica mea, cand a plecat, a zis ca Romania nu este o tara in care se imbatraneste frumos si nici nu vrea sa contribuie, aici,la sporirea natalitatii. Avea vreo 23 ani atunci cand a sarit garla, tot la loterie, iar Romania a devenit din ce in ce mai imbatranita.
Nici macar in vizita nu a mai venit Laughing Iar baietii ei au mutre tipice de americani Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Dum Oct 07, 2012 12:34 pm

Ar fi, totusi, nepoliticos ca fripturista sa-si ia talpasita spre americanii toleranti, care o asteapta cu bratele deschise, fara sa le multumeasca din nou minerilor pentru contributia pe care au avut-o la instaurarea democratiei originale, asa cum a inteles-o domnul Iliescu al ei. raset

Corina Drăgotescu şi „domnul Iliescu al nostru"

Corina Drăgotescu a refuzat să explice iubirea pe care o purta „democraţiei originale" şi textele scrise în genunchi în raport cu Puterea din 1990. „E treaba voastră dacă vreţi să trăiţi în trecut. Eu vreau să trăiesc în viitor", a fost singurul comentariu al jurnalistei înainte de a închide telefonul.
Corina Drăgotescu milita pentru o „democraţie originală“

Cuvintele aşternute de ziaristă în „Adevărul" se pliau perfect peste cadrul de gândire al lui Ion Iliescu. În dialogul cu ambasadorul sovietic Evgheni Tiajelnikov, la 27 decembrie 1989, viitorul preşedinte al României menţiona că se vor încuraja mai multe curente politice în cadrul Frontului Salvării Naţionale, ci nu un pluripartidism veritabil (care îngrijora Moscova).

Slăvindu-l pe „domnul Iliescu al nostru" în lupta cu Ion Raţiu, Corina Drăgotescu scria, la începutul anului 1990, un text halucinant: „Revoluţia din România a fost unică în lume şi nu văd de ce nu am fi în continuare unici prin instituirea unei noi forme de democraţie. Oare democraţia reflectă o doctrină cu caracter închis, putând să funcţioneze numai prin sistemul clasic al partidelor?"

Astăzi moderatoare TV care „combate" cu aplomb despre tarele vieţii politice româneşti, Corina Drăgotescu înfiera în urmă cu douăzeci de ani „golanii" din Piaţa Universităţii. Nu există niciun singur text semnat de Corina Drăgotescu în prima jumătate a anului 1990 care să nu fie pe linia fesenistă trasată de directorul Darie Novăceanu ziarului „Adevărul".

Cât despre „domnul Iliescu al nostru", Corina Drăgotescu puncta în finalul articolului „Leu-tramvai", din 30 ianuarie 1990, adresat direct lui Ion Raţiu: „V-aş ruga să transmiteţi domnului Ion Mazilu-Crângaşu că domnul Iliescu al nostru are prenumele de Ion, iar nu de Ilie, cum greşit l-a numit domnia sa. Să înţeleg oare că a dorit dumnealui să fie «naşul» domnului Iliescu? Atunci poate îşi mai aduce aminte, de acolo, de la New York, că datina străbună cere să se prezinte cu un miel".


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Scrisoare deschisă către Ion Raţiu

Salut venirea în ţară a domnului Ion Raţiu şi sînt fericită aflînd că românii răspîndiţi prin atâtea puncte ale globului nu au uitat să-şi îndrepte gîndurile către patria lor, Uniunea Mondială a Românilor Liberi fiind cea mai bună dovadă că ei, fraţii noştri, au simţit nevoia să fie împreună pentru a demonstra lumii unitatea de spirit a poporului român.

Ceva în mine însă s-a năruit, făcînd să dispară bucuria acelei clipe, cînd am crezut sincer în intenţiile bune ale domnului Raţiu, atunci cînd întîmplător mi-a căzut în mînă ziarul „Românul liber" al cărui director este domnia sa. (...)

Revoluţia din România a fost unică în lume şi nu văd de ce nu am fi în continuare unici prin instituirea unei noi forme de democraţie. Oare democraţia reflectă o doctrină cu caracter închis, putînd să funcţioneze numai prin sistemul clasic al partidelor?
Astea sînt lecţiile de democraţie pe care le oferiţi cu atîta dărnicie tineretului, poporului român?! (...)

Nu, domnule Raţiu, nu avem nevoie de democraţie de import şi nici de noi „revoluţionari de profesie."

Corina Drăgotescu, articolul „Leu-tramvai" din 30 ianuarie 1990, publicat în „Adevărul" (Facsimil 1).

slugoi[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Adevăr sau ficţiune?

Piaţa Universităţii continuă să fie pentru mulţi oameni un motiv de îngrijorare, datorită apariţiei actelor de violenţă din partea unora dintre manifestanţi. Că există subterane politice, că undeva un creier diabolic elaborează o tactică a demonstraţiei, că sunt în Piaţă oameni de bună credinţă, care continuă să aibă impresia că ceea ce fac ei acolo este rodul unei spontanietăţi revoluţionare, astea sunt lucruri pe care deja le ştim cu toţii. Personal, însă, nu înţeleg de ce lupta pentru putere trebuie să îmbrace asemenea forme şi nu poate fi dusă, oricât ar fi ea de agresivă verbal, doar în planul confruntărilor politice.
Cât despre Piaţa Universităţii, poliţia declară că nu intervine fiindcă îi este teamă.

Da, avem o poliţie care stă şi se uită neputincioasă atunci când este bătută, huiduită şi împroşcată cu noroi. Totuşi, pe ici, pe colo, atunci când mitingiştii săvârşesc infracţiuni de genul furturi de buzunare sau de maşini, poliţia intervine, evitând însă un impact cu demonstranţii.

Am văzut la poliţie pe unul dintre manifestanţi, reţinut pentru furt de maşini şi ceea ce m-a pus pe gânduri a fost nu situaţia jalnică în care acel om, de altfel fără antecedente a ajuns, ci trauma psihică suferită de un individ de a cărui slăbiciune de caracter s-a profitat la maximum. Chiar şi poliţiştii au fost confruntaţi cu o situaţie fără precedent, cu un om care plângea, rugând să n u fie pus în libertate pentru că îi este teamă să nu păţească ceva. am aflat de la organele de poliţie şi am văzut apoi cu ochii mei că individul, numit I.G., a fost adus la circa de poliţie într-o stare de mizerie de nedescris, având pe corp eczeme datorate lipsei de igienă personală. Un om ajuns infractor, într-o conjunctură nefericită şi care îşi va plăti scump momentul de rătăcire. Iată câteva din lucrurile declarate de I.G., consemnate în dosarele poliţiei.

În ziua de 20 aprilie, la întreprinderea unde acesta lucra s-a prezentat un individ mărunţel şi cu mustaţă, pe nume Marian, din partea Asociaţiei 16-21 decembrie, ca să ia câţiva oameni să meargă la demonstraţie, precizând că se va face grevă în Piaţa Universităţii. I.G., împreună cu alţi trei colegi de serviciu, a acceptat această propunere.

A doua zi, celor racolaţi li s-a făcut un instructaj, au fost puşi să semneze adeziuni pentru intrarea în asociaţie, adeziuni pentru punctul 8 al Proclamaţiei şi abrogarea Decretului 473. Totodată , li s-a promis o sumă de 2.500lei dacă vor sta o lună în Piaţă şi li s-au dat identităţi, date de starea civilă, adrese false. I.G. a primit numele de Braham Florin, născut în 15.09.1965, părinţii Tiberiu şi Somna, domiciliul în Techirghiol, str. Valentin Iuliu Camacea 30 (după ce I.G. a fost prins de organele de poliţie timp de trei zile a susţinut sus şi tare că acestea sunt datele sale reale, abia ulterior a recunoscut adevărata sa identitate). Instructajul a fost făcut de un cetăţean cunoscut în Piaţă sub numele de Dincă Gheorghe (George). În data de 22 a avut loc o demonstraţie, condusă de Dincă, la care a participat şi un preot, Grecu Sorin, ce făcea slujbe la oprirea coloanei de demonstranţi în faţa locurilor unde au căzut eroii Revoluţiei. La Televiziune, când au ajuns, o parte din demonstranţi au spus să intre să ocupe un post de televiziune, lucru care din fericire nu s-a întâmplat. În data de 28 aprilie, s-a trecut la organizarea patrulelor de noapte, înarmate cu bâte. I.G. era şef de patrulă pe porţiunea dintre ceasul Universităţii şi Dunărea, în timp ce simetric, pe partea Teatrului Naţional există o alta, condusă de Adrian Nemţiu. Acestea aveau ca sarcină să alunge persoanele în stare de ebrietate, organele de poliţie şi persoanele de „rea-credinţă”.

În data de 30 mai, deci o lună mai târziu, în cortul Asociaţiei au fost chemate câteva persoane, printre care I.G. şi s-a discutat prima oară despre „necesitatea” de a se face rost de o maşină. A doua seară pe 31 mai, împreună cu Vrânceanu Telu, Zaharia Valentin şi Dincă Gheorghe, I.G. a plecat spre restaurantul Budapesta, unde au fost încercate 4 maşini. Trei aveau sistem de alarmă, iar a patra, deşi nu avea o asemenea protecţie, nu a putut fi deschisă . A urmat traseul Poşta Vitan, Policlinica Vitan, iar de la intersecţia Baba Novac a fost luată o Dacie neagră cu care I.G. a fost adus şi lăsat în Piaţă, pe la ora 2, în timp ce ceilalţi au plecat şi s-au reîntors dimineaţa în jurul orei 6. A doua seară, istoria s-a repetat, de data aceasta locul spargerii a fost zona Schitu Măgureanu, iar obiectul o Dacie roşie. Pe data de 2 iunie, în jurul prânzului, infractorul a fost ridicat de organele de poliţie, la sesizarea unui cetăţean, căruia i s-a părut suspectă prezenţa lui I.G. lângă această a doua maşină, 18- B-313.

Pe tot timpul cât s-a aflat în Piaţă, I.G. a dormit în corturi şi a mâncat, după declaraţiile sale, la cantina PNŢ-cd, pe baza unor bonuri, distribuite zilnic, în valoare de 40,35, 12, 25 lei. Grupurile de cinci care mergeau la masă erau permanent însoţite de două persoane. În ceea ce priveşte igiena corporală, ca loc de baie era folosit havuzul de la Arhitectură, iar pentru necesităţi chiar şi boscheţii din faţa Inter-ului.

Cam asta ar fi, pe scurt, declaraţia lui I.G. existentă în dosarele poliţiei la ora actuală. Cât este ea de adevărată, va fi constatat de organele în drept. Nu ştim care va fi gradul de vinovăţie stabilit de instanţă şi care va fi soarta acestui nenorocit, dar un lucru e cert: am văzut un om plângând în timp ce ruga organele de poliţie să nu fie pus în libertate, fiindcă pentru el libertatea poate însemna chiar moartea.

E greu de crezut asemenea poveste şi sper, din tot sufletul, că tot ce am auzit să fie doar o ficţiune închipuită de o minte bolnavă. ( :-) – nota mea)

Corina Drăgotescu slugoi

Adevărul / 13.06.1990, pag. 1
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Lun Oct 08, 2012 11:50 am

Asa, si ? In anul "revolutiei",'89, intzeleg ca faceai inca pipilica pe tine iar acu' esti mare revolutionara, cu amintiri de la reforma agrara Laughing

Yo am aflat de existentza jurnalistei Dragotescu doar atunci cand Bashescu s-a folosit de Dumnezeu ca sa umileasca o persoana despre care stia cu certitudine ca este bolnava de cancer, pe citostatice. Dupa aia , cu alta ocazie, tot el a acuzat-o de vulgaritate cand tipa a insistat cu intrebari Laughing
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu m-am pus sa rascolesc arhivele ca sa-i gasesc justificari lui Basecu ori celor care o injura . Omenii se pot schimba in timp. Unii in rau iar altii in bine, functie de experientzele personale prin care trec. Pur si simplu mi s-a parut fabulos ca ea a spus , cu alte cuvinte, dar la fel de simplu, ceva ce mi-a spus si o fosta prietena , cea mai buna, atunci cand a luat decizia definitiva si irevocabila sa paraseasca Romania. Ceea ce am interpretat atunci a fi o gaselnitza justificativa pt. aventura ei intr-o alta lume, acu' , prin vorbele Dragoteascai, m-au lovit ca un vant rece, de realitate anticipata. Spre deosebire de mine, prietena mea nu a investit nicio sperantza in viitorul de haur al Romaniei iar daca a participat la loterie si a castigat , a fost suficient de pragmatica incat sa-si valorifice sansa oferita , fara prea multe sensibilisme si privit in urma.
Cum s-ar zice, a taiat coada cainelui de la radacina Laughing

Sincera sa fiu, m-am saturat de Corbence, Foule, Gloryboaxe, capre ale vecinului, isteroizi, rochete, blakie, lalelenegre si tot felul de altzi paduchi flauzhatzi vizitatori Laughing Ar fi cazul sa se inchida usa definitiv si irevocabil. laugh Laughing In afara de a provoca un imens dezgust, nu suntetzi in stare de nimic bun sau altceva pozitiv Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Mar Oct 09, 2012 5:15 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  delta la data de Mar Oct 09, 2012 5:16 pm

RocketQueen a scris:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ete, fleoșc!

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19806
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  delta la data de Mar Oct 09, 2012 5:17 pm

baso a scris:Sincera sa fiu, m-am saturat de Corbence, Foule, Gloryboaxe, capre ale vecinului, isteroizi, rochete, blakie, lalelenegre si tot felul de altzi paduchi flauzhatzi vizitatori Laughing Ar fi cazul sa se inchida usa definitiv si irevocabil. laugh Laughing
ce ușă?
e vreuna? suspect

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19806
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Mar Oct 09, 2012 5:18 pm

delta a scris: fleoșc!

de gustibus... Cool
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  delta la data de Mar Oct 09, 2012 5:34 pm

RocketQueen a scris:
delta a scris: fleoșc!
de gustibus... Cool
pe draq...
e vorba de texte

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19806
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Mar Oct 09, 2012 7:31 pm

Si textele nu pot sta la baza mesajelor? raset
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Mier Oct 10, 2012 4:03 pm

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

pen' ca nu stiam ce draq insemana, in traducere exacta pt. nivelul meu de intzelegere, mecanismul de coping , am dat peste articolul asta, care mi-a facut ziua raset

Toată lumea vrea soluţii pentru situaţii dificile. Problema asta este una falsă, după cum am văzut, pentru că, de fapt, fiecare vrea devierea situaţiei spre una care nu presupune apariţia unui stres peste capacitatea lor de abordare în condiţii normale, chiar dacă acest lucru nu implică neapărat soluţionarea problemei respecitve.

Zerfor, o să scriu aici câte ceva despre mecanismele defensive şi mecanismele de coping cele mai avantajoase, respectiv dezavantajoase, ca să-şi poată alege fiecare unul dintre ele, sau, cel puţin, să-l poată identifica pe cel pe care l-au ales în mod subconştient şi să nu mă mai bată pe mine la cap. Bla, aiureli, în fine…

Practic un mecanism defensiv sau de coping reprezintă o atitudine, activă sau pasivă, pe care o luăm atunci când apare un stress. Majoritatea lucrurilor pe care le facem pot conta ca şi coping cu o problemă sau o nevoie, însă unele dintre ele nu-s aşa de sănătoase, iar altele sunt de-a dreptul imorale (genul meu preferat).

Diferenţa dintre un mecanism defensiv şi unul de coping ţine de intenţionalitate şi conştientizare. Dacă ar fi să existe o abordare simplistă a subiectului, cele defensive sunt, prin definiţie, inconştiente, iar copingurile sunt intenţionate şi conştiente.

Aşa, deci, a fost un tip acum câţiva ani, Lazarus pe nume (nu ăla de la OTV, alt Lazarus) care a spus că există vreo patru tipuri fundamentale de emoţii negative care pot declanşa mecanisme defensive, zice el, nocive. Mie, personal, îmi plac vreo două dintre ele şi mi se par mult mai interesante decât sfatul pe care mi l-a dat un psiholog odată, conform căruia dacă sparg câte o farfurie pe zi, o să mă simt mult mai bine cu mine însumi. Aiureli, îmi plac farfuriile, n-am nimic cu ele… Emoţiile respective sunt următoarele:

*Supărarea – care cică ar rezulta din ameninţarea pierderii stimei de sine şi a stimei sociale. Mecanismul defensiv şi nociv pare a fi “învinuirea celuilalt”. Mi se pare şi nomal, doar n-o să fiu eu de vină…

*Vinovăţia – rezultă din încălcarea unor norme morale autoimpuse (do not eat chocolate in the morning!) şi pare a duce la autoînvinuire, care, la rândul ei, duce la all kinds of şit. Autoînvinuire – BAD, îmi plăcea mai mult aia cu învinuirea celuilalt.

*Frica sau Anxietatea care apar în urma unui pericol aparent iminent sa a unei ameninţări (de-aia sunt americanii anxioşi). Da, asta duce, printre altele şi la obezitate (de-aia sunt americanii graşi) şi la diminuarea capacităţii intelectuale pe termen lung (de-aia l-au votat românii pe Băsescu).

*Tristeţea care rezultă, de obicei, în urma unei pierderi considerate ireversibilă sau unor sentimente de neajutorare sau inutilitate. Asta e aiurea rău duce la vânzări record la albumele lui… cum îl cheamă pe ăla care cântă melodia aia cu “goodbye my lover, goodbye my friend” ??

Bun, acum că am trecut peste faza problemelor, să trecem la soluţii. Ce face omul când îl plesneşte una din chestiunile de mai sus? Sunt două posibilităţi: evită confruntarea cu situaţia şi renunţă la tentativele de rezolvare – coping centrat pe emoţii, evitant (folositor atunci când ne confruntăm cu decesul unei persoane, cu o despărţire definitivă etc.) sau reevaluarea problemei şi atitudinea activă spre rezolvarea ei (ce bine sună, a Dr. Phill aşa, din câte am înţeles).

Dintre mecanismele cele mai folosite din categoria celor de evitare voi enumera patru care mi s-au părut mai interesante:

*Negarea – parţial conştientă. Acum, toată lumea spune că neagă, că e în negare etc. Aiureli. Adevărata negare este atunci când creieraşul nostru pur şi simplu refuză să aducă în conştient anumiţi stimuli care ne confruntă cu situaţia. Cum ar veni… un cretin care o ţinea pe nevastă-sa moartă în casă de vreo cinci ani a spus poliţiştilor că lui nu i se pare că miroase urât acolo (avea slujbă, ieşea din casă des, deci problema acomodării simţurilor e una falsă), sau un alcoolic care nu percepe conştient faptul că, totuşi, doi litri de votcă e cam multicel. Altfel, că-mi spun mie că “nu mai vreau să mă gândesc la nu ştiu ce” asta e altceva, se numeşte distanţare, şi e mult mai tare decât negarea, e un mecanism normal, benign etc.

*Resemnarea – asta e foarte ok în situaţiile corecte, psihicul acceptă ireversibilitatea problemei şi trece mai departe. E aiurea când lasă anumite cicatrici în comportamentul persoanei.

*Fatalismul – la unii merge, la alţii nu. Ce să-i faci… aşa a fost să fie.

*Agresivitatea ca o reacţie oarbă împotriva destinului. Poate fi orientată către sine sau către un element exterior, poate fi agresivitate fizică sau psihică, poate duce la tot felul de porcării precum sinucideri, automutilări, pisici torturate şi altele.

În principiu toţi avem posibilitatea de a aborda oricare dintre mecanismele astea, şi o facem destul de des, atâta doar că unii dintre noi rămân marcaţi de traumele mecanismelor respective. Esenţialul pe care trebuie să îl ştie fiecare când observă că are o asemenea atitudine este că poate avea urmări negative în luarea deciziilor viitoare. Altfel, toţi suntem oameni, toţi greşim, toţi avem răbufniri – important e să nu lasăm problemele să se extindă decât în planul lor iniţial.

Aşa, acum am ajuns la mecanismele astea de coping, conştiente, active, pe care le putem folosi pentru a ne salva pisicile de la tortură (nu, nu am pisică, am un peşte, în schimb) şi farfuriile de la un deces tragic. Pentru a le exemplifica voi folosi cazul unui pacient ipotetic pe nume Georgică, pe care îl voi prezenta pe scurt mai jos:

Georgică este un contabil de 34 de ani, căsătorit cu Paulina de cinci ani. Are doi copii – Săndel şi Cecilia şi o pisică – Cronţ. Nu are o patologie psihică remarcabilă, dar are o aluniţă pe fesa stângă despre care crede că a fost implantată de Reptilienii de pe planeta Zgurbur pentru a-l urmări în viaţa sa absolut palpitantă de contabil amărât. În ziua de Joi a unei săptămâni dintr-un an, Cronţ a suferit un deces tragic în urma ingestiei absolut cretinoide de grâu otrăvit pus într-un colţ al pivniţei pentru a omorî şobolanii pe care însuşi Cronţ trebuia să-i devoreze, ca un animal feroce ce este… ăă… era. Tot universul lui Georgică s-a năruit, şi chiar problemele din trecut cu aluniţele extraterestre au început să revină la suprafaţă.

Deci, într-o asemenea situaţie, iată mecanismele de coping ce pot fi folosite, tot conform lui Lazarus, tot acelaşi Lazarus:

1. Confruntarea. Cât se poate de activă, duce fie la rezolvarea imediată a situaţiei cu descărcarea totală de distres emoţional, fie la nerezolvarea ei, dar la fel, cu descărcarea de distress prin eliberarea conştiinţei de sentimentul de vinovăţie şi neajutorare. Georgică ia pisica, o îngroapă în grădină, cumpără alta, se duce pe planeta Zgurbur şi îi trage la răspundere pe Reptilieni pentru aluniţă. Se simte mult mai bine, apoi, pentru reuşitele sale.

2. Distanţarea. Mecanism diferit de evitare, care presupune conştientizarea problemei şi abordarea unei atitudini absolut pasive faţă de ea, cu reluarea ciclului relaţiilor sociale şi al activităţilor. Georgică îngroapă, totuşi pisica, nu mai cumpără alta şi încearcă să nu se mai gândească la aluniţa de pe picior, până la urmă nu îl mănâncă, nu o simte şi nici nu prea se vede… Se simte bine cu deciziile luate, nevasta nu se mai uită strâmb la el etc.

3. Căutarea suportului social. Personajul merge la nevastă şi o roagă să îl ajute. Nevasta se ocupă de pisică, îi spune că avea şi tatăl lui o aluniţă de genul ăla şi că, probabil, e un semn de familie etc. Georgică îşi bate nevasta pentru că ştia de semnul de pe … tatălui său, şi se simte mult mai bine.

4. Asumarea responsabilităţii. Georgică îşi dă seama că e vina sa că a pus grâu otrăvit în pivniţă şi este împăcat cu ideea asta. De asemenea, realizează că ar fi aproape imposibil ca Reptilienii să nu fie interesaţi de un om cu o viaţă atât de palpitantă de contabil precum a sa, deci e nu-i poate învinovăţi pe ei. Mulţumit de sine, îşi duce mai departe viaţa.

5. Evadare, Evitare. Se mută din casă. Se mută de pe planetă. Se simte mai bine.

6. Rezolvarea planificată a problemei – HABAR N-AM cum ar veni asta în cazul lui Georgică.

7. Reevaluarea pozitivă. Pisica aia oricum era cam urâtă şi cam grasă, nici măcar nu mânca şobolanii, şi era probabil şi proastă după modul în care a murit, deci – mai bine aşa. Pe de altă parte… CÂT DE COOL E să ai un implant extraterestru în fund!!!

8. Apelul la substanţe. Georgică se apucă de băut. Începe cu băutură spirtoasă cu aromă de brandy cumpărată cu 8 lei bidonul de 2 kile de la sellgros, trece, apoi la spirt medicinal MONA de 70 de grade, strecurat prin pâine de secară, pentru aromă… face ciroză hepatică şi se mută în Angola.

9. Apelul la Religie. Georgică se roagă pentru o pisică nouă şi pentru pace între oameni şi extratereştrii.

10. Activităţi ce aduc sentimente contrarii stării în care ne aflăm. Omul nostru devine vedetă rock, îşi cumpără un câine de 50kg şi îşi ia o amantă asiatică.

Aşa deci, cam astea sunt cele care sunt considerate a fi deseori folosite. Sunt multe altele, dar n-o să le iau pe fiecare pentru că ar dura prea mult, şi pentru că mi-e lene.

După părerea mea, majoritatea oamenilor nici măcar nu au o problemă, dar se simt mult mai bine atunci când cred că sunt într-o situaţie dificilă şi, deci, şi le crează. Spun asta pentru că şi eu sunt la fel, mă plâng foarte des, dar nu aştept sfaturi sau soluţii din partea altora, pur si simplu îmi place să mă plâng… mai ales de când e Băsescu la Cotroceni.

În concluzie… nu puneţi grâu otrăvit prin pivniţe şi nu vă priviţi fundul în oglindă, I guess….

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Mai ales ca am aflat, recent, de la fii-mea, care dorea sa se faca actritza (si nu stiam pe ce cai subtile sa-i scot din cap ideea asta de a-si castiga o paine si oua Kinder, cand noi, parintii ei, nu vom mai fi ca sa o sponsorizam) ca i-a inviat acu' sa faca facultatea de
psihologie raset Mi-am facut datoria si am anuntzat-o ca, in Romania, nu e ca in filmele americane; cu o astfel de diploma poate sa ajunga sa profeseze prin penitenciare (cu detzinutzii) , prin centrele de supraveghere sau orfelinate (cu copiii cu probleme) ori la casele de batrani (cu batrani senili si tututzi la cap). Asta pt. ca , desi foarte multzi romani liberi au probleme cu capul , totusi le-ar fi rusine sau n-ar avea incredere sa mearga la un cabinet psihologic, pt. consiliere. Laughing Mai repede s-ar duce la vrajitoare , numerologi, aliodori si alte specimene din astea... raset Replica ei a fost oarecum angajanta pt. mine : poate ca as vrea sa studiez in strainatate (caci ma descurc foarte bine cu engleza) ca sa pot profesa tot p'acolo raset Iar actoria o voi face ca un hobby Laughing Mi-a venit sa ma napustesc asupra ei si s-o pup pe frunte...insa m-am abtzinut , limitandu-ma doar la un zambet si la o privire mai atenta, atzintita in ochii ei Laughing Macar pt. atat sa-i multumesc singurei mele prietene adevarate, Corina Dragos Laughing


baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Mier Oct 10, 2012 5:37 pm

In virtual lipsesc orice indicii vizuale, ale trupului .
Ce anume se intampla, in creierul uman, in decodificarea emotiilor umane , pt. a sesiza minciunile si mizeriile atunci cand nu ai contact vizual cu mutra ticalosului/ticaloasei in spatiul virtual ?Investighează, dar urmează-ţi instinctul. Prima ta impresie, care apare înainte ca raţiunea să intervină şi să tulbure apele, este valoroasă. Ia mereu în considerare felul în care te-ai simţit la prima vedere a situaţiei. Chiar dacă până la urmă nu vei rămâne la impresia respectivă, se poate dovedi o informaţie esenţială.

Foarte putzini artisti de pe planeta asta pot fi atat de desavarshitzi astfel incat sa inshele perfect, definitiv si irevocabil.... intuitzia si simtzurile. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]EDIT
A mea, pe playstation3, in retzea de joaca cu pac- pac, on line, pe auzite (copiii romani fiind mai rari p'acolo ) se da englezoica in conversatiile cu altzi vorbitori de engleza (americani, australieni, canadieni + alte natzii) si imita accentul englezesc raset Am auzit-o candva, cum se alinta, cu un accent artistic si exagerat si am intrebat-o ce naiba a apucat-o . scratch Fata mi-a spus ca experimenteaza Shecspir cu fraierii de la pac-pac si ca o incanta faptul ca aia o percep ca pe o zmeoaica -englezoica 100% raset Iar daca ar fi olimpiada de jocuri on line pe playstation3, ea ar castiga medalia de aur laugh


Ultima editare efectuata de catre baso in Mier Oct 10, 2012 7:02 pm, editata de 3 ori

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Mier Oct 10, 2012 6:38 pm

baso a scris:In virtual lipsesc orice indicii vizuale, ale trupului .
Ce anume se intampla, in creierul uman, in decodificarea emotiilor umane , pt. a sesiza minciunile si mizeriile atunci cand nu ai contact vizual cu mutra ticalosului/ticaloasei in spatiul virtual ?Investighează, dar urmează-ţi instinctul. Prima ta impresie, care apare înainte ca raţiunea să intervină şi să tulbure apele, este valoroasă. Ia mereu în considerare felul în care te-ai simţit la prima vedere a situaţiei. Chiar dacă până la urmă nu vei rămâne la impresia respectivă, se poate dovedi o informaţie esenţială.

Foarte putzini artisti de pe planeta asta pot fi atat de desavarshitzi astfel incat sa inshele perfect, definitiv si irevocabil.... intuitzia si simtzurile. laugh


Oh, Doamne... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] laugh

Ca sa fie clar pentru toata lumea: RocketQueen a.k.a. RocketQu33n a.k.a. moi e o curva proasta, p!zda nespalata, manipulizda (-lupizda, pentru neimportanti) cu chef de agatamente virtuale si alte combinatii menite sa-i aduca un cascaval in plus pentru a-si plati datoriile la electrica, gaz, rds, orange, chioscul de la colt de strada de unde-mi cumpar tigari la bucata si la cazinoul de la periferia orasului, unde am uitat sa cotizez procentele lunare acumulate de la clientii fideli. Am camera web si fac sex la comanda. Primul minut e gratuit, apoi taxez in functie de kilogramele de textile dezbracate. Pentru adminii de forumuri am reducere - daca esti membru de partid aflat la conducere, ai chiar gratuitate, cu conditia sa-mi aduci clienti - preferabil curati, inodori si incolori. Nu mai primesc pe datorie. Daca esti meserias, pot sa sun si o foula pentru menage a trois, chiar daca suna demodat. Sugem p?la pe rand/concomitent, in functie de cati sunteti si, bineinteles, cat de dotati sunteti.

Pentru tarife & alte informatii accesati cu incredere adresa de e-mail de la profilul Rachetei - numa' sa ma anuntati din timp pe MP, ca sa-mi setez casuta si sa nu ajungeti in spam laolalta cu celelalte mail-uri despre Viagra, mariri de penisuri si oameni binevoitori care va trimit bani din China/Africa cu conditia sa le divulgati datele personale si contul bancar.


Va suge cu drag,
funny RocketQueen funny


Mmmwah! flori witch

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Later EDIT: Pe bune ca sunt o tipa care practica oralul (sexu'), nu ca damele-bine, calugarite VPN-iste innocent , deci faceti bine si puneti-ma pe ignore, daca n-ati avut inteligenta necesara s-o faceti pana acum si daca domnu' admin nu se trezeste la realitate si nu-mi da ban(i?) pentru instigare la futai si alte manipulizdari ordinare de-ale mele. devil
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Joi Oct 11, 2012 6:22 am

Acum, ca am confirmat toate 'suspiciunile' ridicate de dumneavoastra, madam baso (am omis ceva?), sunteti in stare sa va depasiti complexul si sa va indreptati atentia, concentra energia pe altceva/altcineva? Sau urmeaza ghicitul in stele, globuri de cristal, cani de cafea? veselie
Daca veti primi din partea mea ceea ce cereti cu tot dinadinsul, veti boci mai ceva ca limbista dragoteasca, da' macar atunci va veti trezi la realitate. Sau nu... Oricum nu-i problema mea! raset
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  delta la data de Joi Oct 11, 2012 6:43 am

RocketQueen a scris:daca domnu' admin nu se trezeste la realitate
poate piticu sau șpăgaru... Laughing

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19806
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  Dracu' gol la data de Joi Oct 11, 2012 10:56 am

delta a scris:
RocketQueen a scris:daca domnu' admin nu se trezeste la realitate
poate piticu sau șpăgaru... Laughing
Imbecilii ăştia doi trăiesc într-o realitate cel puţin paralelă... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  Dracu' gol la data de Joi Oct 11, 2012 7:54 pm

RocketQueen a scris:limbista dragoteasca
Habar n-aveam că smiorcăita paricopitată l-a pupincurit atît de adînc pe Iliciozauru' kominternist... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Sam Oct 13, 2012 8:53 pm

Dracu' gol a scris:
RocketQueen a scris:limbista dragoteasca
Habar n-aveam că smiorcăita paricopitată l-a pupincurit atît de adînc pe Iliciozauru' kominternist... raset

Pai, a pupincurit si Javra Ordinara, pe vremea cand iRealitatea era de partea pedelimbricilor, da' cu adevarat loiala se pare ca tot comunistoizilor le-a ramas...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

A jucat un teatru scurt de tot, cand Vantu le-a taiat salariile, Dragoteasca fiind nemultumita de noua remuneratie de pupincurit, da' s-a intors la vechile metehne... raset

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu mi se pare o jurnalista demna de urmarit, da' macar compenseaza prin rochiile stridente si expirate pe care le poarta la emisiuni... raset

smiorcăita paricopitată

Sa inteleg ca, daca amerlocii n-o asteapta cu bratele intinse, cum vrea ea sa dea de crezut, atunci Iadul i-a asigurat un loc? raset
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  Dracu' gol la data de Sam Oct 13, 2012 11:50 pm

RocketQueen a scris:Pai, a pupincurit si Javra Ordinara, pe vremea cand iRealitatea era de partea pedelimbricilor, da' cu adevarat loiala se pare ca tot comunistoizilor le-a ramas...
Păi, odată pupincuristă, for ever pupincuristă... raset
RocketQueen a scris:Nu mi se pare o jurnalista demna de urmarit
În ziua de azi, tre' să ai creieru' plecat în concediu ca să stai să-i urmăreşti pe ăia de-şi spun "jurnalişti"... raset
RocketQueen a scris:
smiorcăita paricopitată

Sa inteleg ca, daca amerlocii n-o asteapta cu bratele intinse, cum vrea ea sa dea de crezut, atunci Iadul i-a asigurat un loc? raset
Păi, în Iad ie loc destul pentru to(n)ţi, mai ales pentru paricopitatele pupincuriste... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Oct 14, 2012 9:06 am

Iată cum tre' să lauzi pe cineva fără să fii pupincurist... raset

avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Dum Oct 14, 2012 10:30 am

Dracu' gol a scris:Iată cum tre' să lauzi pe cineva fără să fii pupincurist... raset


In Romania ar fi fost considerata o insulta... raset


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Oct 14, 2012 10:46 am

avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Dum Oct 14, 2012 10:58 am

raset

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  RocketQueen la data de Dum Oct 14, 2012 12:38 pm

Dracu' gol a scris:
În ziua de azi, tre' să ai creieru' plecat în concediu ca să stai să-i urmăreşti pe ăia de-şi spun "jurnalişti"... raset

raset

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Vin Dec 14, 2012 2:37 pm

Primul britanic care şi-a schimbat sexul a primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic pentru promovarea egalităţii de drepturi pentru transsexuali. April Ashley a fost medaliată de prinţul Charles, în cadrul unei ceremonii organizate la palatul Buckingham.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ceea ce vad, este o doamna in varsta, respectabila, care a fost candva barbat .Nici macar despre Dumnezeu nu s-ar putea spune ,cu precizie , ce sex ar avea raset Presupun ca, oamenii fiind construiti dupa chipul si asemanarea lui, Dumnezeu ar trebui sa fie 2 in 1 Laughing Ori sa-si aleaga sexul, functie de sexul predominant si rezistent de pe planeta . Asta, asa, ca un rezultat al selectiei naturale Laughing

Ce pot sa zic ? Ma bucur ca nu m-am nascut cu pitici pe creieri, nemultzumitzi de XX-ul oferit de la natura Laughing
baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Joi Feb 14, 2013 4:10 pm

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mda, adeseori facerea de bine inseamna futere de m'ama .

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Sam Sept 10, 2016 10:26 am

Aproape ca mi-au dat lacrimile vazand ce tehnici migaloase au artistii japonezi.  Lucreaza cateva luni, chiar si un an la o minunatie de stilou. Daca as fi miliardara, in mod sigur as colectiana numai astfel de stilouri. raset Sunt ireal de frumoase ...

Tehnica maki-e
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Tehnica Chinkin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Sam Sept 10, 2016 12:04 pm

Namiki Emperor Gold Fish este cel ma scump (15.000 $), fiind si cel mai dificil de realizat.Are peste 40 straturi de lac si vopsea pt. a obtine efectul tridimensional. E absolut fabulos.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  baso la data de Dum Sept 11, 2016 8:11 am

Iata ce scrie Cristoiu, luand o pauza in analizele lui  politice  raset

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

E surprinzator cheful lui de o mica pauza pt. a demonstra ca poate sa faca si arta din ceva banal , fara sa infurie spiritele raset Adica, ar avea talent pentru asa ceva, insa nu l-ar publica nimeni...Eu am ras cu lacrimi . Cristoiu a fost demential in condeiul literar de a povesti unde naiba s-o fi ascuns pisoiul incat n-a iesit din ascunzatoare nici cu zgomotul aspiratorului ?laugh Pai, era absolut firesc sa nu iasa din ascunzatoare la un zgomot care il sperie(al aspiratorului), mai ales ca nici nu-i cunostea de ce sunt in stare pe umanii, noii lui stapani, inlocuitori de pisica mama. A iesit din ascunzatoare doar cand l-o fi apucat necesitatile naturale : foamea, cacarea sau pisarea raset Si asa a facut echipa cu primul uman care l-a luat in brate si l-a alintat, fara sa-l pedepseasca pt. ca a fost traumatizat de schimbarea brusca a mediului si a celei care, mamoasa fireasca fiind, n-a aparut sa-l salveze din situatia traumatizanta si ciudata pt. un puiut de animal, cu instinct de autoconservare. Tuturor pisicilor le place, chiar si alora perfect obisnuite cu stapanii umani, sa-si gaseasca cuibusoare in care sa se ascunda. Pe Piscilu' meu, dupa doar cateva saptamani de convietuire impreuna, il scoteam rapid din orice ascunzatoare doar deschizand maxim de 2-3 ori usa frigiderului, strigandu-l: Hei, pis, pis, pisicilule, hai la mancare ! raset Sunetul usii frigiderului a devenit rapid un reflex pavlovian placut pt. pisic raset I-am si propus lui fii-mea, pentru care l-am adus in casa sa se bucure de un micut mai mic decat ea, sa-l botezam "Frigider" pe pisoi. raset N-a vrut. A zis ca vreau sa-mi bat joc de pisoias.  raset Si asa a ramas pisoiul fara un nume special ales, ci pur si simplu Pisicilu, la care raspundea fara niciun fel de fitze ca n-ar pricepe cand este vorba despre el in propozitii simple.

Ah, desi i-am dat interdictie fetei sa doarma cu matzul in pat, dupa ce pisicul si-a gasit rapid locul preferat de somn (raftul masutei de telefon antic din hol, unde i-am cofectionat rapid culcus cu perna) fii-mea il fura pe furis  noaptea de acolo, ca sa si-l duca in patut. Diminetile, cand intram in camera ei, dupa astfel de furturi insistente, eram pur si simplu induiosata si amuzata pana la lacrimi in ce pozitii de somn ii gaseam pe cei doi mici infractori raset Erau absolut deliciosi cum dormeau impreuna, cu burtica la vedere raset OK. Trebuia sa ma enervez formal ca fata imi incalca interdictia, insa stateam cu urechile ciulite noaptea, anuntandu-mi sotul ca iar a furat a noastra pisicul din culcus ca sa doarma cu el, in ciuda interdictiei date de mine raset Iar lui ii era prea lene si somn sa devina autoritar la orele alea din noapte. raset   Explicatia fetei, invariablia, era aceea ca pisoiul ii miorlaia noaptea la usa si nu putea rezista eroic ca sa nu-i deschida usa laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16005
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  ENKI la data de Dum Noi 13, 2016 7:08 am

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13931
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  ENKI la data de Dum Mai 14, 2017 9:22 am

Cred ca sunt versurile unei melodii in lucru. Laughing


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13931
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: alergare după armonie

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum