Tot felul de chestii

Pagina 3 din 3 Inapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Tot felul de chestii

Mesaj  (Still a)Live la data de Mier Mar 30, 2011 8:21 pm

ENKI a scris:Despre stiinta ignore-ului. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] src="[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

Dupa mine, documentarul este senzational si merita vazut.

Water Apa Води Воды Voda Víz Aigua Tubig Eau Wasser Acqua Agua Νερό Uisce 水

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mulţumesc! love

(Still a)Live
spune că nu-i frumos să te furișezi

Data de inscriere: 29/10/2010
Varsta: 37
Localizare: SulfCity

Sus In jos

Mesaj  ENKI la data de Mier Mar 30, 2011 10:05 pm

(Still a)Live a scris:Mulţumesc! love

Cu placere, mai ales ca tu mi-ai pomenit despre acest documentar, al carui final am reusit sa-l prindem amandoi la... B1, in 28 august 2008, in timp ce messuiam de zor tocmai despre Masaru Emoto. laugh innocent

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] src="[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

ENKI
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Data de inscriere: 07/02/2010

Sus In jos

Mesaj  (Still a)Live la data de Joi Mar 31, 2011 2:10 pm

ENKI a scris:
(Still a)Live a scris:Mulţumesc! love

Cu placere, mai ales ca tu mi-ai pomenit despre acest documentar, al carui final am reusit sa-l prindem amandoi la... B1, in 28 august 2008, in timp ce messuiam de zor tocmai despre Masaru Emoto. laugh innocent

Ok, fie cum zici tu! Nu am pe ce mă baza, pt a te contrazice. Mi-ar fi trebuit memorie, pt asta. Ce ştiu este că am discutat despre apă şi cum ar trebui să ne purtăm cu ea(oriunde ar fi dumneaei), pt a face bine. Oricum, am văzut tot documentarul, ieri. Să văd dacă voi reuşi sau în cât timp voi reuşi să procedez aşa cum înţeleg că e bine.

(Still a)Live

Sus In jos

Mesaj  (Still a)Live la data de Joi Mar 31, 2011 5:36 pm

Ar putea fi de vizionat:

(Still a)Live

Sus In jos

Mesaj  Anahoret la data de Vin Apr 15, 2011 9:41 am

Textul de mai jos l-am primit prin poşta electronică. Mi s-a părut de bun-simţ şi l-am postat şi aici.

DIETĂ. Lista fructelor şi legumelor nesănătoase. Cum poţi elimina pesticidele

de Mădălina CHIŢU | astăzi, 16:50

• Alimentele sunt tratate chimic înainte de a ajunge pe masa noastră, ceea ce poate duce la intoxicarea ficatului, a rinichilor şi a sistemului nervos central, avertizează nutriţioniştii

Ţelina, piersicile, merele, căpşunile, afinele, spanacul, varza, cartofii şi cireşele sunt alimente care pot "otrăvi" organismul cu tot felul de substanţe chimice, pentru că se folosesc în procesul cultivării, dar şi al transportului lor se folosesc numeroase chimicale, informează shine.yahoo.com. După ce au analizat alimentele, specialiştii au realizat o listă a celor mai nesănătoase fructele şi legumele.

Ţelina ocupă locul 1 în top. Potrivit experţilor americani, planta conţine până la 67 de compuşi chimici, deşi cercetările anterioare arătau că ţelina conţine în jur de 13.

Piersicile sunt stropite cu tot felul de substanţe care le fac să reziste mai mult timp în rafturile din magazine, precizează cercetătorii. Din cauza structurii fragile, aceste fructe sunt expuse tratamentelor chimice.

Căpşunile conţin până la 53 de pesticide. Specialiştii susţin că acestea sunt lipsite de substanţe nutritive deoarece agricultorii folosesc tot felul de substanţe toxice pentru ca producţia să fie mare.

Merele conţin până la 47 de substanţe toxice, în timp ce afinele au până la 13 toxine. Chiar dacă fructele sunt spălate, experţii menţionează că pesticidele nu vor fi eliminate în totalitate.

Ardeiul gras este leguma cea mai "nesănătoasă", datorită conţinutului de 63 de tipuri de pesticide pe o singură bucată. Salata, varza, spanacul conţin până la 43 de substanţe toxice.

Chimicalele cresc riscul tiroidei
Oamenii de ştiinţă avertizează că pesticidele ne pun în pericol sănătatea, deoarece aceste substanţe chimice pot duce la apariţia problemelor respiratorii şi a diferitelor tipuri de cancer. În plus, expunerea la anumite tipuri de pesticide, identificate cel mai adesea în conţinutul produselor agricole, măreşte riscul de boli ale tiroidei, cel puţin în cazul femeilor. De asemenea, tulburările ce pot apărea în urma consumului de pesticide constau "în modificarea genetică", intoxicarea organismului cu o serie întreagă de substanţe, toxicitate hepatică şi modificarea formulei sangvine.

Cum poţi reduce cantitatea de pesticide
Specialiştii Agenţiei Europene pentru Securitate Alimentară spun că există câteva reguli simple prin care putem reduce semnificativ nivelul pesticidelor din alimente. Astfel, se recomandă spălarea fructelor şi a legumelor cu apă caldă, în special a cartofilor, morcovilor, citricelor şi a ţelinei. În cazul roşiilor, experţii recomandă ca acestea să fie spălate cel mult trei minute, în apă adăugându-se puţin bicarbonat de sodiu, care are proprietatea de a anihila unele dintre pesticidele folosite.
Agenţia Europenă pentru Securitate Alimentară spune că fructele cultivate în extrasezon sunt pline de pesticide şi chimicale, astfel se recomandă consumarea alimentelor doar în timpul sezonului, deoarece cantitatea de substanţe chimice este mai mică.

Anahoret
la cât a postat pe aici, vede altfel lumea
la cât a postat pe aici, vede altfel lumea

Data de inscriere: 03/02/2010

Sus In jos

Mesaj  ENKI la data de Sam Mai 07, 2011 11:35 am

A descoperit unu' ca oamenii s-ar trage din pesti, nu din maimute. Io zic sa se ia de mana cu Bufnila, care sustinea o tragere din dinozauri. laugh

Anatomical clues to human evolution from fish

It may seem strange that humans have evolved from fish, but the evidence can be found not just in fossils but also within our own bodies.
Your face is your most expressive feature; it tells the world what you are feeling, who you are and where you come from. Although no two faces are exactly the same, they share a number of common characteristics; a couple of eyes, a nose, a mouth and a philtrum.
The philtrum is the groove on your top lip that lies just beneath your nose. You see it every day in the mirror so you probably never think about it
It has no obvious function. Instead it is an accident of our origins, a clue to our fishy past and how our faces first formed.
Your face is formed in the womb in the first couple of months of life, from when you were the size of a grain of rice to when you were the size of a kidney bean.
The video (above) of a growing human face shows how this process happens. It has been created from high quality scans of human embryos at early stages of development, provided by universities and hospitals.
Your eyes, as in a fish, start out on the sides of your head”
This unique time-lapse video shows the face developing from a one-month-old embryo to an age of 10 weeks.
If you watch it closely, you will see that the human face is actually formed of three main sections which rotate and come together in an unborn foetus.
The way this happens only really makes sense when you realise that, strange though it may sound, we are actually descended from fish.
The early human embryo looks very similar to the embryo of any other mammal, bird or amphibian - all of which have evolved from fish.
Your eyes start out on the sides of your head, but then move to the middle.
The top lip along with the jaw and palate started life as gill-like structures on your neck. Your nostrils and the middle part of your lip come down from the top of your head.
There is no trace of a scar; the plates of tissue and muscle fuse seamlessly. But there is, however, a little remnant of all this activity in the middle of your top lip - your philtrum.
This whole process, the bits coming together of the various elements to produce a recognisable human face, requires great precision.

To fuse correctly the three sections must grow and meet at precisely the right time in the womb.

If the timing is out, by as little as an hour, the baby may grow up with a cleft lip or cleft lip and palate, which can be extremely disfiguring. Around the world one in 700 babies are born with clefts.

Stirea integrala aici.

ENKI

Sus In jos

Mesaj  ENKI la data de Dum Mai 29, 2011 9:21 pm

delta a scris:

Hai, să fim serioși, ce draq!? veselie

Io am fost extrem de serios! vesel
Nu observi cu ochiu' liber niscai rezultate?! laugh

ENKI

Sus In jos

Mesaj  baso la data de Lun Mai 30, 2011 10:00 am

ENKI a scris:
delta a scris:

Yo vad ca videoclipul a fost sters Very Happy

baso
munceste cu spor, da' si cu rost

Data de inscriere: 04/10/2010

Sus In jos

Mesaj  ENKI la data de Lun Mai 30, 2011 10:03 am

baso a scris:
ENKI a scris:
delta a scris:

Yo vad ca videoclipul a fost sters Very Happy

Chiar! Shocked
Nu-i bai, mai exista altul, de rezerva. laugh

ENKI

Sus In jos

Mesaj  baso la data de Lun Mai 30, 2011 10:14 am

sculptura in bob de orez Laughing

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

baso

Sus In jos

Mesaj  baso la data de Lun Mai 30, 2011 11:12 am

o modalitate noua de a pasi pe Luna (I'm strong) sau de a redescoperi America... doar cu seria cartii de identitate raset

Auzim in permanenta spunandu-se: "mai usor este sa treaca o camila prin gaura de ac decat un om bogat in rai”. NLP te invata cum sa eliberezi aceste atitudini limitatoare si sa iti lasi puterea interioara pentru a manifesta succesul personal.

baso

Sus In jos

Mesaj  ENKI la data de Joi Iun 16, 2011 5:00 pm

Metoda inedita de cercetare. laugh

(sursa)

(sursa primara)

ENKI

Sus In jos

Mesaj  baso la data de Mar Iun 21, 2011 7:39 pm

În domeniul ştiinţelor sociale, efectul de observator se referă la felul în care oamenii îşi modifică comportamentul când ştiu că sunt urmăriţi. De exemplu, în armată, inspecţiile anunţate sunt folosite pentru a vedea cât de bine se comportă soldaţii atunci când se străduiesc, iar inspecţiile neanunţate sunt folosite pentru a vedea cât de pregătiţi sunt ei în general.
Laughing

baso

Sus In jos

Mesaj  baso la data de Joi Sept 08, 2011 6:41 pm

Maria Oltea - Muma lu' Stefan cel Mare Laughing

Pe o stâncă neagră, într-un vechi castel,
Unde cură-n poale un râu mititel,
Plânge şi suspină tânăra domniţă,
Dulce şi suavă ca o garofiţă;
Căci în bătălie soţul ei dorit
A plecat cu oastea şi n-a mai venit.
Ochii săi albaştri ard în lăcrimele
Cum lucesc în rouă două viorele;
Buclele-i de aur cad pe albu-i sân,
Rozele şi crinii pe faţă-i se-ngân.
Însă doamna soacră lângă ea veghează
Şi cu dulci cuvinte o îmbărbătează.
II
Un orologiu sună noaptea jumătate.
În castel în poartă oare cine bate?
- „Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit;
Eu, şi de la oaste mă întorc rănit.
Soarta noastră fuse crudă astă dată:
Mica mea oştire fuge sfărămată.
Dar deschideţi poarta... Turcii mă-nconjor...
Vântul suflă rece... Rănile mă dor!“
Tânăra domniţă la fereastră sare.
- „Ce faci tu, copilă?“ zice doamna mare.
Apoi ea la poartă atunci a ieşit
Şi-n tăcerea nopţii astfel i-a vorbit:
- „Ce spui, tu, străine? Ştefan e departe;
Braţul său prin taberi mii de morţi împarte.
Eu sunt a sa mumă; el e fiul meu;
De eşti tu acela, nu-ţi sunt mumă eu!
Însă dacă cerul, vrând să-ngreuieze
Anii vieţii mele şi să mă-ntristeze,
Nobilul tău suflet astfel l-a schimbat;
Dacă tu eşti Ştefan cu adevărat,
Apoi tu aice fără biruinţă
Nu poţi ca să intri cu a mea voinţă.
Du-te la oştire! Pentru ţara mori!
Şi-ţi va fi mormântul coronat cu flori!“

III
Ştefan se întoarce şi din cornu-i sună;