în desfășurare

Pagina 30 din 33 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Urmatorul

In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 11, 2018 12:10 pm

Pe bune dreptate, securistii de la 2,15 sunt bagati in corzi de cazul politistului pedofil (doar ei il puteau proteja total, asa cum s-a intamplat), insa contraatacul lor devastator se va produce foarte curand, cel mai probabil pe zona traficului de organe, zona controlata baieti din SRI si SIE. Asistam la desfiintarea statului, pas cu pas. vesel


Traficul cu organe pentru transplant


Vasile Astărăstoae·10 Ianuarie 2018

Transplantul de organe are două mari probleme: discrepanța între cerere și ofertă de organe (raport 9:1, conform majorității statisticilor) și existența cadrului organizatoric și al specialiștilor (puțini) în domeniu. Lipsa de organe pe plan național a dus la dezvoltarea comerțului internațional cu organe, care a devenit o problemă importantă de politică de sănătate, nivelul său actual rămânând în mare parte necunoscut din cauza puținelor date disponibile. Comerțul internațional cu organe nu mai reprezintă situații sporadice în medicina transplantului, vânzările de organe reprezentând o veritabilă industrie, care vehiculează sume mari de bani. Această activitate evidențiază incapacitatea sistemelor naționale din unele țări de a satisface cererile de organe pentru transplant, dar și lipsa unui cadru legal adecvat în alte țări, ceea ce indică faptul că este vorba despre o problemă de sănătate publică globală.
Convenția ONU contra Criminalității Internaționale Organizată include în definiția sa, privind exploatarea umană, și prelevarea de organe în (cu) scop lucrativ (comercial). În Recomandarea nr.1611 din 2003, privind traficul de organe în Europa, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a sugerat elaborarea unei strategii europene de luptă contra traficului de organe. Potrivit Consiliului Europei, corpul uman cu diversele elemente ale sale, nu poate face obiectul unor activități comerciale, care generează un beneficiu material. Acest principiu figureaza în Rezoluția (78)29 a Comitetului de Miniștri și în declarația finală a celei de-a III-a Conferințe a Miniștrilor Europeni ai Sănătății (1987, Paris). El a fost consacrat prin articolul 21 a Convenției Europene privind Drepturile Omului în Biomedicină (Oviedo) și în cadrul Protocolului Adițional relativ la transplantul de organe și de țesut de origine umană (STE no186). Articolul 22 al acestui Protocol interzice explicit traficul de organe și de țesuturi de origine umană. Pe 3 iunie 2003, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a adoptat și un raport, privind traficul de organe în Europa (Doc.9822, Comisia Problemelor Sociale, a Sănătății și a Familiei, raportor Vermot Mangold, Elveția, SOC), prin care se declară ilegal comerțul de organe (adică prelevarea, conservarea sau utilizarea unui organ, respectiv, a unui țesut uman, aparținând unei persoane decedate sau în viață), practicat în majoritatea cazurilor prin intermediul rețelelor de tip mafiot. În acest raport există și mențiunea că: ″La scară planetară, traficul de organe nu este un eveniment (fenomen) nou. În anii 1980, experții au început să remarce o practică devenită curentă, cunoscută sub numele de «turism pentru transplant»: asiaticii bogați efectuau deplasări dese în India, precum și în restul regiunilor defavorizate ale sud-estului asiatic pentru cumpărarea de organe (vitale) de la donatori săraci.” Ulterior, această practică s-a extins și în Brazilia, iar ceva mai târziu și în Filipine. Conform unor documente clasate top secret ale OIP (Observatorul Internațional al Închisorilor) din 2004, se părea că și China ar face comerț cu organele prelevate de la deținuții executați. Acest lucru a fost confirmat, ulterior, prin anchete independente, dar nu s-a luat nici o măsură pe plan internațional.
Cea mai frecventă manieră de realizare a traficului internațional cu organe este prin intermediul primitorilor, care călătoresc în străinătate pentru a beneficia de transplant. Turismul pentru transplant nu înseamnă doar cumpărarea și vânzarea unui organ, dar și alte aspecte legate de comercializarea organelor pentru transplant. Această tranzacție este realizată de intermediari, care aranjează, pe de o parte, călătoria potențialului primitor, iar pe de altă parte, recrutează donatorii. De asemenea, în țările de origine ale primitorilor există facilitatori, care pot fi chiar medici sau oficiali ai ambasadelor unor țări. Există posibilitatea ca atât primitorul, cât și donatorul să călătorească într-o a treia țară, unde se va realiza transplantul.
Până în anul 1994 India a fost cea mai cunoscută țară în care organele pentru transplant puteau fi achiziționate de către pacienți străini. Începând cu introducerea în acestă țară, în anul 1994, a unei legi, care incriminează comerțul cu organe, traficul a scăzut, fără a dispărea complet, dar a crescut traficul cu organe pentru transplant în Pakistan și Filipine. Alte țări în care este raportată vânzarea de organe sunt Bolivia, Brazilia, Irak, Israel, Republica Moldova, Peru și Turcia, Columbia etc.
Conform unui raport al Organ Watch, principalele țări importatoare de organe sunt: Australia, Canada, Israel, Japonia, Oman, Arabia Saudită, SUA. Se estimează că în unele țări importatoare numărul de pacienți, care primesc un transplant renal în străinătate, îl depășește pe cel al numărului de pacienți, care primesc un transplant în țara de origine. Global Observatory on Donation and Transplantation apreciază că în anul 2012 au fost efectuate în întreaga lume 114690 transplante de organe, iar OMS estimează că 10% dintre acestea au fost realizate în contextul traficului ilegal de organe. În Pakistan au fost realizate într-un an circa 2000 de transplante renale, dintre care în mai mult de două treimi dintre cazuri primitorii au fost cetățeni străini, iar în Filipine, dintre cele 400-500 de transplante renale realizate anual, 110 au avut ca beneficiari cetățeni străini.
Consecințele traficului ilegal cu organe se suprapun peste problemele generate de însăși vânzarea de organe (discutate anterior), la care se adaugă consecințele generate de caracterul ilegal și ne-cenzurat al tranzacțiilor. Acestea sunt de gravitate variabilă, dar pot fi devastatoare atât pentru donator, cât și pentru primitor. În rândul beneficiarilor transplantului de organe traficate ilegal se înregistrează o rată mai mare a complicațiilor medicale, de la transmiterea HIV și a virusurilor hepatitei B și C, până la deces. În ceea ce privește rezultatele transplantului, supraviețuirea beneficiarilor și a grefei sunt sub standardele acceptate internațional. Donatorii de organe pe piața ilegală sunt expuși la abuz, fraudă și coerciție, în condițiile în care motivația celor mai mulți dintre ei este sărăcia. Pe termen lung donatorii se confruntă cu scăderea capacității de a presta munci grele, scăderea șanselor de angajare și, implicit, scăderea veniturilor. Donarea în aceste condiții poate duce la deteriorarea stării de sănătate a donatorilor, ceea ce este cu atât mai grav cu cât aceste persoane nu beneficiază de monitorizare medicală pe termen lung.
În ultimii ani, se semnalează un fenomen nou, și anume, tranzacționarea organelor într-o modalitate cvasi-legală. Existând protocoale internaționale, privind transferul de organe, tot mai frecvent, specialiști din țările slab-dezvoltate sau sub-dezvoltate economic semnalează faptul că activitatea de transplant în țările lor este subminată în așa fel încât să existe un excedent de organe, care pot să fie transferate în țările dezvoltate. Transplantul, fiind o activitate medicală ”ultrabănoasă” unități puternice din țările dezvoltate ultilizează toate mijloacele pentru a avea acces legal la disponibilul de organe din țările sub-dezvoltate. Printre mijloacele acuzate de specialiștii din țările nedezvoltate economic sunt evidențiate piedicile în transferul de know-how, campanii de decredibilizare a sistemului de transplant din țările respective, piedici puse (inclusiv prin loby politic netransparent) în finanțarea acceptabilă a programelor de transplant etc. Costurile, în țările în curs de dezvoltare în practică, pentru transplant este de regulă cu 30- 50% mai mic decât în țările dezvoltate (această diminuare făcându-se pe seama costurilor forței de muncă). Însă aceste acțiuni fac ca transplantologia să nu se dezvolte (deși economic eficența este crescută), iar accesul la transplant să îl aibă doar persoanele potentate economic, care își pot permite să se trateze în alte țări.
Concluzia: rămâne a fi redactată de fiecare cititor.
P.S.1: Observ că, în România, deși are o legislație modernă în acest domeniu, cei care se ocupă de transplant nu au o soartă tocmai fericită. Transplantul de plămâni a fost blocat de Vlad Voiculescu, iar toți cei care au fost vârfuri în domeniu, au avut sau au probleme: profesorul Ionel Sinescu, profesorul Irinel Popescu, profesorul GrigoreTinică, profesorul Adrian Covic, profesorul Burnei și, recent, profesorul Luncan împreună cu Agenția Națională de Transplant. În același timp, campanii de presă au determinat o scădere alarmantă a donării de organe. În schimb, numărul celor care au apelat la spitale din Europa sau America pentru transplant a crescut. Cu decontare parțială de la CNAS - fonduri care au susținut deci unități medicale din alte țări. Simplă coincidență.
P.S.2.: În goana după organe pentru transplant s-ar putea ca filmul SF Insula să devină o realitate. Puteți viziona filmul aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Joi Ian 11, 2018 12:52 pm

ENKI a scris:

*Imi este imposibil sa cred ca liftul unui bloc amarat din cartierul bucurestean Drumul Taberei era dotat cu o camera de supraveghere platita din banii asociatiei de locatari/proprietari.

Nu mi se pare deloc ciudat si nici nu o consider a fi vreo initiativa de-a SRI. Laughing E suficient sa fi fost talhariti mai multi oameni prin scari de bloc, in lifturi sau in apartamente pentru ca locatarii sa fie dispusi a achizitiona camere de supraveghere.Infractionalitatea este mult mai mare in Bucuresti decat in alte orase ale patriei si probabil ca spargerile de locuinte ori talharii comise prin scari de bloc cu autori ramasi necunoscuti au ajuns sa-i dispere pe oameni. In tot cazul, un banal interfon nu impiedica talharii ca sa intre in bloc. Iar in conditiile in care vecinii din bloc nici nu prea se cunosc intre ei, mai putine sanse ca vreunul sa reactioneze la mutre sau imprejurari suspecte.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 11, 2018 1:51 pm

baso a scris:
ENKI a scris:

*Imi este imposibil sa cred ca liftul unui bloc amarat din cartierul bucurestean Drumul Taberei era dotat cu o camera de supraveghere platita din banii asociatiei de locatari/proprietari.

Nu mi se pare deloc ciudat si nici nu o consider a fi vreo initiativa de-a SRI. Laughing  E suficient sa fi fost talhariti mai multi oameni prin scari de bloc, in lifturi sau in apartamente pentru ca locatarii sa fie dispusi a achizitiona camere de supraveghere.Infractionalitatea este mult  mai mare in Bucuresti decat in alte orase ale patriei si probabil ca spargerile de locuinte ori talharii comise prin scari de bloc cu autori ramasi necunoscuti au ajuns sa-i dispere pe oameni. In tot cazul, un banal interfon nu impiedica talharii ca sa intre in bloc. Iar in conditiile in care vecinii din bloc nici nu prea se cunosc intre ei, mai putine sanse ca vreunul sa reactioneze la mutre sau imprejurari suspecte.

Intre timp, mi-a spus mama ca si liftul lor ar fi fost dotat cu o camera de luat vederi, intrucat unul dintre locatari gasea o placere diabolica in spartul oglinzii, imediat dupa inlocuirea cu una noua.  Laughing
Cand voi merge la Pitesti ma voi uita atent la ea, pentru a vedea daca si functioneaza sau e doar un fake de impresionat fraierii, disciplinandu-i cu efectul ochiului atotvazator.
Din imaginile publicate pe net, blocul bucurestean pare unul destul de vechi (35-40 de ani) cu majoritatea locatarilor pensionari, foarte asemanator cu cel in care locuiesc parintii mei.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asa ca, da, pana la urma as putea crede ca or fi rupt batraneii din pensiile lor, pentru a-l suprinde pe vecinul nesimtit care urineaza periodic in lift. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Joi Ian 11, 2018 2:59 pm

ENKI a scris:
Asa ca, da, pana la urma as putea crede ca or fi rupt batraneii din pensiile lor, pentru a-l suprinde pe vecinul nesimtit care urineaza periodic in lift. laugh

Desigur ca pot exista mai multe motive pt. care Asociatiile de proprietari sa decida amplasarea camerelor de luat vederi in locuri strategice din incinta blocului Laughing Din ce a relatat tatal copiilor agresati de pedofil, acesta din urma ar fi fost surprins de camerele de luat vederi in mai multe blocuri din apropiere. Ceea ce inseamna ca in Bucuresti s-a extins aceasta modalitate de supraveghere ca o necesitate obiectiva . Erau foarte putine sanse sa-l identifice pe politaiul pedofil in absenta camerelor de supraveghere. Individul habar n-a avut ca se filmeaza. Un talhar care se respecta, ar fi sesizat rapid existenta camerelor de luat vederi. Iar vecinul nesimtit , stiindu-se filmat, nu mai urineaza in lift, cautand eventual unghiurile moarte din bloc pe care sa le marcheze. Laughing

Eu ma mir putin ca fratelui micutei agresate nu i-a trecut prin cap sa sune la usile vecinilor din bloc ca sa-i cheme in ajutor. suspect  Poate insa ca bucurestenii sunt mai salbatici...desi mi-e greu sa cred ca niciun adult din blocul ala sa nu fi reactionat la solicitarea copilului de ajutor.

Am felicitat-o pe a mea cand mi-a povestit cum a reusit sa scape de un psihopat din asta. A urlat, l-a muscat, a facut un asa taraboi incat a agitat toti pescari ascunsi prin boschetii de pe malul apei si care au intervenit, sesizand ca nu prea e in regula ce striga a mea la ala, ca s-o lase in pace.. Si tot 9 ani avea, ca fratele micutei agresate. Daca ar fi acceptat cuminte sa o duca ala de mana aiurea, nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi putut sa-i faca...

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 11, 2018 3:23 pm

Deja s-a trecut la un #nextlevel pe care era sa-l ratez: se doreste fotografierea, amprentarea (inclusiv ADN) a fiecarui mior, pentru ca noii stapani ai piciorului de plai sa stie exact ce sclavi primesc la pachet cu felia de teritoriu alocata. Ca doar nu s-or lua dupa cifrele recensamantului din 2011. laugh

Marian Godina
21 ore ·

Aceasta este declaratia unui polițist de la Serviciul Omoruri.
Va rog sa citiți cu atentie

Radiografia unui "A.C."

Dupa aproape 3 zile de panica, odiosul ajunge in birou la noi la audieri. Si recunoaste. Spune tot. Senin. I-as smulge dintii. Am un copil acasa. Colegii mei au si ei copii. Asta a si fost motivul pentru care am cerut noi ca Serviciu sa luam dosarele cu A.N. cu pedofili. Pentru ca suntem parinti. Dar imi infranez orice instinct de tata si scot dosarele din sertar. Ma uit la imagini. Ceva imi spunea de vineri ca e el. Semana. Aveam nevoie de o certitudine. Si vine ADN–ul. Mostra ADN luata de la odios se potriveste cu mostrele luate in 2009 si 2012. Le-am facut dreptate copiilor. E singura satisfactie pe care o ai. Stii ca l-ai prins si ca nu va mai face rau.
Dar sa revenim la momentul aducerii odiosului la birou. Stiam cativa. Si niciunul dintre noi nu a sifonat la presa. Seful anunta ierarhic sefii. Si dintr-o data ne bubuie telefoanele. Suna presa. Suna toata presa. La tv incepusera unii sa dea. De unde? De la noi n-a suflat nimeni o vorba. Si nici in urmatoarea ora. Ne-am vazut de treaba. La tv curgeau tot felul de informatii. Presa afla ca-i politist. Politia e pur si simplu zguduita. Ministerul e daramat. Cere explicatii si o analiza. Seara declaratii. Doi purtatori de cuvant care au transmis mesajele institutiei. Eu ma bucur ca l-am prins si ma uit ca prostul la imaginile pe care le-am mediatizat in 2012 cum dracu' niciunul dintre colegii lui nu l-a recunoscut. Era unul de-al nostru. Bine ca l-am prins. Ajung acasa spre dimineata. Pe la 5. Ma uit la copilul meu si… imi tropaie un gand negru. Cati or mai fi pe strazi ca asta? Fac un dus si ii multumesc lui Dumnezeu ca l-am prins si ca am rezolvat si cele doua A.N.–uri. Ca pot sa-i chem pe parintii copiilor si sa le spun ca l-am prins. Ca e un dement mai putin pe strazi langa copiii nostri. Ma culc linistit si ma trezesc.
A doua zi ministrul de interne cere pasi in spate de la seful Politiei Romane. Toti stau pititi. Si televizoarele explodeaza iar. Sunt informatii pe surse care nu au legatura cu realitatea. Nu le dau importanta. Jurnalisti nedocumentati. Si in toata frasuiala de la birou se anunta declaratii la Interne. Si iese ministrul. Ramanem blocati. Vrea un pas in spate de la Radu. Pentru ce? De ce? Aaaaa… pentru ca nu le-a raspuns reporterilor la telefon? Doamna ministru! Dar nu vreti dumneavoastra sa facem toti un pas in spate? Ca noi ne-am saturat. Si la Gigina ni s-au cerut pasi in spate si-am primit 3 controale. Am muncit in cazul asta, in cel din 2009 si in cel din 2012 de ne-au bubuit urechile. Dar nu vreti sa plecam cu totii si sa aduceti dumneavoastra din cei 6.000 de oameni de pe strada pe care vreti sa-i angajati? Cu ce-am gresit? Ca ne-am facut datoria? Dar poate ne spuneti de ce politia nu are un program de recunoastere faciala asa cum se lauda ca o sa cumpere in 2016. Si poate nu stiti ca dumneavoastra nu aveti ADN-ul in baza de date, asa cum nu-l au toti romanii. Cu ce sa comparam noi mostrele luate in 2009 si 2012? Cu ce? Si de cand un superior cere explicatii in dosare pe delegare? E ca si cum ne-ar fi intrebat Oprea ce noutati mai sunt in dosarul lui si de ce am luat registrele de la Rutiera. Dumneavoastra stiti cu ce se ocupa Serviciul nostru? Noi nu rezolvam toate violurile din Bucuresti. Noi rezolvam crimele. De pedofili am cerut noi sa ne ocupam. Dar stiti ca viol nu inseamna pedofilie?! Adica speta din 2016 era cu o femeie majora. Si am fi luat-o si pe asta daca ne solicita cineva. Sunt 26 de sectii in Bucuresti, iar asa-zisele sisteme cumparate pe bani multi ca noi sa fim operativi sunt o vrajeala. Daca nu te suna omul de la sectie sa-ti semnaleze ceva sau dispeceratul nu poti ghici un caz.
Lasati-ne sa ne facem treaba ca nu e razboiul nostru.

Un ofiter de la Serviciul Omoruri

P.s: Pentru cei care nu sunt familiarizati, A.C. = dosar cu Autor Cunoscut, A.N = dosar cu Autor necunoscut

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


E prima oara cand intru pe pagia imbecilului, asa ca ma intreb cati urmaritori retardati poate avea, daca a strans 11 000 de aprecieri in mai putin de 24 de ore la rahatul asta de anonima?! Shocked
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Joi Ian 11, 2018 5:04 pm

Ma enerveaza ca totul se politizeaza in tara asta. Pana si ofiterul de Serviciul Omoruri se intreaba cum naiba niciunul dintre colegii lui nu l-au recunoscut in imaginilie din 2012. Mai e si dosarul din 2016, musamalizat...

Nu-mi dau seama ce fel de probe ar fi putut distruge pedofilul daca l-ar fi retinut inca de Sambata.  suspect Mai degraba cred ca au asteptat OK-ul de la careva

Surse din Poliție spun că pedofilul intrase în cercul suspecților încă de sâmbătă, când colegii au început să facă unele glume pe seama asemănării lui cu imaginile mediatizate. În cursul zilei, ei au luat legătura cu anchetatorii și au declarat că îl recunosc pe agentul de la Rutieră ca fiind bărbatul din imagini.  Pericolul ca acesta să mai atace și alți copii a fost înlăturat, printr-o acțiune de monitorizare permanentă, până la momentul în care datele preliminare din anchetă au fost procesate, pentru a putea fi reținut ca suspect, conform procedurilor specifice. „Aceste aspecte din anchetele polițienești nu pot fi comunicate, pentru că există proceduri clare care stabilesc ce se poate da publicității și ce nu. Dacă s-ar fi anunțat de sâmbătă sau de duminică faptul că se știe cine este pedofilul, poate ar fi fost liniștită populația, dar s-ar fi putut compromite ancheta în derulare, astfel încât polițiștii l-ar fi arestat și instanța l-ar fi putut elibera, dacă acesta ar fi apucat să distrugă anumite probe. Fără un probatoriu solid, nici măcar în astfel de cazuri nu poate fi condamnat un infractor, astfel încât polițiștii trebuie să-și protejeze datele din anchetă, luând altfel de măsuri pentru protejarea populației, chiar dacă acestea nu sunt declarate public”, explică surse din Poliție.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

E cel putin ciudat felul in care l-au cocolosit pe sandilaul asta, din motive doar de ei stiute. Ar fi ridicol sa justifice ca n-au vrut sa declanseze un scandal public care sa stirbeasca reputatia Politiei si l-au pastrat ca pe o mimoza pana cand iar a facut-o de oaie, fiind deja prea de tot sa nu-l recunoasca nici de data aceasta colegii. Ar fi interesant de anchetat povestea asta iar dupa aia, niste sefi sa zboare. Prea putin conteza ce proptele politice sau in SRI ar avea acestia. Mi se pare mult mai scandalos pt. Politia Romana mentinerea unui psihopat pe functie, ba chiar bagarea sub pres a mizeriilor comise de acesta. Mi-e neclar de ce sandilaul asta o fi mai special. Au fost si alti politisti care au comis tampenii, fara sa fie rasfatati de sefi si colegi.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 11, 2018 5:26 pm

baso a scris:Ma enerveaza ca totul se politizeaza in tara asta. Pana si ofiterul de Serviciul Omoruri se intreaba cum naiba niciunul dintre colegii lui nu l-au recunoscut in imaginilie din 2012. Mai e si dosarul din 2016, musamalizat...

Nu-mi dau seama ce fel de probe ar fi putut distruge pedofilul daca l-ar fi retinut inca de Sambata.  suspect Mai degraba cred ca au asteptat OK-ul de la careva

Surse din Poliție spun că pedofilul intrase în cercul suspecților încă de sâmbătă, când colegii au început să facă unele glume pe seama asemănării lui cu imaginile mediatizate. În cursul zilei, ei au luat legătura cu anchetatorii și au declarat că îl recunosc pe agentul de la Rutieră ca fiind bărbatul din imagini.  Pericolul ca acesta să mai atace și alți copii a fost înlăturat, printr-o acțiune de monitorizare permanentă, până la momentul în care datele preliminare din anchetă au fost procesate, pentru a putea fi reținut ca suspect, conform procedurilor specifice. „Aceste aspecte din anchetele polițienești nu pot fi comunicate, pentru că există proceduri clare care stabilesc ce se poate da publicității și ce nu. Dacă s-ar fi anunțat de sâmbătă sau de duminică faptul că se știe cine este pedofilul, poate ar fi fost liniștită populația, dar s-ar fi putut compromite ancheta în derulare, astfel încât polițiștii l-ar fi arestat și instanța l-ar fi putut elibera, dacă acesta ar fi apucat să distrugă anumite probe. Fără un probatoriu solid, nici măcar în astfel de cazuri nu poate fi condamnat un infractor, astfel încât polițiștii trebuie să-și protejeze datele din anchetă, luând altfel de măsuri pentru protejarea populației, chiar dacă acestea nu sunt declarate public”, explică surse din Poliție.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

E cel putin ciudat felul in care l-au cocolosit pe sandilaul asta, din motive doar de ei stiute. Ar fi ridicol sa justifice ca n-au vrut sa declanseze un scandal public care sa stirbeasca reputatia Politiei si l-au pastrat ca pe o mimoza pana cand iar a facut-o de oaie, fiind deja prea de tot sa nu-l recunoasca nici de data aceasta colegii. Ar fi interesant de anchetat povestea asta iar dupa aia, niste sefi sa zboare. Prea putin conteza ce proptele politice sau in SRI ar avea acestia. Mi se pare mult mai scandalos pt. Politia Romana mentinerea unui psihopat pe functie, ba chiar bagarea sub pres a mizeriilor comise de acesta. Mi-e neclar de ce sandilaul asta o fi mai special. Au fost si alti politisti care au comis tampenii, fara sa fie rasfatati de sefi si colegi.

Baiatu' asta o fi un nod de retea, un fel de Portocala al politistilor. suspect
D-aia am zis ca politistii l-au recunoscut din prima, dar au primit ordin sa traga de timp pana 2,15 a facut curat prin niste sertare. Vizata de scandal nu este doar Politia, ci, in primul rand, DGIPI sau cum dracu' se mai numeste fostul 2,15, precum si tanti Carmen Dan, o piedica importanta in cazul tot mai probabil al unor alegeri anticipate, dupa preconizata rebeliune din 20 ianuarie. vesel
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Vin Ian 12, 2018 8:43 am

Porecla Violatoru'i-a fost schimbata deja in renumele Mandarina, din aceeasi famiglie cu Portocala. Ca doar nu decora Macacu' orice tablagiu labagiu. Cat cinism: ordinul "Barbatie si Credinta". Mad


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Vin Ian 12, 2018 9:00 am

Pe mine ma scarbeste politizarea cazului. Sunt absolut aiurea rafuielile politice declansate de cazul politistul pedofil. Chestiunea este simpla si putea fi lamurita fara atata isterie. In privinta individului, dupa agresiune sexuala comisa in 2016, informarea tuturor superiorilor pana la nivelul conducerii Politiei Romane s-a realizat si s-a facut inclusiv dosar penal. Chestiunea de atunci a fost tratata cu superficialitate inclusiv de catre procurorul de caz. Fie politaiul a beneficiat de protectia directa a vreunui superior in scopul musamalizarii cazului, fie s-a considerat ca a pipai o femeie de catre un politzai in uniforma e ceva banal, nefiind cazul sa-l dea afara din Politie pt. un astfel de comportament iar procurorul sa-l puna sub acuzare.

Imi vine greu sa cred ca l-a facut careva candva pe tablagiul labagiu nod de retea. Ca sa ce ? Sa dea amenzi de circulatie falfaindu-si barbatia prin intersectie ca sa-l admire femeile si fetitele ? Mai degraba cred ca este vorba despre o chestiune ce tine de mentalitate.
In urma cu ceva timp tin minte ca au aparut in spatiul public discutii referitoare la hartuirile sexuale la care sunt supuse politistele de catre unii colegi sau superiori. S-a pus rapid batista pe tzambal, unii considerand ca este un subiect prea tabu ca sa se faca valuri publice.

In contextul unei mentalitati macho-misogine care predomina in Politia Romana, e foarte posibil ca agresiunea comisa de tablagiu in 2016 sa fi fost considerata un incident minor si scuzabil. Daca ar fi tratat cu seriozitate cazul, luandu-i politatiului si probe biologice, ar fi avut surpriza sa-l identifice pe autorul unor cazuri mai vechi de pedofilie. Probabil insa ca nimeni nu si-a imaginat ca unul care pipaie femei prin scari de bloc ar putea fi un pedofil periculos. Din moment ce agreseaza sexual femei, l-or fi considerat un barbat in limitele normalului. Dar sa nu se mai repete sa le agreseze  in uniforma de politist pe necunoscute si sa-l prinda lumea in fapt, ca pe un papagal. In rest, e treaba lui ca-i place sa pipaie femei, insa cu necunoscutele e mai riscant decat cu colegele politiste. Deci, pe viitor sa fie mai prudent deorece nu stie peste ce nebuna de necunoscuta da, care n-are niciun chef sa se lase pipaita. Daca le are si cu artele martiale, ii trage si o cafteala de-i suna apa-n cap.Probabil ca asa l-o fi sfatuit parinteste vreun superior dupa toata tarasenia. Tablagiul i-o fi spus 'ntezeles.S'traiti iar in mintea lui a priceput ca necunoscutele majore pot fi a dracului de rele si sa-i faca necazuri la serviciu. In schimb, fetitele sunt cuminti si se lasa pipaite, chiar violate.
Daca nu-l prindeau acum, cine stie cum ii evolua individului boala.Putea chiar sa-si ucida victimele.


Ultima editare efectuata de catre baso in Vin Ian 12, 2018 2:08 pm, editata de 1 ori

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Vin Ian 12, 2018 9:43 am

Eu unul am avut contacte directe cu seful 2,15 din Brasov (nasul unui coleg de birou), ba inca am fost la el acasa o data, in 2004, la un chef puternic de dupa o partida de vanatoare, chef de la care e posibil sa mai am pe undeva o filmare facuta cu telefonul.  laugh Da, am avut telefon 3G, cu camera foto/video din 2003 ( inca il mai pastrez, ca piesa de muzeu), de s-a uitat tipul de la service la mine ca la un alien cand l-am intrebat daca il poate decoda. M-a chemat a doua zi, ca sa faca intre timp rost de soft. laugh
In fine, ce vroiam de fapt sa spun e ca aia de la 2,15 stiau absolut totul despre toti politistii, dar nu numai despre ei. Asa ca, tehnicile de supraveghere evoluand cu vremea, Violatoru' era perfect cunoscut, cu cele mai ascunse patimi ale sale, neavand cum sa ajunga decorat de presedinte decat daca era ocrotit de 2,15. Daca nu chiar folosit, un tablagiu trecand neobservat in anumite situatii.  Cool  O, chiar acum mi-am amintit de tablagiul Nea Andrei (nume de familie Andrei), politistul de borcan din comuna (devenita intre timp... municipiu) Sacele, care avea doi baieti retardati, dar care au terminat cu brio scoala (studii superioare de scurta durata - colegiu), doar pentru ca tatal lor invartea pe degete profesorii. Nu stiu ce dracu' le putea susotii universitarilor, insa aia se ingalbeneau, zambeau, iar apoi copii examenele promovau. Laughing M-am intalnit intamplator cu el in urma cu vreo 3-4 luni, pe strada: eu l-am recunoscut primul, cu greu, salutandu-l grabit din priviri, desi era doar umbra palida a zbirului din 1998. Apoi m-a recunoscut si el, insa n-am putut lega prea multe vorbe, omul fiind dus de tot cu capul, intrucat ii murise mai intai nevasta (un cancer galopant inexplicabil), apoi unul dintre baieti, din aceeasi cauza.
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Vin Ian 12, 2018 11:15 am

Nu stiu ce sa zic. Imi pare total aiurea si de noaptea mintii ca dezaxatii sa fie mentinuti pe post in institutii de autoritate  si ocrotiti ca pe mimoze desi exista informatii pe canale secrete despre ei ca ar fi dezaxati, ba chiar si in contextul unor situatii de iesiri in decor sesizate oficial si clare ca lumina. In cazul dezaxatului de acum, banal tablagiu transformat in sofer al sefului, e bizara protectia de care a beneficiat inclusiv din partea sefilor sefului la care i-a fost sofer.
OK. Eu raman convinsa ca este o chestiune ce tine si de mentalitatea mostenita de la vechea Militie, ca abuzurile militienilor, pana la cel mai de jos miltian, beneficiaza din start de o anumita toleranta de care nu beneficiaza  altii, din afara sistemului, care comit fapte similare. In plus, se grefeaza si pe mentalitatea colectiva ca nu-i nu stiu ce atat de grav sa pipai pe furis,chiar si fara consimtamantul victimei, inghesuind-o prin cotloane ferite de ochii lumii. Doar i-a bagat mana intre picioare sau a lins-o , insa n-a violat-o. Deci, in loc ca victima sa se simta magulita de atentia acordata, s-a ofuscat aiurea, dand proportii astronomice incidentului care a infuriat-o.

Din alt registru, insa apropo de blocuri si de lifturi nedotate cu camere de luat vederi. In urma cu mai multi ani, fii-mea a venit foarte suparata acasa intr-un ajun de Craciun. A fost la colindat impreuna cu 3 baieti, fiind socata de ceea ce li s-a intamplat. Au colindat ei ce au colindat prin blocurile din apropiere,strangand cativa banuti si dulciuri. Intr-unul dintre blocurile cu 10 etaje din zona, le-a trecut pofta de a mai colinda. Niste tiganusi mai mari decat ei i-au talharit in lift iar mai apoi i-au terorizat in  scara blocului, obligandu-i sa le cedeze tot ce au primit de la locatarii colindati. Fii-mea a fost nervoasa ca baietii au fost cei mai speriati si smiorcaiti, inclusiv cel mai macho-boy  dintre ei (sefu' lor, care strangea banii si dulciurile primite din fiecare bloc colindat) A mea a venit acasa doar cu vreo 5 lei pe care n-a avut chef sa-i scoata din buzunar ca sa-i dea tiganusilor talhari.Intamplarea facuse sa partajeze banii primiti din primul bloc in care au colindat iar dupa aia, macho-boy a stabilit sa imparta ce mai primesc doar la sfarsit, dupa ce se plictisesc de colindat. Desi inclusiv ea a fost speriata de incident, nu a inceput sa planga la fel ca baietii ce o insoteau. Aia nu doar ca le-au dat tiganilor plasa cu dulciuri, portocale si banii starnsi la comun, ci si-au scos pana si maruntisul din buzunare. Doar a mea nu i-a imitat, asistand fara sa planga sau sa comenteze . Abia dupa ce agresorii i-au lasat in pace, plecand cu prada, le-a reprosat baietilor ca n-au impartit banii primiti dupa fiecare bloc colindat, putandu-i pacali pe tiganii agresori doar cu punga de dulciuri, mere , nuci si portocale si cei cativa zeci de lei obtinuti de la locatarii blocului in care au fost talhariti de tigani.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Vin Ian 12, 2018 11:23 am

Nu stiu cine este acest Ion Alexandru, dar vine cu o alta perspectiva a starii de fapt. laugh

Ba, baeti. Uite cum sta treaba cu ce face Nea Tudoserei, pe marginea tragerii la raspundere a responsabililor care au musamalizat dosarele pedofilului. Aici nici macar nu e vorba despre pedofil sau despre dosarele lui. E vorba de altceva. Politia Capitalei este controlata (pot sa-i spun si altfel acestei relatii, cum ar fi ca sunt gasca de ani de zile, ca lucreaza intre ei, merg la sprituri, in concedii, la paranghelii si se si incuscresc de multe ori intre ei) de catre conducerea Parchetului Capitalei. De ani de zile, de pe vremea cand acest Parchet era condus de Marius Iacob, actualul adjunct al lui Kovesi de la DNA. Politia Romana, pe de alta parte, are o relatie la fel de stransa cu Parchetul General, unde, sa nu uitam ca, pe lina "urmaririi penale si criminalistice", s-a aflat la conducere acelasi Marius Iacob, adjunctul lui Kovesi, de la DNA. Strategic, Parchetele au nevoie de Politie, pentru a face munca de teren si treaba grea. Dar, oare, in anii basismului si protocoalelor binomiste, doar la asta s-a rezumat colaborarea dintre acesti baieti? Sigur nu.
Carmen Dan a incercat sa scoata din conducerea politiei niste baeti prieteni cu Iacob (si altii) sau cu Coldea (si altii), care activeaza la varful structurilor mai mari sau mai mici din Politie. Vezi baiatul de la DOS, vezi baiatul de la Omoruri, vezi baiatul de la IGPR, vezi ce s-a intamplat la DGIPI. Si pentru ca a incercat sa sparga binoamele judiciare, vedeti si voi ce a iesit.
Toata propaganda securisita din asa-zisa presa il pupa in cur pe Tudoserei si o apeleaza pe Carmen Dan cu sintagmele "Proasta lui Dragnea" sau "Secretara din Videle". Intelegeti despre ce e vorba? Ministerul de Interne organizeaza, din punct de vedere logistic, alegerile in Romania. Si referendumurile. Si are doua servicii de informatii in subordine. Si detine evidenta populatiei. Si, prin anumiti baieti din structurile judiciare, face treaba murdara a procurorilor. Iar Kovesi, Coldea si Klaus nu vor sa se schimbe asta.

Hai, pa!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Vin Ian 12, 2018 4:08 pm

Gand la gand cu Bogdan Stoica. veselPolitistul-pedofil e doar un fir dintr-un ghem care trebuie descalcit


Nu cred ca asta e tot si mi se pare penibil ca presa a picat iar pe fenta si scrie despre scandalul politic din jurul politiei, in loc sa scrie despre caz si despre modul in care a fost acoperit pana acum. Acolo e adevaratul scandal public, pentru ca tacerea din jurul unui pedofil are intotdeauna la baza frica, nu solidaritatea. Nu vorbim despre un politist corupt, care facea bani si-si mai scotea colegii la o friptura, iar acestia taceau pentru ca e baiat bun. Oamenii au tacut pentru ca politistul-pedofil avea, cu siguranta, un ascendent asupra unora dintre cei mai temuti si influenti oameni de la locul sau de munca, singurii care i-ar fi putut face pe toti politistii aia sa taca si sa ignore ca un coleg de-al lor fute copii. Si nu-ti poti crea un astfel de ascendent decat cand stii ceva foarte foarte important despre unul sau mai multi sefi. Asa ca, daca cineva vrea sa afle motivele din spatele acestei taceri, sa-i faca o oferta pedofilului: o pedeapsa mai usoara contra acelui lucru ingrozitor pe care-l stie. Va asigur ca o sa ne cutremuram cu totii. Avem sansa, de exemplu, sa aflam de existenta unei intregi retele de pedofili, cu uniforme, odajdii, functii in ministere etc. Pentru ca baietii astia asa actioneaza, intotdeauna. Intotdeauna exista mai mult de unul. Vorbiti cu un politist de criminalistica si o sa va confirme ca fiecare din dementii astia are nevoie de confirmarea ca e normal ce face si se valideaza printre altii asemeni lui, fie in offline, fie pe net, in grupuri si pe forumuri de pedofili. De multe ori, asa sunt si prinsi.

Nu cred nici ca politistul-pedofil este autorul tuturor faptelor de care este, acum, acuzat, 15 la numar. Fiecare hot de buzunare stie ca, atunci cand este prins, are nesansa ca politia sa incerce sa-i puna in spate toate dosarele cu autor necunoscut. Si daca e sa fiu paranoic pana la capat, cred ca cel putin intr-unul din dosarele alea, care vin din urma, politistul-pedofil acopera faptele unuia dintre cei care i-au asigurat protectie.

Nu cred nici ca Bogdan Despescu, seful politiei, n-a stiut de existenta pedofilului in uniforma. Poate invoca, probabil, ca nu a fost informat oficial, dar de stiut stia sigur. E o practica banala ca buletinele de eveniment (asa se numesc hartiile in care se scrie ce-a facut gresit un politist) sa dispara pur si simplu. Pentru ca nu e momentul, pentru ca se pateaza imaginea institutiei, pentru ca sunt vanat de X si asta ar fi pretextul sa fiu dat jos etc. Politia romana, la fel ca toate celelalte institutii, este corupta profund.

Revenind la politistul-pedofil si la pedeapsa usoara pe care am propus-o mai sus, nu va indignati, pentru el o sa fie tot lunga. Uite de ce:

“Din prima seara m-au luat in primire doi vietasi, asa le zice celor care au omorat oameni si au sentinte pe viata. M-au fortat sa ma asez in genunchi, cu mainile legate la spate, si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat. “Ține dinții strânși, că altfel adio mandibulă”, mi-a zis unul, mai de treaba. Apoi altul mi-a tras cativa pumni in cap, din spate, de mi-am auzit dinții rupându-se. Era sa lesin de durere. M-au lăsat sa-mi treaca sângerarea, vreo două zile, după care m-au anunțat că sunt femeia lor si ca mi-au rupt dinții ca să nu mușc cand o sa-mi dea muie. Si mi-au dat. Oricand, la orice ora, eram obligat sa fac sex anal si oral. Cand era ziua cuiva si era bautura in celula faceam cu mai multi. Cateodata se juca "raceste becul", adica el statea pe patul de sus iar eu trebuia sa-i suflu aer spre coaie si sa i le ling. Dupa primul an ajunsesem sa-i apreciez că nu mă dădeau și la alții pe bani sau pe țigări, că nu mă băteau, ca ma fereau de munca grea sau că nu m-au insemnat cu cuțitul inrosit, ca pe altii. Ma crezi ca atunci cand am terminat pedeapsa, simteam ca ma despart ca de familia mea?”. (Interviu cu un violator – nepublicat)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Vin Ian 12, 2018 4:27 pm

ENKI a scris:Nu stiu cine este acest Ion Alexandru, dar vine cu o alta perspectiva a starii de fapt. laugh  

Ba, baeti. Uite cum sta treaba cu ce face Nea Tudoserei, pe marginea tragerii la raspundere a responsabililor care au musamalizat dosarele pedofilului. Aici nici macar nu e vorba despre pedofil sau despre dosarele lui. E vorba de altceva. Politia Capitalei este controlata (pot sa-i spun si altfel acestei relatii, cum ar fi ca sunt gasca de ani de zile, ca lucreaza intre ei, merg la sprituri, in concedii, la paranghelii si se si incuscresc de multe ori intre ei) de catre conducerea Parchetului Capitalei. De ani de zile, de pe vremea cand acest Parchet era condus de Marius Iacob, actualul adjunct al lui Kovesi de la DNA. Politia Romana, pe de alta parte, are o relatie la fel de stransa cu Parchetul General, unde, sa nu uitam ca, pe lina "urmaririi penale si criminalistice", s-a aflat la conducere acelasi Marius Iacob, adjunctul lui Kovesi, de la DNA. Strategic, Parchetele au nevoie de Politie, pentru a face munca de teren si treaba grea. Dar, oare, in anii basismului si protocoalelor binomiste, doar la asta s-a rezumat colaborarea dintre acesti baieti? Sigur nu.
Carmen Dan a incercat sa scoata din conducerea politiei niste baeti prieteni cu Iacob (si altii) sau cu Coldea (si altii), care activeaza la varful structurilor mai mari sau mai mici din Politie. Vezi baiatul de la DOS, vezi baiatul de la Omoruri, vezi baiatul de la IGPR, vezi ce s-a intamplat la DGIPI. Si pentru ca a incercat sa sparga binoamele judiciare, vedeti si voi ce a iesit.
Toata propaganda securisita din asa-zisa presa il pupa in cur pe Tudoserei si o apeleaza pe Carmen Dan cu sintagmele "Proasta lui Dragnea" sau "Secretara din Videle". Intelegeti despre ce e vorba? Ministerul de Interne organizeaza, din punct de vedere logistic, alegerile in Romania. Si referendumurile. Si are doua servicii de informatii in subordine. Si detine evidenta populatiei. Si, prin anumiti baieti din structurile judiciare, face treaba murdara a procurorilor. Iar Kovesi, Coldea si Klaus nu vor sa se schimbe asta.

Hai, pa!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Foarte probabil ca sefii din subordinea ministrului MAi sa fie frustrati , macho-misogini , ca au o femeie ministresa la conducerea Ministerului, probabil unica femeie din toata istoria MAI. Laughing Asa, si, care-i treaba ? Au descoperit brusc ca femeia nu-i ca omul,simtindu-se obligati sa-i descopere alte secrete ascunse decat cele obisnuite ale unui barbat cu care s-au familiarizat ca fiind afemeiat prin definitie, indeosebi cand ajunge Ministrul MAI, beneficiind inclusiv de escorta oficiala cu girofare pe drumurile publice , incat si cel mai pedofil si penal  dintre tabalagii sa faca ordine si discpilna in intresectie cand trece Ministrul MAI in masina insotita de coloana oficiala prin intersectia dirijata de EL ?
Ca sa citez un clasic in viata, caruia Dumnezeu nu i-a dat copii ci doar i-a oferit posibilitatatea de a se imbogati intermediind vanzarea  copiilor altora, la fel de mizerabili ca si el  : GHINION laugh

Din pacate, oamenii care nu stiu ce inseamna inocenta unui copil, sunt dispusi sa accepte politizarea cazului si sa ajunga in niste zone care nu mai au nicio legatura cu traumatizarea unor minori.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Sam Ian 13, 2018 9:44 am

In legatura cu pedofilul, exista un detaliu care m-a cam contrariat in ce priveste momentul in care cei din Politie au fost prima data sesizati oficial ca tipul comite agresiuni sexuale.  Unii vorbeau despre o agresiune comisa in 2015 iar altii de cea din 2016. Pana si Carmen Dan a facut trimitere, cu date exacte, despre agresiunea din 2015. In schimb, la TV s-a vorbit mai mult despre cea din 2016 . Inclusiv Tudose si Despescu se raporteaza public doar la agresiunea comisa in decembrie 2016 cand politaiul a fost prins in scara unui bloc agresand o femeie.

In realitate, a mai fost prins si in 2015 cand a incercat sa violeze sotia unui coleg iar dosarul penal s-a deschis mai tarziu, in 2016.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cu alte cuvinte, exista cel putin 2 cazuri musamalizate de Politie si procurori in legatura cu acelasi personaj. suspect

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Sam Ian 13, 2018 12:14 pm

Recunosc ca n-am urmarit tot ce s-a comentat la TV sau in presa in legatura cu pedofilul , insa m-a confuzat detaliul cu anii. Se pare ca manipularea media a tins sa faca 2 in 1 in ce priveste culpa celor din Politie. Citind comentariile pe blogul lui Zoso, am realizat ca multi altii sunt in confuzie, percepand ca ar fi existat un singur caz, cel din 2016, in care Politia a fost sesizata oficial despre comportamentul aberant al politistului. Tentativa de viol din 2015 a fost lasata oarecum in ceata, fiind insa cu atat mai grav cu cat victima era sotia unui alt politist iar colegii de breasla au realizat inca de atunci cu ce animal protejat au de-a face .

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Presupun ca a existat informare pana la varf in ambele cazuri si totusi, animalul a beneficiat de protectie. Mai, eu as fi curioasa cum explica Despescu faptul ca nici dupa a doua fapta comisa si informata pe flux pana la varful conducerii Politiei, nu i s-au aprins beculetele de alarma in privinta personajului.Daca a crezut povestea a doua, ca psihopatul a confundat femeia, agresand din greseala pe alta,cum o fi sunat explicatia tentativelui de viol a nevestei colegului politist ?

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Dum Ian 14, 2018 9:21 am

Hopa, cica 2,15 nu l-ar fi acoperit pe pedofil, ci ca ei ar fi informat la un moment dat, dar s-a pus stopul de la nivelul cel mai inalt, respectiv de la ministrul lui Julien, pustiul cu nume de raper care a desfiintat temporar serviciul secret al Internelor. Shocked

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


O asemenea eschiva razbunatoare a 2,15 imi cam confirma banuiala ca serviciul a fost preluat de Mossad. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Dum Ian 14, 2018 9:45 am

De curiozitate, am citit raportul predat de Despescu premierului.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Din ce scrie acolo, dupa agresiunea comisa de politist in uniforma,in 2016, s-a declansat si cercetarea prealabila in vederea constatarii existentei/inexistentei abaterii disciplinare de comportare necorespunzatoare in serviciu,famile sau societate, care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigilui institutiei. Insa au suspendat cercetarea disciplinara dat fiind faptul ca dosarul penal este in curs de cercetare.
Legat de acest aspect, sindicalistul Coarna explica urland intr-o emisiune la TV ca nu se pot aplica 2 sanctiuni pt. aceeasi fapta, fiind firesc sa se suspende cercetarea disciplinara iar politistul agresor sa fie mentinut in functie, de vina fiind Parchetul pt. nesolutionarea dosarului penal. Domnul Coarna uita faptul ca raspunderea disciplinara nu exclude raspunderea penala cand aceeasi fapta intruneste elementele constitutive si ale unei infractiuni. Nu s-a precizat care este temeiul legal invocat al suspendarii cercetarii disciplinare, poate o fi existand vreo prevedere expresa in Statutul politistului, insa mi s-ar parea o prostie mare cat Casa Poporului o astfel de dispozitie legala, in mod firesc putand fi finalizata cercetarea prealabila si aplicata sanctiunea disciplinara independent de modul de solutionare al dosarului penal. Dupa mintea lui Coarna si ai altora din Politie, daca politistul savarseste o fapta grava pt. care se deschide si dosar penal, sunt in imposibilitatea  de a-l sanctiona disciplinar pe politist(cu desfacerea disciplinara a contractului de munca) procedura interna de ancheta  disciplinara fiind suspendata in conceptia lor. In schimb, pt. fapte mai putin grave, de pilda pt.un comportament obraznic cu superiorii , politaiului sa i se poata aplica sanctiuni disciplinare.
Cercetare prealabila s-ar fi putut face inclusiv in 2015 pt. tentativa de viol asupra sotiei colegului politist si sa desfaca disciplinar contractul de munca al agresorului, fiind fara relevanta faptul ca femeia si-a retras uterior plangerea penala. Nu stu cat de revoltati or fi fost ceilalti politisti pt. musamalizarea cazului de atunci, insa daca l-au poreclit violatorul pe coleg, au facut-o din frustrare si suparare pt. modul in care s-a pus batista pe tambal. Oricata solidaritate ar exista intre politisti, uneori exagerata si prost manifestata, ma gandesc ca niciunul n-ar arccepta cu seninatate ideea ca vreunui coleg  ii este permis sa-i agreseze sau violeze nevasta fara nici cea mai marunta consecinta din parte institutiei.

Deci, cum ziceam, cazul pedofilului protejat releva si o problema grava de mentalitate din cadrul Politiei. Iar sindicalistul Coarna, extrem de guraliv si de coleric, putea mult mai bine si mai corect sa gestioneze public cazul , militand pt. corectarea unei astfel de mentalitati si nicidecum pt. acoperierea unor greseli ale sefilor, greseli care contribuie la mentinerea unei mentalitati defecte si adeseori frustranta pt. politistii palmasi, aflati la cheremul sefilor si ai protejatilor acestora.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Dum Ian 14, 2018 11:12 am

ENKI a scris:Hopa, cica 2,15 nu l-ar fi acoperit pe pedofil, ci ca ei ar fi informat la un moment dat, dar s-a pus stopul de la nivelul cel mai inalt, respectiv de la ministrul lui Julien, pustiul cu nume de raper care a desfiintat temporar serviciul secret al Internelor. Shocked

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


O asemenea eschiva razbunatoare a 2,15 imi cam confirma banuiala ca serviciul a fost preluat de Mossad. laugh

Cred ca faci confuzie cu procedura interna de informare in cadrul Politiei in privinta faptelor comise de un angajat politist prins in fapt, informare care este transmisa pe flux pana la seful cel mai mare al Politiei. Abia acu' am observat ca la rubrica info 112 apare scris HOT PRINS si nu agresiune sexuala. Habar n-am daca in continutul informarii apar si alte detalieri ale faptei pt. ca sefii mari care au pus rezolutia sa fie informati cu precizie despre fapta concreta comisa de cel prins in fapt. Adica , na, intre infractiunea de furt si cea de agresiune sexuala exista diferente majore, inclusiv din perspectiva demararii urgente a unei cercetari prealabile in materie disciplinara. N-as crede ca ar fi scris informatorii HOT PRINS in informare daca politaiul ar fi fost prins in fapt agresand sexual vreun minor ori incercand sa omoare pe cineva. laugh

Puteam vorbi despre o informare a 2,15 doar daca aparea vreo Nota secreta prin care acest serviciu informa pe cei in drept sa ia masuri cu privire la comportamentul deviant al politaiului pedofil supravegheat de la distanta, prin metode specifice. In cazul de fata, este vorba pur si simplu de o procedura de informare administrativa interna, pe flux, a unui caz sesizat prin apelare la  112, ca colegii politaiului sa vina sa-si recupereze agresorul in uniforma, prins in fapt, ca sa-i faca  ce stiu ei mai bine cu el dupa ce civili care au apelat la 112 l-au bumbacit putin, fara sa fie necesare zile  de ingrijiri medicale. laugh L-au caftit finut, pisiceste, doar atat cat politzaiul ala, prins in fapt, sa nu aiba motive a le face ulterior plangere penala pt. ultraj sau alte alea-alea...pt. depasirea limitelor legitimei aparari. laugh


Ultima editare efectuata de catre baso in Dum Ian 14, 2018 11:50 am, editata de 1 ori

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Dum Ian 14, 2018 11:45 am

baso a scris:
ENKI a scris:Hopa, cica 2,15 nu l-ar fi acoperit pe pedofil, ci ca ei ar fi informat la un moment dat, dar s-a pus stopul de la nivelul cel mai inalt, respectiv de la ministrul lui Julien, pustiul cu nume de raper care a desfiintat temporar serviciul secret al Internelor. Shocked

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


O asemenea eschiva razbunatoare a 2,15 imi cam confirma banuiala ca serviciul a fost preluat de Mossad. laugh

Cred ca faci confuzie cu procedura interna de informare in cadrul Politiei in privinta faptelor comise de un angajat politist prins in fapt, informare care este transmisa pe flux pana la seful cel mai mare al Politiei. Abia acu' am observat ca la rubrica info 112 apare scris HOT PRINS si nu agresiune sexuala. Habar n-am daca in continutul informarii apar si alte detalieri ale faptei pt. ca sefii mari care au pus rezolutia sa fie informati cu precizie despre fapta concreta comisa de cel prins in fapt. Adica , na, intre infractiunea de furt si cea de agresiune sexuala exista diferente majore, inclusiv din perspectiva demararii urgente a unei cercetari prealabile in materie disciplinara. N-as crede ca ar fi scris informatorii HOT PRINS in informare daca politaiul ar fi fost prins in fapt agresand sexual vreun minor ori incercand sa omoare pe cineva. laugh

Puteam vorbi despre o informare a 2,15 doar daca aparea vreo Nota secreta prin care acest serviciu informa pe cei in drept sa ia masuri cu privire la comportamentul deviant al politaiului pedofil supravegheat de la distanta, prin metode specifice. In cazul de fata, este vorba pur si simplu de o procedura de informare administrativa interna, pe flux, a unui caz sesizat prin apelare la  112, ca colegii politaiului sa vina sa-si recupereze agresorul in uniforma, prins in fapt, ca sa-i faca  ce stiu ei mai bine cu el dupa ce civili care au apelat la 112 l-au bumbacit putin, fara sa fie necesare zile  de ingrijiri medicale. laugh L-au caftit finut, pisiceste, doar atat cat politzaiul ala, prins in fapt, sa nu aiba motive a le face ulterior plangere penala pt. ultraj sau alte alea-alea. laugh

Posibil sa fiu eu confuz, vazand in Politie doar extensia vizibila social a 2,15, asa cum in DNA vad extensia SRI. laugh bine
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Dum Ian 14, 2018 1:17 pm

ENKI a scris:
Posibil sa fiu eu confuz, vazand in Politie doar extensia vizibila social a 2,15, asa cum in DNA vad extensia SRI. laugh bine
Dap, dincolo de confuziile scuzabile generate de manipularea media, exista si acel ceva generat de bunul simt elementar, uneori mai greu de perceput cand suntem bombardati cu tot felul de informatii, inclusiv politice si de autoritate prost intelese si aplicate, in scop de manipulare,care ne indeparteaza mult de la esenta unui caz care putea fi rezolvat mult mai rapid daca n-ar fi existat musamalizari si frustrari acumulate din aceste motive supeficial si artificial fabricate pt. a mentine pe scaune niste sefi narcisisti si lipsiti de empatie fata de suferintele, nu doar fizice ci si psihice cauzate unor victime de catre cei aflati din subordine, nu doar asupra victimelor din sistem ci si ai celor din fara sistemului.

Din perspectiva unei civiliste, pot afirma ca sindicalistul Coarna a devenit un fake sindicalist, achzitionat la un moment dat de  catre sefii din Sistem ca sa latre coleric in favoarea unei mentaliati absolut defectuoase , frustranta inclusiv pt. cei corecti si de buna credinta implicati/angajati  in Sistem. De regula, cam asta se intampla  cam cu toti liderii de sindicat, colerici pe bune pana cand obtin culoarul in care incep sa fie hraniti de catre Stapanii impotriva carora au latrat eroic pana la un moment dat. laugh Nu m-ar mira ca la un moment dat, cucerit de propria sa abilitate de a  pastra aparentele, sa se bage in politica, fiind suficient de VIP TV pt. a obtine voturile fraierilor telespectatori.

OK. Sa zicem ca fac parte dintre putinii telespectatori care nu l-ar vota vreodata, fiind deranjata de tampeniile pe care le-a dat pe goarna, fara a exista in studiourile TV in care a fost invitat personaje care sa-l puna la punct, profesionist, asa cum merita de mai multe ori. Nu este normal ca un individ coleric, care ridica tonul pana la a urla, sa fie cosniderat detinatorul adevarului irefutabil. Consider de-a dreptul sinistru ca televiziunile il promoveaza pe Coarna asta, fara a-i oferi invitati adversari mult mai bine pregatiti profesional , care sa-l oblige la respect si joc marunt din glezne.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Dum Ian 14, 2018 2:32 pm

baso a scris:
ENKI a scris:
Posibil sa fiu eu confuz, vazand in Politie doar extensia vizibila social a 2,15, asa cum in DNA vad extensia SRI. laugh bine
Dap, dincolo de confuziile scuzabile generate de manipularea media, exista si acel ceva generat de bunul simt elementar, uneori mai greu de perceput cand suntem bombardati cu tot felul de informatii, inclusiv politice si de autoritate prost intelese si aplicate, in scop de manipulare,care ne indeparteaza mult de la esenta unui caz care putea fi rezolvat mult mai rapid daca n-ar fi existat musamalizari si frustrari acumulate din aceste motive supeficial si artificial fabricate pt. a mentine pe scaune niste sefi narcisisti si lipsiti de empatie fata de suferintele, nu doar fizice ci si psihice cauzate unor victime de catre cei aflati din subordine, nu doar asupra victimelor din sistem ci si ai celor din fara sistemului.

Din perspectiva unei civiliste, pot afirma ca sindicalistul Coarna a devenit un fake sindicalist, achzitionat la un moment dat de  catre sefii din Sistem ca sa latre coleric in favoarea unei mentaliati absolut defectuoase , frustranta inclusiv pt. cei corecti si de buna credinta implicati/angajati  in Sistem. De regula, cam asta se intampla  cam cu toti liderii de sindicat, colerici pe bune pana cand obtin culoarul in care incep sa fie hraniti de catre Stapanii impotriva carora au latrat eroic pana la un moment dat. laugh Nu m-ar mira ca la un moment dat, cucerit de propria sa abilitate de a  pastra aparentele, sa se bage in politica, fiind suficient de VIP TV pt. a obtine voturile fraierilor telespectatori.

OK. Sa zicem ca fac parte dintre putinii telespectatori care nu l-ar vota vreodata, fiind deranjata de tampeniile pe care le-a  dat pe goarna, fara a exista in studiourile TV in care a fost  invitat personaje care sa-l puna la punct, profesionist, asa cum merita de mai multe ori. Nu este normal ca un individ coleric, care ridica tonul pana la a urla, sa fie cosniderat detinatorul adevarului irefutabil. Consider de-a dreptul sinistru ca televiziunile il promoveaza pe Coarna asta, fara a-i oferi invitati adversari mult mai bine pregatiti profesional , care sa-l oblige la respect si joc marunt din glezne.
A dracului sincronicitate: in urma cu 10-15 minute am deschis tembelizorul din bucatarie, ramas intamplator pe Romania TV. Coarna era in prim-plan, incercand disperat sa gaseasca scuze unui frate geaman al pedofilului, fost angajat tot in MAI sau in ceva politie locala, ca n-am reusit sa pricep. La telefon si cu poza agatata intr-un colt al ecranului era bietul Bolcas, balmajind oarece in legatura cu subiectul. Nu cred c-am rezistat un minut, apoi am stins televizorul, de la butonul de power, avand un sentiment acut de noapte a mintii. Am venit acum la laptop si am aflat ca da, pedofilul are un frate geaman, fix ca in telenovele. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

E clar, voi bloca tv-ul pe Paprika. Laughing
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Dum Ian 14, 2018 4:15 pm

ENKI a scris:
A dracului sincronicitate: in urma cu 10-15 minute am deschis tembelizorul din bucatarie, ramas intamplator pe Romania TV. Coarna era in prim-plan, incercand disperat sa gaseasca scuze unui frate geaman al pedofilului, fost angajat tot in MAI sau in ceva politie locala, ca n-am reusit sa pricep. La telefon si cu poza agatata intr-un colt al ecranului era bietul Bolcas, balmajind oarece in legatura cu subiectul. Nu cred c-am rezistat un minut, apoi am stins televizorul, de la butonul de power, avand un sentiment acut de noapte a mintii. Am venit acum la laptop si am aflat ca da, pedofilul are un frate geaman, fix ca in telenovele. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

E clar, voi bloca tv-ul pe Paprika. Laughing

Eu am aflat intamplator, zilele trecute , ca politistul pedofil ar avea un frate geaman.Evident ca m-am gandit, in ipoteza in care sunt gemeni monozigoti, ca pedofilul ar putea pune la indoiala probele biologice in acuzare, invocand faptul ca fra'sau este in realitate pedofilul iar el a luat initial asupra lui toata vina, din cauza presiunilor exercitate de catre procuror . laugh Ca da, ar avea o anumita nestapanire in privinta femeilor, insa n-a comis niciodata vreun viol . Mai mult, el personal nu a agresat sexual niciodata minori, fiind vorba despre fra'sau geaman in cazurile filmate. Ca amandoi au avut parte de parinti tembeli, care i-au traumatizat, insa la fiecare dintre cei 2, trauma s-a manifestat diferit.
Ce sa zic, pt. unul ca si Coarna ar fi un pretext grozav sa iasa in fata in apararea politaiului cu frate geaman, declansand o adevarata isterie nationala telenovelistica pe tema asta. laugh Twisted Evil

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Vin Ian 19, 2018 11:57 am

Conform oranjgutanului ramas fidel Macacului, maine va fi macel. suspect

Gelu Visan
2 ore ·

Colectiv II: Sânge și Morți: Violențele, Maidanul, Mușuroiul și Coridorul
Așa cum am scris pe 02 Ianuarie, în partea a doua lunii Ianuarie vor începe violențele. Mâine, 20 Ianuarie 2018 vor sânge. Nu simple Violențe, nu îmbrânceli și certuri cu jandarmii, vor sânge și tineri morți, care să certifice o Revoluție. Revoluția Statului Paralel, Revoluția Globalizării.
S-a pus în practică scenariul Revoluției din 1989. Soroșiștii, Globaliștii și Statul Paralel vor să preia Statul pe față.
Mișcarea cu comportamentul aiuritor și demisia din nimic a lui Tudose a fost la ordin. Ce a vrut Tudose? De ce a creat o criză artificială? Orice om care știe cât de cât politică știe că să te apuci să restructurezi guvernul în plină aplicare a programului de guvernare este sinucidere curată.
Tudose și-a forțat demiterea cu un singur scop: Să creeze instabilitate pentru 20 Ianuarie, Momentul Violențelor.
Au crezut că intuiesc reacția lui Iohannis, care să nu fie de acord cu prima nominalizare. Violențele din 20 Ianuarie, cumulate cu instabilitatea politică trebuiau să forțeze Alegerile Anticipate și preluarea puterii de către Securiști, Globaliști și Statul Paralel.
Iohannis a avut cel puțin un sfătuitor care cunoaște statul Paralel (bănuiesc cine este acela) care i-a devoalat planul, pentru că nu el ar fi fost beneficiarul, ci candidatul-candidații pregătiți de Statul Paralel pentru 2019. Iar Iohannis a surprins, sau mai bune zis a stricat o parte a scenariul de măine al Maidanului. A călcat și a stârnit Mușuroiul. Au înnebunit, cu atât mai mult au turbat pe Facebook și pe televizoare. Ceea ce vedeți acum este disperare.
Disperarea Statului Paralel că va pierde puterea pentru prima dată în 80 de ani. Au înnebunit pur și simplu.
La final vreau să mă adresez opoziției din România de a nu intra în jocul acesta, pentru că, dacă vor fi Violențe și morți, vor fi responsabili de lucrul acesta.
Iar tinerilor din România vreau să le transmit următorul mesaj:
Am fost primul în Piața din Craiova, la 06 dimineața la Revoluție. Mi-au murit prieteni , unii au fost împușcați lângă mine. Am crezut în Revoluție, și am fost folosiți pentru a se instaura Neocomunismul în România.
Voi, sub un pretext nobil, anticorupția, vă duceți pentru ca unii să instaureze Neomarxismul în România.
Măcar voi nu vă lăsați folosiți!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

S-ar putea sa asistam mai degraba la o mare fasaiala, eventual la niste certuri si imbranceli intre sandilaii purtatori de portrete ale lui Julien si botii cu tablourile lui Ceausescu scoase de la naftalina. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Vin Ian 19, 2018 1:13 pm

ENKI a scris:

S-ar putea sa asistam mai degraba la o mare fasaiala, eventual la niste certuri si imbranceli intre sandilaii purtatori de portrete ale lui Julien si botii cu tablourile lui Ceausescu scoase de la naftalina. laugh

Subscriu. Si eu cred ca va fi o marea fasaiala.
Oaresce imbranceli ar putea sa fie doar daca se aduna mai multi si n-au loc unii de altii pe mp. Laughing
Ma indoiesc insa ca Iohannis ar mai avea tupeul, ca anul trecut, sa apara-n jacka rosie printre prostetatari laugh laugh laugh Oricat de maipulatorul ninja ar fi Pahontu, bagarea prezidentului printre protestatari, si imbracat in rosu, constituie din reflex o tinta vie pt. orice lunetist, chiar si de pe Marte sa observe adunatura si cei mai excitant de ochit Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Sam Ian 20, 2018 9:25 am

Deci sandilaii au dat-o pe fata, cel putin conform celor scrise de Radu Herjeu.
Eu sper ca botii de serviciu sa vina cu portretele Marelui Carmaci, ca sa fie peisajul complet. Laughing

Radu Herjeu
11 ore lângă București ·

Daca te iei dupa simbolurile (grafice si lingvistice) folosite, ai senzatia ca e Comintern-ul cel care vrea sa scape de "ciuma rosie"
PS. Pentru aia nascuti ieri, dar care le stiu pe toate, Cominternul era Internationala Comunista!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Oranjgutanul craiovean continua seria postarilor apocaliptice, devoaland totodata metoda prin care se adunau "multimile" in mijlocul carora, periodic, facea baie Macacu'.  laugh


Gelu Visan
1 oră ·

Lovitura de Stat. Ziua cea mai grea pentru România. Vârful Maidanului.
Îmbătați de promisiunile Neomarxismului, lipsiți de experiența democratică, manipulați până în fibră de Statul Paralel, oamenii se suie în autocare și vin la București.
Prostia Socială duce la Anarhie.
Cine plătește autocarele, cine le dă bani de mâncare, cine plătește fluturașii, există foi de parcurs, se decontează cursele, se plătesc taxe. Nu-i interesează pentru că ei nu respectă nici o lege, dar vor instaurarea lgiii. Scriu de un an de zile că aici se va ajunge. Prostia socială devine atât de puternică, încât ia locul rațiunii.
Ce vor? Ei Nu știu: funcție de frustrările fiecăruia de acasă: să cadă guvernul care nu a fost instalat, să fie mai bine ca să nu fie rău, ceva cu legile justiției despre care habar nu au, dar cică n-ar fi bune, le-a spus lor Koveși, Macovei și Cioloș; Ciuma Roșie, Chichirău, Orbán, au învățat câteva cuvinte.
Aceasta este Anarhia provocată de unii? Cine sunt cei care au provocat-o?
Mă uit la câteva județe din sudul țării:
Mulți ofițeri acoperiți sunt organizatori, chiar ei plătesc autocarele, alături de turnători și alți atârnători ai serviciilor.
PNL, în alt județ, se ocupă, din spate, el de autocare și, fiind județul mai mic, norma la PNL este de 100 de membri PNL. In alt județ, oameni din conducerea PMP dau telefoane la greu și invită pe toți la miting, pentru că au 400 de locuri în autocare. Alții au zis că vin ei cu mașinile. USR-ul e pe față, ceilalți la umbra fătucii de la "corupția ucide"
Cei care sunt în spate, organizatorii reali, sunt neomarxiștii lui Soroș cuplați cu șefii Statului Paralel, care au acces la informații.
Din fiecare județ pleacă și grupuri de provocatori, bine dotați cu logistică.
Telefoanele la Ministerul de interne urlă de câteva zile despre pericolul iminent al provocărilor, inclusiv armate. In serviciile Secrete, mulți ofițeri ai Statului Paralel fac joc dublu, pentru a instaura haosul și anarhia. Serviciile Secrete Străine, simțind prada, și-au trimis și ele oamenii în piață, la provocare.
Bucureștiul va deveni astă seară câmpul Maidanului. Soroș și Statul Paralel și-au atins obiectivul: Au inițiat o Lovitură de Stat pentru preluarea Puterii Totale în Rmânia.
Acesta va fi ultimul miting, pentru că, în urma Violențelor din seara aceasta, România va fi zguduită. Părinții își vor plânge copiii și nu vor înțelege ce s-a întâmplat. Sunt la fel de vinovați în prostia lor ca și copiii.
In ceea ce mă privește, după treizeci de ani de politică, de analiză politică, dar având și acces la multe informații, de când am scris acum un an " Spirala Urii", am spus că aici se va ajunge. Pe 02 Ianuarie am scris și am vorbit despre Violențe și Coridor. Mi-am făcut datoria de cetățean și politician, cu toate că am fost atacat, persiflat, urmărit, amenințat, jignit în fel și chip.
România va fi în această seară ținta unei Lovituri de Stat a Neomarxiștilor și a Statului Paralel.
Va reuși?
NOTĂ: după această postare, primesc multe mesaje din țară privind organizarea mitingului. Trimiteți-mi-le pe privat, pe pagină direct, sau pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], sau pe mesaj la nr de telefon. Mulțumesc.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Sam Ian 20, 2018 11:13 am

Marius Ghilezan
3 ore ·


Azi are loc primul protest neomarxist din epoca postrevoluționară.

Globaliștii au înlăturat orice pusee de dreapta. Convulsia socială de azi, un stalinococ, perfid și insidios, se vâră într-o parte a corpului social, cea care se dădea mai progresistă.

Pentru cine luptă? De ce protestează? Unde e delictul? Cu cine se ceartă?

Plimbarea de azi e o bifă în raportul de activitate a ONG-urilor unite cu black-influencerii.

The show must go on pentru că unii încasează bani pe revoluție. Altfel nu se explică deranjul.

Să protestezi cu pumnul stâng ridicat!

Așa tinere!

Să ne fie și nouă clară ideologia mișcării de agitație de azi.

În Decembrie 1989 s-a murit pentru ca SEcuritatea să nu mai conducă partide, guverne și să nu mai suprime destine.

Să lupți pentru că Noua Securitate nu mai are prim ministru e o adevărată nebunie!

P.S. Pentru Repetenții la istorie: pumnul stâng ridicat a fost simbolul revoluției studenților francezi din 1968. Ulterior s-a demonstrat că idealismul lor juvenil a umplut de la Moscova o serie de buzunare. Cărticica roșie cu Invataturile lui Mao și pumnul stâng ridicat, alături de Che Guevara, un terorist ridicat pe stabilopod de simbol, sunt efigiile neomarxismului, în forme purulente, bactericide, cu rol de otrăvire a climatului social occidental.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  baso la data de Sam Ian 20, 2018 2:28 pm

Cu siguranta ca organizatorii din umbra au investit mult in pregatirea mega-protestului de azi,. Suparati ca s-a cam fasiat treaba cu proteseteala in Bucuresti, s-au gandit ca daca aduc oameni din tara, se mobilizeaza masiv si bucurestenii sa iasa din casa. Idei despre necesitatea unor manifestari violente au fost diseminate inca din noiembrie si mi se pare corect a fi tratate cu maxima seriozitate. Evident ca riscul  de violente stradale este mai mare in Bucuresti si direct proportional cu numarul celor care vor participa la mult anuntatul mega protest pe care-l prezuma ca fiind pasnic, la fel ca alea anterioare. In principal, orice om cu instinct de conservare sanatos n-ar iesi in strada daca ar fi informat ca niste agitatori nebuni au chef sa profite de inghesuiala pt. a provoca o smardoiala masiva de transmis la toate posturile TV romanesti si internationale.

Mi se pare OK ca autoritatile sa avertizeze insistent oamenii ca ar fi mai mult decat indicat sa nu-si expuna copiii la acest mega-protest, date fiind informatiile ca ar exista anumite grupari interesate in provocarea unor violente stradale. Si sa nu se lase antrenati in provocarile unor agitatori. Nu pot decat sa-i previna pe bucuresteni, nicidecum sa-i oblige a ramane acasa. Nu-i poate acuza nimeni ca panicheaza populatia cu niste sugestii de bun simt. vesel La proteste de strada pe tema legilor justitie nu mergi cu gradinita de copii incolonata, astia mici fiind bucurosi doar ca in sfarsit pot sufla in voia lor in vuvuzele fara sa-i cafteasca parintii. laugh Ca parinte ar trebui sa fii responsabil macar in privinta lor si sa-i lasi acasa.

Desi am mari rezerve in privinta lui Visan, in contextul dat este scuzabil chiar daca exagereaza apocaliptic. Very Happy

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Sam Ian 20, 2018 4:06 pm

Da, pare ca bucurestenii nu vor sa puna botu' la rascoala regizata, salutand de pe la ferestre coloanele plouate de palmasi justitie pentru tonti. laugh


Dacă manifestaţia din seara asta se va dovedi un eşec, ăştia de la televiziunile de ştiri au belit-o. Le-au dat liber astrologilor, paranormalilor, fashioniştilor, n-au reuşit să găsească nicio vedetă prinsă cu chiloţii-n vine sau cu ochii învineţiţi de vreun amant drogat.
Acum fac cercetări de identificare a tefeliştilor mai ceva decât arheologii. Dacă stai să caşti gura prin zonă, te şi trezeşti înconjurat de „băeţii” şi „fetile” de la presă care te-ntreabă de vorbă. Şi e tristeţe mare, bre!
Bag mâna-n foc că va fi bătaie pe Coarnă, iar Tălmăcean s-ar putea să revină cu lauri în prima linie.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mai e mai putin de o ora pana la 18, cand ar trebui sa incepa dileala si nu prea se aude vuiet dispre amaratii acoperiti cu saci de gunoi.  Laughing  


Vor fi undeva în jur de zece mii. Cam cîți vin la un meci de fotbal mediocru. Cu zloata asta, vor fi niște zece mii foarte murați și foarte ciuciulete. Evident că marile lumini obiective ale presei românești, acele unități aproape civile de știri vor clama că au fost cel puțin o sută de mii. Niște aproape civili o să facă multe spume la gură. Și uite așa se construiește încă o legendă a luptei anticomuniste în România.

PS: Pentru cei care nu știu sau nu vor să socotească și o țin langa cu cifrele umflate din burtă, vă recomand să vă uitați la concertul Queen de pe Wembley (Life Aid, 1985), unde toate sursele dau 72 de mii de oameni. Îl găsiți ușor, e plin YouTube-ul de el. Uitați-vă acolo, să vedeți ce înseamnă CU ADEVĂRAT 72 de mii de oameni. Apoi întorceți-vă la meseria voastră de tefelei, că știu că nimeni și nimic n-o să vă convingă, sînteți convinși deja, aveți doar certitudini. Amărîților...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  ENKI la data de Dum Ian 21, 2018 11:18 am

Adica in loc de un raspuns "salvator", comisarii venetieni le-au transmis celor de la ICCJ ca sunt analfabeti?! Shocked laugh

Demersul făcut de ÎCCJ survine după ce instituția a contestat și la Curtea Constituțională modificările aduse celor trei legi (303, 304 și 317 din 2004).
Răspunsul Comisiei de la Veneția nu a fost cel așteptat de magistrații Curții Supreme. Organul consultativ al Consiliului Europei, alcătuit din experți independenți în domeniul dreptului constituțional, a răspuns că Înalta Curte de Casație și Justiție nu este abilitată să solicite un astfel de aviz


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


+

Înalta Curte a fost umilită


Comisia de la Veneția a respins solicitarea Înaltei Curți de a verifica adecvarea noilor norme din Justiție la cele europene. Precum și la legea Fundamentală a României. Comisia de la Veneția a refuzat pur și simplu examinarea cererii. De ce? Dintr-un motiv foarte simplu. Înalta Curte de Casație și Justiție nu are niciun cuvânt de spus în legătură cu activitatea de legiuitor a Parlamentulul. Magistrații pur și simplu trebuie să aplice legile, astfel cum sunt ele făcute de Parlament. Umilința este maximă.

Este de presupus că un judecător chemat în fiecare zi să aplice legea este un bun cunoscător al normelor de drept, începând chiar cu cele constituționale. Atât din conținutul Constituției cât și al legislației, care stabilește modul de funcționare a sistemului judecătoresc, reiese cât se poate de clar că nu există decât un singur legiuitor. Parlamentul. Puterea Legislativă. În anumite condiții, Parlamentul poate delega acest drept Executivului, care emite ordonanțe de urgență supuse la rândul lor aprobării forumului legislativ. Prin urmare, judecătorii, inclusiv instanța lor supremă, respectiv Înalta Curte de Casație și Justiție sunt cu desăvârșire excluși de la procedura de elaborare a actelor normative. Ei nu trebuiesc nici măcar consultați. Singura excepție din această procedură a consultării este atunci când modificările legislative sau când legi cu totul și cu totul noi reglementează modul de funcționare al Justiției. Atunci și numai atunci, judecătorii sunt consultanți prin intermediul Consiliului Superior al Magistraturii și al asociațiilor de judecători.

Înalta Curte de Casație și Justiție s-a făcut de râs și a fost expusă unei grave umilințe pur și simplu pentru că a ignorat aceste reguli elementare. Și iată cum, chiar dacă modificările aduse Legilor Justiției de către Parlament ar fi în totalitate neconstituționale și neconforme normelor europene, Comisia de la Veneția refuză pe bună dreptate să se pronunțe, fiind sesizată de cine nu trebuie.

În aceste condiții, are sau nu are sens să ne punem cuvenitele întrebări privind calitatea cunoștințelor juridice ale celei mai importante instanțe de judecată din această țară?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: în desfășurare

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 30 din 33 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum