biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Pagina 5 din 13 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul

In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  ENKI la data de Joi Aug 07, 2014 6:51 pm

laugh 

Şmecheria cu ortodoxia...precursorul Capsali face pui vii
Şmecheria cu ortodoxia...precursorul Capsali face pui vii

Mai nou e inflație maximă pe piața politică de farisei "ortodocși" candidați la președinție. Ponta Naumovici și-a descoperit vocația profundă creștin ortodoxă și a băgat-o și pe aia cu osu' de oltean neaoș - ca și Petre Roman Neulander, osu' de ardelean (botezat și catolic și ortodox, să fie acolo, nu se știe).

S-au mai aruncat pe subiect și MRU - veștejit de ai lu' Ponta că-i jidan cică și s-a stârnit o întreagă fandaxie pînă la un punct teribil de haioasă. Predoiu s-a băgat și el pe fir - așteptăm acu' provincia (Udrea muie muie).
Sociologul (pesedist) Vasile Dâncu, un tip valabil ca meseriaș, scrie că echipa lui Viorel Ponta va apela la sprijinul Bisericii Ortodoxe Române în campania pentru alegerile prezidențiale.

Legătura dintre Ciobotea și Ponta este mai mult decât intimă, având în vedere faptul că tata socru fără un coi, Ilie Sârbu, a fost șeful direct pe linie de Secu al pidosnicului actualul așa zis patriarh.
Ne amintim că Daniel Ciobotea, alias Dany Boy, a fost preferatul lui Ion Ilici Iliescu pentru postul de prim ministru, în anii '90 și numai împotrivirea fermă a Patriarhului Teoctist l-a determinat pe Ilici să-l pună până la urmă premier pe Stolojan.

..."modelul" Capsali, femeia cu barbă multiculturală, după testare, este aplicat acum la scară mare.
_______________________

in ce-l priveste pe Daniel Ciobotea am scris mai pe larg recent un material intitulat

Care este numele de cod al asa zisului patriarh Daniel Ciobotea Ilie?

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
_________________________

Pidosnicul turnator in odajdii spurcate

Despre Daniel Ciobotea fratele sau mai mare, Gheorghe Ciobotea, a afirmat transant: “E un diavol. A fost ofiter de Securitate sub acoperire!”. Daniel Ciobotea mai este supranumit si managerul in sutana desi propriul sau frate a nuantat spunand despre Daniel ca ar fi de fapt o satana in sutana, un drac afurisit si nesatul.
“Diavolul” Daniel, pentru a-l cita pe fra-su, pe numele sau de mirean Dan Ilie Ciobotea, a fost ridicat in 1990 de la rangul de consilier patriarhal la cel de episcop vicar, pentru ca dupa numai cateva luni sa devina Mitropolit al Moldovei si Bucovinei.
Ce il recomanda pentru o pozitie atat de inalta in momentul in care nu implinise nici 40 de ani? Absolvent al Institutului Teologic din Sibiu in 1974, in plina dictatura ceausista, Dan Ilie Ciobotea a reusit sa-si continue studiile in strainatate, la universitati din Franta si Germania. Mai mult, incepand din 1980, a activat ca lector la Institutul Ecumenic de la Bossey (Elvetia), unde a fost si director adjunct intre 1986 si 1988.
In aceeasi perioada, in care putini romani visau sa intre macar in posesia unui pasaport, a participat la numeroase intruniri religioase in Europa si SUA. De aici si speculatiile privind relatiile sale apropiate cu Securitatea, care se infiltrase in Biserica Ortodoxa Romana la toate nivelurile, de la elevii de seminar pana la prelati. Dosarul sau de securitate a fost ars, disparand oportun si misterios in zilele asa zisei “rivolutii”. Ca si al lui Ion Iliescu de exemplu.
In ianuarie 1990, preacucernicul protosinghel Daniel devenise presedintele Grupului de Reflectie pentru Innoirea Bisericii, care milita intre altele pentru inlaturarea Prea Fericitului Teoctist. Daniel Ciobotea a fost propulsat de catre unul dintre cei mai longevivi informatori cu sutana din istoria Romaniei, Mitropolitul Corneanu, cel care “l-a lansat” pe actualul Patriarh, Daniel Ciobotea. Mitropolitul Corneanu, fost membru al Comisiei Tismaneanu, s-a facut frate cu dracul inca din tinerete, colaborand intens cu organele paganei Securitati.
In 1991 Ion Iliescu l-a propus pentru postul de prim ministru preferandu-l mai mult decat pe Stolojan pe Daniel. Legaturile stranse cu FSN-ul moscovit sunt binecunoscute, Daniel fiind un intim al lui Petre Roman si unul dintre sustinatorii feroce ai lui Ion Iliescu. In 1996 cand Teoctist cerea crestinilor sa nu voteze cu Antihristul – adica cu Ion Iliescu, Daniel Ciobotea ii facea acestuia si gastii sale feseniste intense servicii electorale, la Iasi.
Daniel a beneficiat de puternic sprijin politic din partea liderilor FSN, si relatia de amor a avut si laturi simbolice – de exemplu l-a decorat cu cea mai mare distinctie a Mitropoliei, „Crucea Moldova”, pe Octav Cozmanca, l-a sustinut puternic, din spate, si pe Adrian Nastase – iar in stenogramele PSD, liderul PSD Iasi, foarte apropiat de Ion Iliescu, Ion Solcanu, afirma despre Daniel – „e omul nostru trebuie ajutat”.
______________________

In urma cu doi ani, in iulie 2012, ziarul Curentul a publicat un mic material intitulat "Nume de cod: Ovidiu Marinescu".
Articolul despre persoana cu numele de cod Ovidiu Marinescu se incheia astfel: "persoana în cauză este în continuare ofițer acoperit a unui serviciu secret din România. Tocmai de aceea facem apel la toți cei care ne pot oferi informații care pot ajuta la identificarea lui.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

recent, la doi ani de la publicarea articolului mentionat, apare o plangere penala a fostului procuror si senator Valer Marian.
In plangerea penala adresata Parchetului apar detalii despre persoana cu numele de cod "Ovidiu Marinescu". Cel mai interesant detaliu este mai la coada plangerii penale.
Se precizeaza ca "ofiterul deplin conspirat (O.D.C.) Sarbu Ilie, socrul descoit al lui Victor Viorel Ponta, a fost masrutizat in anii 1984-1985 in Elvetia, pentru controlul referentului informatii externe (R.I.E.) Ciubotea Dan Ilie (actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane)".
________________

“In anul 1976 numitul Sarbu Ilie a fost recrutat ca informator in probleme „culte – secte”, in reteaua Directiei a I-a a Securitatii (structura cu atributii explicite de politie politica), fiindu-i intocmit dosar Fond R (retea) sub numele conspirativ „Ovidiu Marinescu”.
Ulterior, socrul sau, care era colonel in Securitatea Statului, l-a recomandat Centrului de Informatii Externe ( serviciul de spionaj extern) pentru a-l lua in pregatire in vederea trimiterii la post in strainatate.
Seful grupei teritoriale Timisoara a Centrului de Informatii Externe, colonelul Crisan Aurel, a primit ordin sa se ocupe de pregatirea numitului Sarbu Ilie in vederea incadrarii ca ofiter acoperit in aparatul de informatii externe al Securitatii Statului. In acest sens, colonelul Crisan Aurel l-a prezentat si l-a recomandat elogios reprezentantilor liniilor de activitate externa din Centrala, iar, dupa evaluarea si testarea sa pe mai toate liniile si spatiile spionajului, susnumitul a fost stabilizat in legatura colonelului Nadejde Nicolae, care l-a predat apoi colonelului Gaina Constantin, ambii facand parte din UM 0544/102.
Conform surselor, colonelul Nadejde Nicolae a fost implicat, impreuna cu locotenent-colonelul Nica Sergiu, seful UM 0544/R, colonelul Diaconescu Ion si maiorul Vitescu Andrei s.a., in operatiuni de intimidare a unor persoane incomode politic din emigratia romana din Occident, asupra caror s-au realizat ori simulat atentate ( Nicolae Penescu, fondatorul Consiliului National Roman din exil – Franta, Virgil Tanase, Serban Orascu si Emil Georgescu, angajati ai postului de radio Europa Libera, medicul Ion Serban si inginerul Rudolph Bruchner, fosti ofiteri de Securitate, care au defectat la inamic, primul stabilindu-se in Elvetia iar al doilea in Republica Federala Germania.
In timp ce se afla in stagiu de formare ca agent ilegal clandestin al unei unitati deplin conspirate a Centrului de Informatii Externe al Departamentului Securitatii Statului si indeplinea functia de consilier al Mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu, numitul Sarbu Ilie a fost trimis in misiuni informative externe, dar si de verificare si acomodare in climat contrainformativ ostil, pe teritoriul unor state occidentale ( Elvetia, Anglia, Republica Federala Germania).
Din documentele arhivate in dosarul operativ „GUGULANUL” de catre colonelul Gaina Constantin, fost ofiter recrutor si formator de agenti clandestini in UM 0544/102 Bucuresti, mentinut in activitate si dupa 1989, rezulta ca ofiterul deplin conspirat (O.D.C.) Sarbu Ilie a fost masrutizat in anii 1984-1985 in Elvetia, pentru controlul referentului informatii externe (R.I.E.) Ciubotea Dan Ilie (actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane), care era profesor si director adjunct la Institutul Ecumenic de la Bossey (Elvetia) si profesor asociat la Institutul Ecumenic din Geneva si Fribourg (Elvetia).”

Daniel Ciobotea a fost reactivat la semnal și este acum direct implicat în campania prezidențială a ginerelui șefului său direct pe linie de Securitate.
Debutul campaniei a fost un sondaj al lui Pieleanu, alt agent din haznaua pesedistă care a realizat o cercetare sociologică tip focus grup pentru a răspunde la întrebarea "Ce tip de președinte vor românii". Principalele atribute ale viitorului președinte, în ordinea opțiunilor sunt:
1. Să fie român;
2. Să fie patriot;
3. Să fie creștin ortodox;
4. Să fie familist;
5. Să fie european;
6. Să nu fi avut probleme cu justiția;
7. Să lupte împotriva corupției;
____________________

amuzantă chestia de la urmă, punctul 7...

documentarul hotnews pe temă a fost scos in evidenta de Radu Oleiniuc, ca de obicei alert
__________

Primele atribute ale viitorului presedinte al Romaniei sunt sa fie roman, patriot si crestin ortodox. Rezultatele apartin unui studiu al Institutului Avangarde, condus de sociologul Marius Pieleanu (apropiat al actualei Puteri, cu sotia proaspat numita la sefia Curtii de Conturi), si au fost transformate in tema de campanie. "Eu sunt foarte mandru ca m-am nascut roman si ortodox si asa o sa mor", anunta la inceputul saptamanii trecute premierul. Idee dezvoltata apoi in aproape toate aparitiile televizate ale lui Victor Ponta. Saptamana s-a terminat cu prezentarea premierului drept "singurul candidat ortodox" la presedintie, de catre Romania TV, si cu catalogarea lui Mihai Razvan Ungureanu ca membru al "sectei" mozaice.
"Cat de ortodox esti" pare a fi principala tema de campanie pentru prezidentiale lansata de PSD. Citeste mai jos o cronologie a principalelor declaratii pe aceasta tema:
27 iulie - Studiu Avangarde: Atributele viitorului presedinte sunt sa fie roman, patriot si crestin ortodox
Agerpres publica pe 27 iunie, intr-o scurta stire, rezultatele unui sondaj efectuat de Focus Avangarde - condus de sociologul Marius Pieleanu. "Primele trei atribute ale viitorului presedinte al Romaniei, in ordinea optiunilor, sunt sa fie roman, patriot si crestin ortodox, releva un studiu calitativ efectuat de Focus Avangarde si obtinut de Agerpres", scrie agentia de presa.
"Pe urmatoarele locuri, alegatorii plaseaza alte criterii pentru viitorul sef de stat, in aceasta ordine: sa fie familist, sa fie european, sa nu fi avut probleme cu justitia si sa lupte impotriva coruptiei, arata studiul citat", incheie Agerpres.
Rezultatele studiului sunt prezentate la fel de succint si de Jurnalul.ro si de Romaniatv.net.
28 iulie - Ion Mocioalca, seful PSD Caras-Severin: Lor le lipseste un candidat pe placerea natiei
La doar o zi de la aparitia in presa a rezultatelor sondajului Avangarde si cu o zi inainte ca Ponta sa isi lanseze oficial candidatura in alegerile prezidentiale, deputatul social-democrat Ion Mocioalca declara ca, la alegeri, "necunoscuta e data numai de sondaje". "Noua ne lipsesc niste procente. Lor le lipseste un candidat pe placerea natiei, pentru ca natia vrea un roman, patriot si crestin-ortodox", a declarat liderul PSD Caras-Severin. Detalii aici
28 iulie - Victor Ponta: Eu sunt foarte mandru ca m-am nascut roman si ortodox si asa o sa mor
In urma cu o saptamana, premierul Victor Ponta a declarat in cadrul unei emisiuni la Romania TV, referitor la Alianta Crestin Liberala si la trecerea PNL in grupul Partidului Popular European, ca "valorile PPE, conservatoare, crestine, se cam bat in cap cu valorile liberalismului. E un nume scos din joben, nu stiu cu ce are legatura, cu faptul ca dl Blaga ca orice vames e un bun crestin?" (Detalii aici).
"Cred ca apartenenta la o minoritate etnica, la o alta forma de exercitare a religiei, nu este in niciun caz o problema pentru un candidat la presedintie si n-o sa spun niciodata: Nu-l alegeti pe Iohannis pentru ca e neamt! Ceea ce am spus insa este ca nu accept sa fiu eu acuzat: Domne, nu poti fi presedinte pentru ca esti roman. Nu poti sa fi presedinte pentru ca esti ortodox si ca esti cu Biserica Ortodoxa. Adica sa ajung sa-mi fie rusine, sa ma ascund, ce sa fac? Eu sunt foarte mandru ca m-am nascut roman si ortodox si asa o sa mor, nu cred ca este un avantaj, dar nu este un dezavantaj", a cotinuat premierul, fara a fi fost acuzat anterior "ca este roman".
Ponta a afirmat apoi ca "s-a inoculat in ultimii ani ideea ca noi suntem o tara de oameni rai, de oameni care traiesc barbar, care trebuie sa fim colonizati din afara", relateaza Agerpres.
29 iulie - Discursul de lansare a lui Victor Ponta in campania pentru prezidentiale: Bineinteles sunt ortodox, majoritatea romanilor e ortodoxa
Premierul Victor Ponta reia - in cadrul discursului de la Craiova de lansare a candidaturii sale la alegerile prezidentiale - ideile pe care le-a prezentat in interviul pentru Romania TV.
"Nu cred ca un candidat la functia de presedinte al Romaniei are o problema daca nu este ortodox sau nu e de etnie romana. Cred ca are exact aceleasi drepturi cu mine. Dar vreau un lucru si il spun de fiecare data: nu vreau sa ma acuze nimeni sau sa spuna cineva ca este un defect faptul ca sunt roman sau ortodox in tara mea. Asa m-am nascut, asa o sa mor. Sunt mandru de asta si cred ca trebuie sa fiu respectat pentru acest lucru", a declarat Victor Ponta.
"Romania este o tara in care credinta noastra este esentiala pentru fiinta neamului romanesc si trebuie sa sprijinim toate cultele. (...) Biserica si Armata sunt institutii fundamentale care au ajutat la fondarea si salvgardarea natiunii romane si cred ca merita sa fie respectate si sprijinite. (...) Va asigur, ca premier am aratat tot respectul si sprijinul nu doar pentru BOR, bineinteles sunt ortodox, majoritatea romanilor e ortodoxa - ci pentru toate celelalte culte, romano-catolic si greco-catolic, protestanti, neoprotestanti, musulmani, evrei, pentru oricine", a sustinut candidatul PSD la presedintie, citat de Agerpres.
30 iulie - Petre Roman, despre tema religiei din discursul lui Ponta: "E foarte urata, din toate punctele de vedere"
O prima replica la declaratiile premierului vine pe 30 iulie, de la deputatul liberal Petre Roman. Introducerea religiei de catre Victor Ponta in discursul oficial de lansare a candidaturii sale la prezidentiale "e foarte urata", a reactionat deputatul PNL.
"N-am vrut sa ma refer la ea, dar e foarte, foarte urata, din toate punctele de vedere. In primul rand, PSD este in familia socialista, care are traditii foarte vechi in lupta impotriva oricaror prejudecati, si poate in primul rand celei religioase. Asa e traditia socialista inca din secolul XVIII, de la Revolutia franceza incoace. Orice fel de trimitere, pasamite inocenta, pentru ca prin confruntare cu s-o spunem clar, cu domnul Klaus Iohannis, sa-i dauneze candidaturii lui Klaus Iohannis, este inacceptabila. Este imorala, dar eu cred si contraproductiva", a declarat Petre Roman, citat de Mediafax.
"Pastrand toate proportiile, oare ce ar fi fost Romania fara Carol I, care nu era ortodox?", a mai spus Petre Roman.
31 iulie - Victor Ponta, la Digi 24: Am simtit nevoia sa iau pozitie ca viitor presedinte impotriva unei constructii ca daca suntem romani sau ortodocsi e o vinovatie
Victor Ponta accentueaza ideea si in cadrul unui interviu la Digi 24. "Mi s-a parut si am simtit nevoia sa iau pozitie ca viitor presedinte impotriva unei constructii ca daca suntem romani sau ortodocsi e o vinovatie", explica premierul, desi nimeni nu i-a reprosat in spatiul public ca se face vinovat de a fi roman sau ortodox. "Eu ma mandresc cu asta. Am aratat ca sunt prezent si sprijin toate cultele religioase, ca premier", a continuat Ponta.
Candidatul PSD la presedintie afirma ca "nu accept o societate in care sa fie un defect ca faci parte din majoritate. In ultimii 9 ani si jumatate, ni s-a cultivat o anumita mentalitate ca din Romania nu poate veni nimic bun, trebuie sa vina mereu cineva de afara. Eu cred ca Romania are foarte mult de castigat invatand din experienta europeana, dar nu suntem o tara barbara care trebuie civilizata de cineva. In acest sens am reactionat, sunt un pro-european convins, cred ca relatia cu SUA e extraordinara, dar nu accept ca Romania nu se poate conduce singura". Detalii aici
31 iulie - Daniel Funeriu: BOR este, in parte, infiltrata cu oameni in solda sovietoida. Asta este cheia introducerii ortodoxiei ca tema de campanie de catre Ponta
In aceeasi zi, fostul ministru Daniel Funeriu, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara (PMP) Timis, scrie pe pagina sa de Facebook ca "Biserica Ortodoxa este, IN PARTE, infiltrata cu oameni in solda sovietoida, care se afla majoritar in Moldova si Oltenia. Asta este cheia introducerii ortodoxiei ca tema de campanie de catre Ponta. Mesajul adevarat este urmatorul: 'draga Rusie, spune-le preotilor pe care-i controlezi sa-si convinga enoriasii sa ma voteze si dau eu la schimb ce vreti voi".
Catalin Predoiu: Nu religia domnului Iohannis este problema, ci mentalitatea inapoiata a domnului Ponta
Un alt raspuns a venit de la prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu. "Nu religia domnului Iohannis este problema, ci mentalitatea inapoiata a domnului Ponta. E un tanar inapoiat in gandire si stimuleaza negativ discriminari si resentimente. Avem pace sociala in Romania, avem toleranta religioasa, etnica, avem egalitate intre sexe, sa le pastram. Domnul Ponta nu poate face nimic bun pentru Romania, asta e clar, dar macar sa nu produca pagube in continuare, cum a produs economiei, justitiei, pana acum. Sa nu produca pagube si echilibrului social domnul Ponta, cu aberatiile lui", a declarat Predoiu, intr-o conferinta de presa, transmite Agerpres
Acesta a afirmat ca "nu sunt suporterul unei astfel de abordari, eu respect cetatenii romani indiferent de religie si cred ca drumul pe care a inceput sa mearga domnul Ponta arata cat de mic este la minte. Pentru ca nu este vorba aici doar de a castiga voturi, este vorba si de a guverna mai departe. Ce o sa le spui daca ajungi presedinte celor care sunt de alta religie decat a ta? Ca nu-i respecti? (...) Dezavuez total aceasta declaratie a domnului Ponta legata de religie, e la limita discriminarii si provoaca o discutie periculoasa in societate".
2 august - Daniel Funeriu: Introducerea temei "eu sunt mai ortodox decat tine" este un gest al celor fara Dumnezeu
Daniel Funeriu revine pe 2 august cu o noua postare pe pagina sa de Facebook, unde scrie ca nu ataca Biserica Ortodoxa atunci cand spune ca BOR "este, IN PARTE, infiltrata de oameni in solda sovietoida". "Indiferent unde sunt infiltrati, oamenii in solda sovietoida sunt rai pentru Romania. Institutia Bisericii Ortodoxe Romane este una, infiltrarile in ea, nocive ei si Romaniei, alta", sustine fostul ministru al Educatiei.
Acesta afirma ca "introducerea temei 'eu sunt mai ortodox decat tine' (in esenta asa ii jigneste Ponta pe romani) este un gest al celor fara Dumnezeu: este un gest de diviziune (in contrast cu rolul istoric al BOR, acela de uniune), este un gest egoist (pentru a obtine voturi, in contrast cu generozitatea aparata de Biserica), este un gest de om disperat care, atunci cand nu a reusit in niciun domeniu pe care l-a condus, se arunca precum o hiena sa devoreze unicul spatiu ramas nepoluat de politica toxica din Romania: spatiul credintei veritabile. Asta este adevaratul slogan al lui Ponta: 'Divid din egoism si disperare'".
2 august: Romania TV il prezinta pe Victor Ponta - singurul candidat ortodox la presedintie
La finalul saptamanii, televiziunea Romania TV controlata de Sebastian Ghita preia o analiza InPolitics si anunta ca Victor Ponta este "singurul candidat important de religie ortodoxa, potentialii sai contracandidati avand alte credinte si, mai mult decat atat, probleme serioase cu biserica - nu doar din cauza apartenentei la alt cult".
Vezi mai jos informatiile prezentate de un corespondent RTV, potrivit inregistrarii publicate pe YouTube:
"Din acest punct de vedere, Victor Ponta ar fi candidatul favorit. Stim foarte bine ca el a sprijinit si a spus ca vrea sa sprijine si in continuare Biserica Ortodoxa Romana. Dar daca ne uitam si la contracandidatii sai: spre exemplu, Klaus Iohannis este evanghelist luteran (sic!), iar acest cult are o prezenta practic aproape simbolica in tara noastra. Nu il favorizeaza aceasta in lupta pentru prezidentiale.
De asemenea, un alt candidat Calin Popescu Tariceanu, acesta este romano-catolic si stim despre el ca in momentul in care a fost prim-ministru el a semnat un acord pentru o incluziune sociala a cultului protestant penticostal in tara noastra. Ei bine, daca mergem si mai departe la ceilalti candidati il gasim pe Kelemen Hunor, care de asemenea este romano-catolic si stim ca in perioada in care a fost ministru al Culturii - Cultele au trecut din subordinea sa direct in subordinea primului ministru.
Mai departe, un candidat independent, Monica Macovei, este acum greco-catolica, asta din 1996, atunci cand a renuntat la religia ortodoxa. Ei bine, despre Mihai Razvan Ungureanu se spune ca ar face parte din secta mozaica (sic!) si existau zvonuri in momentul in care a fost la Palatul Victoria ca ar fi dat un ordin sa se scoata toate icoanele din acel palat. A negat, in schimb, Mihai Razvan Ungureanu aceasta informatie.
Un posibil candidat, exista zvonuri cu privire la aceasta candidatura a sa: Emil Boc. Ei bine, despre el, in urma cu cativa ani, Gheorghe Funar spunea ca este penticostal. Stim despre Emil Boc, in calitatea sa de primar nu a acordat Bisericii terenuri pentru a se construi noi lacase de cult.
Si un alt candidat, Dan Diaconescu, este ortodox. Insa a suparat Biserica Ortodoxa Romana atunci cand a dat un interval in televiziunea sa pentru o secta controversata din Romania".
Dan Sova: Mi se pare ingrijorator ca Alianta Crestin-Liberala nu reactioneaza la atacul lui Funeriu la adresa BOR
Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat in urma cu o zi ca i se pare "anormal si extrem de ingrijorator faptul ca o formatiune politica ce se recomanda ca fiind crestina nu reactioneaza la atacul extrem de dur si lipsit de orice sens al fostului consilier prezidential, Daniel Funeriu, la adresa Bisericii Ortodoxe Romane", transmite Agerpres.
"Nu este posibil sa spui ca una din cele mai apreciate institutii de catre romani, BOR, este vanduta 'rusilor sovietici', iar crestin ortodocsii, adica majoritatea mare a romanilor, sunt suspecti de a fi agenti rusi. O asemenea declaratie ar fi trebuit sanctionata imediat de 'dreapta crestina'", a sustinut Sova intr-un comunicat de presa.
3 august - Catalin Predoiu, scrisoare deschisa catre Ponta: Ca de la ortodox la ortodox, nu-i deloc crestineste ce faceti!
Tot duminica, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii adreseaza premierului Victor Ponta "o scrisoare deschisa avand ca subiect atacurile lansate de acesta recent pe teme religioase si etnice la adresa lui Klaus Iohannis", scrie Mediafax.
"Ca de la ortodox la ortodox va spun, domnule prim-ministru, nu-i deloc crestineste ce faceti! In plus, ca om de stat ce va pretindeti, pasiti pe un teren periculos, tintiti spre o tema sensibila, atentati la o pace sociala cu greu dobandita in Romania in toti acesti ani. Ganditi-va la Romania Ortodoxa ca la o Coroana de Aur si la minoritatile noastre etnice sau religioase ca la nestematele rare care o impodobesc! Nu dati cu ciocanul ignorantei si al urii in aceste nestemate, nu stirbiti Coroana, doar pentru ca nu intelegeti sensul intregului!", ii transmite Predoiu premierului Victor Ponta.
"Indiferent cum ne facem cruce, indiferent in ce limba spunem Tatal Nostru, indiferent cum ne raportam la Divinitate, noi suntem toti egali, iar Romania are loc pentru noi toti. Cautati-va un loc printre concetateni, domnule Ponta, gasiti-l practicand respectul lor!", se mai arata in scrisoarea deschisa citata de Mediafax.

3 august - Dan Sova, catre Predoiu: Reluati minciuna ca Ponta ar fi lansat un atac la adresa confesiunii si etniei lui Iohannis
Replica la scrisoarea deschisa transmisa de Predoiu catre Ponta a venit de la purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova. "Am luat astazi la cunostinta de scrisoarea pe care i-ati transmis-o premierului Victor Ponta, in care reluati o minciuna, respectiv aceea ca presedintele PSD ar fi lansat un atac la adresa confesiunii si etniei domnului Iohannis", a afirmat Sova, intr-o scrisoare deschisa adresata duminica prim-vicepresedintelui PDL.
Sova a reluat declaratiile lui Ponta si a afirmat ca partidul lui Predoiu are o mare problema cu "mandria de a fi roman" si a contestat folosirea acestui slogan de catre PSD si aliatii sai in alegerile europarlamentare, scrie Agerpres.
"Vad insa ca incepeti sa aveti o problema si cu ideea de a fi ortodox, in conditiile in care scrisoarea dumneavoastra de astazi s-a bazat in integralitatea ei pe o minciuna. Cand am vazut ca un lider din zona Dreptei are astazi o pozitie legata de religie, speram ca este vorba despre cu totul altceva. De ce? Pentru ca, daca sunteti ortodox asa cum pretindeti, dar mai ales daca sustineti toleranta religioasa, nu puteti sa ignorati ceea ce colegul dumneavoastra de convingeri politice, Daniel Funeriu, a exprimat cu privire la crestin ortodocsii din Romania si la Biserica Ortodoxa Romana", a sustinut purtatorul de cuvant al PSD.
Mihai Razvan Ungureanu: Victor Ponta a realizat ce si-a dorit. Se vorbeste despre religia lui Klaus Iohannis, fara ca el sa fi rostit numele celui mai indreptatit concurent
Intr-un articol publicat pe Adevarul, Mihai Razvan Ungureanu comenteaza si el discursul premierului si replicile care i-au fost date lui Ponta. "Victor Ponta a realizat ce si-a dorit. Se vorbeste despre religia lui Klaus Iohannis, fara ca el sa fi rostit numele celui mai indreptatit concurent pe care il are, conform sondajelor. Dar are parte de o victorie otravita pentru ca el si consilierii sai nerozi au deschis o usa pe care nu o vor mai putea inchide: tararea Bisericii Ortodoxe Romane in campania electorala", sustine Ungureanu.
Acesta scrie ca declaratiile lui Victor Ponta lovesc "devastator in constructia statului roman, afecteaza intr-un grad enorm echilibrul dintre majoritate si minoritati" si precizeaza ca se refera "la partea delicata a echilibrului dintre institutiile importante din statul roman (...) pe seama lungilor ani de experienta administrativa si politica in Ministerul de Externe si la conducerea Serviciului de Informatii Externe".
"Folosindu-se de sondajele in care majoritatea ortodoxa a Romaniei declara ca isi doreste un Presedinte ortodox, Victor Ponta a vrut sa atraga atentia asupra faptului ca cel mai bine clasat concurent al sau e lutheran. Si pentru ca nu a vrut sa ii rosteasca numele, s-a prefacut atacat pentru credinta sa. Un fals cu scop propagandistic, un truc de discurs ieftin", este de parere fostul premier.
Potrivit acestuia, lui Ponta "i-au cazut in plasa doi oameni de dreapta care, mai mult sau mai putin inocent, au vazut o oportunitate in a exploata subiectul. Daniel Funeriu, pe de o parte, si Catalin Predoiu, pe de alta parte, l-au ajutat pe Victor Ponta".

4 august - Biserica Ortodoxa Romana ia pozitie: Biserica dezaproba confruntarea politica motivata religios
La o saptamana de la primele declaratii ale premierului Victor Ponta referitor la ortodoxism, Biserica Ortodoxa Romana intervine si anunta ca dezaproba confruntarea politica motivata religios. "Intrucat in ultimele zile, in dezbaterile politice din media pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, au fost facute referiri nedrepte si nedemne la adresa Bisericii Ortodoxe Romane si au fost exprimate opinii nefondate despre o presupusa implicare a acesteia in confruntarile electorale, Patriarhia Romana" face o serie de precizari, se arata intr-un comunicat BOR.
Iata precizarile Bisericii Ortodoxe Romane:
"1. Biserica Ortodoxa Romana coopereaza cu autoritatile de stat centrale si locale pentru implinirea binelui comun in societate si are relatii civilizate cu toate partidele politice, dar ramane neutra din punct de vedere politic in conformitate cu hotararile Sfantului Sinod fundamentate pe canoanele Ortodoxiei universale. Indiferent de doctrina politica, originea etnica, credinta sau convingerile religioase ale candidatilor in alegeri, clerului ortodox roman ii este interzis sa desfasoare activitati cu caracter partinic in comunitatile de credinciosi pe care le pastoreste. Orice activitate partinica a clerului ortodox este contrara hotararilor Sfantului Sinod si dezaprobata de credinciosi.
2. De aceea, Patriarhia Romana face un apel catre reprezentantii clasei politice din Romania ca in dezbaterile electorale privind alegerile prezidentiale din toamna acestui an sa evite confruntarile politice motivate religios, deoarece, potrivit legilor Romaniei, cultele religioase sunt factori ai pacii sociale (Legea 489/2006, art. 7, alin. 1), nu motive pentru invrajbirea populatiei.
Prioritatile permanente ale Bisericii Ortodoxe Romane sunt lucrarea pastoral-misionara in mijlocul poporului roman, ajutorarea saracilor si a bolnavilor, activitati educationale si culturale in beneficiul comunitatilor romanesti din tara si strainatate, iar in aceasta perioada ajutorarea familiilor sinistrate din Oltenia si din alte zone ale tarii afectate de inundatiile din ultimele saptamani, iar nu implicarea politica".
________________

observatia finală a lui Dorin Matei, care pune punctul pe i

Dorin Matei
Numa ' credinciosi, probabil evlavia politicienilor e un efect al caniculei, n-au ei treaba cu religia, Dumnezeu, etc... n-au niciun Dumnezeu, se potriveste expresia asta
_______________________

observația mea - Mama dracului, călare pe ghebosul de Ilici, e pusă pe fapte mari anu' ăsta, încearcă să livreze unei țari de creștini ordodocși, e drept cam imbecili și decerebrați, cu păsărici mov pe creier, un pui de drac pe post de președinte...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 1_53df81dd0d133766a8001131/index.html#

tot pe subiect
o analiză foarte bună a lui Vasile Dancu, care-i muieste bine pe asa zisii dreptaci crestini liberali, cica, fosti uslinosi si fesenisti

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

cat despre alta diavolita, Monica Macovei, am sa revin pe larg mai incolo

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  (Still a)Live la data de Joi Aug 07, 2014 9:53 pm

Mai trist e că, în tot hățișul ăsta, doar cineva nu mai are loc: Dumnezeu însuși... Nu mai e timp și pentru El, bietul!
avatar
(Still a)Live
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri

Mesaje : 3282
Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 44
Localizare : SulfCity

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  ENKI la data de Vin Aug 22, 2014 8:08 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  (Still a)Live la data de Mier Aug 27, 2014 1:19 pm

laugh veselie
Mie mi-au zis „Fuji d-așilea!” Laughing
avatar
(Still a)Live
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri
se gândește cât o fi costând timpul petrecut pe forumuri

Mesaje : 3282
Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 44
Localizare : SulfCity

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Sam Sept 20, 2014 1:30 pm

raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Mar Sept 23, 2014 9:57 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Mar Sept 23, 2014 11:38 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  baso la data de Dum Oct 05, 2014 4:08 pm

Îndreptar pentru spovedanie ( Lista de păcate) veselie
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Banuiam eu ca n-am nicio sansa sa fiu declarata sfanta ca sa-mi plimbe moastele, dupa moarte, la pupat raset Si daca m-as spovedi, bifand cu x toate pacatele comise, sunt vreo cateva pe care le-as repeta . Ca nu ma pot abtine Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Mier Oct 08, 2014 6:44 pm

Sfîntul blowjob duhovnicesc... raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Mier Oct 15, 2014 4:48 pm

Cu ocazia pupăciunilor sfinte de la Iașington... raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Mar Oct 21, 2014 6:13 am

Nu mă mai miră nimic, cînd vine vorba de BOR.
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Mar Noi 18, 2014 5:56 pm

raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Mier Noi 19, 2014 12:47 am

Mi-e silă de BOR. dezaprobare
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  ENKI la data de Mier Noi 19, 2014 9:03 pm

No, iaca o problema nationala la care generatia FB de-si lua tara inapoi nu s-a gandit. laugh

Solicităm Botezul Ortodox al Președintelui (potrivit Legii Pământului)
Solicităm Botezul Ortodox al președintelui României, Klaus Iohannis.
Este o lege străveche a țării, pe care alți conducători străini ai României au acceptat-o.
În caz contrar, președintele nu va putea fi pomenit la Sfânta Liturghie în Bisericile Ortodoxe.
Solicităm Președintelui României și implicarea în menținerea Religiei ca materie obligatorie în școli și în renunțarea la actele biometrice, pe motiv de neconstituționalitate (încălcarea libertății fizice și a libertății de conștiință a cetățenilor).

Doamne ajută!

Marius IANUȘ (Drăjan Marius-Christian)


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Mier Noi 19, 2014 9:48 pm

Cîtă prostie zace în unii oameni... Eu vreau să îmi anulez botezu'.
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  RocketQueen la data de Joi Noi 20, 2014 12:58 pm

Super! Laughing

Preafericitu' a scris:"In istoria poporului roman, ca raspuns la rugaciunile sale pentru a dobandi libertatea si unitatea nationala, adesea Dumnezeu a lucrat chiar si prin oameni straini de neamul nostru. De pilda, Romania Mare s-a realizat mai ales si prin conducatori ai Romaniei ca regele Ferdinand si regina Maria, care nu aveau deloc sange romanesc in venele lor. Cand Dumnezeu voieste ca sa se ridice si sa ajute un popor, lucreaza prin cine voieste El, cand voieste si cum voieste, ca noi sa invatam ca nu numai cei de un neam cu noi sau rude apropiate pot sa ne ajute, ci, adesea, chiar si oameni straini de neamul nostru, dar care il iubesc si vor sa il ajute", a mai spus patriarhul in predica.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Exista si o explicatie, desigur, "remisa" de BOR: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Destepti trebuie sa fie adeptii care stau si asculta astfel de mesaje... Ba, unii se mai si calca in picioare sa prinda cate o frantura de idee...
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Joi Noi 20, 2014 6:03 pm

Satanele în sutane trăiesc cu impresia că toată lumea se scaldă-n bani precum ciorditorii bărboși cu patrafire și crucioace atîrnate la gîți, care-și plimbă găoazele numa-n mercedesuri... raset

avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  ENKI la data de Vin Noi 21, 2014 8:49 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  baso la data de Vin Noi 21, 2014 9:07 am

Pai, dupa cum a raspuns spontan Iohannis, pe om l-a creat casa ... scoala si prietenii . Doar cu clestele a scos moderatorul raspunsul creationist corect din el raset Fiind prof de fizica la origini, putea avea un raspuns spontan mult mai logic la intrebare , ca la gradinita: ca pe om il face mama si tata...iar cand e mic, omul se numeste bebelus sau copil.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Sam Noi 22, 2014 1:44 am

Pînă la Hogea Adelin Mihai, am trăit cu iluzia că nu există ateu prost.
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  ENKI la data de Lun Dec 01, 2014 5:00 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  baso la data de Mier Dec 03, 2014 6:18 pm

Se pare ca am intrat in "folclorul" clasei lu' fii-mea ca sunt o "comentatoare" cam obraznica la sedintele cu parintii raset  Treaba mi se trage de la prima sedinta de la inceputul acestui an scolar in care noul diriginte ne-a dat sa completam o fisa a copilului , spunandu-ne, printre altele, ca religia este o materie optionala , dupa cum stim. Laughing Iar pt. ca in fisa era si o rubrica referitoare la religia copilului , fara insa a se deduce ca  ar reprezenta si o optiune pt. orele de religie, si pt. ca n-am putut sa mint ca nu este botezata ortodoxa , am intrebat dirgintele daca pot sa-i dau SMS fetei ca s-o intreb daca mai vrea sau nu ore de religie raset Dirigintele m-a privit de parca aveam parul verde iar parintii m-au parat la copiii lor pt. aroganta respectiva. raset Treaba misto este faptul ca fetei mele ii place profu' de religie pt. ca ii pune sa vada si sa comenteze filme , nefiind un constipat plictisitor, astfel incat raspunsul ei a fost categoric DA. Iar eu am intrat in istoria clasei cu SMS-ul meu raset (bine, inca din gimnaziu ma batea gandul sa scriu pe fisa ca este de religie budista , ca sa vad ce se intampla raset)


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Mier Dec 03, 2014 6:48 pm

Ce religie are fiica ta?

Am zis eu că eşti o persoană matură (după cum scrii). Uite, ai şi copil. bine
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  baso la data de Mier Dec 03, 2014 7:33 pm

Sylver Cheetah 53 a scris:Ce religie are fiica ta?

Am zis eu că eşti o persoană matură (după cum scrii). Uite, ai şi copil. bine
Nici eu si nici ea nu am inceput sa practicam budismul. Cel putin nu in mod oficial sau public. laugh Chiar daca ma manca in cur curiozitatea daca Directiunea sau inspectoratul scolar i-ar fi gasit un profesor de budism in oras sau in regiune care sa faca naveta pt. ea ca sa nu ma exorcizeze aiurea preafericitul Daniel pt. ca am scris minuni in fisa copilului  end

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Dec 21, 2014 11:28 am

raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Dum Dec 21, 2014 4:23 pm

A venit şi la mine azi popa. M-am închinat şi am pupat icoana. salutare
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Dec 21, 2014 6:32 pm

Sylver Cheetah 53 a scris:A venit şi la mine azi popa. M-am închinat şi am pupat icoana. salutare
Succesuri remarcabile și de acum înainte, îți doresc... raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Ultima editare efectuata de catre Dracu' gol in Dum Dec 21, 2014 7:32 pm, editata de 1 ori
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Dec 21, 2014 7:27 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Dum Dec 21, 2014 8:03 pm

Dracu' gol, eşti ateu? Very Happy
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Dec 21, 2014 8:08 pm

Sylver Cheetah 53 a scris:Dracu' gol, eşti ateu? Very Happy
Mie-mi pupă popii poala... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: biserica ortodoxa romana, matroana de bordel

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 13 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum