feminismul și feministele

In jos

feminismul și feministele

Mesaj  delta la data de Sam Apr 23, 2011 11:10 am

O parte a celor din Timorul de Est nu mai au dubii...
Ăia morți au chiar certitudini! laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  delta la data de Sam Mar 31, 2012 7:53 am

nu m-aș mira să aflu că ONG-urile feministe din Canada au fost declarate de utilitate publică - adică sunt finanțate automat din bugetul de stat... laugh

semimedicula în căutare de antisemiți a scris:In sfarsit, o carte utila pentru toti barbatii, tiparita nu in Sudan sau Arabia Saudita, ci intr-o tara de lumea a treia, Canada!


Islamic guide: Beat wife 'by hand or stick'


'Gift For Muslim Couple' tells husbands 'it might be necessary to restrain wife with strength or even to threaten her'

An Islamic 'marriage guide' book has drawn fire for advising men on the best ways to beat their wives, the Daily Mail reported Sunday.

Accordiing to the British newspaper, "A Gift For Muslim Couple" tells husbands that they should beat their wives with "hand or stick or pull her by the ears". The book was criticized by moderate Muslims who claimed it encourages domestic violence.
The book claims to be a 'presentation for newlyweds' or couples who have been together for some years. It was written by Maulavi Ashraf Ali Thanvi, who is considered to be a prominent Islamic scholar.

The book's blurb says it "deals with the subject of marriage and after marriage relationship, as well as the various pitfalls of marriage, causes of breakdown and their causes."

It also claims to give "real life incidents'" and advises on "different aspects of family life and how to run the institution of marriage successfully."
However, the Daily Mail reports, the book also states that "it might be necessary to restrain her with strength or even to threaten her."
It continues to say that that "the husband should treat the wife with kindness and love, even if she tends to be stupid and slow sometimes."The author then gives the "rights of the husband," which, according to the book, include his wife’s inability to leave "his house without his permission."
The wife must then "fulfill his desires" and "not allow herself to be untidy ... but should beautify herself for him."
The book also encourages men to scold their wives. According to the book, they may also "beat by hand or stick, withhold money from her or pull (her) by the ears."
It the adds that men should "refrain from beating her excessively."
According to the Daily Mail, the book came to light after going on sale in a Canadian book store. It is understood to have sold out there. It is also widely available from Islamic online book stores.
Canadian political campaigner Tarek Fatah said the book should be banned from stores.
"I wouldn’t say it’s hate, but it is inciting men to hit women," he told the Toronto Sun. "This is new to you, but the Muslim community knows that this is widespread, that a woman can be beaten. Muslim leaders will deny this, but..."

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  ENKI la data de Vin Dec 26, 2014 12:39 pm

Mai nou, feministele au tupeu sa sustina, chiar si in fata Papei, ca Dumnezeu ar fi... femeie. ShockedCu totul altfel ar fi stat treaba daca fatuca s-ar fi intersectat putin cu acest vajnic taran roman. laugh

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  ENKI la data de Lun Iul 17, 2017 1:59 pm

Știu că unii dintre voi cred în continuare că eu sunt gay. Nu mă deranjează, pentru că a fi gay nu te descalifică cu nimic. Covârșitoarea majoritate a mesajelor pe care le primesc sunt de admirație și încurajare, lucru care mă onorează și pentru care vreau să vă mulțumesc. Uneori primesc și invitații intime atât de la femei cât și de la bărbați. Covârșitoarea minoritate a mesajelor pe care le primesc sunt amenințări cu bătaia, cu moartea și am primit odată un mesaj de la un familist tradițional care m-a avertizat că, dacă mă prinde, mă violează în cur ca să nu mai iau apărarea homosexualilor. Acum, eu nu știu dacă s-a vindecat vreodată cineva de homosexualitate prin penetrare anală, dar văd că Biserica Ortodoxă tot încearcă să-și vindece seminariștii prin programul Ciocaniada și Școala de sub Episcopul de Huși, așa că nu exclud nicio posibilitate.

Pentru cei care încă mai ascultă, vreau să precizez că eu nu sunt gay. Pe mine mă sperie orice pulă, inclusiv a mea. Vi s-a părut că aș fi gay pentru că oricine e binevenit la masa mea, iar eu judec oamenii după ce le iese pe gură, nu după ce le intră în cur. Sunt într-o relație închisă cu o femeie de sex feminin, cu vagin, adică sistem fantă/nișă verticală cu supapventuză roz și orificii evacuare poziționate corect din punct de vedere anatomic. Are și țâțele ei. Nu i le-a făcut nimeni, ea a muncit la ele și se plânge toată ziua că o încurcă, atrag atenția în mod nedorit, dar măcar o ajută la amenzi de circulație și la angajare. Eu nu mă plâng pentru că nu lucrez și conduc prudent. Am zis relație închisă pentru că eu nu cred în relațiile deschise. De ce nu cred? Pentru că, de obicei, în relațiile deschise unul pleacă cu fata și celălalt cu sculament.

A doua precizare e faptul că sunt conștient că publicul meu este predominant feminin. Chiar și în aceste condiții, nu mă pot opri din a face glume proaste pe seama femeilor. Cititoarele mele înțeleg că glumesc, tratează textele ca atare și reacționează prin hlizeala firească. Majoritatea glumelor (despre femei) le fac pe seama femeii din viața mea, pe care o iubesc. Mă rog, ”iubesc” poate este un termen prea exagerat, dar am așa ca o stimă, un fel de prețuire, ca un respect, gen atașament, ca pentru o amică, aproape o simpatie, ca pentru o colegă de recamier… cam ce simte moșul ăla de la patru când vine poștărița cu pensia. Iubita mea este sursa de inspirație și prima victimă a umorului meu. Foarte rar se întâmplă ca o femeie să se simtă jignită de glumele mele. Până și cu feministele din lista mea am ajuns la o destindere a relațiilor, un fel de armistițiu coreean.

În schimb, nu am reușit și nu voi reuși niciodată să mă înțeleg cu ultra-feministul, iar acesta va rămâne dușmanul meu până la moarte. Am primit recent un mesaj otrăvit de la un astfel de om. Feministul este o creatură care a visat toată viața să devină bărbat și a furat o pulă de undeva, dar o strică și o blochează pentru că nu-i știe codul. Ar fute și el ceva, dar pentru că nu are nici o altă calitate remarcabilă este nevoit să recurgă la parșivenia asta prin care se dă sensibil și sufletist. Este atât de racordat la pulsul feminități și empatizează atât de bine cu dificultățile pe care le întâmpină femeia încât multe puștoaice chiar pun botul la vrăjeală. El sare imediat la gât când mai fac câte o glumă, strigă din rărunchi ”misoginule” și se apucă să le explice femeilor de ce nu e bună gluma și ce ar trebui să simtă ele despre gluma respectivă.

Eu nu am de gând să insult femeile pretinzând că le înțeleg perfect. Din punctul meu de vedere, cea mai gravă insultă pe care o poți aduce unei femei este să-i explici ce ar trebui să simtă, cum ar trebui să reacționeze și cum ar trebui să gândească. E ca și cum ai face-o retardată. De aceea ultra-feminismul este cel mai mare afront pe care un bărbat îl poate aduce femeii. Femeia știe ce simte, știe să supraviețuiască fizic și intelectual și fără panseurile unui labagiu sensibil. Femeia gândește de capul ei, are liber arbitru, nu are nevoie de bărbați care să-i explice ce ar trebui să simtă și să gândească. Culmea e că feministul masculin este captiv exact în același mental și face parte din aceeași gloată de reduși care a provocat atâta suferință femeii în ultimele mii de ani. Niște puțo-palmiști care știau ei sigur cum TREBUIE să fie și să gândească femeia.

Înainte de a-mi insulta mie iubita că e proastă și stă cu o maimuță misogină ca mine, am rugămintea să o înfrunți personal. Tristule mic! Dă-i ocazia să te joace în flecuri și să-ți facă coaiele glugă, în hohotele mele de râs. Eu am 190 de centimetri și vreo sută și ceva de kile, dar nu mă tem de nimeni cu mă tem de ea. Până atunci, mai subțire cu monoloagele vaginului, mai ales dacă nu îl ai. Vrei să nu fii misogin? Tratează femeile ca pe un egal, în orice situație. Dacă nu știe, te întreabă ea. Dacă nu poate, te roagă. Dacă vrea ceva, îți spune. Supraestimezi grav valoarea sufletului de vioară și sensibilitățile astea atent studiate. Când o femeie te roagă ceva, execută-te și taci dracu din gură. Fii bărbată![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  baso la data de Lun Iul 17, 2017 3:32 pm

vesel

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  ENKI la data de Mier Aug 16, 2017 1:50 pm

laugh

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  ENKI la data de Mier Oct 11, 2017 2:19 pm

Mă bucur că citesc multe reacții de la femei care sar în apărarea Baltagului. Voia să-l interzică o doamnă profesoară alături de fanele ei pentru că nu este corect politic și promovează violența împotriva femeilor. Mă bucură pentru că văd că majoritatea femeilor nu au căzut în capcana neofeminismului și nici din barca lucidității. Mă abțin să scriu de două zile pe tema noului val de obersturmvaginfuhrerițe care sar la gâtul literaturii pentru că nu se conformează sensibilităților personale. Evitam să scriu pentru că ultra-feministele nu știu niciodată de glumă și sar la gât din orice. În general toți extremiștii din zona asta de entorsă stânga, progresiștii pe diazepam, te acuză imediat că ești homofob dacă îi spui vreunuia să-și bage pula la loc în pantalon sau că ești misogin dacă nu ești acord să ți se batjocorească masculinitatea fără motiv.

De asta prosperă oamenii ca Putin și Trump, de asta avem politicienii ăștia autohtoni, pentru că progresiștii sunt preocupați de gluten și de vegetarianism, dar nu și atunci când se mănâncă între ei. Toți cretinii, rasiștii și homofobii arată cu degetul către zona asta schizofrenică a ultra-progresismului și, din păcate, au de ce râde. Suntem proști la fel ca ei. Fazele astea cu indignarea permanentă, diversitatea forțată de dragul diversității, corectitudinea politică dusă la extrem, tentativele debile de cenzură și manifestările de ură nedisimulată la adresa regnului masculin sunt exact motivul pentru care ultra-feminismul pierde atât de mult teren și sângerează capital de imagine tocmai în rândul femeilor. Pentru că, în realitate, pe planeta Pământ femeile nu sunt demente și nu detestă bărbații. Știu să facă diferența între glumă și misoginism, între o manifestare artistică și promovarea violenței domestice.

Mă rog... fiecare femeie urăște cel puțin un bărbat și pe fosta sau actuala lui, după caz, dar asta e cu totul altceva. Nu cred că Sadoveanu a intenționat să scrie un manual de bătut neveste cu patimă, chiar dacă îți vine să-ți bați nevasta când îl citești. Oricum, eu nu înțeleg cum de au feministele atâta timp să citească literatura noastră, a Patriarhatului. Între cratiță, copii și coafor nevestele noastre nu mai au timp și de mofturile astea izraelite. Mai ieri mă întreba nevastă-mea ce carte îi dau voie să citească după ce-și acoperă vânătăile cu fond de ten și i-am recomandat exact Baltagul, tocmai pentru că este o lectură ușoară pentru mintea ei de femeie.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  ENKI la data de Vin Feb 16, 2018 5:41 pm

Greu de citit la ora asta, poate dau de articol altadata, cand oi mai avea ceva de postat p-aci. Laughing


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  ENKI la data de Mier Apr 25, 2018 9:14 am

laugh

CU GINECOLOGUL, LA PSIHIATRU
Pentru că o prietenă m-a provocat cu postarea ei, despre femeia care are sau nu voie să stea crăcită, în societatea de consum, multilateral dezvoltată și înaintarea lumii spre globalism, așa să ne-ajute Dumnezeu, Alah, Buda și Nuriel Rubini. Deci, mă autocitez, din răspunsul dat doamnei:
”Am promis că vă spun despre moftul ăsta cu femeia crăcănată, când șade în societate, pe scaun/canapea/divan/laviță/prispă, etc. E de două ori o prostie, atât cultural cât și dpdv al sănătății individei. Vă rog să aveți răbdare, dragi tovarășe și să nu vă repeziți, ca muta la penis…
Codul Bunelor Maniere și al eleganței vestimentare contravine, deseori, unei maniere sănătoase de a ne trăi viața. E indubitabil că purtarea de tocuri înalte ne afectează articulațiile și osatura labei piciorului – s-a scris enorm pe tema asta, de către medicii ortopezi-traumatologi. Degeaba, femeile continuă cursa îmbolnăvirii pe tocuri, pentru câteva clipe de admirație, o potențială partidă de sex sălbatic sau un mariaj nesigur. Gagici grase sau pulpănoase se cocoață pe +15 cm, crezând că-l cuceresc pe dracu’ sau măcar pe tac’ su. Nici vorbă, măi fetelor ! Doar vi se pare că masculu ’ ăla nu se uită la curul vostru lătăreț sau la butucii voștri de picioare, atunci când vă scoborâți din patul împărțit conjugal sau ocazional. Atunci nu mai aveți tocuri, nu se mai umflă fals, mușchiul. Prin lumina ”a giorno” bărbatul exersat vă zărește toate defectele, inclusiv celulita aia degrabă ucigătoare de libidou. Așa cum și voi vă plângeți, în gând sau la ”girls talk”, de burta lui scabroasă și ucigătoare de romantism cavaleresc.

Voi credeți că sunteți educate dacă stați picior peste picior ? Nu, nenică, fiindcă vă săpați groapa sistemului nervos și circulator! Ați auzit de nervul peronier? Ei bine, dragelor, statul cu picioarele încrucișate provoacă paralizia nervului peronier sau, în timp, se duce spre probleme cu coloana vertebrală. Sunt dureri sciatice care, atunci când vreți să vă cățărați cu picioarele pe partener, mânate de excitația sexuală, vă vor săgeta foarte sexy și o să vă piară tot cheful de futut!
Și ce să vezi, mai am explicații! Atunci când stai cu picioarele încrucişate, crește presiunea sangvină asupra venelor şi împiedică fluxul de sânge, provocând îngustarea vaselor şi inflamarea lor. Sângele circulă de la nivelul picioarelor, până la piept. Deci, rezultă o cantitate mai mare de sânge pompat de inimă, care, la rândul său, creşte tensiunea arterială. Ar mai fi și un dezechilibru pelvian (pelvian, adică pe acolo, pe la pelvis, care nu e totuna cu penis). Poziţia ”picioare încrucişate,” mai mult de o oră (chiar dacă faci switch), scurtează muşchiul interior al coapsei şi periclitează articulaţiile.

Mai e cealaltă postură. Picioarele strânse alăturat, în diagonală, cu labele băgate sub scaun. O poziție la fel de incomodă, tensionată, exersată prostește din copilărie/adolescență, la îndemnul mamelor sau rudelor de sex feminin, care n-au aflat că orice bărbat își dorește ceva curvesc/târfesc, la femeia lui.
Concluzie intermediară: crăcănarea (discretă) a picioarelor este mai ales sănătoasă, nu mai zic despre cât e de relaxantă. Priviți sportivele ! Handbalistele de pe banca de rezerve sau tenismanele, în pauze. Toate stau crăcite. Priviți orice femeie scăpată de sub propriul freak-control, dictat de bunele maniere! Stă crăcită, în modul foarte natural. Ce să ne mai căcăm pe noi !

Fetelor, un bărbat vrea și poate iubi chestii masculine, la femeia lui! Știu că sună ciudat. Dar asta ține de femeia din fiecare bărbat și de bărbatul din fiecare femeie. Deci, o femeie vrea și chiar își dorește să vadă partea femelă a bărbatului - dacă el nu e atât de idiot ca să n-o arate (toți bărbații au o parte feminină, dar nu recunosc). Și reciproc.
Concluzie finală: crăceala feminină face parte din capitolul ”să trăiți, fetelor, bine-ați venit în lumea noastră !”. Ce vreau să spun e că doar un mascul cretin poate să deprecieze o femeie mișto, care are atitudine și când stă crăcită. O femeie poate fi demnă și respectabilă chiar și în poziție ginecologică. Dacă suntem în sec. XXI și ăsta e marele complex al femeii, că nu-și poate desface picioarele fără să fie judecată, în timp ce avem căsătorii și adopții gay, atunci dați-mi voie să spun că sunteți complexate, fetelor! Unele, chiar proaste de-a dreptul.
Evident că am exagerat cu poza: un unghi de 60 grade era mult mai potrivit. Exact astea sunt problemele, de ce stă crăcită primadona, când mama ei a învățat-o că poziția de penetrare se oferă doar în stadiul final al negocierii? Câtă ipocrizie!”
LATER EDIT: Antropologic vorbind, poate credeți că crăcirea e o ofertă făcută masculului. Pentru mine, lucrurile sunt simple. De regulă, o gagică deșteaptă te face s-o privești în față și să fii atent la ce spune, nu la cracii ei desfăcuți.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: feminismul și feministele

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum