udemereu'

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

udemereu'

Mesaj  delta la data de Mar Feb 09, 2010 12:05 pm

Azi am primit un telefon de am rămas blocat.
O secretară de la Camera Deputaţilor mi-a comuncat să răspund la apelurile care vin de pe un număr anume (mi-a dictat şi numărul). Shocked
Cum mobilul nu era la mine, am dat telefon de pe mobilul unei colege la numărul indicat.
Îmi răspunde un ditamai deputat şi îmi propune să fac filială UDMR la Tulcea... deoarece: ar fi deja cazul! Shocked
Îi spun că nu-s membru UDMR şi că mă ocup de broaşte, ţestoase şi similare, nu de politică.
La care replica a fost: asta se rezolvă, mai ales că este nevoie urgentă de specialişti care cunosc zona. Shocked
I-am zis că în principiu am să mă gândesc la sugestie Laughing , apoi practic voi vedea care-i treaba cyclops ... la care ăla a început să râdă - ceea ce mi-a cam dat de gândit. Cool
După convorbire am mers urgent la directorul general şi l-am întrebat dacă ştie dacă au loc ceva "manevre" în ultima vreme?
La care el, calm, întinde mâna spre un teanc de hârtii din stânga lui şi îmi dă un extras dintr-un ziar de azi unde deja a subliniat un paragraf care suna astfel: "domnul Palosi ne-a spus că în partidul domniei-sale există, pe plan local, specialişti capabili să preia, la nevoie, chiar postul de guvernator al ARBDD". Shocked
Respectivul Palosi este preşedintele organizaţiei UDMR din Constanţa.
Şi mâine vine la institut... Shocked
Am cam rămas paralizat la faza asta şi l-am întrebat dacă cumva ştie la cine s-au gândit cei de la ministerul mediului (care-i condus de Laszlo Borbely, de la UDMR) pentru postul de guvernator?
Zice că a auzit că "ar fi negocieri în acest sens"... Shocked
Ca să fiu şi mai stresat, mi-a zis că Liviu Mihaiu a declarat că i s-a propus postul de guvernator, dar până la urmă nu a fost agreat "de sus"... şi mi-a mai zis că e decizie mea personală dacă mă înscriu sau nu în UDMR, dar să am în vedere că şi el a făcut multe sacrificii pentru institut.
Yo de vreo două ore doar sper că am înţeles greşit despre ce a fost vorba şi cam pufăi prin birou cu colegii pentru faptul că politicul a devenit un factor clar de presiune şi în cercetare... Crying or Very sad
Să mai spună cineva că asta-i o ţară normală... Shocked


Ultima editare efectuata de catre delta in Mar Feb 09, 2010 8:14 pm, editata de 1 ori

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mar Feb 09, 2010 4:02 pm

Aha, am dat de ştirea respectivă, dar văd că-i din 5 februarie...

Patrick Andre de Hillerin a scris:Deşi în Tulcea comunitatea maghiarilor nu ajunge nici pe departe la 1.000 de membri şi deşi în judeţ nu există nici măcar o organizaţie UDMR, Uniunea Democrată a Ma­ghiarilor se pregăteşte de negocieri pentru a ocupa câteva posturi cât mai aproape de vărsarea Dunării în Marea Neagră. Iar cele fix 304 voturi obţinute de reprezentanţii uniunii în 2008 par a fi un punct de pornire forte în negocieri.
Zvonurile au început să circule de câteva zile, iar ieri am obţinut confirmarea acestora. Astfel, după ce domnul Péter Kovács, vicepreşedinte executiv al UDMR, n-a negat posibilitatea ca şi în judeţul nostru să fie vizate câteva posturi, domnul Ferencz Palosi, preşedinte al organizaţiei Constanţa, ne-a confirmat că în cel mai scurt timp vor începe discuţiile pentru obţinerea de către UDMR a unor posturi în Tulcea.
Domnul Palosi nu a confirmat decât că se va discuta pentru "unul, două sau trei posturi" şi că, într-adevăr, s-ar putea lua în discuţie Spitalul Judeţean şi şefia Administraţiei Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării. De altfel, deşi negocierile pentru Tulcea vor începe, cel mai probabil, de-abia săptămâna viitoare, iar PDL nu a desemnat încă un negociator, domnul Palosi ne-a spus că în partidul domniei-sale există, pe plan local, specialişti capabili să preia, la nevoie, chiar postul de guvernator al ARBDD.
Iată cum, cu voturi şi parlamentari mult mai puţini decât partide mari, ca PSD sau PNL, UDMR poate spera la deconcentrate chiar şi "dincolo de Carpaţi", cum îi place domnului Kovács să spună. Totul este să nu stai să ţopăi ca prostănacul toată noaptea şi să ştii să schimbi lotca la timp.
(sursă: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mar Feb 09, 2010 4:08 pm

Am dat şi de o ştire de ieri, 8 februarie:

Patrick Andre de Hillerin, luni, 08 Februarie 2010 15:13 a scris:După ce, vineri, am relatat discuţiile avute cu domnul Ferenc Palosi, preşedintele organizaţiei UDMR Constanţa, conform cărora acesta nu nega interesul Uniunii pentru postul de Guvernator al ARBDD, astăzi suntem în măsură să vă spunem că, cel puţin deocamdată, domnul Baboianu nu are de ce să îşi facă griji. Preşedintele UDMR, domnul Marko Bela, ne-a declarat că la nivel central nu s-a negociat între PDL şi partidul domniei-sale aşa ceva, iar Uniunea Democrată a Maghia­rilor nici măcar nu s-a gândit să solicite această funcţie, ea fiind una destul de importantă şi care ar reveni, de drept, PDL. Surse din biroul permanent al UDMR au confirmat că nu există nicio intenţie în obţinerea unei astfel de demnităţi, atenţia partidului îndreptându-se mai ales înspre instituţii mai puţin expuse şi subordonate mai degrabă Ministerului Sănătăţii sau celui al Culturii.
Har Domnului! Laughing
Mi-am mai revenit, deşi cu politicienii niciodată nu ştii când te mint mai credibil...

Patrick Andre de Hillerin, luni, 08 Februarie 2010 15:13 a scris:Astfel, se pare că declaraţiile domnului Palosi reprezintă mai degrabă un vis al constănţenilor din UDMR, ştiut fiind că Delta Dunării a constituit mereu o atracţie mai mult decât turistică pentru cei din judeţul vecin, iar Spitalul Judeţean şi Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică rămân ţintele locale mai accesibile UDMR.
Totuşi, să nu spunem hop până nu ne convingem că fostul guvernator Liviu Mihaiu nu-şi găseşte niscaiva strămoşi prin secuime.
Mda, tulcenii ţineau la alcooLiviu, de nu mai ştiau de ei... Laughing

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  Anahoret la data de Mar Feb 09, 2010 6:19 pm

delta a scris:Har Domnului! Laughing
Mi-am mai revenit, deşi cu politicienii niciodată nu ştii când te mint mai credibil...
Dacă "preşedintele UDMR, domnul Marko Bela, ne-a declarat că la nivel central nu s-a negociat între PDL şi partidul domniei-sale aşa ceva, iar Uniunea Democrată a Maghia­rilor nici măcar nu s-a gândit să solicite această funcţie" atunci, de unde telefonul acela "subtil"? Or să facă presiuni mari dacă vor neapărat şefia ARBDD iar tu ai fi omul perfect: de-al locului, specialist (că eşti) etc, etc. Deci, în locul tău nu mi-aş culca pe-o ureche şi m-aş gândi serios pe ce cale o apuc.

Iar dacă şeful ăl mare a spus că respectivul "a pus umărul" la propăşirea institutului şi, din cauza crizei, se vor tăia nişte fonduri -- sau Doamne fereşte, mai rău -- ghici cine va fi pus la stâlpul imfamiei, ca pe vremea colectivizării? Suspect
avatar
Anahoret
la cât a postat pe aici, vede altfel lumea
la cât a postat pe aici, vede altfel lumea

Mesaje : 3513
Data de inscriere : 03/02/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mar Feb 09, 2010 7:10 pm

Anahoret a scris:Dacă "preşedintele UDMR, domnul Marko Bela, ne-a declarat că la nivel central nu s-a negociat între PDL şi partidul domniei-sale aşa ceva, iar Uniunea Democrată a Maghia­rilor nici măcar nu s-a gândit să solicite această funcţie" atunci, de unde telefonul acela "subtil"? Or să facă presiuni mari dacă vor neapărat şefia ARBDD iar tu ai fi omul perfect: de-al locului, specialist (că eşti) etc, etc. Deci, în locul tău nu mi-aş culca pe-o ureche şi m-aş gândi serios pe ce cale o apuc.
Pe mine altceva m-a pus pe gânduri...
Adică în 5 februarie declarau mai degrabă că "doar s-ar putea să" fie cândva... eventuale discuţii... dar nimic sigur... deşi deja făceau referire la 1, 2 sau 3 funcţii din teritoriu.
După doar 3 zile (adică pe 8 februarie) aflăm că este vorba de sănătate şi cultură, respectiv în mai puţină măsură de mediu.
Deci de fapt aveau în vizor din start cele trei aspecte, doar că mai rămânea "împărţeala" cu PDL.
Şi, de siguranţă, căutau să agaţe din fiecare domeniu câte un fraier... că doar nu degeaba ziceau deja pe 5 februarie că: "domnul Palosi ne-a spus că în partidul domniei-sale există, pe plan local, specialişti capabili să preia, la nevoie, chiar postul de guvernator al ARBDD".
Iar acest "în partidul" se rezolvă probabil pe loc, prin înscrierea ad-hoc în partid, a celor vizaţi.
M-aş mira să nu aibe deja vizată şi câte o persoană la sănătate şi la cultură...

Anahoret a scris:Iar dacă şeful ăl mare a spus că respectivul "a pus umărul" la propăşirea institutului şi, din cauza crizei, se vor tăia nişte fonduri -- sau Doamne fereşte, mai rău -- ghici cine va fi pus la stâlpul imfamiei, ca pe vremea colectivizării? Suspect
Mda, directorul general de la institut a avut de înghiţit multe în decursul anilor, pe sub toate tipurile de guvernări.
Da' mi s-a părut cam stranie modalitatea de formulare a parlamentarului, deoarece făcea clar referire la faptul că în cazul existenţei unei filiale de partid, în care să fie unul sau mai mulţi din institut... atunci institutul probabil nu va mai trece prin asemenea situaţii critice... Shocked
Păi, asta-i extrem de frumos din partea lor, numai că situaţia a fost creată de oamenii lui Mazăre (ca să scoată din uz institutul din Constanţa care le stătea în gât în cazul unor investiţii) şi pedeliştii care voiau să pună mâna pe cele 9 hectare din zona Splaiul Republicii de care dispunea institutul din Bucureşti.
Mă rog, cu noi aveau treabă şi PSD-iştii (în general pe probleme exploatarea de resurse), şi PDL-iştii (printre altele din cauza investiţiilor de la Sulina promovată de Nuţi).
UDMR-ul ne mai lipsea de pe cap... Laughing

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Dum Iun 06, 2010 2:20 pm

Se plictisesc şi politicienii de la UDMR... chiar şi-n plină criză cică. veselie
Cre' că faza asta cu criza o cred numai ăia cu handicap mintal sever de tot... laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Sam Noi 06, 2010 10:54 am

Cică udemereii s-au întrunit la o ședință ca să decidă dacă rămân sau nu în Guvern, săracii de ei... Laughing

Cine o fi tâmpit să iasă de la guvernare cu vreo 2 ani înainte de următoarele alegeri generale, în condițiile în care nu sunt probleme care să pună în pericol executivul (președintele țării nu-l va demite-n veci pe Poc, în Parlament majoritatea o au partidele care au reprezentanți în guvern, sindicaliștii abia strâng la proteste atâția oameni câți s-au prezentat să alerge cu Micea Badea în jurul unui lac din capitală)? veselie
Așa că, în condițiile astea să renunțe careva la ciolan? vesel


Ultima editare efectuata de catre delta in Sam Noi 06, 2010 1:19 pm, editata de 1 ori

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  Armand la data de Sam Noi 06, 2010 12:13 pm

Mey, delto, deci tu esti ungur??? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Armand
IN MEMORIAM Armand
IN MEMORIAM Armand

Mesaje : 3581
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Sam Noi 06, 2010 12:16 pm

Armand a scris:Mey, delto, deci tu esti ungur??? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stai să verific la Profil ce naiba e bifat în dreptul rândului naționalitate ? scratch

P.S. De ce? Despre rromi au voie să scrie doar rromii? confused

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  Armand la data de Sam Noi 06, 2010 12:20 pm

delta a scris:
Armand a scris:Mey, delto, deci tu esti ungur??? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stai să verific la Profil ce naiba e bifat în dreptul rândului naționalitate ? scratch

P.S. De ce? Despre rromi au voie să scrie doar rromii? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Lasa, bre, nu te agita, ca oricum stiam!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Twisted Evil
avatar
Armand
IN MEMORIAM Armand
IN MEMORIAM Armand

Mesaje : 3581
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Sam Noi 06, 2010 12:29 pm

Armand a scris:Lasa, bre, nu te agita, ca oricum stiam!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Twisted Evil
Aha, adică doar te aflai în treabă.
Chiar mă miram că poate pe acest thread ai ceva de spus la subiect, nu doar copy&paste și bosumflări pe motiv că nu toți au aceeași opinie... laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  Armand la data de Sam Noi 06, 2010 12:52 pm

delta a scris:
Armand a scris:Lasa, bre, nu te agita, ca oricum stiam!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Twisted Evil
Aha, adică doar te aflai în treabă.
Chiar mă miram că poate pe acest thread ai ceva de spus la subiect, nu doar copy&paste și bosumflări pe motiv că nu toți au aceeași opinie... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Yo, in afara sectiunii educatie, macar recunosc ca in general ma aflu-n treaba... DA' MACAR RECUNOSC!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cu copy/paste-ul, in schimb, ai nimerit-o rrrau de tot!!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ca sa nu mai vorbim de chestia aia cu mucii-n fasole legata de aceeasi opinie!!! Pe care o repeti - ai/n-ai motive! - cam asa:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

sau cam asa:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

sau cam asa:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Armand
IN MEMORIAM Armand
IN MEMORIAM Armand

Mesaje : 3581
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  ENKI la data de Sam Noi 06, 2010 1:15 pm

delta a scris:Cică udemereii s-au întrunit la o ședință ca să decidă dacă rămân sau nu în Guvern, săracii de ei... Laughing

Cine o fi tâmpit să iasă de la guvernare cu vreo 2 ani înainte de următoarele alegeri generale, în condițiile în care nu sunt probleme care să pună în pericol executivul (președintele țării nu-l va demite-n veci pe Poc, în Parlament majoritatea o au partidele care au reprezentanți în guvern, sindicaliștii abia strâng la proteste atâția oameni câți s-au prezentat să alerge cu Micea Badea în jurul unui lac din capitală)? veselie
Așa că, în condițiile astea să renunțe careva la ciolan? vesel
Da, cam asa ceva. vesel
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  RocketQu33n la data de Sam Noi 06, 2010 1:22 pm

delta a scris:Cică udemereii s-au întrunit la o ședință ca să decidă dacă rămân sau nu în Guvern, săracii de ei... Laughing

Deci n-ai aflat ca si Boc, cica, s-ar fi gandit ca ar vrea sa demisioneze, dar a fost convins sa ramana de catre naiba mai stie care pedelimbist. laugh
Cam nehotarati pedelacheii astia. Intai era Basescu care n-a vrut s-o lase pe EBA sa candideze, pana la urma s-a "induplecat" Laughing , aceeasi chestie mai apoi cu Prigoana si baiatul lui de Dorobantz... sa vedem care mai urmeaza. Laughing


Ultima editare efectuata de catre RocketQu33n in Sam Noi 06, 2010 1:24 pm, editata de 1 ori

RocketQu33n
IN MEMORIAM RocketQu33n
IN MEMORIAM RocketQu33n

Mesaje : 3013
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Sam Noi 06, 2010 1:22 pm

Ăștia nu ar renunța la ciolan nici dacă Vadim ar fi președinte/premier și ar da ordin să fie împușcați toți ungurii care nu beneficiază de imunitate parlamentară (că pe ăștia din urmă ar fi neconstituțional să-i radă)... veselie
ENKI a scris:Da, cam asa ceva. vesel
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Sam Noi 06, 2010 1:24 pm

RocketQu33n a scris:
delta a scris:Cică udemereii s-au întrunit la o ședință ca să decidă dacă rămân sau nu în Guvern, săracii de ei... Laughing
Deci n-ai aflat ca si Boc, cica, s-ar fi gandit ca ar vrea sa demisioneze, dar a fost convins sa ramana de catre naiba mai stie care pedelimbist. laugh
Păi, poate nu ai aflat că la Președinție, la Guvern și în Parlament sunt exclusiv niște eroi profesioniști de o verticalitate de-a dreptul dumnezeiască.... veselie

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mar Ian 11, 2011 8:14 pm

Am făcut eforturi (fără vreun succes) să pricep la ce s-a referit pro-băsistul sub acoperire.
Probabil ies prea des pe teren (= am prea frecvent contact cu realitatea). Laughing

Krokodilul Chichiricios a scris:Ajuns printr-o aberaţie orwelliană- ministru al Culturii (ce naiba, n-am nimic cu maghiarii, dar chiar ministru al Culturii- în România ? asta ca să se vadă câţi bani dă dl.Bălsescu pe cultura română) -dl.Kelemen Hunor este unul din exemplele acelea nefericite de politicieni tineri- făcuţi la şcoala lu' Soroş- care nu e nici cald şi nici rece- ci călduţ. A se vedea şi ce spune Domnul nostru,Iisus- despre omul călduţ. Dl.Hunor e un politician pentru contra, care nici kkt cu Bălsescu n-a mâncat dar gura-i cam miroase.
Acuma de ce un partid- care a dat vreo 15 ani impresia că este avangarda Europei în România a ajuns cocina în care se bălăcesc purceluşii PD-Lişti- e destul de simplu de răspuns.
Un politician- maghiar- legat într-un mod intrinesc de păduri îi spunea unui politician- român - legat intrinsec de scrisul cu oi pe dealuri- acum vreo lună şi ceva că dacă ar putea câştiga (a se citi fura) mai mult dacă îşi schimbă numele în Ionescu şi-ar schimba numele în Ionescu- că în definitiv ce e un nume ?
Liderii UDMR s-au mânjit- alături de cei cărora- un maghiar de omenie- le-ar fi scăpat cel mult o brişcă în gât. Când s-a văzut pus în situaţia de a sta- măcar o lună - departe de ciolan- dl.Marko Bella a făcut cel mai ne-european dintre gesturi şi a trădat coaliţia Johanis- care ar fi putut, în definitiv, să-l răstoarne şi pe Bălsescu la vreo 3-4 luni după alegerile Prostănacului- pentru o târguială ca la tarabă din care ies câştigători doar baronii maghiari- şi doar pentru un timp.
Pentru că pot să pun pariu că dl.Bălsămescu se va da peste cap doar ca să nu dea nici un fel de drept la nimeni- pentru că preşedintele nostru e vestit că ia- nu că dă. Deci se va găsi un HG- o Ordonanţă de Urgenţă- ceva ca să nu se ţină de cuvânt.Dl.Marko va da din arco şi va spune deznădăjduit că el a făcut tot ce era posibil- iar apoi va ciocni o halbă cu preşedintele consumând un gulaş pe o muzică ceardaş- şi spunându-i că împăcarea dintre popoare trebuie făcută cu mare băgare de seamă- şi că prin 2400 se va putea vorbi şi de autonomie culturală. Dar până atunci, mema. Adică nema.
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Dum Feb 27, 2011 10:10 am

Totuși nu pricep un lucru din ceea ce scrie în biografia celui care a câștigat împotriva celui susținut de Băsescu...
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Deci, ăla s-a născut în 1967.
Adică a absolvit liceul cam prin 1986.
(în 1987 o fi fost să-și execute stagiul militar obligatoriu)
În 1993 a absolvit facultatea de medicină veterinară (din câte știu, asta avea la vremea respectivă 5 ani, deci a fost student pe acolo din 1988 până în 1993).
În 1998 a absolvit facultatea de filozofie (aia avea parcă 4 ani, deci a fost iar student cel puțin între 1994 - 1998).
Dar în aceeași perioadă când era student (ba la medicină veterinară, ba la filozofie), era și redactor la Radio Cluj (între 1990 și 1997). suspect
Și tot ca în aceeași perioadă (1993 - 1997) a fost redactor și la o revistă. scratch
Bașca, în 1999 era deja președintele unei structuri centrale a UDMR (deci asta înseamnă că nu s-a înscris pe acolo în acel an, ci eventual aproape cu vreun deceniu mai devreme).
Și dacă toate astea nu ar fi fost de ajuns, în aceeași perioadă când era și student, și la radio, și la ziar, și la partid... a avut timp să publice două volume de poezii, un roman și peste 100 de articole... și să fie și de trei ori parlamentar. laugh
Dacă a făcut în paralel toate astea înșirate mai sus, presupun că le-a făcut cu un profesionalism aparte (mai ales că era vorba de domenii diferite) și rezultatele sunt pe măsură... ceea ce justifică înfigerea lui în locul celuilalt geniu al poeziilor decontate în avans (doar nu era să spună și ăla că e vorba de vânzări anterioare?). laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Feb 27, 2011 12:39 pm

Concluzia-i clară. Ăstia, care ne conduc, sunt to(n)ţi nişte geniali... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Joi Iul 14, 2011 5:52 pm

hehe,
acritura de Kelemen s-a încruntat după ce cuscra (sau ce naiba a) lui Borbely a fost puricată din cauza tencuielii pereților... laugh
cel puțin din ceva conferință de presă transmisă de TVR 1 reiese că nerasul chelios a sărit să apere mafiotul economist de la mediu care și-a înfipt pilele în toate pozițiile cheie din structurile centrale... laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Lun Aug 22, 2011 2:09 pm

Mă rog, știrea este un pic după ureche...
De fapt, Borbely doar a fost de acord cu propunerea lui Deak de a-l demite pe Știucă, numai că propunerea lui Deak nu are avizul Consiliului de Administrație (deși H.G. 1442 / 2009 prevede expres acest detaliu ca fiind obligatoriu).
Eh, Deak a fost pe aici luni, dar nu a facut greșeala de a convoca salariații, ci stătea în sala de consiliu verificând diverse acte și negăsind nereguli, a dispărut brusc... laugh

Neculai Amihulesei a scris:RĂZBUNARE. Directorul Institutului Delta Dunării, demis pentru că deranja interesele uniunii?
UDMR vrea să cucereasă Delta Dunării


Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a dispus demiterea directorului Institutului de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării din Tulcea pentru că ar fi boicotat accesul firmelor membrilor UDMR la contractele de cercetare în domeniul mediului.

Gyorgy Deak, director al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecţia Mediului Bucureşti, institut care are în subordine institutul din Tulcea, a dispus revocarea lui Romulus Ştiucă din funcţia de director al Institutului Delta Dunării.

În decizia de revocare semnată de Deak se precizează că aceasta a fost emisă la solicitarea ministrului Mediului Laszlo Borbely, fără să se precizeze motivele demiterii.

Demitere nemotivată

Zilele trecute, cei 100 de specialişti ai institutului din Tulcea au fost convocaţi la o şedinţă de directorul Deak, în care acesta le-a prezentat decizia de demitere a directorului Ştiucă (fără să o motiveze) şi de numire a lui Roman Pârvulescu, cercetător la Institutul de Cercetări Navale ICEPRONAV Galaţi, în locul acestuia.

Cercetătorii tulceni au fost avertizaţi ferm de directorul Gyorgy Deak să-şi limiteze, pe viitor, activităţile de cercetare doar la Delta Dunării , iar Institutul de Cercetări Marine din Constanţa doar la teritoriul Mării Negre, de celelalte probleme de cercetare privind mediul urmând să se ocupe institutul de cercetări din Bucureşti.

Cele trei institute de cercetări în domeniul mediului din Bucureşti, Constanţa şi Tulcea au fost unificate printr-o decizie a fostului ministru al Mediului Nicolae Nemirschi. Laszlo Borbely a declarat că "măsura de unificare a fost greşită", dar nu a schimbat-o. Borbely a impus ca cele trei unităţi de cercetare să aibe personalitate juridică, iar director coordonator a fost numit membrul UDMR Gyorgy Deak.

În timp ce unităţile de cercetare din Tulcea şi Constanţa au foarte multe contracte de cercetare şi obţin profit considerabil, institutul din Bucureşti, care are un număr dublu de angajaţi decât cele două institute la un loc, are o pierdere de două milioane de euro şi nu poate participa la licitaţii pentru obţinerea contractelor.

Cercetătorii din Tulcea spun că fostul director Romulus Ştiucă a refuzat să împartă lucrările de cercetare obţinute prin licitaţie de unitatea din Tulcea cu cercetătorii din Bucureşti şi a plătit cu funcţia.

Contract de trei milioane de euro, anulat de Ştiucă

Ştiucă se află în conflict de mai multă vreme cu liderii UDMR. În 2008, acesta a contestat şi a anulat o licitaţie trucată de ARBDD pentru un studiu de cadastrare a Deltei Dunării, care urma să fie efectuat de o firmă de apartament din Miercurea Ciuc.

Directorul Institutului Delta Dunării a dezvăluit, în instanţă, că, pe timpul mandatului de ministru al Mediului al UDMR-istului Attila Korodi, o firmă a unui lider UDMR din Miercurea Ciuc a câştigat ilegal un contract finanţat de Ministerul Mediului cu trei milioane de euro pentru cadastrarea Deltei.

Directorul Ştiucă i-a convins pe magistraţi că studiile de cadastrare propuse de membrul UDMR nu se pot face prin intermediul unor fotografii realizate din avion. Astfel, UDMR-istul a pierdut o afacere cu statul de trei milioane de euro, iar studiul cadastral al Deltei este realizat acum de specialiştii institutului din Tulcea, în urma unei noi licitaţii.
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  ENKI la data de Mier Noi 23, 2011 7:24 pm

Ce-as mai rade daca tov. Frunda ar ajunge presedintele Senatului si, in caz de suspendare a Matolului, presedintele interimar al Romaniei, care ar instaura monarhia lu' Charles al din Tepes. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

EDIT. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre ENKI in Mier Noi 23, 2011 7:55 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Dum Mai 13, 2012 7:24 am

cretinu' din fruntea partidului care nu e partid ( Laughing ) a ieșit la rampă ca să-și exprime părerea care nu interesa pe nimeni... că:
- guvernu' comunistoid ar avea bani să mărească salariile cu 15% nu doar cu 8%, deși guvernu' din care a făcut parte boul cu declarația a redus cu 25% salariile fără să remedieze măcar un procent din tâlhăria comisă;
- se simte mai liber de când nu mai trebuie să aprobe (în calitate de ministru al culturii inexistente) astuparea unor galerii săpate pe vremea imperiului roman;
- primarii lor au primit pe bune banii primiți de la guvernul în care tot ei erau... laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mar Dec 11, 2012 11:07 am

a ieșit la lumina reflectoarelor Dragnea și Zgonea să dea niște limbi foarte băloase udemeriștilor... laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mier Dec 12, 2012 6:06 pm

hehe, acum se dau de gol pesediștii, care - înainte să fie siguri că vor avea o majoritate confortabilă - în dos au bătut palma cu udemereu', pentru eventualitatea că usl ar lua doar 50% și un pic laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  baso la data de Mier Dec 12, 2012 7:19 pm

delta a scris:hehe, acum se dau de gol pesediștii, care - înainte să fie siguri că vor avea o majoritate confortabilă - în dos au bătut palma cu udemereu', pentru eventualitatea că usl ar lua doar 50% și un pic laugh

teoretic si practic, USL nu mai are nevoie de UDMR .
Dupa redistribuire, USL detine 67% din nr. parlamentarilor ( 122 +273 din totalul de 588) Deci are putzin peste 2/3 din voturi.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 12, 2012 7:22 pm

baso a scris:
delta a scris:hehe, acum se dau de gol pesediștii, care - înainte să fie siguri că vor avea o majoritate confortabilă - în dos au bătut palma cu udemereu', pentru eventualitatea că usl ar lua doar 50% și un pic laugh

teoretic si practic, USL nu mai are nevoie de UDMR .
Dupa redistribuire, USL detine 67% din nr. parlamentarilor ( 122 +273 din totalul de 588) Deci are putzin peste 2/3 din voturi.
Daca ar fi stiut asta, probabil ca tov. Ponta nu s-ar fi grabit sa dicteze, subliminal, in direct la Antena 3, intrarea UDMR in parlament. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mier Dec 12, 2012 7:24 pm

baso a scris:
delta a scris:hehe, acum se dau de gol pesediștii, care - înainte să fie siguri că vor avea o majoritate confortabilă - în dos au bătut palma cu udemereu', pentru eventualitatea că usl ar lua doar 50% și un pic laugh
teoretic si practic, USL nu mai are nevoie de UDMR .
Dupa redistribuire, USL detine 67% din nr. parlamentarilor ( 122 +273 din totalul de 588) Deci are putzin peste 2/3 din voturi.
deci nici măcar în c.. (adică în cot) n-ar trebui să-i doară de udemerei - mai ales că ăștia au cam pactizat cu matolu', inclusiv la referendum
cel mai cinstit ar fi să le facă vânt de data asta

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  delta la data de Mier Dec 12, 2012 7:26 pm

ENKI a scris:
baso a scris:
delta a scris:hehe, acum se dau de gol pesediștii, care - înainte să fie siguri că vor avea o majoritate confortabilă - în dos au bătut palma cu udemereu', pentru eventualitatea că usl ar lua doar 50% și un pic laugh
teoretic si practic, USL nu mai are nevoie de UDMR .
Dupa redistribuire, USL detine 67% din nr. parlamentarilor ( 122 +273 din totalul de 588) Deci are putzin peste 2/3 din voturi.
Daca ar fi stiut asta, probabil ca tov. Ponta nu s-ar fi grabit sa dicteze, subliminal, in direct la Antena 3, intrarea UDMR in parlament. laugh
l-a cam luat prin surprindere amploarea votului antibăsist... laugh
părerea mea este că până la urmă pontosul nu va fi capabil nici să aprecieze, nici să valorifice politic acest gest clar al electoratului

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  RocketQueen la data de Mier Dec 12, 2012 7:38 pm

delta a scris:
baso a scris:
delta a scris:hehe, acum se dau de gol pesediștii, care - înainte să fie siguri că vor avea o majoritate confortabilă - în dos au bătut palma cu udemereu', pentru eventualitatea că usl ar lua doar 50% și un pic laugh
teoretic si practic, USL nu mai are nevoie de UDMR .
Dupa redistribuire, USL detine 67% din nr. parlamentarilor ( 122 +273 din totalul de 588) Deci are putzin peste 2/3 din voturi.
deci nici măcar în c.. (adică în cot) n-ar trebui să-i doară de udemerei - mai ales că ăștia au cam pactizat cu matolu', inclusiv la referendum
cel mai cinstit ar fi să le facă vânt de data asta

Da' nu ti se pare batator la ochi c-au intrat la limita in (S)parlament? raset
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: udemereu'

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum