Trompetele dă partid şi dă stat...

Pagina 22 din 28 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Urmatorul

In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Mier Feb 18, 2015 3:32 pm

Cei zece cavaleri ai uniformizării

De ani de zile, ecranele televizoarelor sunt pline cu aceiași pseudo-formatori de opinie. Pe orice televiziune te-ar duce meandrele telecomenzii, e imposibil să nu dai măcar de unul dintre cei mai mediatizați emitenți de nimicuri. Indiferent despre ce se vorbește, ei sunt acolo, bine înfipți în scaunele de invitați aproape permanenți, remunerați sau neremunerați. Nu sunt chiar puțini, numărați cu atenție, dar raportați la ce poate oferi ca specialiști o țară de douăzeci de milioane de locuitori sunt absolut insignifianți.

În jurul lor se schimbă moderatorii, se fac restructurări în televiziuni, dar ei sunt, se pare, inamovibili. Acum sunt live la o televiziune, peste zece minute se mută la alta, dimineața își beau cafeaua pe șoseaua București-Ploiești, croissant-ul și-l ronțăie la Casa Presei, iar prânzul și-l iau în cantina de la Willbrook. Fac o pauză de o oră-două, își trag sufletul și fac act de prezență pe la afacerile pe care chipurile le conduc, după care, pe seară, apar din nou, făcând iar turul televiziunilor.

În fruntea acestui pluton de nomazi mediatici călărește, deșelând elefantul, Bogdan Chirieac. El este prototipul după care s-au croit planurile de construcție a celorlalți atoateștiutori. Indiferent despre ce este vorba într-o emisiune televizată, ei știu. Pur și simplu, știu. Totul. Chirieac se pricepe la politică externă, la politică internă, la afaceri, la șantaje, la societatea civilă, la fonduri europene, la presă, la președinți, la dedesubturi din justiție, la… În fine, nu există nimic la care Bogdan Chirieac să nu se priceapă. Dar cel mai bine se pricepe la apariții televizate. Din asta trăiește. Nu, nu cere bani pentru prestațiile sale. Tot ce-l interesează este să fie văzut, să nu-l uite lumea, să știe partenerii de afaceri că e peste tot și e încă influent în presă.

O vreme, mulți dintre omniprezenții de azi erau arondați unei singure televiziuni, dar faptul că acolo se obțineau rezultate de audiență i-a făcut pe toți producătorii să creadă că ei, pricepuții, sunt cei care atrag publicul în fața televizoarelor. Căci publicul n-are altă dorință mai fierbinte decât să-și lase mintea luminată de panseurile lui Chirieac, de bălmăjelile plate ale lui Marius Pieleanu, de lobby-ul făcut de Dragoș Frumosu pentru reducerea TVA la carne. Da, asta își dorește publicul, să se lovească zilnic de certitudinile unui nene care cică reprezintă patronatele și le știe pe toate. Publicul nu poate trăi dacă nu i se bagă pe gât inepțiile conspiraționiste ale pensionarului militar Dogaru sau dacă nu sare Paula Iacob cu două-trei vorbe la obiect.

Una peste alta, sunt cam vreo zece oameni care fac naveta între diverse televiziuni și își dau cu părerea despre orice. Practic, ei nu se pricep la mai nimic din ce se discută, nu se documentează și bagă din burtă de fiecare dată, cu aerul că au descoperit penicilina. Ne place sau nu, ăștia sunt cei care formează, prin repetiție, opinia unei bune părți a conaționalilor noștri. Nu că ar fi ceva de capul lor, dar e comod să-i ai în studio. Dai un telefon și vin, nu te refuză, nu te întreabă despre ce e vorba. Dar pentru un popor care se așază la coadă la inaugurarea unui supermarket fără să știe ce se dă, doar fiindcă a auzit că-s reduceri, poate că ăștia sunt călăuzitorii cei mai potriviți: un soi de tigăi goale, dar zgomotoase, de care nu se lipește nimic.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Mier Feb 18, 2015 3:48 pm

Victor Viorel Ciutacu

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ciutacu e un jurnalist descurcăreț. Zici asta despre el cum spui despre un baronaș pesedist că le are cu politica – se agită, cară găleți, ulei, tipărește afișe pe datorie, dar, la final, se-alege. Ce vrei, astea-s vremurile, asta înseamnă politică acum, cică se aranjează fiecare cum poate.

Așa și Ciutacu, a mai dat cu săru’ mîna în stînga, cu capul în gură în dreapta, a mai ridicat vocea vertical la unul, s-a mai gudurat pe lîngă altul, eh, pînă la urmă, pe munca lui, s-a realizat. A avut, în sfîrșit, bani să-și ia ceas de-ăla mare, cît contorul de gaze.

Pentru faptul că poartă ochelari, se consideră foarte inteligent și, văzîndu-l printre mortăciunile de la RTV, ești tentat cîteodată să-i dai dreptate.

Nu are școală la fel cum nu are platfus – în sensul că se poate să aibă, dar nu se vede. Nu e undeva în interiorul său o flacără care-l mînă să schimbe lumea prin ceea ce face. Sau, dacă e, această flacără e stinsă seara la șprițuri cu politicieni și oameni de afaceri. A rămas celebru mozolul pe care i l-a administrat Elenei Udrea la un congres PDL. Prin crîșme, pe la zile de naștere, acolo învață Ciutacu de la politicieni cum stă treaba în țară, cum o mai arde stînga și ce mai coclește dreapta. Cu alte cuvinte, e analist, adică spune la televizor bîrfele pe care le aude pe la mese cu șmecherii zilei. Forța sa de analiză nu stă în creier, ci în gît. De-acolo, cu ajutorul plămînilor, își arată vehemența și spiritul comunitar urlînd nedreptatea.

De la un capăt la altul e traversat de un fel de înțelepciune populară și de calea de mijloc pe care o propune bunul-simț: Da, mă, se fură, dar nici chiar așa! Sau, exact ca zilele trecute, cînd le reproșa unor jurnaliști că o trădează pe Udrea: Băă, dacă ai luat bani de la Udrea pînă acum ca s-o lauzi, acuma n-o mai înjura, cînd a intrat femeia în rahat!

E ciudat cum face Ciutacu pe justițiarul punîndu-i la punct pe jurnaliștii plătiți de Udrea: ați pupat-o în fund, că vă dădea bani, iar acum n-aveți demnitate și dați cu ea de pămînt.

Deci în mintea lui e cam așa: poate să înțeleagă că omul e jegos și că scrie de bine despre Udrea pe bani, dar nu poate înțelege că poate fi consecvent în jegoșenia sa, dînd de pămînt cu Udrea la prima ocazie.

E deranjat de lipsa de moralitate a unora lipsiți de moralitate.

Iar Ponta găsește aceste vorbe cu mare tîlc. Vorbe care altfel ar fi trebuit să-l deranjeze, căci dacă e să caracterizeze ceva PSD-ul, atunci lipsa de măsură în orice e asta.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  baso la data de Mier Feb 18, 2015 4:01 pm

Au omis pe multi din enumerare. Chireac ca Chireac, cu toata dragostea lui (macar are si o formula repetitiva dragalasa de a-si incepe pledoaria   atunci cand pareaza alte pareri iar ca  cuplul Chiriac-Ciuvica sunt un altfel de Stan si Bran in televiziune, fiind pacat ca nu-i lasa nimeni sa se incaiere pe bune Laughing ), insa parerista de serviciu,Tatoiu, e de departe cea mai atotcunoscatoare si sententioasa, participand cu tot corpul , inclusiv cu mimica in sentintele pe care le emite. E perfecta de urmarit dand sonorul pe "mute" sau fredonand in cap o melodie, oricare, chiar si manea sa fie raset

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Mier Feb 18, 2015 5:35 pm

baso a scris:Au omis pe multi din enumerare. Chireac ca Chireac, cu toata dragostea lui (macar are si o formula repetitiva dragalasa de a-si incepe pledoaria   atunci cand pareaza alte pareri iar ca  cuplul Chiriac-Ciuvica sunt un altfel de Stan si Bran in televiziune, fiind pacat ca nu-i lasa nimeni sa se incaiere pe bune Laughing ), insa parerista de serviciu,Tatoiu, e de departe cea mai atotcunoscatoare si sententioasa, participand cu tot corpul , inclusiv cu mimica in sentintele pe care le emite. E perfecta de urmarit dand sonorul pe "mute" sau fredonand in cap o melodie, oricare, chiar si manea sa fie raset

Io am ramas fixat doar la Mircea Badea, insa, fiind abonat la Antena Play, intru si pe la Sinteza Zilei, pentru celebra pasa pe care o face cu Gadea si adunatii din studio. Uneori ma mai fura discutia de dinainte, pasa neavand lungime fixa, iar degetul meu nefiind destul de fin pentru a pozitiona cursorul in pozitia exacta pe tableta. Intr-adevar, in fiecare zi, cu foarte rare exceptii, sunt cam aceiasi invitati - mestecatori de vorbe profesionisti, care lasa impresia ca au schimburi si paturi in spatele decorurilor. Laughing
Una dintre cele mai tari faze surprinse, care m-a socat de-a dreptul, a fost aparitia lui Gadea cu botu' imblanit. agitat
Badea nu l-a iertat, intrebandu-l daca a fost la schit si daca se converteste cumva (de la 3' si 24"). veselie


avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  baso la data de Mier Feb 18, 2015 6:13 pm

ENKI a scris:
baso a scris:Au omis pe multi din enumerare. Chireac ca Chireac, cu toata dragostea lui (macar are si o formula repetitiva dragalasa de a-si incepe pledoaria   atunci cand pareaza alte pareri iar ca  cuplul Chiriac-Ciuvica sunt un altfel de Stan si Bran in televiziune, fiind pacat ca nu-i lasa nimeni sa se incaiere pe bune Laughing ), insa parerista de serviciu,Tatoiu, e de departe cea mai atotcunoscatoare si sententioasa, participand cu tot corpul , inclusiv cu mimica in sentintele pe care le emite. E perfecta de urmarit dand sonorul pe "mute" sau fredonand in cap o melodie, oricare, chiar si manea sa fie raset

Io am ramas fixat doar la Mircea Badea, insa, fiind abonat la Antena Play, intru si pe la Sinteza Zilei, pentru celebra pasa pe care o face cu Gadea si adunatii din studio. Uneori ma mai fura discutia de dinainte, pasa neavand lungime fixa, iar degetul meu nefiind destul de fin pentru a pozitiona cursorul in pozitia exacta pe tableta. Intr-adevar, in fiecare zi, cu foarte rare exceptii, sunt cam aceiasi invitati - mestecatori de vorbe profesionisti, care lasa impresia ca au schimburi si paturi in spatele decorurilor. Laughing
Una dintre cele mai tari faze surprinse, care m-a socat de-a dreptul, a fost aparitia lui Gadea cu botu' imblanit. agitat
Badea nu l-a iertat, intrebandu-l daca a fost la schit si daca se converteste cumva (de la 3' si 24"). veselieN-am vazut pasa pan(d)a acu'.raset  Facand toatala abstractie de barba de ras a gadelui penticostal, pot sa zic cu mandrie : "Je suis Cher. Hebdo ?" raset... ma, da('te'n) aere Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Joi Feb 19, 2015 11:39 am

Io abia acum am aflat ca Radu Marou' a facut pe erou' si, inspirat de Duamna Nuti Arestata la domiciliu, a dat pe goarna neste fapte si intamplari, gaz pe focul ce ardea deja in lumea serviciilor secrete. vesel
Pe principiul Antena 3 = B1, in oglinda, dezvaluirile lui sunt raspicat anti-Maior si, deci, cam in favoarea lui Coldea, spre deosebire de cele ale balaoachesei.


JOCURI PERICULOASE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL
Radu Moraru • Publicat: 3 Feb 2015, 22:45 • Actualizat: acum 2 saptamani

Traian Basescu surprinde pe toata lumea atunci cind il numeste pe George Maior – PSD la sefia SRI.  Presedintele avusese grija inca din 2005 sa-l avanseze rapid pe Florian Coldea in pozitia de prim adjunct al directorului SRI. Pina la numirea lui Maior in octombrie 2006, Coldea a fost si sef interimar al SRI, pentru citeva luni, timp suficient cit sa-si instaleze oameni apropiati in pozitii cheie. Practic atunci s-a creat echipa Coldea, decorata si inaintata in grade de mai multe ori de Traian Basescu, ultima oara in martie 2014.
Cei doi sefi ai SRI proveneau din noul val, inlocuindu-i pe vechii sereisti, apropiati de Vintu, Iliescu si tot felul de gasti politico-mafiotice. In plus, cei doi noi sefi aveau viza partenerilor americani:
- Maior studiase in SUA, avea relatii bune cu Microsoft inca de cind fusese Consul general in Irlanda si avea relatii bune in zona Generalilor din Armata americana. In plus, tatal lui Maior fusese Ambasador in Canada exact in perioada lansarii proiectului cu cianuri de la Rosia Montana.
- Coldea avea o imagine excelenta, creata chiar de Presedintele Basescu, care l-a laudat pentru merite deosebite in salvarea ziaristilor romani rapiti in Irak, in primavara lui 2005. In august 2005, la doar 34 de ani, Coldea devine cel mai tare sef peste secretele Romaniei dar si ale scheletelor politicienilor, ca sa o citez pe Elena Udrea.

Anul 2007 – Prima suspendare- Primul clinci
Cei doi sefi SRI nu s-au iubit niciodata chiar daca au avut proiecte comune anticoruptie, probabil stabilite de comun acord cu americanii, cum ar fi indepartarea mogulilor onerosi din presa, Vintu si Voiculescu si pedepsirea unor politicieni corupti, cit sa dea bine in vitrina internationala.
Daca va amintiti, lui Coldea i s-au furat niste hirtii de pe birou, cu note informative despre 3 judecatori ai CCR care purtau viza si semnatura prim adjunctului SRI. Notele au ajuns la Geoana si apoi in presa. Cel banuit de furt a fost Maior, nemultumit ca nu este el singurul jupin de la SRI. George Maior se visa deja un Bismarck al Romaniei dar mai trebuia sa astepte. Basescu a fost votat masiv de romani sa ramina la Cotroceni fiind puternic sprijinit de B1 TV si, pe ultima suta, de catre Vintu-disperat sa-si faca un aliat puternic din Traian Basescu, in speranta ca il va ierta de puscarie. B 1 TV si emisiunea NASUL cresc puternic in audiente si in simpatia romanilor.

Anul 2008 – Alegeri parlamentare
Toate televiziunile sustin PSD-ul lui Mircea Geoana, Realitatea lui Vintu joaca la doua capete in timp ce Geoana hotaraste ca niciun pesedist sa nu mai participe la emisiunile NASUL. Profitind de lacomia baronilor pesedisti dar si de slabiciunile lui Geoana, Basescu invita PSD la guvernare dar conditionind ca premier sa fie Emil Boc.
Intr-o marturisire ulterioara, Presedintele mi-a dezvaluit strategia: “decit sa stea un an in opozitie si sa ma injure in fiecare zi, mai bine sa stea la guvernare si sa-si asume decizii grele!” Urmau, intr-un an, alegerile prezidentiale si se simtea deja criza economica globala si in Romania.
Banuiesc astazi, atunci eram naiv, ca singurul nemultumit in decembrie 2008, era George Maior fiindca a simtit capcana intinsa lui Geoana. Pentru Maior devenise evident ca steaua lui Coldea tot urca si tot creste. Tocmai fusese din nou decorat si avansat in grad in primavara lui 2008, tot de catre Basescu. In acelasi timp simtea ca nu va prinde nici scaunul de premier daca Geoana va pierde fotoliul prezidential.

Anul 2009 – Un an nebun cu alegeri prezidentiale la final
Cred astazi, in 2015, ca bismarckul Maior a jucat la doua capete, avind de cistigat in varianta oricarui invingator in alegeri. Nici nu putea altfel.
Pe de o parte, era prea bine monitorizat de catre Coldea si echipa lui, deci pe zona de SRI si sondaje marca prietenul Dancu a jucat corect. Dar stia ca daca iese Base, Coldea devine si mai tare iar functia de premier se evaporeaza de tot.
Asadar, prin fire mai putin vazute, incepe sa traga sforile unei coalitii politico-mediatice care sa-l sfarime pe Basescu. Vintu,Patriciu, Voiculescu, penalii politici si mafiotii, ziarele si toate televiziunile. Mai putin B1 TV care, in 2009, a ramas singur pe baricada. Eu l-am sprijinit sincer pe Basescu, nu stiam toate increngaturile din spate dar pur si simplu nu-mi placea aceasta “coalitie” care il sprijinea pe Geoana.
Astazi sint absolut convins ca Maior il “convinsese” pe Geoana, sa il instaleze premier dupa ce cistiga prezidentialele. Si va amintesc doua episoade, razlete, dar in timp se leaga:
1. Aparitia in media a unui filmulet porno incert (dar sigur exista si varianta mai explicita), filmulet care nu avea cum sa provina de la echipa Basescu, incluzindu-l aici si pe Coldea.
2. Decizia neasteptata a lui Geoana de fi consiliat de Victor Ponta si Dan Andronic, asadar finul lui Maior si prietenul lui Maior. In 2015 am aflat ca atunci cind era sef al corpului de control al premierului Nastase, in 2003, Ponta a anchetat o afacere de milioane de dolari a familiei Geoana. Documentul nu era public in 2009 dar cred ca Geoana l-a vazut.
Nefiind un naiv, Traian Basescu l-a mirosit pe George Maior si cred ca nici bismarckul nu se mai ferea, ferm convins ca el va fi arbitrul alegerilor si din ce in ce mai sigur ca Geoana iese prezident, el premier si Ponta sef al PSD. Cred ca aici urmeaza un moment cheie, pe care doar il banuiesc.
In al doilea tur distanta dintre Geoana si Basescu era atit de mare, de 10 procente, incit nici Presedintele nu mai spera in victorie. Fugisera cam toti de linga el, sediul de campanie era gol, doar Elena Udrea si citiva consilieri. Deja se faceau jocurile, apareau tradatorii, clasic. Basescu nu se dadea batut, aplica tactica victimizarii dar cred ca spera doar sa nu fie o infringere prea mare. Cel putin asa l-am simtit eu cind a venit la NASUL.
Pe 6 decembrie, ziua decisiva, in jur de ora 15.00, apar primele mari surprize. Toate sondajele, inclusiv cel al lui Vasile Dancu, prietenul bun al lui Maior, indicau o distanta extrem de mica in comparatie cu asteptarile celor care se vazusera deja invingatori. La ora 17 s-a produs foarfeca iar la ora 19, cind am inceput emisiunea NASUL, pe B1, stiam deja ca scorul va fi apropiat, Geoana avind un avantaj fragil.
Toti stiau asta si atunci s-a lansat o campanie furibunda pe celelalte televiziuni, total in afara legii, o campanie disperata sa mai stoarca niste voturi pentru Mircea Geoana si sa il mai scada putin pe Basescu.
In plus, “cineva” a dat ordin, cam pe la ora 20.00, ca indiferent ce se intimpla, toate televiziunile sa il dea cistigator pe Geoana. Ordinul a ajuns si la mine, dar fiind civil si foarte liber nu l-am respectat. Cu toate amenintarile de rigoare, inclusiv ca voi fi arestat. Ca o paranteza, toate amenintarile au fost puse in practica in anii urmatori, mai putin cea cu arestarea, nu le-a iesit.

Cred ca aici s-a dat lupta si s-au dus negocierile din noaptea de 6 decembrie 2009! Maior spera ca sub presiunea mediatica si cu sampania “Mihaela Dragostea Mea” sa il convinga pe Base sa se retraga, desi omul cistigase nesperat cu votul romanilor din strainatate, si nu numai!
Daca va amintiti, la ora 21.00 NASUL subtitra Basescu 50% – Geoana 50%! Dar eu aveam deja certitudinea ca piratul cistigase fiindca stiam cum arata votul masiv din diaspora! De aceea, la ora 23.00 am dat cifra exacta, cu cea mai mica eroare si am spus romanilor de pretutindeni cine le va fi Presedinte in urmatorii 5 ani. Apoi am plecat linistit la culcare.

Anul 2010 – Maior cade tot in picioare, trece la planul de rezerva
În primăvara lui 2010 sînt invitat la SRI, la Maior în birou. La un pahar de whiskey, dimineața la 10, mi-a povestit cum s-a bătut cu mogulii răi și m-a lăudat că am rămas singurul stîlp tv al Statului de drept! Ma si gindeam ca iata, in sfirsit, o institutie a Statului, recte ditamai SRI -ul, apreciaza onestitatea si curajul unui ziarist. Eram un biet naiv!
La un moment dat, Maior ma intreaba, stiind ca am urmat Facultatea de Psihologie-Sociologie, care este explicatia ca in turul doi au iesit mai multi romani decit in primul tur si ca diaspora a fost mult mai numeroasa in turul doi.
In prostia mea, uitind totusi ca stau de vorba cu seful serviciului secret, ii spun strategia pe care am aplicat-o pe B1 TV. Intre cele doua tururi de scrutin am realizat un promo de 2 minute adresat romanilor din strainatate, pe care ii rugam sa iasa la vot indiferent cit de complicat le era si ii rugam sa cheltuie 2 euro sau 2 dolari pentru a da doua telefoane acasa in Romania si sa-si convinga rudele, prietenii sa iasa la vot! Nu am realizat atunci cit de emotionant si important a fost acel promo decit dupa ce am primit mii de emailuri din strainatate dupa 6 decembrie! NASUL era talk-show-ul preferat al romanilor din strainatate! Evident, meritul B 1 TV a contat dar nu a fost decisiv, au fost si alti factori, dar tin minte RICTUSUL lui Maior, de neuitat! Am realizat atunci ca sefului SRI ii scapase aceasta mica strategie mediatica, nu stiuse de ea!

La un moment dat a intrat si Coldea in birou, s-a asezat cu fundul pe masa cu paharele de whiskey, a baut si el un pahar cu noi si il vedeam cum ma studia si ma privea ca prietenul lui Maior. Era prima oara ca il intilneam, pe Maior il cunoscusem ca politician. Pot sa spun ca m-am simtit bine cu ei, am glumit si chiar aveam sperante: ma gindeam ca o fi sosit timpul generatiei noastre sa schimbe in bine Romania.

Doua luni mai tirziu primesc un telefon si sint invitat, oficial, la Ministerul Apararii, linga Marriot. Urma sa fiu primit de catre Gabriel Oprea, ministrul Apararii si George Maior, seful SRI, sa luam prinzul impreuna in buncarul lui Ceausescu.

Ma duc. Sint primit cu onoruri, primesc o sabie, un binoclu si inca ceva, nu-mi mai amintesc. Sint laudat pentru “faptele mele de vitejie” si mi se propune sa devin colonel. Cu o fata serioasa le zic: “Pai la cit m-ati laudat, numai colonel?!” In citeva clipe aveam deja desenat traseul de general, cu trecere prin Colegiul National de Aparare si doctorat servit! In numai 6 luni!
Oamenii erau foarte seriosi iar eu am luat-o ca pe o gluma: “Bai, relaxati-va, am glumit. Ma simt bine ca civil, imi servesc oricum patria si cetatenii si cred ca e bine sa mai ramina si ziaristi civili, ca prea i-ati luat pe toti!”
Nu le-a placut gluma iar eu am ramas cu un gust amar. Ii mirosisem ca de fapt se pisa pe presa mea si doreau sa ma agate. Atunci mi s-a aprins primul beculet.

Incepusem sa imi explic de ce brusc, desi eram televiziunea cu cea mai mare crestere de audienta in 2010, publicitatea disparuse, incasarile scadeau si familia Paunescu nu mai platea salariile. Practic, toate facturile pe 2010 au ramas, in cele din urma, neplatite. Din piata am auzit tot felul de zvonuri, care s-au adeverit ulterior, ca urma sa fie adus la B1 Sorin Oancea, cel care infiintase Antena 3, practic asociatul lui Dan Voiculescu. Odata cu el veneau si banii, multi de tot! Intimplator sau nu, Sorin Oancea era bun prieten cu George Maior de pe vremea “Imparatului” Adrian Nastase si, culmea!, sau nu, cu Elena Udrea. Chiar si finantatorii, printre care si Niro, erau toti buni prieteni cu Udrea si Maior.

Pentru mine era clar, intr-un fel sau altul Maior ma dorea in colectia lui de ziaristi, si apoi am realizat ca si Udrea avea o astfel de dorinta. Sa fii la comanda lor! Deci intii ne blochezi finantarile si salariile si apoi vii ca salvator al celui mai simpatizat post tv, aproape 6 milioane de romani ne placeau!

In mare secret, am avut negocieri in afara tarii, la Budapesta, cu “patronul fara chip” al RCS-Digi, Zoltan Teszari. Legal, eu mai aveam contract cu B 1 doar pina la 1 decembrie 2010 si apoi eram liber. Am respectat contractul pina in ultima clipa, chiar daca in 2010 nu am incasat niciun ban.

Cu Teszari colaborasem cu aproape 18 ani in urma cind RCS era in faza incipienta, ma ofertase de mai multe ori sa ma intorc in grup, era un sincer fan al emisiunii NASUL din ultimii 10 ani. In plus, m-am gindit ca e atit de tare (incaseaza zeci de milioane de euro pe luna) incit nu il va putea intimida nimeni.
Am gindit impreuna un proiect extraordinar. Il rugasem un singur lucru, discretie maxima pina la conferinta de lansare, de pe 31 noiembrie 2010.

Chiar ma gindeam sa-mi dau doctoratul in televiziune! Avind in vedere ca el avea cablu si abonati in 6 tari ne-am gindit sa infiintam cite un 10 (zece) TV in fiecare tara, in maxim 2 ani, si sa construim practic cea mai mare televiziune regionala din Europa, cu sediul la Bucuresti! Simbolic, contractul incepea chiar pe 1 Decembrie 2010 iar lansarea 10 TV s-a facut pe 10 decembrie 2010!

Investitia totala era de 60 de milioane de euro, 10 milioane/ tara!!!

Numai pentru campania de lansare a 10 TV Romania Teszari a cheltuit peste 500.000 de euro in decembrie 2010. Spectaculoasa lansare!
DAR STUPOARE! Chiar in prima zi de contract DISPARE Mogulul! Se opresc finantarile, se taie cele 400 de filme achizitionate iar mogulul ramine disparut! Apare, telefonic, chiar pe 10 decembrie, ziua primei emisii si sugereaza sa oprim tot proiectul fiindca …i-a gasit nod in papura! Eu nu sint de acord, ii spun ca nu putem sa ne facem de ris in toata tara si ca, daca e nevoie, finantez eu si echipa mea noul post si difuzam ce avem, adica doar citeva emisiuni. Brusc cica nu mai avea bani!

M-am prins imediat, fusese speriat, poate amenintat sau santajat sa rupa orice colaborare cu mine. Cineva era foarte speriat ca NASUL liber merge mai departe!

Deci parteneriatul cu Teszari n-a functionat nicio zi, a fost darimat! Televiziunea am tinut-o in viata vreo 6 luni, din banii propri, ulterior recuperind cu ceva scandal o mare parte din ei.

Atunci am realizat ca ori ma las de presa si emigrez din tara asta controlata de baietii destepti ori imi fac propria televiziune, una in care sa detin controlul actiunilor stiindu-ma nesantajabil.

Asa s-a nascut blogul NASUL.TV in octombrie 2011 si apoi, dupa ce am vazut entuziasmul fanilor strinsi pe blog, am incropit, prin subscriptie publica, Televiziunea Libera in aprilie 2012. Am avut bafta sa iau licenta tv in primele zile de mandat ale Laurei Georgescu, in decembrie 2011, cind “sistemul” era cu gindul la caltabosi. Laura fusese colega cu mine in PRO TV si familiaritatea cu care m-a primit in sedinta CNA i-a facut pe toti membri CNA sa creada ca avem acceptul “sistemului”. Eu asta cred dar e, la fel de posibil ca “baietii” sa fi spus, “da-l ma in aia…ca n-are de unde sa stringa bani sa tina o televiziune, moare in 3 luni!”

Arogantii n-aveau de unde sa stie ca aveam multi fani nebuni sa ne sustina si multi prieteni adevarati. Ma rugam tot timpul sa nu “murim” in primele 3 luni si imi aminteam celebra secventa a dezastrului total si final din Zorba Grecul. Visam sa traim macar 3 luni si apoi sa “murim” frumos! Merita sa incerc sa construiesc o televiziune libera exact in anii in care “lupii tineri” ai Sistemului isi pierdusera rabdarea si puneau laba pe tot: presa, afaceri, in timp ce reuseau sa mai trimita la puscarie cite un “lup batrin”!

Si iata ca am reusit mult mai mult decit sa rezistam aproape 3 ani deja! In primele 8 luni am reusit sa ajungem de pe pozitia 135 in clasament, pe pozitia 20 in lista televiziunilor “must carry”. Am aparat Statul de drept in 2012, la suspendare, si am avut 2 ani extraordinari in 2013 si 2014. Se pare ca asta e destinul echipei mele, sa cistigam, iar cei care ne-au vrut mereu raul sa piarda…de fiecare data!!! Nastase in 2004, Geoana si PSD in 2009, Ponta si Antonescu in 2012, Ponta si Gashca in 2014!

Putini stiu insa ce CARACATITA am avut de infruntat in 2013 si 2014 !

PLANUL MACHIAVELIC AL LUI MAIOR (2010-2014)

Suparat la maxim ca a pierdut functia de premier, Base nominalizindu-l din nou pe Boc in decembrie 2009, Maior organizeaza o echipa inedita: Ponta, Ghita, Udrea! Da, o coopteaza si pe Udrea dupa ce tot EL, Maior, o tocase cu toata presa pe care o controla sau influenta. A simtit ca Udrea era nemultumita fiindca ea spera ca Basescu sa o numeasca pe ea premier.

Ce promite Maior acestei echipe la inceputul lui 2010?!?
1. Lui Ponta i-a promis sefia PSD si i-a si daruit-o, trupa lui Ghita rupind gitul lui Geoana in ultima clipa si determinindu-l pe Cristian Diaconescu sa se retraga dupa ce fusese santajat.
2. Elenei Udrea i-a promis sefia PDL.
3. Amindurora le-a promis ca in 2014 ii va baga in finala pentru Prezidentiale, romanii avind de ales intre Ponta si Udrea, “copiii” lansati de Famiglia Nastase-Bittner-Petrache-Cocos, unul pe stinga iar celalalt pe dreapta! Curat “democratie” mon cher!
4. Lui Ghita i-a promis sefia PSD incepind cu anul 2014 si probabil niste contracte cu Statul si cu Serviciile. Dar, ca sa nu se plictiseasca pina in 2014, Maior l-a facut pe Ghita Mogul peste Vintu! Apoi l-a nasit cu Romania Tv!

Maior juca din nou la doua capete! Ori reusea sa unifice toate Serviciile sub mina sa si raminea Eminenta Cenusie, ori il facea Presedinte pe Ponta, EL INSUSI devenea premier iar pe Udrea o punea sefa cu gura mare a Opozitiei!

In 2010 s-a nascut goana “lupilor tineri” dupa bani! Era nevoie de multi bani ca sa poti tine toata presa sub papuc si la ordin! Era nevoie de multe racolari! Era nevoie de multe santaje! Era foame de bani baieti!!!

Planul demareaza in tromba! Udrea incepe sa-l sape pe Boc cu tot PDL-ul lui, Ghita ii intinde capcane lui Vintu si mogulul intra in puscarie. Se naste mizeria de RTV. Presa controlata il bubuie zilnic pe Basescu, Presedintele face citeva greseli uriase, popularitatea i se prabuseste. Maior il simte ranit si, cu ajutorul tradatorilor de tip Gabi Oprea (si el Nasul lui Ponta si cumatru cu Maior) trintesc guvernul Boc in primavara lui 2012! Cu largul concurs al presei controlata de Maior, pe fondul coruptiei guvernarii PDL dar si pe lipsa de masuri economice curajoase in contrast cu taierile dure de salarii si impozitarea gresita a pensiilor!

Maior ii cere Presedintelui sa-l numeasca prim ministru! O stiu chiar de la Traian Basescu, dezvalui acum o discutie avuta la Cotroceni. O sa va povestesc mai tirziu motivul pentru care am cerut o audienta la Seful Statului. Basescu i-a spus asa, banuind ca Maior e Cappo di Tutti Capi: “George, nu pot sa te pun Premier direct din postura de Sef al SRI. Intra in politica, joaca si tu 6 luni si apoi mai vedem!”

Maior a innebunit pur si simplu! Cu atit mai mult cind l-a vazut numit pe MRU! A facut pe dracu-n patru si in numai 78 de zile l-a dat jos! Asta da record de sef al SRI ! Basescu refuza din nou sa-l puna premier si il alege pe Ponta!!! Pe Cirlan! Maior se repliaza, se multumeste cu mai putin! Macar stia ca va obtine de la Ponta niste bugete uriase pentru SRI, bani cu care va incerca sa refaca echilibrul din Serviciu, unde Coldea era Master Chef! Maior spera sa isi ademeneasca niste colonei, niste generali.

Si mai era ceva. Odata cu numirea lui Ponta premier, Maior obtinea, prin cumatrul Gabi Oprea fost la Armata si acum la Interne, dar si prin Dobritoiu si apoi Mircea Dusa acces si apoi control pe doua servicii secrete foarte importante: Doi si’un sfert si Serviciul Secret al Armatei. Ii mai lipsea SIE!

Pe de alta parte si Traian Basescu avea niste asteptari. Sa-l rupa pe Ponta de Maior, sa il compromita pe Ponta si sa il lase sa se compromita pina in 2014, sa lase USL sa se uzeze la guvernare! Base dorea sa cistige timp pina cind sa reconstruiasca o forta care sa se opuna monstruoasei coalitii!

Crin Antonescu (sustinut de Varanul Voiculescu) a simtit si el momentul si el este autorul Suspendarii din vara lui 2012, asta dupa ce ajunge Sef al Senatului. Culmea, desi e greu de crezut, cei care tradeaza “cauza” sint exact Maior (prin Ioan Rus – tot din grupul de la Cluj) si Ponta. E logic. Traian Basescu odata demis, Crin Antonescu devenea Presedinte Interimar 3 luni si, mai carismatic decit Ponta, il batea de se usca la prezidentiale! Si Maior rata din nou fonctia de premier, stiut fiind faptul ca nea Crin nu-l inghitea deloc!

Nu stiu cine i-a intins o capcana lui Traian Basescu, aceea de a indemna alegatorii sa iasa la Referendum! Pe tactica aceea, cu o popularitate de sub 15%, referendumul era validat iar Crin devenea Seful Statului pina in 2017! Eu banuiesc ca Elena Udrea l-a sfatuit prost! Parca imi amintesc chiar si-o declaratie a ei! Cert e ca, la presiunea PDL, a unor ziaristi si a societatii mai civile, Base adopta tactica boicotului. Stiti rezultatul.

Urmeaza apoi esecul Elenei Udrea de a prelua PDL, urmeaza celebrul “Adio PDL” basescian, esecul PMP, etc. Din echipa din 2010 toti prosperau, Maior, Ghita, Ponta, numai Elena Udrea avea esec dupa esec (desigur, in plan politic, in plan financiar sotul Cocos se umplea de zeci de milioane de euro).

Dar Udrea era sigura, in continuare, ca planul lui Maior functiona in continuare si ca ea, cu ajutorul Presedintelui Basescu si al lui Ponta (ambii ii faceau reclama zilnic, unul pozitiva, celalalt reclama negativa – ambele utile unui politician), sustinuta din umbra de Maior (care ii servea numai d-alea calde), va ajunge in turul doi al prezidentialelor! In secret si numai in mintea ei, credea ca in turul doi va deveni un Basescu la patrat si i-o va trage lui Ponta pe ultima suta!

In toti acesti ani, atit Ponta (pe care il vizita acasa), Ghita (cu care se vedea la cafenele si o trata binisor pe RTV, pina la un punct) cit si Maior (cu care se vedea de cite ori avea chef, ba ii mai aranja si intilniri) – aveau grija toti 3 sa ii picure in urechi niste otrava de tipul “Vezi, ca asta, Coldea, nu te place, ba te si sapa, fiindca tu esti sursa alternativa de informatii a Presedintelui!” Udrea nu si-a dat seama ca golanii au facut-o! Sau s-a prins mult prea tirziu! Acum citeva zile cind s-a apucat sa-l injure taman pe omul multi promovat si decorat de Traian Basescu, inclusiv in martie 2014!

In plus, Udrea a mai aflat ca toata protectia de care credea ca se bucura ea, Cocos si toate afacerile ei, a fost o mare vrajeala! Inca nu stiu cind a lasat-o din brate Traian Basescu! Eu banuiesc ca inca din 2012, daca nu cumva si mai devreme! In rest, fiindca e un sacal batrin, Base a jucat si el un rol de “sustinator” al blondei! In cite s-a bagat cu Udrea nici el nu avea prea multa marja de joc! Incurcate au fost caile pe care a mers Base! E insa foarte posibil ca Presedintele sa fi renuntat la prietenia cu Udrea in ultimele saptamini, repet, nu stiu!

Ce stim cu siguranta este ca Maior, speriat ca Ponta pierde teren, incearca un ultim santaj la Basescu (pe linga multe altele, despre care o sa mai vorbim), difuzarea acelor imagini de la Paris, cu Udrea si Bica. Santajul esueaza iar Basescu, in ultima clipa a turului doi, in ultima zi de campanie, isi indeamna ultimii sai fani sa-l voteze pe Iohannis! Estimez cam 5-7 procente! Fani care altfel stateau in casa! E posibil ca Iohannis sa fi cistigat si fara acest sprijin fiindca o sa vorbim de TSUNAMI-ul DIASPOREI!

Ei bine, doamnelor si domnilor, cel care a blocat votul in Diaspora este chiar George Maior! Omul ramasese marcat din noaptea aceea cu “Mihaela, Dragostea Mea”, cind 70.000 de voturi din strainatate au decis alegerile!

Cind am facut pariul in direct, in emisiunea NASUL, pe 6 octombrie 2014, ca Victor Ponta nu va fi Presedinte, mi-am amintit acel RICTUS al lui Maior cind l-am vizitat in 2010! Pe 6 octombrie am lansat campania “Revolutia pasnica, fara singe, dupa 25 de ani!” Am indemnat romanii de pretutindeni, timp de o luna de zile, sa iasa la vot si sa sune acasa, la rude si la prieteni! Sa nu se ia dupa televiziunile aservite care le vor spune ca sint cozi, ca nu merita efortul, ca e frig si ploua! DA! I-am rugat sa mearga la vot, sa stea la cozi si le-am promis ca aceste imagini vor fi difuzate pe NASUL TV! Asa cum am difuzat demonstratiile anti RMGC, Pungestiul sau Birladul! I-am rugat pe romani sa iasa la vot, sa vedem cum sta acest popor in fata vremurilor! Stiam din 2009 ce efecte uluitoare are o asemenea campanie de presa! Stiam bine de tot si stia si Maior! Fenomenul a explodat pur si simplu fiindca tot FB-ul a simtit la fel ca noi!

Schema lui Maior – Inchiderea NASUL TV

Putini stiu ca in vara lui 2014, inainte de inceperea campaniei electorale, gashca lui Maior aproape ca a reusit sa inchida NASUL TV. A ratat milimetric!
Maior a facut o nefacuta si, cind voi avea toate probele, voi depune o plingere penala! Acela a fost momentul in care m-am hotarit sa rup tacerea, dupa atitia ani de permanenta haituiala! Ii promisesem, in 2012, cind i-am facut o noua vizita la birou, ca voi muri de git cu toti cei care se vor lua de NASUL TV! In schimb el mi-a raspuns senin ca nu o sa reusesc cu Televiziunea Libera decit daca ma asociez 50/50 % cu Niro, asociatul pe care mi l-a recomandat cu “caldura” securistica! Eu m-am facut ca nu pricep dar el chiar n-a inteles nimic din mesajul meu!

Dar iata schema diabolica a lui Maior, schema care urma sa ingenuncheze Romania daca Ponta iesea Presedinte!

MAIOR – sef peste SRI, Doi si’un sfert, Serviciul Secret al Armatei
Cumatrul OPREA – Ministerul de Interne (Politie Economica, etc)
Finul Ponta – Premier (Bugete babane), OUG-uri cu schepsis, Corpul de Control, etc
Comisie Parlamentara SRI – bine controlata!
SEFUL ANAF – Gelu Diaconu (membru UNPR, nevasta cu off-shore)
ADJUNCTUL ANAF – Bratul armat al Anaf, Tunaru, omul lui Dragnea dar si omul prin care Dragnea este santajat (Tunaru cara plicurile cu bani din Teleorman la Bucuresti, potrivit propriei declaratii – data Politiei si aflata in arhiva lui Gabriel Oprea).
BICA – DIICOT (Spalarea banilor, Crima organizata, Anti Drog, etc)

Va dau un mic exemplu de cum functiona:
1. Maior ii spunea lui Ghita de vreo firma care il supara, poate chiar o televiziune!
2. Ghita statea toata ziua bot in bot cu Gelu Diaconu, seful ANAF
3. Diaconu ii dadea ordin lui Tunaru sau facea plingeri la Bica sau la seful politic Oprea si toate Organele tabarau pe firma care l-a suparat pe Georgica!

Prin aceasta CARACATITA nea Georgica Maior visa sa controleze toate firmele din Romania si toate secretele si “scheletele” din dulapurile romanilor, politicieni sau nu!!!

Maior a picat si curind toata reteaua va fi destructurata. Dar ce nu inteleg este jocul Elenei Udrea. Fiindca ori e naiva si nu pricepe (poate se prinde dupa ce citeste acest “film” al ultimilor 10 ani de Basescu, desigur, in viziunea mea), ORI face un JOC PERICULOS! Cu trimitere atit la Traian Basescu cit si la actualul sef interimar SRI, generalul Florian Coldea!

Dupa ce in vara lui 2009, Floriana Jucan, prietena apropiata a lui Maior, sugera public, in Q magazine, ca Florian Coldea are o “relatie speciala”cu Procurorul general de atunci, Laura Codruta Kovesi, iata ca si Udrea revine in 2015 cu aceeasi asertiune!

Sincer, mie imi pare ca Maior vorbeste prin gura Elenei Udrea! Imi pare ca Maior vrea sa loveasca atit in SRI cit si in lupta anti-coruptie, cit si in Traian Basescu, si o foloseste/ santajeaza pe Udrea. E drept, si doamna Udrea baga din greu tot felul de abureli peste mesajul lui Maior, dovada ca e derutata rau!
Dar imi pare ca scenetele Elenei Udrea fac parte dintr-un plan! Asa cum cred ca si Maior si-a regizat “demiterea”! Eu nu cred ca Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia! Ceva e putred, sper sa aflam curind mai multe!

V-am ramas dator cu un episod. In 2012, dupa instalarea lui MRU, cer o audienta la Traian Basescu. O faceam in virtutea faptului ca in 2008 am trimis un material catre CSAT in care vorbeam despre disparitia presei independente si a ziaristilor de calitate, ca despre o vulnerabilitate a Statului Roman. Eu cred si astazi ca fara presa libera nu exista Justitie, fara justitie nu exista afaceri corecte, politicieni corecti, etc. Documentul a fost adoptat in CSAT.
Stiind cit de independenta este Televiziunea Libera, NASUL TV, ca doar eu eram “girantul”, m-am dus la Presedinte sa-l intreb cum se face ca mizeria aia de RTV a lui Ghita este pe toate cablurile si farfuriile zburatoare, inca din prima secunda de emisie iar mie imi cereau cablistii milioane de euro ca sa ne retransmita: ma refeream la RCS-DIGI si UPC!
Presedintele a evitat subiectul dar m-a sfatuit sa merg urgent la George Maior fiindca el poate rezolva cu RCS-DIGI !!! Practic, atunci am inteles clar cine m-a lucrat in acei ani!
A doua zi m-am prezentat la Maior, fara mari sperante, dar am zis ca macar sa ii dau mesajul, JOS LABA ! Am fost elegant, cum am scris mai sus, i-am zis doar ca mor de git cu aia care se iau de singura televiziune libera!
Va dau si un amanunt simpatic. Nici nu ajunsesem de 3 minute in biroul lui Maior ca ghici cine suna pe telefonul scurt?! Traian Basescu! Maior se ridica in picioare, pozitia de drepti, ii confirma Sefului Statului ca sint acolo sa discutam “problema” si incheie gomos: “Promit sa rezolv, Domnule Presedinte!”

Cita ipocrizie! Nu a rezolvat nimic, desigur, pai el era tartorul lui Teszari! In schimb l-a pus la Digi 24 pe bunul sau prieten Vasile Dancu, director editorial! Ca sa fie un post echilibrat si eventual dezechilibrat, cind trebuie! Nici nu va inchipuiti ce experti in manipulare au ajuns baietii lui Maior!

Am scris acest reportaj, trait de mine, fara inflorituri, asa cum mi-am adus mai bine aminte, din Romania ultimilor 10 ani! In afara de “mascati” am avut parte de toate “instrumentele” STATULUI MAFIOT! Cu toate amenintarile din dotare! Si am avut de a face cu toate JEGURILE acestei societati de pe Dimbovita!

Elena Udrea m-a determinat sa scriu, iata, m-a inspirat! Dar si momentul jalnic al presei de astazi!

Patronul Antenelor – arestat
Patronii Realitatea Tv – arestati (Vintu si Pacurariu)
Patronul Mediafax, Ziarul Financiar, Gandul, ex PRO TV – arestat
Patronul Romania Libera – arestat
Patronul Romania Tv – puscariabil pe termen foarte scurt
TVR – practic in faliment mascat
Finantatorul B1 TV, Evenimentul Zilei (Niro) – arestat

Televiziunile mentionate mai sus – datorii de peste 180 milioane de euro
Ziarul Adevarul – datorii de 100 de milioane de euro

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze!
In plus, avem citeva site-uri care mimeaza bine independenta editoriala dar au “lantul scurt”, se simte! In curind vor bubui si ele!
Credeti ca gaseam un timing mai bun sa scriu acest reportaj?! Nu cred ! Sint optimist, nu cred ca se poate mai rau de atit!
Ca sa inchei, va marturisesc ca nu am, inca, ce sa scriu despre generalul Coldea. I-am cerut demisia fiindca e timpul. Cred ca a stat prea mult sef la SRI, s-a erodat prea mult in lupte intestine, absurde uneori pentru Romania si cetatenii ei. Daca as fi Iohannis l-as lua consilier, as incuraja un ofiter de cariera sa preia functia lui Coldea si as numi un civil autentic, democrat pina in pinze ca Director al SRI. Iar Coldea sa-i supravegheze temeinic, SRI sa nu o mai ia pe aratura si sa previna JAFUL NATIONAL! SRI, dar si celelalte Servicii au RESTANTE MARI in ultimii 25 de ani!
Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Joi Feb 19, 2015 12:13 pm

ENKI a scris:Io abia acum am aflat ca Radu Marou' a facut pe erou' si, inspirat de Duamna Nuti Arestata la domiciliu, a dat pe goarna neste fapte si intamplari, gaz pe focul ce ardea deja in lumea serviciilor secrete. vesel
Pe principiul Antena 3 = B1, in oglinda, dezvaluirile lui sunt raspicat anti-Maior si, deci, cam in favoarea lui Coldea, spre deosebire de cele ale balaoachesei.
Exact chestia asta am citit-o și yo acum vreo 10 minute... raset

Probabil că dihoru' ăsta face parte din haita asmuțită să demoleze Statu' dă Drepți Băsist, recte păduchelnița de oranjgutani pupincuriști de Javră... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Vin Feb 20, 2015 10:08 am

Cand vreau sa iau pulsul hoardelor de oranjgutani dupa vreun eveniment mai important (propunerea lui Hellvig pentru sefia SRI, in cazul de fata), printre cele cateva bloguri si conturi pe care le verific se numara si cel al anexei2.
Dementa il vede pe Varan presedinte din puscarie, incat imi vine sa ma-ntreb daca nu cumva d-aia or fi bagat-o si pe Nuti putintel p-acolo, sa conduca si ea tara, macar cateva zile.  laugh
Logic ar fi ca in zilele urmatoare sa organizeze pe feisbuci un miting d-ala de 10-15 insi care sa stige vartos "Basescu la puscarie!"  laugh
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mai grav mi se pare ca exista 114 trepaneti care au dat "like". Shocked

Hopa, printre aia de au dat like se pare ca se numara insusi Macacul, de vreme ce a postat, la o ora dupa, un mesaj asemanator. laugh
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

UPDATE: Si Nuti a intrat in hora, sincronizata cu Macacul. laugh laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre ENKI in Vin Feb 20, 2015 10:22 am, editata de 2 ori (Motiv : completare + update)
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Vin Feb 20, 2015 11:46 am

Oare cum s-o fi împăcînd Menopauzista, care (cel puțin) era băsistă convinsă, cu Naș(p)u, care s-a apucat să dinamiteze infrastructura care-l susținea pe Macac? raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Vin Feb 20, 2015 11:59 am

ENKI a scris:Hopa, printre aia de au dat like se pare ca se numara insusi Macacul, de vreme ce a postat, la o ora dupa, un mesaj asemanator. laugh
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acum e clar că Macacul are sclaveți scribălăi, care mîzgălesc în locul lui. Astea nu par a fi nici pe departe formulările de "noaptea minții" cu care ne-a obișnuit... Probabil că Javra e atît de distrusă de băutură, încît nu mai e în stare nici măcar să scrie două rînduri, coerent... raset


Ultima editare efectuata de catre Dracu' gol in Vin Feb 20, 2015 12:08 pm, editata de 2 ori
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Vin Feb 20, 2015 12:05 pm

Dracu' gol a scris:Oare cum s-o fi împăcînd Menopauzista, care (cel puțin) era băsistă convinsă, cu Naș(p)u, care s-a apucat să dinamiteze infrastructura care-l susținea pe Macac? raset
Io cred ca e in misiune pe sticla, ca doar se lauda ca era stewardesa (sau cel putin lucra la Otopeni) in '89. Ori, ca sa lucreze acolo cu carma aia pe chip, musai trebuie sa fi avut ceva grade. vesel
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Vin Feb 20, 2015 12:11 pm

ENKI a scris:
Dracu' gol a scris:Oare cum s-o fi împăcînd Menopauzista, care (cel puțin) era băsistă convinsă, cu Naș(p)u, care s-a apucat să dinamiteze infrastructura care-l susținea pe Macac? raset
Io cred ca e in misiune pe sticla, ca doar se lauda ca era stewardesa (sau cel putin lucra la Otopeni) in '89. Ori, ca sa lucreze acolo cu carma aia pe chip, musai trebuie sa fi avut ceva grade. vesel
Mă tem că hidoasa stewardesă cu origini sănătoase era folosită și la cîrmitul hardughiei zburătoare atunci cînd se defectau comenzile cașcarabetei... raset


Ultima editare efectuata de catre Dracu' gol in Vin Feb 20, 2015 12:15 pm, editata de 1 ori
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Vin Feb 20, 2015 12:14 pm

Dracu' gol a scris:
ENKI a scris:
Dracu' gol a scris:Oare cum s-o fi împăcînd Menopauzista, care (cel puțin) era băsistă convinsă, cu Naș(p)u, care s-a apucat să dinamiteze infrastructura care-l susținea pe Macac? raset
Io cred ca e in misiune pe sticla, ca doar se lauda ca era stewardesa (sau cel putin lucra la Otopeni) in '89. Ori, ca sa lucreze acolo cu carma aia pe chip, musai trebuie sa fi avut ceva grade. vesel
Probabil că hidoasa stewardesă cu origini sănătoase era folosită și la cîrmitul hardughiei zburătoare atunci cînd se defectau comenzile cașcarabetei... raset
Nu-i deloc exclus. laugh bine
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Mier Mar 25, 2015 1:24 pm

Daca tot am ajuns la capitolul amintiri, mi-am calcat pe inima si am vizitat pagina vajnicei secesioniste din Lugoj. Cretina asta s-a facut ca n-aude ce-a decretat Macacu', respectiv "macoveismul este forma prosteasca a basismului" si s-a implicat activ in organiazarea nascutului mort partid M 10. Acu', dupa ce sistemul s-a intors impotriva lor si orangutanii s-au refugiat in tabere aparent diferite, dupa prostia fiecaruia, idioata pare socata ca primeste block din partea unora considerati pana mai ieri prieteni. laugh
Asta e singurul lucru bun pe care l-am gasit pe feisbuci: optiunea block, cu ajutorul careia poti ucide pe vecie orice idiot intalnit in cale, fara sa-i mai vezi nici macar darele lasate, ca aici. vesel

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Mier Mar 25, 2015 6:46 pm

Cica niste zeci de cretini au iesit sa protesteze pentru faptul ca senatorii nu i-au ridicat imunitatea lui Dan Sova, asa cum au cerut DNA si sasalaul. Shocked

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

E clar, Romania si poporul roman nu mai exista, doar DNA a mai ramas sa stranga mizeria si sa elibereze locul pentru al popor, cel mai probabil...
Ce mandru sunt ca m-am declarat DAC LIBER la ultimul recesamant, simtind ca nu apartin acestei gloate tembelizate, trecuta in acte drept popor roman. Very Happy
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Lun Mar 30, 2015 12:51 am

Tembeliziunile dă partid și dă stat și pupincuriștii daltoniști, care mișună pe sticla lor... raset

avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Lun Mar 30, 2015 1:04 am

ENKI a scris:Ce mandru sunt ca m-am declarat DAC LIBER la ultimul recesamant, simtind ca nu apartin acestei gloate tembelizate, trecuta in acte drept popor roman. Very Happy
De cel puțin 2000 de ani, prin mișcarea ei, browniană, gloata asta de tembeli le-a pus creierii pe bigudiuri tuturor cotropitorilor care au avut ghinionul să nimerească pe plaiurile mioritice... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Joi Apr 16, 2015 11:06 am

Rămasă fără cîrnat de îndesat pe gît, deontoloaga băsistă Pora face stînga-mprejur și umple de zoaie Javra pe care a pupincurit-o frenetic timp de cel puțin 10 ani... raset

Cică: "Mai rar așa spectacol grotesc: Băsescu prăbușindu-se zgomotos și dezarticulat în praful din piața publică, sub privirile oripilate ale foștilor săi susținători. Este cea mai dulce răzbunare pentru adversarii politici."

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S. Probabil că e și o lovitură sub centura de castitate, dată tanchizdei cu mama împușcată-n cap la Loviluție, care-și depune ouălelele în aceeași păduchelniță (fostă) băsistă, recte nasul(în koor).tv... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  baso la data de Joi Apr 16, 2015 1:42 pm

Dracu' gol a scris:Rămasă fără cîrnat de îndesat pe gît, deontoloaga băsistă Pora face stînga-mprejur și umple de zoaie Javra pe care a pupincurit-o frenetic timp de cel puțin 10 ani... raset

Cică: "Mai rar așa spectacol grotesc: Băsescu prăbușindu-se zgomotos și dezarticulat în praful din piața publică, sub privirile oripilate ale foștilor săi susținători. Este cea mai dulce răzbunare pentru adversarii politici."

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S. Probabil că e și o lovitură sub centura de castitate, dată tanchizdei cu mama împușcată-n cap la Loviluție, care-și depune ouălelele în aceeași păduchelniță (fostă) băsistă, recte nasul(în koor).tv... raset
Mai lipseste ca Pora & intelectualii lu' peste prajit sa-si faca mea culpa si sa se rada-n cap pt. ca au sustinut ca niste descreierati, atat timp, un impostor si un penal cu a lui ceata de mafioti laugh Mult rau a facut Romaniei monstruosul aparat de propaganda basista . Fara armata de sustinatori dementi, printre care si deontoloaga Pora, Basescu era un nimeni, probabil un alcoolic agresiv internat la ospiciu ca sa nu provoace incendii. Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Apr 19, 2015 2:31 pm

Poate că ăla aștepta Nobelu' pentru pupincurism... raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Vin Apr 24, 2015 4:56 pm

Minunata telenovela, abia astept episodul urmator. laugh


COLDEA ȘI KOVESI, O MARE POVESTE DE IUBIRE
In momentul in care am aflat ca „Sistemul” a condamnat NASUL TV la moarte, am inceput sa fiu extrem de vigilent. Ordinul a fost dat in 2013, inainte de anul electoral 2014.

Primul „lunetist” a fost desemnat in persoana Presedintelui CNA, Laura Georgescu, fosta mea colega de la PRO TV, un om agatat de sistem care a lucrat indeaproape cu Victor Ponta! Sistemul a neglijat faptul ca Laura e sloboda la gura si mi-a marturisit ca a primit ordin sa imi ia licenta dar ca ea a ales o alta cale: „Te amendez pina o sa dai faliment!”
Am luat amenzi de 2 miliarde, fiind cea mai amendata televiziune din Romania!
Am supravietuit, cu mari sacrificii, enorme, cu cicatrici mari in sanatatea mea.

Al doilea „lunetist” a fost desemnat un individ racolat de Serviciul Secret al Ministerului de Interne, 2 si’un sfert, serviciu trecut de Ponta in subordinea sa, operatiune condusa de fostul sef (timp de 12 ani) de la Brasov, devenit intre timp adjunct pe tara. Seful DGIPI pe tara, un fost ofiter inalt SRI, a vizat aceasta operatiune…ratata cu brio in august 2014!

George Maior a platit scump aceste operatiuni, fiind zburat de la sefia SRI ca o masea stricata! Se expusese prea mult!

Ramas singur pe plantatia SRI, generalul Coldea, multipremiat si inaltat in grad de catre Traian Basescu, a preluat toata puterea in SRI la sfirsitul lui 2014, inclusiv toti acoperitii lui Maior.

Coldea a avut un moment de ezitare fata de NASUL TV dar i-a trecut repede, odata cu publicarea, de catre mine, a DENUNTURILOR Elenei Udrea pe site-ul nasul.tv! Aceste denunturi, la adresa lui Coldea, fusesera bagate sub presul DNA si, daca va amintiti, aproape nimeni nu a preluat informatiile celei care fusese „Doamna” regimului Basescu! Nici macar presa pe care Udrea o subventionase ani de zile!

Acela a fost momentul in care lui Coldea i s-a facut frica! NASUL TV era singura televiziune incontrolabila! Atunci a dat Coldea, in februarie 2015, ordinul de lichidare a Televiziunii Libere! Atunci nu am inteles de ce se teme acest inalt ofiter SRI ! Omul avea citeva mari secrete, pe care aveam sa le descopar!

Beculetul mi se aprinsese chiar inainte de Craciun, atunci cind Diaconul Fiscului a blocat conturile NASUL TV. Banuiam ca individul este ofiter acoperit al SRI, parcurgindu-i CV-ul si, stiind ca pe exmatriculatul Maior nu-l mai asculta nici curcile, am banuit ca ofiterul disciplinat Diaconu a primit un ordin de la superiori. Ori, cum Maior era deja istorie, am realizat ca ordinul a venit de la Coldea!

Mi-am zis ca papagalul asta de Coldea vrea sa-mi dea un semn, sa-si marcheze teritoriul, sa-mi arate ca el e Stapinul! Mi s-a parut pueril. Nu l-am bagat in seama dar l-am tinut sub observatie, cu coada ochiului. Asa am aflat ca Hotnews e al lui, ca Ziare.com sta drepti in fata generalului cu multe stele si ca nici Digi 24 nu e departe de pulanul generalisimului. Udrea ne-a zis ca si Ghita asculta in genunchi de Coldea, martor fiind insusi Traian Basescu. Nea Cocos chiar a marturisit ca i-a dus lui Ghita o pungutza cu 500.000 de euro, la sfatul securistului Coldea.

Hopa, mi-am zis, deci „mogulul” presei e de fapt un pulifrici de bugetar, un sereist instelat peste masura de fostul Presedinte. Mare om, mare caracter, cum l-a simtit pe fostul stapin ca i se termina presedintia, hop a si sarit sa il muste de beregata! Periculos specimen, dar un mare prostovan!

In luna martie mi-am jurat in barba ca daca acest Coldea mai ordona vreo operatiune impotriva NASUL TV ii arunc in aer pe toti! Prostovanul, arogant peste masura, i-a poruncit viitorului puscarias Diaconu, seful Fiscului, sa ne lichideze de urgenta, maxim pina la vara! Intre timp a dictat la Ziare.com un text prin care sa intelegem bine ca, cine se ia de SRI, produce atentat la siguranta nationala!

Gelu Diaconu blocheaza conturile NASUL TV ieri, pentru 4.000 de euro! In conditiile in care TVR are 100.000.000 de euro datorii la ANAF si nu i se blocheaza nimic. Diaconu se duce ca boul direct in gura Consiliului Concurentei si in gura procurorilor Parchetului General pentru abuz in functie. Adica la Puscarie !!! Asa sint slugile securiste, asculta ordine oneroase!!!

Dar eu nu am treaba cu slugile, ca sint destule in Finantele Romaniei: fostul Vilcov, smenarul Tunaru, imberbul Manolescu si playboistul cu freza blonda in ochi, Teodorovici. Corect e sa te bati cu Stapinul acestor licurici!

In urma unei investigatii fulger, am aflat ca Presedintele Iohannis a vrut sa il demita pe Coldea odata cu instalarea lui Eduard Hellwig la sefia SRI. Ghinion! Seful FBI a aterizat de urgenta la Bucuresti chiar in ziua instalarii lui Helllwig si l-a „garantat” pe Coldea! Mai precis, a amenintat ca nu e bine ca acest papagal sa fie schimbat! Ghinion! Seful FBI a facut un trafic de influenta si un santaj ordinar, demn de un bantustan sovietic, la care Iohannis a pus botul! Ghinion, seful FBI va fi zburat din functie, in foarte scurt timp, fiindca a acoperit abuzurile FBI privind fabricarea de probe in USA ! Deci Coldea ramine fara „garantie”!

Ca sa nu mai vorbim de implicarea lui Coldea in noul scandal al inchisorilor CIA in Romania, despre care securistul stia bine mersi! CIA a dat o spaga formata din minim 7 cifre, o spune un document oficial al Senatului USA! Avind in vedere ca Bill Gates este atit de intim cu CIA (tatal lui general CIA, primul lui contract de softist tot cu CIA), ma gindesc ca nu degeaba a zis Ghita ca Microsoft a luat 400.000.000 de euro fara sa ne dea licente, adica o mare spalare de bani (vezi interviul dat lui Tolontan)! Spaga data de Microsoft, paraindarat, este de 80 de milioane de euro, potrivit procurorilor DNA, adica exact SPAGA de minim 7 cifre invocata de Senatul american !!! Nu bag mina in foc, e treaba americanilor sa verifice la singe, eu doar am observat niste „coincidente”!

Ma intorc la Coldea, psihopatul dusman al Televiziunii Libere. O spun in calitate de psiholog, dupa ce l-am urmarit cum da din cap si din umeri cind e nesigur pe el!

In investigatiile mele fulger am aflat ca Seful Operativ al SRI a avut o mare poveste de iubire cu Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi! O poveste de mare amor, cu lacrimi si cu despartiri. Coldea a vrut chiar sa divorteze de sotia lui, un eminent absolvent SRI, astazi fiind psihologul institutiei. Coldea a fost avertizat ca daca divorteaza isi pericliteaza cariera de general instelat si se pare ca asta e motivul pentru care „Lulutza” l-a parasit, ca el nu a divortat! Coldea a plins mult dupa Codruta dar i-a trecut si, din razbunare, a pus tehnica de urmarire pe ea pina a prins-o in traficul de influenta in afacerea Carabulea! Intrebati-i pe Daniel Morar si pe Traian Basescu. Carabulea era bun prieten cu Procurorul Lascu, tatal Codrutei Kovesi, cazut si el pe interceptari. Lulutza nu a putut sa-si vada tatal in puscarie si de atunci sta drepti in fata lui Coldea! Pe care nu il mai iubeste, ba chiar il detesta, dar nu are de ales!

E GRAV! In naivitatea mea nu am crezut aceste birfe dar, dupa investigatia mea, am inteles ca stie toata presa, tot SRI-ul si stiu toti procurorii ca COKO este o telenovela dimboviteana!

E GRAV! Nici macar in republicile bananiere seful operativ al serviciului secret nu sta in pat cu sefa procurorilor, fiindca ies niste dosare cu „malformatii”! Iubirea lor a fost „contra naturii”! Ca civil pot sa accept ca s-au iubit nebuneste, dar trebuia sa-si dea amindoi demisia de urgenta! Stati linistiti! Nu se darima nici Justitia iar procurorii tot ii trimiteau la bulau pe coruptii de pina acum! Justitia nu sta in doi-trei oameni!

Am si o intrebare de final. Oare cit de mult au fost santajati cei doi porumbei iubareti sa faca sau sa nu faca niste dosare, stiindu-se acum ca iubirea lor era incompatibila cu functiile inalte pe care le ocupau in Statul Roman?!?!?

Sa fiti iubiti! Continuam impreuna…
Radu Moraru

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Joi Apr 30, 2015 7:48 pm

Daca tot ma trezesc zilnic pe la 5:30, ascult in casca fragmente mai lungi din emisiunea pastorului Gadea, pana se trezeste si nevasta. Pentru a doua oara am sesizat lipirea Oanei Stancu de zona oranjgutanilor. Shocked
Daca prima oara a facut-o individul Calugaru (seful postacilor platiti de Nuti), care a sugerat ca Oana Stancu ar fi avut relatii cu Videanu, aseara a venit randul tiganului Teodor Atanasiu Bijboaca, fost minstru al Apararii si actuala mana dreapta a sasalaului. Bijboaca a oprit-o pe Stancu dintr-un expozeu perfect logic cu propozitia "Exact asa spune si Basescu!". Avand in vedere ca, din ce in ce mai des in ultima vreme, Macacul plagiaza la greu emisiunile lui Badea, am senzatia ca daca va striga "Imi cer scuze, dar Antena 3 e aici si a avut dreptate in toti acesti ani!" in usa dubei, cu catuse la maini, Gadea si amicii sai vor ramane singurii basisti, intr-o mare de pontisto-johannisti care se vor preface ca USL nu exista. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Mier Oct 21, 2015 7:38 am

E prima data cand intru pe blogul lui Tolontan, via Diaconu Eusebiu - oranjgutanul care a defec(t)at printre primii ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ).

Greu de copiat tot articolul, asa ca aduc aici doar ce am putut lua la prima mana, neavand timp de pierdut cu aceste scursuri umane (Tolontan s-a autoinclus cu mandrie in aceasta categorie).  veselProcurorii au găsit texte antisemite și homofobe date postacilor lui Udrea ca să le împrăștie
Gazeta publică azi unul dintre articolele trimise de șefii postacilor către oamenii lor, în care Sorin Oprescu este numit ”tovarășul Schmayer” și e stigmatizat drept ”homosexual”

luni, 19 octombrie 2015, 5:45

UPDATE 2: De ce nu e public dosarul Elenei Udrea?

Astăzi este a cincea zi de la primul termen și încă jurnaliștii nu au acces la dosarul Galei Bute. Înalta Curte de Casație și Justiție se încurcă în proceduri și riscă să transforme începutul procesului într-un mare semn de întrebare: un proces este corect dacă toate probele sînt pe masă și orice cetățean are acces la ele. E dreptul celor 8 inculpați ca dosarul să fie public, la arhiva ÎCCJ. Statul de drept înseamnă ca statul să se supună dreptului . Un proces public este condiția unui proces corect.

Cerem instanței care judecă Gala Bute să se supună ea însăși legilor și să permită accesul la dosar.

UPDATE 1: Luni seara, la patru ore după apariția acestui articol pe blog, avocatul Alexandru Chiciu, apărătorul Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu de pe RTV. Avocatul a spus că în cazul mesajelor antisemite și homofobe ale postacilor PD-L București dezvăluit de gsp este mandatat de clienta să declare că ”Elena Udrea nu avea cunoștință de conținutul acestor mesaje”.
Puțin mai tîrziu, tot luni seara și noaptea, Antena 3 a difuzat numeroase mailuri din dosarul Gala Bute, aflat de pe rol la ICCJ, care atestă felul în care oamenii Elenei Udrea îi aranjau acesteia intrarea și știri favorabile pe mai multe posturi de televiziune, siteuri și ziare.

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Cînd scula BMW a oprit în fața clădirii de la Șosea, pe ăia de tocmai intrau în tură i-a luat amețeala.

”Se anunțase că ne vine un coleg nou, cu pile, dar nu ne așteptam să-și aducă limuzina de 50.000 de euro”, povestește unul dintre postacii din strada Modrogan 22, lîngă ambasada Ucrainei.

Baza era la demisol, în sediul PD-L București. ”Să fii postac pe net, cum zice lumea, e munca naibii!”, spun ei.

Era secretă locația postacilor? ”Secretă pe naiba!”, rîde omul. ”Noi îi știam pe ăia de la PSD sau pe ăia ai lui Ghiță, ei ne știau pe noi”.

Softul de la adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Postacii lucrau în două ture. Băgau armată ca Berilă, cum se zicea pe vremuri. Și, acum să vină unul cu BMW-ul, dă-o în mă-sa de treabă! Parcă nu era programul suficient de nașpa:

   Intrau pe adresa de net [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
   Se conectau cu user și parolă.
   Dădeau căutare pe ”Udrea” sau ”Băsescu” sau ce li se indicase în ziua aceea.
   Căutarea pe siteurile indexate le arăta unde s-a scris despre cei pe care trebuiau să-i apere. Intrau pe siteurile respective la comentarii.
   Luau texte-ordine, create de șefi, cu și  le postau.
   Și erau la distanță de 100 de mesaje pînă își atingeau norma de 100 de mesaje pe zi.

O echipă de 18 postaci

În 2012, cînd a apărut omul cu BMW-ul și cu tatăl vice pe undeva lucrau în medie 18 oameni ca postaci în sediul PD-L București sau de acasă. Toți se aflau la mîna ”mamei” lor, blogerița Luluța Mîșulescu.

Teoretic, Luluța Mîșulescu era în subordinea consultantului politic Cristi Călugăru, cel care avea să fie cunoscut, pe timpul arestării lui Udrea din 2015, drept ”echipa de comunicare”.

De fapt, Luluța avea o singură stea deasupra capului: pe Elena Udrea și admirația sinceră pe care i-o purta.

Avea și de ce.

Luluța, blogerița în admirația lui Udrea

   ”Luluța era o blogeriță căzută în cap după Udrea. Posta niște texte radicale. Foarte talentată la jocurile de cuvinte, dar cu tendințe extremiste vădite. Cînd, în 2012, a ajuns șefa postacilor lui Udrea și-a văzut visul cu ochii. Putea comanda astfel încît să-și împrăștie ideile peste tot. Și așa a început totul” Sursă a Gazetei

O altă sursă susține că Luluța Mîșulescu și trupa sa n-au fost decît răspunsul PD-L la ceea ce făcea PSD. ”La fel de extrem, la fel de urît, la fel de nociv se purtau și postacii pesediștilor”.

Udrea a luat-o pe Luluța pe lîngă ea prin 2008, dar nu ca șefă a postacilor. Totul a mers bine o vreme.

Apoi, în ianuarie 2012, cînd oamenii au ieșit în stradă întîi la Tîrgu Mureș și apoi în Piața Universității, pedeliștii din Capitală conduși de Udrea și-au dat seama că au nevoie de o organizare mai bună.

Postaci angajați contra manifestanți

   ”Pînă atunci, foloseam drept postaci niște voluntari de la organizația de tineret a PD-L București. În timpul protestelor din ianuarie 2012 am angajat oameni și am folosit un soft dedicat” Sursă a Gazetei

Voluntariatul nu mergea. ”Puștii veneau de silă, dar nu prea erau responsabili. Plus că unii șefi de sectoare aveau nevoie de ei să pună afișe, așa că ni-i disputam aiurea”. Organizația condusă de Elena Udrea a făcut rost de bani și de soft.

Conform dosarului ”Gala Bute”, banii au provenit din mita întoarsă de firmele prietene ale Elenei Udrea, care luau lucrări de la MDRT și apoi, prin diverși loiali ai ministrului, întorceau sumele acolo unde era nevoie.

”Așa s-a cumpărat și softul de monitorizare găsit pe tableta Elenei Udrea”, este esența a ceea ce susțin procurorii în rechizitoriu.

Au confundat procurorii softurile?

De fapt, existau două softuri și, conform mărturiilor dinspre postaci, procurorii au dat-o în bară cînd au trimis în fața instanței în ”Gala Bute” softul găsit pe tableta Elenei Udrea drept mobil al mitei.

Pentru că, atunci cînd intra pe tabletă, Udrea accesa și ea, ca orice postac mărunt, adresa  http://89.36.133.136/news-ui/. Și așa vedea ce s-a mai scris despre ea.

”Acest browser a fost creat gratuit de un prieten al lui Radu Munteanu, băiatul de casă al lui Tudor Breazu”, susține cineva.

V-ați prins? Tudor Breazu, care era băiatul de casă al Elenei Udrea, avea la rîndul lui un băiat de casă, pe Radu Munteanu, care avea un prieten, care a făcut softul.

Dacă nu ați reținut, nu e grav. Ideea e că acest Soft #2 a fost moca.

Patru-cinci sisteme de monitorizare pentru Udrea

Plătit a fost alt soft, să-i zicem Softul #1.

Acesta a fost cronologic primul și a fost produs de firma XYZ Servicii Online SRL. E administrată de Alin Zăinescu și s-au făcut două plăți în valoare de 71.000 de lei. Softul #1 oferă monitorizări în rapoarte voluminoase.

”Se generau rapoarte de vreo 200 de pagini, la care s-a renunțat pe la începutul lui 2012”, după cum descrie o altă voce care știe ce se petrecea în  clădirea de la Șosea. Ăla, Softul #1, a fost softul cumpărat din banii întorși ca șpagă de firmele clienți politici ai MDRT. Dar el n-ar fi pe tableta lui Udrea.
Clipboard01
Așa arată prima pagină a raportului generat de Softul #1, cel despre care DNA susține că a fost plătit din bani de șpagă

Și, ca să vă confuzăm de tot, mai existau două sau trei softuri cărora n-o să le mai dăm numere că ne-am dori să citiți mai departe.

   ”Da, e adevărat. În afară de cele două softuri de la PD-L, pentru Udrea mai existau două-trei monitorizări făcute de softurile achiziționate pe banii MDRT, cumpărate de la Mediafax și de la alții, care le făceau meserie” Sursă a Gazetei

Acum sigur v-ați prins. Elena Udrea monitoriza tot ce apărea despre ea în presă și pe net cu patru, cinci sisteme.

E de înțeles și perplexitatea Monicăi Ridzi din 2009! În plină conferință de presă, prima și ultima pe tema ”1 Mai”, că alta n-a mai apucat să facă, ministrul aproape că striga de la tribună: ”Eu mi-am făcut imagine pe bani publici?! Uitați-vă la alte ministere! Alții fac și mai și!”.

Udrea era modelul și amica lui Ridzi, dar pe șefa sportului și tineretului o lăsaseră nervii și o arăta cu degetul pe Elena, fără să o numească.

250.000 de comentarii într-o lună

PASAJ DIN DOSARUL ”GALA BUTE”
Mesajul trimis de Călugăru Cristi către Udrea Elena la data de 20.07.2012 (vol. 45, f. 245):
„De la 1 mai până pe 10 iunie, au existat 3317 articole. În aceeaşi perioadă s-au plătit 12.907 euro, ceea ce înseamnă că s-au luat în calcul 258.140 de comentarii. În medie 77,8 comentarii pe fiecare articol.”

78 de comentarii în medie erau adăugate de postaci fiecărui articol

100 de articole în medie pe zi erau ”contrate” de echipa Elenei Udrea

”Cici, te implor, ajută-mă să-i rezolvăm!”

Cine erau postacii? ”În principal, studenți din provincie, apropiați de PD-București. Se bucurau la o pizza și o bere de la organizație. Și mai luau niște sute de lei pe lună din moderare. Mai veneau și pile, dar mai rar”, descrie sistemul o sursă.

În 2012, la alegerile locale și parlamentare, s-a ajuns sus ca număr de postaci angajați și, pînă în 2014, cînd Udrea a candidat pentru prezidențiale, deja mesajele erau de o violență fără precedent. Celelalte tabere politice procedau întocmai. Postacii intraseră în epoca războiului fără supraviețuitori.

Sumele totale cheltuite pe postaci oscilau, se putea ajunge și la 10.000 de euro pentru o campanie. În cazul lui Udrea, DNA susține că unele dintre serviciile postacilor și ale PD-L București proveneau din banii de șpagă.

Luluța era mișto ca șefă. Se bătea pentru oamenii ei.

PASAJ DIN DOSARUL ”GALA BUTE”
”Mesajul trimis de martora Mîşulescu Reta Luluţa, care gestiona relaţia cu postacii, inculpatului Breazu Tudor la data de 11.12.2012 (vol. 45, f. 312) cu subiectul „restanţe” şi conţinutul:
„1. Zaharia Silviu – 897 (n-a luat deloc, nu mi-au ajuns banii dati de Elena) saracul a tacut pana acum si il am in echipa si azi.
2. Maria Ion – restanta 570 roni – cu scandalul
Ei sunt urgentele Cici, te IMPLOR ajuta-ma sa-i rezolvam”.

Fragmentul e din dosarul trimis în instanță.

Surpriza de la percheziție

Pe 5 februarie 2015, cînd procurorii DNA au făcut percheziția acasă la Tudor Breazu, comoara bolnavă nu era pe hardul local, ci în mail.

Au dus calculatorul cool al lui Breazu la băieții de la tehnic, aceștia au reușit să-i restaureze parola de intrare și l-au trimis pe jandarmul de la poartă să le cumpere emetiral de la farmacie. Dar repede, că vomită oamenii pe probe!

Ce au găsit procurorii

De pildă, au găsit acest text, conceput de Luluța Mîșulescu, pe 4 martie 2012, pentru uzul postacilor. Textul începea astfel: ”Despre  Oprescu- tovarășul Schmayer- adevarătul nume al lui Oprescu care dupa unele dezvăluiri, face parte din echipa KGB reactivată în Romania”.

Apoi, postacii erau îndemnați să se întrebe de ce a făcut public Oprescu faptul că s-a operat de prostată. Că doar problemele de prostată sînt ale bărbaților care f….

Iar Oprescu nu f…, de ce a făcut publică operația de prostată? Ca să mascheze adevărul oribil, de neiertat, stigmatizant. ce adevăr? ”Avem un raspuns plauzibil”, zice ordinul către postaci. ”Sorin Oprescu este homosexual?”.

Normal că este, doar ce ați crezut? E evreu, kaghebist și homosexual. Altfel de ce ar fi însoțit peste tot de ”de un individ care stă mereu în preajma lui, chiar și atunci cînd merge «pe teren»…vestimentația acestuia fiindu-i de fiecare dată în nuanțe de roz și imprimeuri florare! Gesturile, machiajul, mersul…într-un cuvant efeminat, arată că este homosexual, iar cei din jurul lui Oprescu și-au pus întrebarea, de ce este permanent cu Oprescu?.  Iar la PC se mai spune că i-ar fi  facut un loc «calduț» «panterei roz»”.

Nu prea se înțelege chestia cu locul călduț și pantera roz, dar să nu intrăm în detalii.

Privind textul, procurorii au întrebat și ei în jur. ”O fi acesta un îndemn la homofobie și la rasism?”.
x
Emailul trimis de șefa postacilor cu ”punctajul” pe care urmau să-l împrăștie în comentariile de pe siteuri
rasunetul-edit
Și așa arată comentariul transmis mai departe de postaci pe siteuri

Și ce n-au găsit procurorii

Păi n-au găsit foarte multe mesaje, spun cei care au lucrat acolo. N-au găsit momentul de geniu cînd postacilor li s-a spus că Dan Tăpălagă, de la Hotnews, și Monica Macovei au fost văzuți deplasîndu-se în spatele Operei Române. Să bage repede pe net!

Procurorii n-au găsit ideea deșteaptă după care postacii au fost învățați ca ”atunci cînd intră pe articolele Andreei Pora sau ale lui Tolontan și Neag să-i acuze că au ajuns ca jegoșii de la Latrina 3”. Ca să-i culpabilizeze.

”Latrina 3” e, spun cei care cunosc Baza postacilor de la Șosea, invenția ”mamei” postacilor. Un copywriter de succes.

Fugiți, vin căpușele!

Iar un copywriter de succes nu se mărginește la vorbe, el schimbă realitatea. ”Cînd a fost nebunia cu boala Lyme, creată de căpușe, Luluța a apărut într-o dimineață și ne-a zis că pe asta trebuie tocat Oprescu”.

Și au răsărit mii de comentarii pe net despre faptul că oamenii se vor îmbolnăvi și vor muri, mușcați de căpușe, și că Oprescu nu face nimic.

Primarul Bucureștiului s-a trezit întrebat în conferință de presă de ce nu ia măsuri. ”Ne-am amuzat cînd am văzut că ăia de la PNL și-au făcut campanie mergînd prin parcuri îmbrăcați în combinezoane galbene și stropind cu insecticid împotriva căpușelor”, își amintește cineva din echipa de postaci.

Problema căpușelor era autentică, media o relata constant, dar abia azi aflăm cum manifestarea ”interesului public” de pe net pornise dintr-un demisol de la Șosea. Comentariile de pe net produceau propria vibrație în lumea reală.

Reacția Luluței Mîșulescu: ”Mi se face rău!”

Iritat de atacurile împotriva sa de pe net, un scriitor american i-a numit în New York Times Book Review pe postaci ”un trib de tipi cu cozorocul șepcilor întors la spate și care respiră pe nas în pivnițe neaerisite”.  O muncă pe care o poate face oricine. Nu e chiar așa.

Sunată iei de Gazetă ca să comenteze mailul găsit de procurori, Luluța Mîșulescu a spus, gîfîind: ”Stați puțin că mi se face rău. Mă sufoc! Mă sufoc!”. ”Dar care a fost rolul dumneavoastră la PD-L București ne puteți spune?”. ”Doamnă, mă sufoc!”, a mai zis Luluța Reta Mîșulescu, înainte de a dispărea din convorbire.

Puștiul cu BMW-ul venit să se facă postac?

S-a lăsat repede. Nu era de el.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Vin Iul 22, 2016 8:29 am

Marou' isi atatca colegul muschetar?! Turcescu asta chiar o fi vreun gulemist, ceva?! ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )Shocked

Misto! Sa inceapa distractia. veselie


Robert Turcescu, un caracter zero! Garantat politician! Iată unde a fost (este!) ofiţer acoperit!

Ocupat fiind cu lansarea Nasul Tv USA, pe 4 iulie, mi-au scapat mai multe informatii pretioase din timpul campaniei electorale.
Abia cind m-am intors din State am aflat ca Turcescu vorbea in privat de Nasul Tv ca despre o televiziune de ratati, o mizerie de televiziune, etc. Nu mi-a venit sa cred! Desi am avut mai multe surse.
Apoi mi-am amintit ca Turcescu a plecat de la Nasul Tv spre marele sau proiect ratat de televiziune exact cind Sistemul Mafiot a ordonat (pentru a cita ora?!) lichidarea Nasul Tv, in august 2015. Bietul Turcescu tot mai crede in Sistem, desi a jurat ca a iesit din el cu „rucsacul in spate”!
Tot dupa ce m-am intors din USA am aflat ca Turcescu are 500.000 de euro in cont si nu stiu cite proprietati si m-am crucit! Tin minte cind am negociat cu el, sa il iau la Nasul Tv, cum se plingea ca moare de foame! Acum imi pare rau ca l-am angajat, mai bine il lasam cu „rucsacul” lui!
Recunosc, m-a pacalit! El a fost cu ideea „Cei 3 Muschetari” si recunosc, a fost misto! E baiat destept si talentat dar prost fiindca s-a lasat racolat! L-am prevenit insa ca, daca mai face o „spovedanie”, cariera lui tv va fi zero! Inca nu a facut-o dar „muschetarul” a virat-o spre politica! In politica poti sa faci „oricite” spovedanii, nu conteaza!
Dupa ce m-am intors din State, la sugestia unui prieten adevarat, care m-a rugat sa il testez pe Robertino de buna lui credinta pe care mi-a declarat-o permanent, l-am rugat pe Turcescu sa sprijine si el Televiziunea Libera, singura, cu 20.000 de euro din preaplinul sau de juma’ de milion de euro cash ! Imprumut pentru 2 luni! Ash! Omul a refuzat si m-a privit ca o insecta despre care stia ca va fi distrusa! V-am spus, Turcescu tot mai crede in Sistem! Am revenit dupa un timp si i-am zis ca mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun raspuns!
Si ce sa vezi?! Sistemul Mafiot, care a rezolvat Kaz Munai, EADS, Astra, Microsoft, retrocedarile ANRP, confiscarea banilor, etc (glumesc, desigur!), ei bine, acest Sistem Mafiot tot la Nasul Tv s-a dat! Ieri, alaltaieri! Ghinion! Le-am dat-o peste bot de nu s-au vazut dar, asa m-am prins ca Turcescu nu doar crede in Sistemul Mafiot ci face parte, in continuare, din EL ! Nu si-a dat jos „rucsacul”!
Robertino stia de la Sistem ca nu merita sa ajuti Televiziunea Libera nici macar cu 5.000 de euro, fiindca eram condamnati la moarte! Isi pierdea omu’ banii! Stia prost ! Chiar daca Sistemul Mafiot merge inainte, Nasul Tv o sa-i stea in coasta pina la distrugerea lui! Si tare cred ca Sistemul e pe buza imploziei!
Acum, fiindca ma simt „dezlegat” de Turcescu, iata unitatea militara din care face parte! Fiindca acum cred ca si el va iesi din Servicii „doar” cu picioarele inainte!
Este o unitate secreta, creata de Maior si Oprea, prin unirea tuturor serviciilor secrete, mai putin SIE, pe care cei doi doreau sa o inchida dupa ce Ponta iesea Presedinte! Multi ofiteri SIE, speriati, au semnat pentru aceasta Unitate Secreta in 2014 si asta e motivul pentru care Romania nu mai are SIE asa cum avea odata!
Lista celor care au semnat, cu Turcescu in frunte, se afla la mine si intr-un seif! Turcescu a jurat ca a iesit din aceasta Unitate dar eu nu il mai cred! Din pacate si Laura Codruta Kovesi a semnat, dezvaluirea fiind facuta tot de Turcescu! Si da, LCK e pe lista!
Este Unitatea Militara pentru care eu am refuzat sa semnez desi mi s-a oferit gradul de General! Va dati seama?! Ii dadeam acum ordine colonelului Turcescu! (Glumesc, rid!!!)
Aud ca Turcescu e imbirligat sa ajunga Colonel la Capitala! E tare! Dar Sistemul Mafiot respecta gradele! Firea e mai tare decit Turcescu! „Muschetarule”, m-ai pacalit, dar pentru putin timp! Marea Surpriza nu vine de la tine (desi te-am crezut ca ai iesit din Sistem!) ci ar veni de la Cartianu, celalalt Muschetar! Asta ar fi culmea, sa aflu ca si Grig e tot un vopsit! Atunci chiar merita sa emigrez si sa plecam vreo 500.000 de isteti din Romania, de fapt sclavi, si sa lasam Sistemul Mafiot fara taxele si impozitele noastre!
Stiu ca acest articol va stirni toata ura Sistemului Mafiot dar stati linistiti, o sa i-o dau peste bot! Ca in ultimii 20 de ani! Ei cu ai lor, eu cu al Meu![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Lun Aug 08, 2016 4:03 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Mier Aug 17, 2016 4:51 pm

Misto, daca i-au spart contul de e-mail lui Soros avem confirmari cu privire la cativa activisti aflati in solda lui. Insa reteaua controlata de hodorog este muuult mai mare, similara si pastrand proportiile cu cea a lui Gulem. Cine stie, poate vom asista si pe la noi la niste mii de arestari, la un moment dat. laugh

George Soros s-a trezit cu mail-ul spart. Mai multe documente ale Soros Open Society Foundation au ajuns să fie scurse pe Internet.

Într-unul dintre documentele scurse pe soros.dcleaks.com sunt descriși mai mulți europarlamentari care au avut sau au legături cu Soros Open Society Foundation. Printre ei se numără și europarlamentari români.

Iată numele europarlamentarilor români și descrierea lor:

Daniel Buda- avocat și profesor universitar, numeroase responsabilități de partid din 2000, parlamentar național între 2004 și 2012, președinte al Comisiei pentru Afaceri Juridice, Disciplină și Imunități din 2008 până în 2012. Interesat de anticorupție și transparență, afaceri juridice și constituționale, cooperare civilă și judiciară, integrare europeană. A publicat mai multe articole despre guvernarea națională și europeană;

Corina Crețu- economist, purtătoare de cuvânt al lui Ion Iliescu între 1992 și 1996 și 2000-2004, senatoare între 2004 și 2007, observator electoral OSCE în Moldova în 2005 și în Bosnia și Herțegovina în 2006, deputat din 2007, vicepreședintele Comitetului pentru dezvoltare. Interesată de dezvoltare internațională, afaceri economice și europene, integrare europeană, pace, migrație și azi, zona Schengen și Europa de Est. Mai degrabă la conducere, voce importantă în rândul deputaților europeni și de stânga din Est.

Andi Lucian Cristea- activist politic, ofițer de presă pentru partidul său, interesat de drepturile omului din lume și integrare europeană.

Damian Drăghici- premiat muzician și antreprenor, consilier pe problemele romilor, delegat APCE, interesat de drepturile romilor, libertatea de circulație, drepturile omului.

Monica Macovei- avocat și procuror, interesat de libertăți civile, anticorupție, transparență, egalitatea sexelor, drepturile omului, drepturile tuturor minorităților, inclusiv a persoanelor LGBTI și romi. Hotărât progresivă, aliat incontestabil al valorilor societății deschise, nu ezită să meargă împotriva instrucțiunilor grupului său, cu toate acestea uneori pierde pe mâna sa, set de priorități intransigente.


Ionel Sorin Moisă- economist, interesat de integrare europeană,  Europa de Est, guvernarea UE.

Norica Nicolai- avocat, interesată de afaceri juridice, ocuparea forței de muncă, justiție și afaceri interne, integrare europeană, egalitatea sexelor, azilul și migrația, spațiul Schengen.

Ioan Mircea Pașcu- profesor universitar, interesat de afaceri externe, securitate apărare, sprijinul UE pentru regiunea danubiană, vecinătatea estică.

Cristian Preda- profesor de științe politice, interesat de drepturile omului în lune, de vecinătatea estică și afaceri externe. Timide vederi progresiste și pragmatice, autorul mai multor cărți despre politica românească și liberalism, avid vorbitor de limba franceză.


Adina Vălean- profesoară, interesată de comerț internațional, piață unică, integrare europeană, favorizează TTIP.

Renate Weber- interesată de libertățile civile, azil și migrație, probleme de muncă, drepturile omului, egalitatea de gen, drepturile tuturor minorităților, inclusiv romi și LGBTI, pace și democrație.

Iuliu Winkler- inginer, interesat de utilizarea regională și structurală de fonduri, drepturile vorbitorilor de limbi minoritare, etnic maghiar.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


N-am rabdare si nici chef sa caut printre docuentele postate pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , dar par sa fie informatii serioase p-acolo. Shocked
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Joi Sept 29, 2016 1:23 pm

Propagandistii de la DW, aia care ne dadeau in capete cu statul de drepti in 2012, la referendumul pentru demiterea Macacului, au intors brusc armele. laugh

Laura Codruța Kövesi acuzată din nou de plagiat

Noi acuzații privind integritatea șefei DNA, Laura Codruța Kövesi, pun în mare dificultate sistemul de putere din România, care s-a sprijinit explicit pe ”lupta împotriva corupției”.


Plagiatul șefei DNA, Laura Codruța Kövesi este dovedit de multă vreme. Lipsește confirmarea unui for oficial, așa cum este CNATCDU, dar pentru opinia publică sunt suficiente dovezile prezentate până acum. Așa cum arăta cineva, nu e nevoie de mari specialiști, căci și un copil de 10 ani poate constata că un text este copiat. În treacăt fie spus, tezele acestea de doctorat ale polițiștilor, procurorilor, generalilor, pe teme de securitate, infracționalitate transfrontalieră etc. sunt doar jalnice insăilări de fraze standard și clișee administrative. Chiar necopiate de-ar fi, și tot nu ar putea, într-un regim academic normal, să fie luate în considerare. De fapt, dacă ne uităm la producția recentă de teze doctorale care au intrat în atenția opiniei publice, nu e nicio diferență esențială între o teză copiată și una ”originală”. Ele vehiculează același limbaj mecanic care nu spune nimic și care mimează cunoașterea. Plagiatul rămâne totuși dovada cea mai clară a imposturii academice.
Prima sesizare a plagiatului Laurei Codruța Kövesi aparține Grupului de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică. Încă din 2012, GIP a publicat un tabel meticulos cu pasajele copiate de procuroare și textele originale, semnalând și erorile de transcriere a unor note ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mai târziu plagiatul a fost confirmat de ”Indexul suspiciunilor de opere plagiate în România”, o platformă inițiată de un grup de profesori de la Universitatea din Cluj (GRAUR) și dedicată furtului academic ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] plagiate.ro).
Traseul informațiilor legate de acest plagiat este prin el însuși extrem de interesant, căci pune în lumină politizarea excesivă a subiectului. Așa cum plagiatul premierului Ponta a fost tratat cu mare insistență în presa eurofilă și proamericană, despre plagiatul procuroarei șefe Laura Codruța Kövesi a scris cu predilecție presa de ”opoziție” națională. Meritul excepțional al ”Indexului” citat mai sus este că își propune - și până acum a reușit – să facă abstracție de afilierea politică a celor acuzați de plagiat, tratându-i pe toți cu aceeași măsură. De exemplu, ”Indexul” a publicat la vremea respectivă și un dosar cuprinzător, riguros alcătuit, al plagiatului lui Victor Ponta.
Cazul Kövesi are însă și el particularitățile lui ieșite din comun, căci procuroarea șefă a DNA este personajul emblematic al luptei anticorupție, sau dacă vreți întruparea însăși a eticii laice și arma cea mai teribilă pe care occidentalizanții au îndreptat-o împotriva clientelismului care structurează viața publică românească. Laura Codruța Kövesi este campioana luptei anti-corupție susținută explicit de oficialii americani și cei europeni, în pofida valurilor succesive de contestații locale. Ultimul val de critici și incriminări aparține chiar fostului președinte Traian Băsescu care a devenit, după toate aparențele, cel mai înverșunat detractor al procuroarei.
Unele acuzații par îndreptățite, altele mai puțin, dar ceeea ce scade credibilitatea acuzatorilor este că par animați exclusiv de resentiment. Acest fapt a permis Laurei Codruța Kövesi, cel puțin până acum, să-și păstreze poziția.
E clar însă că ne aflăm la un punct de cotitură și că steaua procuroarei începe să apună. Dacă nu s-a găsit în România un om cu autoritate morală și suprafață publică care să denunțe impostura Laurei Codruța Kövesi, atunci acuzatorii ei obișnuiți, puși sub urmărire penală și a căror credibilitate a fost mereu pusă la îndoială, s-au hotărât să facă un gest ”kamikaze” și să se autodenunțe. Deputatul Sebastian Ghiță a dat marți seara o declarație la Parchet prin care dezvăluie că a participat în 2012 alături de câțiva miniștri ai Guvernului Ponta la falsificarea Raportului Tehnic de Expertiză întocmit de Comisia Tehnică a Consiliului Național de Etică referitor la teza de doctorat a Laurei Codruța Kövesi. Comisia nu se întrunise, în realitate, niciodată, căci plagiatul era evident și Guvernul avea motive să aplaneze scandalul. Fostul președinte Traian Băsescu a declarat apoi la rândul său că cel care a scris raportul a fost chiar ministrul Educației Mihnea Costoiu și că premierul Ponta era la curent.
De aici înainte faptele ar trebui să intre pe făgașul normal: întrunirea CNATCDU în noua sa componență și examinarea tezei incriminate. În paralel, ca o consecință a denunțului lui Sebastian Ghiță, ar urma să se deschidă o acțiune penală împotriva demnitarilor care au participat la falsificarea raportului din 2012.
Politic vorbind situația este însă extrem de confuză și este posibil să asistăm la o nouă tentativă de mușamalizare. În orice caz acesta a fost primul impuls. Șefa PNL bunăoară, Alina Gorghiu, a căutat în mod evident să minimalizeze situația afirmând că autodenunțul lui Sebastian Ghiță pare ”doar o cacealma”. Președintele Klaus Iohannis a părut la rându-i extrem de incomodat de subiect, declarând că gestul lui Sebastian Ghiță este ”ciudat” și că s-a produs ”din cauza campaniei electorale”.
Dar problema nu este doar electorală, deși, cu siguranță, că are și această motivație. E mai gravă. Căci întregul sistem de putere din România se susține pe anchetele DNA și pe credibilitatea persoanelor care le girează.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  baso la data de Joi Sept 29, 2016 2:18 pm

ENKI a scris:Propagandistii de la DW, aia care ne dadeau in capete cu statul de drepti in 2012, la referendumul pentru demiterea Macacului, au intors brusc armele. laugh

Mai mult ca sigur ca genul asta de rasuciri reflecta  principala dixtractie de actualitate a fractiunilor/bisericutelor antagonice din cadrul serviciilor.Cat timp Basexu a fost la putoare, i-a unit oarecum in cujet si simtitiri pe toti. S-a trezit acum ca aia promovati la varf au devenit razgandaci si nerecunoscatori, astfel incat a lansat ordin pe unitate de pus reflectorul pe ei.
Tra' sa fii chiar imbecil sa crezi ca orice simplu cetatean, de ex. absolut intamplator unul ca Ghita, ar fi putut sa participe din senin la manareala raportului de albire a plagiatului  Kovesitei laugh Iar misiunea de a deveni pretenar cu Ponta i-o fi fost trasat ca sarcina in fisa de colaborator, strict secreta, motiv pt. care trebuie acum  sa fie mazilit impreuna cu Ponta prin intermediul procurorilor DNA, detasati total de influentele SRI  laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  ENKI la data de Joi Sept 29, 2016 4:44 pm

baso a scris:
ENKI a scris:Propagandistii de la DW, aia care ne dadeau in capete cu statul de drepti in 2012, la referendumul pentru demiterea Macacului, au intors brusc armele. laugh

Mai mult ca sigur ca genul asta de rasuciri reflecta  principala dixtractie de actualitate a fractiunilor/bisericutelor antagonice din cadrul serviciilor.Cat timp Basexu a fost la putoare, i-a unit oarecum in cujet si simtitiri pe toti. S-a trezit acum ca aia promovati la varf au devenit razgandaci si nerecunoscatori, astfel incat a lansat ordin pe unitate de pus reflectorul pe ei.
Tra' sa fii chiar imbecil sa crezi ca orice simplu cetatean, de ex. absolut intamplator unul ca Ghita, ar fi putut sa participe din senin la manareala raportului de albire a plagiatului  Kovesitei laugh Iar misiunea de a deveni pretenar cu Ponta i-o fi fost trasat ca sarcina in fisa de colaborator, strict secreta, motiv pt. care trebuie acum  sa fie mazilit impreuna cu Ponta prin intermediul procurorilor DNA, detasati total de influentele SRI  laugh

Am trait s-o vad si p-asta: Macacul scos din minti de gelozie, vazand cum limbistii profesionisti s-au reorientat rapid catre alte cururi. laugh

"N-am avut niciun aranjament cu ei, fie că se numeau Tăpălagă, Bot, Ciocăzanu. Erau lingăi voluntari. Această hoardă de propagandiști, dacă spui ceva despe Kovesi... Tăpălagă, unul care m-a lins fără să-i cer. Voluntar a fost. Acum și-a schimbat obiectul lingerii. (...) Eu nu le-am cerut nici lui Tăpălagă, nici lui Ciocăzanu, nici lui Bot, nici lui Mircea Marian să mă susțină."
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  baso la data de Joi Sept 29, 2016 9:30 pm

Si nu e minunat ? raset Deci, alora nominalizati nu le-a cerut sa-l linga, facand-o voluntar. Deduc ca a existat si categoria celor pe care i-a rugat frumos sau i-a platit s-o faca raset

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Trompetele dă partid şi dă stat...

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 22 din 28 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum