subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Dum Iul 10, 2011 6:30 am

cât de idiot trebuie să fie un susținător PDL încât să confunde propunerea unui procuror de a trimite în judecată un suspect cu CONDAMNAREA de către un judecător al unui inculpat? laugh

P.S. apropo, oare vreunul din portocăcănari o fi chiar convins că agitația legată "confiscarea averilor" chiar va afecta vreun politician, mai ales dacă e prin Parlament, Guvern sau la Președinție? vesel
Sleek a scris:E un teren tare alunecos! Prezumtia de nevinovatie nu inlatura banuiala si tocmai asta are de a face cu obligatia procurorului de a'si justifica "propunerea" de trimitere in judecata! Am subliniat propunerea pt ca cel mai adesea se confunda propunerea procurorului cu actul condamnarii!
Asa este. Doar este vorba e o prezumtie relativa ce poate fi rasturnata de o proba contrarie. Totusi ce ne facem cu vechea zicere "Sarcina probationem is qui dicit non qui negat" (scuze latina de balta dar avand in vedere ora si cantitatea de factor de buna dispozitie ingurgitata e cam greu sa imi ceri sa imi amintesc exact dreptul roman) - sarcina probei incuba celui care afirma nu celui care neaga care e de pe timpul lui Iustinian parca. De asemenea, sistemul de drept romanesc face parte din sistemul de drept romano - germanic unde acest principiu al sarcinii probei este bine consacrat in norme vechi a caror jstete s-a dovedit in timp.

Atentie la confuziile obisnuite: Nu prezumtia cu pricina garanteaza ceva ci Constitutia, iar dreptul la libertate, garantat de constitutie, te obliga sa respecti libertatea celorlalti! Cu alte cuvinte dreptul tau la libertate inceteaza in momentul in care libertatea ta, o incalca pe a celorlalti membri ai societatii!
Nu belphegor, imi pare rau. Constitutia Romaniei se supune si ea cartei drepturilor omului. Instituind o prezumtie de vinovatie, cum vrea presedintele, imi incalci nu numai libertatea mea personala ca om, trebuind sa ma dezvinovatesc pentru ceva ce numai se presupune ca fac in baza unor dovezi indirecte (chit ca sunt numite dovezi evidente), imi incrci si dreptul meu la un proces echitabil, drept garantat in carta sus pomenita. Si daca e sa filosofam putin pe marginea dreptului hai sa nu uitam ca dreptul este arta a ceea ce este echitabil si bun. Ce este echitabil si, mai ales bun, in faptul ca se presupune ca toti oamenii sunt vinovati de frauda, evaziune, delapidare, gestiune frauduloasa, inselaciune in strangerea averilor? O idee ca intre milioane de nevinovati sunt cateva sute vinovati. Imi pare rau, asta seamana tare mult cu ce spuneau iacobinii - mai bine sa moara 9 nevinovati decat sa scape un vinovat - si ca urmare, calaii francezi din acea perioada aveau una dintre cele mai solicitante slujbe.

---Mai e un lucru greu de inteles pana si la CCR! Constitutia ar trebui sa se limiteze la a garanta proprietatea si atat! Modul de dobandi averea este o cu totul altceva si ar trebui reglementat in afara prevederilor constitutionale! Este exact lucrul pe care decizia curtii il precizeaza in motivatia ei data fata de initiativa guvernului propusa de presedinte! Aici s-a creat o isterie nedorita chiar si printre constitutionalistii de marca! Practic procurorul sau de regula institutiile financiare ANAF'ul de pilda nu au decat sa stabileasca diferentele dintre venituri+ cheltuieli personale ori pe firma incluzand si donatii, transferuri etc pe deoparte si nivelul declarat al averii! Diferenta ar trebui sa poata fi confiscata fara nici o restrictie este exact ce spunea presedintele: acel concept de rasturnare a sarcinii probei! trebue doar ca legea presupusului ilicit sa se aplice ferm si eficient!
Uite un paradox: Sarcina probei functioneaza chiar si acum insa nimeni nu a luat'o in serios! Orice banca sau casa de schimb are obligatia de semnala la org fiscale sau dupa caz a procuraturii ori DNA, tranzactiile mai mari de 10 mii euro! Acestea pot, fara nici o retinere, sa te oblige a preciza sursa bunurilor tranzactionate!
Modul de a dobandi averea, exact. Aici se poate lucra, dar eu consider ca nu invers. De ce nu incercam sa gandim altfel. pe exemple. Sa presupunem ca tu ai un vecin carcotas care iti face o plangere penala cum ca tu ai dobandit mica ta avutie prin inselaciune. Dupa cum spui tu ca presedintele doreste modificarea constitutiei, in momentul in care procurorul primeste aceasta plangere iti cere sa dovedesti ca esti un om cinstit. Mie unul asta mi-ar pica foarte prost. Din cauza unui procesoman nu numai ca dau cu subsemnatul dar deja am calitatea de invinuit...inacceptabil. Pe cand, in prezent, daca un procesoman ori pur si simplu invidios te reclama el trebuie sa si dovedeasca ca tu esti un hot sadea. Ori asta mie mi se pare un lucru mult mai normal si cu mult mai eficient decat cealalta ipoteza.

Daca as fi membru la varful PD'L nu mi'as face nici o grija in privinta trecerii legii privind confiscarea extinsa dar mi'as pune problema reformei in justitie si in desecretizarea tranzactiilor din lumea financiar bancara! Daca prima problema se va rezolva in oct cand intra in vigoare noile coduri, pt a doua grija e nevoie de o lege care sa puna in acord precedentul creat de tarile UE care au solicitat si obtinut aceste desecretizari!
Daca as fi membru la varful PD'L nu mi'as face nici o grija in privinta trecerii legii privind confiscarea extinsa Nici eu. Ce m-ar impiedica sa inchei un act de comodat cu o matusa Tamara sau un unchi, hai sa ii spunem Emil (si asta e o solutie pe genunchi, nu m-am gandit serios cum as ascunde in situatia ipotetica prezentata de tine sursa averii unui om)? Nimic. Crede-ma. Propunerea aia aiuristica de a modifica constitutia in acest fel este ori o perdea de fum, ori o incercare idioata de a face rost de o unealta de constrangere facila si aparent legala, ori o tampenie mare cat vizirii specialisti in drept ai mariei sale sultanul. Din punctul meu de vedere Curtea Constitutionala a avut perfecta dreptate.

Daca prima problema se va rezolva in oct cand intra in vigoare noile coduri Este o speranta atat de optimista incat ma face sa cred ca cel ec a avansat aceasta data habar nu are ce inseamna un deadline iar studiu de fezabilitate pentru el inseamna doar o justificare pentru cheltuirea banilor.Cat despre reforma in justitie....cu instituirea unei prezumtii apriorice de vinovatie o sa avem un prim pas destul de mare catre un stat pur politienesc, judecand dupa bani cum spune mirceam. Cat despre desecretizari....as avea ceva de spus despre o incalcare a dreptului la intimitate dar ce rost are. Hai belphegor, fii serios, am observat cat de pertinent si scurt a fost comentariul tau cu privire la Cojocaru, Rugina si presupusul plan de salvare a Romaniei al lui DD (sa ma ierte mirceam), nu poti crede cu adevarat ce se sustine de catre presedinte. Ai o baza culturala destul de larga si un rationament foarte bun
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Lun Aug 08, 2011 7:08 pm

începe văicăreala că 2011 chiar a fost an bun pentru agricultură... așa că produsele sunt mai ieftine
deci e o problemă dacă roșiile, floarea soarelui, grâul etc. au preț mai mic... laugh
cel puțin Mugur Isărescu a fost foarte tras la față când făcea declarațiile respective

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Mier Aug 24, 2011 1:48 pm

Ce nebun este Radu Mazare laugh

Cazinoul din Constanta va fi preluat de Ministerul Turismului si Dezvoltarii pentru a fi renovat.
Decizia a fost luata de catre Consiliul Municipiului Constanta.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Proiectul de hotărâre adoptat miercuri prevede că darea în administrare a obiectivului se face pe perioada executării lucrărilor de consolidare şi restaurare, iar la finalizarea acestora Cazinoul va reveni în administrarea Consiliului Local Constanţa.

De asemenea, un alt articol din proiectul respectiv precizează că MDRT se obligă să protejeze şi să păstreze regimul de monument istoric al imobilului pe toată perioada de administrare.

Totodată, primarul municipiului Constanţa este împuternicit ca, în numele Consiliului Local, să facă toate demersurile necesare în vederea ducerii la îndeplinire a acestei hotărâri.

Hotărârea Consiliului Local are şi un amendament potrivit căruia Cazinoul va reveni în administrarea Primăriei daca în trei luni de la intrarea în vigoare a deciziei CL nu va fi emisă o hotărâre de Guvern pentru preluarea în administrare a Cazinoului de către MDRT şi dacă în termen de un an de la momentul preluării de către Ministerul Dezvoltării nu încep lucrările de reabilitare.
......................

La sfârşitul lunii iulie, Radu Mazăre a anunţat, la o dezbatere la care au luat parte parlamentari constănţeni şi prefectul judeţului, că a trimis adrese către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi către Ministerul Culturii, propunându-le preluarea Cazinoului pentru a-l repara şi administra.

La jumătatea lunii august, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a transmis o scrisoare reprezentanţilor Primăriei prin care anunţa că ministerul se va implica financiar în realizarea lucrărilor de consolidare şi restaurare a Cazinoului din Constanţa, dar clădirea trebuie să rămână în proprietatea Consiliului Local.

Elena Udrea a anunţat atunci că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va reabilita cazinoul din Constanţa, dar se va asigura că primarul oraşului, Radu Mazăre, nu îl va transforma într-un "club de surf sau altceva".

Pe siteul A3 apar si ceva elemente in plus Laughing [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Firma care a concesionat imobilul nu şi-a putut duce planul la bun sfârşit, iar în şedinţa din mai a Consiliului Municipal Constanţa s-a votat încetarea contractului de concesiune.

Primarul Radu Mazăre a spus atunci că investitorii au renunţat la acest proiect din cauza crizei economice şi a anunţat că vrea să vândă Cazinoul pentru că municipalitatea nu are bani pentru reabilitarea acestuia.

Mai mult, Mazăre anunţa că este dispus să vândă Cazinoul din Constanţa, cu un leu Ministerului Culturii şi Ministerului Turismului, pentru a fi reabilitat şi modernizat, astfel încât "să aducă turişti, să devină un obiectiv, să aducă jucători care să joace în cazino şi să cheltuiască în Constanţa".

Si-a gasit Woodrea cu cine sa corespondeze diplomatic si oficial veselie veselie bine
Tzara intoxicata de politicieni nebuni; unul mai nebun si mai cocoshos decat celalalt Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Vin Aug 26, 2011 6:53 am

Alta variante ale aceleiasi povesti Laughing

Elena Udrea a anunţat într-o conferinţă de presă victoria pe care a repurtat-o în lupta cu primarul Mazăre. Acesta a predat cazinoul din Constanţa ministerului, iar MDRT are în plan reabilitarea cazinoului fie cu bani de la bugetul de stat, fie din fonduri europene. Totodată, Udrea a ţinut să menţioneze că primarul constănţean abia dacă a reuşit să cheltuiască de 30 de ori mai puţini bani europeni decât ar fi putut să folosească anul acesta.

"Ne bucurăm foarte mult. Totul a pornit de la solicitarea domnului Mazăre de a găsi noi o soluţie pentru cazino. Am găsit-o, s-a supărat că am găsit-o. Mă bucur că a fost de acord să predea cazinoul ministerului. Avem două posibilităţi de a face reabilitarea cazinoului: pe fonduri de la bugetul de stat, din bugetul ministerului, prin Compania Naţională de Investiţii, care poate demara procedura imediat de reabilitare, iar o altă posibilitate pe care am identificat-o în urma vizitei de la Constanţa - atunci când am constatat că domnul primar Mazăre nu a reuşit să cheltuiască decât trei milioane de euro din cele 91 de milioane euro cât are la dispoziţie Constanţa din fonduri europene - am decis să venim în ajutorul primarului şi să-i dăm posibilitatea să finanţeze reabilitarea cazinoului din fonduri europene", a spus Elena Udrea.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, scrie pe blog că Radu Mazăre, "marele surfist cheguevarist", este "furios" că MDRT şi-a asumat renovarea Cazinoului din Constanţa, iar el nu va putea da monumentul "băieţilor lui din imobiliare".

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu am mai purtat discuţii. Acum, dacă a spus tanti Nuţi că îl repară ea, poftim, i l-am dat. Dacă îl repară şi ni-l dă înapoi o să facem o licitaţie publică deschisă de concesionare pe 50 de ani cu obiectivul reparat să vină şi să-l ia cineva să facă din el cazino. Noi am primit o singură hârtiuţă la Primărie (n.r. - de la MDRT) în care ne spuneau că au decis să se implice financiar. Ca să nu avem discuţii, să nu ne certăm, să spună că săracul Cazino pierde pentru că sunt conflicte politice şi aşa mai departe... Poftim, ia-l! La acea hârtiuţă i-am dat un răspuns astăzi, prin această Hotărâre de Consiliu Local. Nu am discutat cu niciun oficial de la minister. În afară de această hârtie, nu am discutat, nu am fost contactat, am considerat declaraţiile doamnei ministru Elena suficiente şi am emis hotărârea de consiliu.
Am zis de la bun început că nimeni niciodată nu-şi va face acolo o locuinţă. Nu era nevoie să mă înveţe madam Nuţi pe mine. Noi am spus că vrem să-l vindem ca să-l preia cineva, să-l repare, să facă din el cazinou. Cazinoul este o destinaţie publică. Dacă dumneaei îl repară şi i l-am dat să-l repare, dup-aia o să-l concesionăm ca să facă din el cineva cazino. Altceva ce? Jocuri de noroc, restaurant, bar... Asta este funcţiunea lui, doar nu o să-l fac sală de operă. Termenul acela nu este prea mare pentru că sunt proceduri, trebuie să facă selecţie. Asta facem noi, bănuiesc că şi ei respectă acelaşi lucru. Selecţie pentru arhitect, licitaţie pentru proiectul de arhitectură, selecţie, licitaţie pentru lucrări, avize, mavize... Nu avem studiu de fezabilitate. Trebuie să facă mai întâi licitaţie pentru proiectul de arhitectură şi abia apoi pentru execuţie. Având în vedere că durează câteva luni de zile cu publicări şi aşa mai departe am spus că un an este un termen onorabil. Ca atare, tanti Nuţi, ia Cazinoul şi repară-l! Sigur că îmi convine, dacă bagă banii aici, de ce să nu-mi convină? Şi aşa nu am văzut niciun ban în şase ani", a mai spus Mazăre.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Vin Aug 26, 2011 9:40 am

adică fiecare a scris ceea ce a crezut că ar fi auzit...
baso a scris:Alta variante ale aceleiasi povesti Laughing

Elena Udrea a anunţat într-o conferinţă de presă victoria pe care a repurtat-o în lupta cu primarul Mazăre. Acesta a predat cazinoul din Constanţa ministerului, iar MDRT are în plan reabilitarea cazinoului fie cu bani de la bugetul de stat, fie din fonduri europene. Totodată, Udrea a ţinut să menţioneze că primarul constănţean abia dacă a reuşit să cheltuiască de 30 de ori mai puţini bani europeni decât ar fi putut să folosească anul acesta.

"Ne bucurăm foarte mult. Totul a pornit de la solicitarea domnului Mazăre de a găsi noi o soluţie pentru cazino. Am găsit-o, s-a supărat că am găsit-o. Mă bucur că a fost de acord să predea cazinoul ministerului. Avem două posibilităţi de a face reabilitarea cazinoului: pe fonduri de la bugetul de stat, din bugetul ministerului, prin Compania Naţională de Investiţii, care poate demara procedura imediat de reabilitare, iar o altă posibilitate pe care am identificat-o în urma vizitei de la Constanţa - atunci când am constatat că domnul primar Mazăre nu a reuşit să cheltuiască decât trei milioane de euro din cele 91 de milioane euro cât are la dispoziţie Constanţa din fonduri europene - am decis să venim în ajutorul primarului şi să-i dăm posibilitatea să finanţeze reabilitarea cazinoului din fonduri europene", a spus Elena Udrea.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, scrie pe blog că Radu Mazăre, "marele surfist cheguevarist", este "furios" că MDRT şi-a asumat renovarea Cazinoului din Constanţa, iar el nu va putea da monumentul "băieţilor lui din imobiliare".

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu am mai purtat discuţii. Acum, dacă a spus tanti Nuţi că îl repară ea, poftim, i l-am dat. Dacă îl repară şi ni-l dă înapoi o să facem o licitaţie publică deschisă de concesionare pe 50 de ani cu obiectivul reparat să vină şi să-l ia cineva să facă din el cazino. Noi am primit o singură hârtiuţă la Primărie (n.r. - de la MDRT) în care ne spuneau că au decis să se implice financiar. Ca să nu avem discuţii, să nu ne certăm, să spună că săracul Cazino pierde pentru că sunt conflicte politice şi aşa mai departe... Poftim, ia-l! La acea hârtiuţă i-am dat un răspuns astăzi, prin această Hotărâre de Consiliu Local. Nu am discutat cu niciun oficial de la minister. În afară de această hârtie, nu am discutat, nu am fost contactat, am considerat declaraţiile doamnei ministru Elena suficiente şi am emis hotărârea de consiliu.
Am zis de la bun început că nimeni niciodată nu-şi va face acolo o locuinţă. Nu era nevoie să mă înveţe madam Nuţi pe mine. Noi am spus că vrem să-l vindem ca să-l preia cineva, să-l repare, să facă din el cazinou. Cazinoul este o destinaţie publică. Dacă dumneaei îl repară şi i l-am dat să-l repare, dup-aia o să-l concesionăm ca să facă din el cineva cazino. Altceva ce? Jocuri de noroc, restaurant, bar... Asta este funcţiunea lui, doar nu o să-l fac sală de operă. Termenul acela nu este prea mare pentru că sunt proceduri, trebuie să facă selecţie. Asta facem noi, bănuiesc că şi ei respectă acelaşi lucru. Selecţie pentru arhitect, licitaţie pentru proiectul de arhitectură, selecţie, licitaţie pentru lucrări, avize, mavize... Nu avem studiu de fezabilitate. Trebuie să facă mai întâi licitaţie pentru proiectul de arhitectură şi abia apoi pentru execuţie. Având în vedere că durează câteva luni de zile cu publicări şi aşa mai departe am spus că un an este un termen onorabil. Ca atare, tanti Nuţi, ia Cazinoul şi repară-l! Sigur că îmi convine, dacă bagă banii aici, de ce să nu-mi convină? Şi aşa nu am văzut niciun ban în şase ani", a mai spus Mazăre.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Vin Aug 26, 2011 10:03 am

delta a scris:adică fiecare a scris ceea ce a crezut că ar fi auzit...


Da, asa ceva laugh

Cam ca si in filmul "Fiecare vede altceva " (Vintage Point) Laughing (Yo l-am vazut de 2 ori iar fii-mea de vreo 7 ori ...ca tare i-a placut Laughing )

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Vin Aug 26, 2011 10:45 am

Din ce stiu ca am intzeles, proprietar este si ramane municipiul Constantza Laughing Prin hotararea CLM Constantza s-a dorit doar schimbarea adminului care sa devina insarcinat cu repararea Cazinoului -edificiu emblematic pt. lIToralul romanesc raset
...cam ca si Tour Eiffel pt. Paris Laughing

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Mier Oct 12, 2011 8:50 pm

tâmpitul ăsta pupinbăsist (da, așa e: este pleonasm...) umflă o bătaie a unor bețivi rămași într-un club până la zorii zilei la nivelul tipul de activități ale rețelelor din SUA și Italia bazate pe relații de genul celor promovate de matol pe față? veselie
belpheqal a scris:---Mai serile trecute am revazut un documentar despre modul in care mafia americana s-a nascut si a devenit o problema nationala de maxima prioritate! Clanurile Maranzanno, Lucky Luciano, Bonnano, Frank Nitty si chiar Capone sau Genovesse, nu ar fi avut o putere atat de mare daca Charley Lucky Luciano nu ar fi avut initiativa infiintarii unui consiliu national al crimei organizate..., celebra deja Cossa Nostra!
Am facut aceasta introducere pt simplul fapt ca tot ce se intampla in lumea interlopa Romaneasca de azi este izbitor se asemanator cu ce se intampla in anii '20-'30 in USA.
Clanurile mafiote din Romania, cu sprijinul politic sau nu, ocoliti de politie sau protejati de magistrati, vor sfarsi intr'o buna zi prin a se organiza la nivel national si adevarata problema a infractionalitatii si crimei organizate abia atunci va deveni de necontrolat! Pericolul mare il reprezinta nasterea liderului capabil sa'i organizeze! Cine va fi acela, cand se va ivi, ce metoda va utiliza, aproape ca nici nu mai conteaza! Important este ca autoritatile si politicul sa se ocupe in mod serios de acest fenomen! Am spus politicul pt ca multi dintre alesi sunt produsul acestor clanuri! Nu poti numi un partid anume..., clanurile sunt trans'partinice nu vor rata nici o oportunitate pt a'si apara interesele!
---Ce m'o fi apucat...? Poate crima de la Giurgiu m'a ispirat sa fac paralela despre care vorbeam la inceput...! Poate mai sper ca autoritatile sa inteleaga pericolul ca aceste organizatii sa se structureze eficient! Poate....!!!!
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Mier Oct 19, 2011 8:00 pm

amica dobitoacă a tractoristului tapalabist nu a avut atâta minte să verifice măcar pe wikipedia atât de apreciată de activiștii portocăcănari dacă nu cumva este adevărat exact inversul tâmpeniei pe care a debitat-o? laugh
clona huhurezicii a.k.a. ana_armanca a scris:2. Indiferent că sterilizezi masculii sau femelele, după sterilizare câinii devin mai agresivi. Deci sterilizarea nu rezolvă problema.
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Dum Oct 30, 2011 7:22 am

penibilă mi se mai pare agitația legată de "declararea CNP"-ului cu ocazia recensământului...
cum draq nu s-a găsit chiar nicio persoană pe la nicio emisiune a niciunei televiziuni să precizeze că CNP-ul este un simplu șir de cifre bazat pe sexul, data și locul nașterii unei persoane? confused
cât de tâmpiți pot fi miorii să tot dezbată pe diferite posturi dacă este sau nu periculos să dai acel șir de cifre în condițiile în care oricum îi dictezi recenzorului ce sex ai, când și unde te-ai născut? veselie

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  Dracu' gol la data de Dum Oct 30, 2011 10:52 am

delta a scris:penibilă mi se mai pare agitația legată de "declararea CNP"-ului cu ocazia recensământului...
cum draq nu s-a găsit chiar nicio persoană pe la nicio emisiune a niciunei televiziuni să precizeze că CNP-ul este un simplu șir de cifre bazat pe sexul, data și locul nașterii unei persoane? confused
cât de tâmpiți pot fi miorii să tot dezbată pe diferite posturi dacă este sau nu periculos să dai acel șir de cifre în condițiile în care oricum îi dictezi recenzorului ce sex ai, când și unde te-ai născut? veselie
Ultimele 6 cifre din CNP reprezintă un număr unic de identificare, cam ca ăla de la Auschwitz, numa' că nu-i tatuat pe mîna, ci pe creieru' imbecililor... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Dum Oct 30, 2011 11:10 am

Dracu' gol a scris:
delta a scris:penibilă mi se mai pare agitația legată de "declararea CNP"-ului cu ocazia recensământului...
cum draq nu s-a găsit chiar nicio persoană pe la nicio emisiune a niciunei televiziuni să precizeze că CNP-ul este un simplu șir de cifre bazat pe sexul, data și locul nașterii unei persoane? confused
cât de tâmpiți pot fi miorii să tot dezbată pe diferite posturi dacă este sau nu periculos să dai acel șir de cifre în condițiile în care oricum îi dictezi recenzorului ce sex ai, când și unde te-ai născut? veselie
Ultimele 6 cifre din CNP reprezintă un număr unic de identificare, cam ca ăla de la Auschwitz, numa' că nu-i tatuat pe mîna, ci pe creieru' imbecililor... raset
nu chiar...
ia uită-te pe cartea ta de identitate / buletin de identitate
deci prima cifră de acolo este 1 (dacă ești de sex masculin)
urmatoarele 6 cifre sunt de la anul (fără mileniu și fără secol), luna și ziua naterii - e vorba de cifrele scrise cu albastru în cazul cărților de identitate emise pe suport de plastic...
apoi vin două cifre care reprezintă numărul de ordine a judetului in care te-ai nascut (deci acea cifră nu va fi mai mare de 43 in cazul nimănui)
după care vin trei cifre dedicate localității în care te-ai născut (dacă te-ai născut în reședința de județ, cifra de acolo va fi 001) - în niciun județ nu sunt mai mult de 1000 de localități, deci nu era nevoie de mai mult de 3 digiți (cifre) pentru acea parte...
doar ultima cifră este cea "secretă" (cu toate că, dacă mă întrebi pe mine, este vorba de numărul de ordine în care a fost declarat nou-născutul din acea zi din respectiva localitate - yo m-am născut pe la ora 6 și un sfert în respectiva zi, deci am fost al 9-lea în acea zi... așa că ia ghici ultimul număr din CNP-ul meu!? veselie )

P.S. cam atât despre "problema CNP" și cifre "secrete" folosite în conspirații mondiale împotriva miorului (că nu pot să-i spun dobitoc) care nu-și folosește creierul chiar deloc, însă urlă prin mass-media că îi sunt încălcate drepturile și i s-ar fi furat identitatea ca în cazul sufletului indianului fotografiat... laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Noi 05, 2011 9:25 am

Recensământul nu se poate încheia, fiindcă nu s-a întors recenzorul de la Florin Piersic

Institutul National de Statistică nu poate centraliza datele de la recensmânt din cauză că Florin Piersic încă îl tine de vorbă pe recenzorul care l-a vizitat. Persoana desemnată să meargă acasă la Florin Piersic a plecat vineri spre locuinta actorului si n-a iesit nici acum din casă.
Cosmarul recenzorului a început când i-a adresat lui Florin Piersic o întrebare aparent inofensivă: „Când v-ati născut?” Actorul a preluat imediat discutia: „Când m-am născut eu eram la o filmare, cu Marga Barbu si cu prietenul meu Ion Besoiu, marele Ion Besoiu, te salut Ioane, te pup mă.” Din acel moment totul a fost pierdut pentru recenzor. El a mai apucat doar să dea un sms celor dragi: „Am nimerit la Florin Piersic, nu stiu dacă mai scap de aici. Vă iubesc pe toti.”

Vecinii l-ar fi putut salva pe recenzor, dar nu au avut curajul să intervină de teamă să nu fie si ei prinsi în discutie. Pompierii încearcă acum să spargă usa ca să-l scoată de acolo pe recenzor, însă sansele să-l găsească viu sunt minime. Vecinii spun că de-a lungul timpului sute de musafiri au murit de plictiseală în casa lui Florin Piersic.

Se pare că recenzorul prizonier este victima unei farse morbide a colegilor săi recenzori, care stiau exact cine stă la acea adresă si l-au trimis pe colegul lor fix în gura lupului. „Nu credeam că va fi tinut asa de mult de vorbă”, ne spune unul dintre colegii victimei. „Când a plecat mâncase bine, era si odihnit... Acum e important ca el să se hidrateze i să lupte psihic contra plictiselii, să se gândească la ceva plăcut, vesel, dacă vrea să aibă vreo sansă.”

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Sam Noi 05, 2011 11:33 am

delta a scris:
Dracu' gol a scris:
delta a scris:penibilă mi se mai pare agitația legată de "declararea CNP"-ului cu ocazia recensământului...
cum draq nu s-a găsit chiar nicio persoană pe la nicio emisiune a niciunei televiziuni să precizeze că CNP-ul este un simplu șir de cifre bazat pe sexul, data și locul nașterii unei persoane? confused
cât de tâmpiți pot fi miorii să tot dezbată pe diferite posturi dacă este sau nu periculos să dai acel șir de cifre în condițiile în care oricum îi dictezi recenzorului ce sex ai, când și unde te-ai născut? veselie
Ultimele 6 cifre din CNP reprezintă un număr unic de identificare, cam ca ăla de la Auschwitz, numa' că nu-i tatuat pe mîna, ci pe creieru' imbecililor... raset
nu chiar...
ia uită-te pe cartea ta de identitate / buletin de identitate
deci prima cifră de acolo este 1 (dacă ești de sex masculin)
urmatoarele 6 cifre sunt de la anul (fără mileniu și fără secol), luna și ziua naterii - e vorba de cifrele scrise cu albastru în cazul cărților de identitate emise pe suport de plastic...
apoi vin două cifre care reprezintă numărul de ordine a judetului in care te-ai nascut (deci acea cifră nu va fi mai mare de 43 in cazul nimănui)
după care vin trei cifre dedicate localității în care te-ai născut (dacă te-ai născut în reședința de județ, cifra de acolo va fi 001) - în niciun județ nu sunt mai mult de 1000 de localități, deci nu era nevoie de mai mult de 3 digiți (cifre) pentru acea parte...
doar ultima cifră este cea "secretă" (cu toate că, dacă mă întrebi pe mine, este vorba de numărul de ordine în care a fost declarat nou-născutul din acea zi din respectiva localitate - yo m-am născut pe la ora 6 și un sfert în respectiva zi, deci am fost al 9-lea în acea zi... așa că ia ghici ultimul număr din CNP-ul meu!? veselie )

P.S. cam atât despre "problema CNP" și cifre "secrete" folosite în conspirații mondiale împotriva miorului (că nu pot să-i spun dobitoc) care nu-și folosește creierul chiar deloc, însă urlă prin mass-media că îi sunt încălcate drepturile și i s-ar fi furat identitatea ca în cazul sufletului indianului fotografiat... laugh

Mi se parea mie ca ceva nu se pasareste in explicatia ta referitor la ultimele 4 cifre Laughing Gandeste-te la ...sextezti care se nasc in noaptea de anul nou, juma inainte de miezul noptii iar restul pe 01.01 Laughing

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Deci : numarul din 3 cifre care vine dupa codul judetzului este din intervalul 001 - 999. "Numerele din acest interval se împart pe județe, birourilor de evidență a populației, astfel încât un anumit număr din acel interval să fie alocat unei singure persoane într-o anumită zi."

Ultima cifra, aia de control, este tare maiastra Laughing

cifră de control (un cod autodetector) aflată în relație cu toate celelate 12 cifre ale CNP-ului. Cifra de control este calculată după cum urmează: fiecare cifră din CNP este înmulțită cu cifra de pe aceeași poziție din numărul 279146358279; rezultatele sunt însumate, iar rezultatul final este împărțit cu rest la 11. Dacă restul este 10, atunci cifra de control este 1, altfel cifra de control este egală cu restul.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Dec 10, 2011 12:24 pm

relația cu mass media a gorobetelui mioritic Laughing

gorobetele mioritic de rând este lipit de ecranul televizorului numai dacă sunt difuzate emisiuni la RealitateaTV, la A3 sau la B1
există și excepții, atât constante (reprezentate de gorobetii mioritici deja cronicizați care se dezlipesc de posturile amintite mai sus numai pentru scurtele perioade când nu sunt lipiți de singura emisiune, dar transmisă continuu, a posturii OTV), cât și periodice (reprezentate de gorobetii mioritici care se dezlipesc de posturile amintite mai sus numai când șefii lor de partid țin cuvântări pe posturi publice)
ca urmare nu este de mirare că gorobetele mioritic poate discuta în legătură cu un subiect punctual doar o perioadă foarte scurtă - dacă este o temă ceva mai veche, gorobetele mioritic este enervat la culme și urlă ca din gaură de șarpe că inamicii de clasă "ridică thread-uri" doar pentru a ascunde extrem de valoroasele sale idei (cel puțin asta este convingerea fiecărui gorobete mioritic ) - chit că le are oricum din emisiunile posturilor de care nu se mai poate dezlipi... laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Ian 28, 2012 7:53 am

Ce liniște bruscă s-a lăsat pe numirea lui Diaconescu de la inventatul UNPR în postura de ministru de externe al guvernului PDL-UDMR...
Nu am fost atent pe ce funcție a ajuns Baconski?
Ca un post de ambasador sau eventual director prin ceva instituție de studiera comuismului tot se găsește pentru un aparatcic... Laughing

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  Dracu' gol la data de Sam Ian 28, 2012 1:12 pm

delta a scris:Ce liniște bruscă s-a lăsat pe numirea lui Diaconescu de la inventatul UNPR în postura de ministru de externe al guvernului PDL-UDMR...
Nu am fost atent pe ce funcție a ajuns Baconski?
Ca un post de ambasador sau eventual director prin ceva instituție de studiera comuismului tot se găsește pentru un aparatcic... Laughing
Oricum, n-are nicio importanţă cine-i ministru' de externe al unei ţări condusă de la nivelu' cepului de la butoiu' cu cinzeacă... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Ian 28, 2012 1:20 pm

Dracu' gol a scris:Oricum, n-are nicio importanţă cine-i ministru' de externe al unei ţări condusă de la nivelu' cepului de la butoiu' cu cinzeacă... raset
De fapt, norocul țărișoarei mioritice este că n-are niciun fel de politică externă. laugh

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Iul 28, 2012 6:37 am

har domnului pentru referendum, că altfel cum puteau să delireze cretini ca ăsta citat? vesel

pupinbasist sub acoperire narcisistică a scris:Yспокойтесь, товарищ ... Выпейте стакан воды!

Aia cu pensionarii care asteapta de pomana e o magarie crunta! Fii atent ,fie doar si pentru porcaria asta o sa ma duc maine la vot si o sa mai trag alti 30 dupa mine .Понимаешь?
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Iul 28, 2012 4:26 pm

încă trei zile și se termină hărmălaia cu galacticul eveniment reprezentat de un referendum dintr-o țară de mâna a n-șpea...

cetepeu' a scris:Pentru prima dată în istoria României, ţara poate fi salvată luptând, nu cu arma în mână, ci cu berea în mână. Imaginaţi-vă un ins, simpatizant PDL, care stă la terasă şi bea o bere. În felul acesta el salvează România. Alături de el, pe aceeaşi terasă, un ins care bea şi el o bere, a votat. Numai că berea nu e plătită de el, ci de USL care l-a dus cu maşina la vot.
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Iul 28, 2012 5:09 pm

BEM e pluralul de la BEAU de fac atâta caz de el pedelingăii? vesel

LEVIPO a scris:Inteleg ca voturile date se sigileaza cumva, cine stie de cine, si se transporta cumva la BEM-uri. Deduc ca numararea dupa continut, DA / NU / INVALID, se face deabia la BEM-uri. Dar numarul de voturi depuse, adica numarul de buletine bagate in urna in fiecare sectie, nu se face la fata locului, fiind insemnata intr-un protocol si transmis la centru? Daca ar fi asa, pe drum s-ar putea schimba continutul voturilor, nu si numarul lor total. Deci, daca nu sunt decat voturi DA, ce sa mai schimbe fraudatorii pe drum?
Deci, singura sansa de ingradire a acestei fraude ar fi neprezentarea la vot.
Celelalte moduri de fraudare, ca de exemplu vot pentru vecinu caruia i sa dat o tuica, trebuiesc altfel impiedicate, dar desigur nu poate fi vorba de sute de mii de cazuri.

Inca o intrebare: Daca observatorii europeni care vor fi in tara constata o fraudare masiva, ce pot face? Va tien cineva, de exemplu CCR cont de parerea lor, la validarea referendumului?
Daca numarul total de voturi depuse se numara local si se anunta la centru, numarul total de voturi pe tara ar fi cunoscut in jurul orei 24:00. In caz ca sunt prea putine voturi, de exemplu 7,5 milioane, ce motiv mai exista sa se numere voturile dupa continut la BEM-uri? Bine, daca ar fi 9 milioane inteleg, caci numarul este foarte apropiat de 50%.
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Sam Iul 28, 2012 5:41 pm

delta a scris:BEM e pluralul de la BEAU de fac atâta caz de el pedelingăii? veselO fi prescurtarea de la Biroul Elctrooral Muciferic raset

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Iul 28, 2012 5:57 pm

După ce comunitatea merg la vot, unii ștampilește pe matol, restul ștampilesc pe unde apucă... vesel
Danku a scris:Comunitatea romanilor din Hamilton merg la vot pentru a stampila DA.
Este de datoria noastra sa participam la un proces democratic si in acelas timp sa ne aducem aportul la instaurarea democratiei in Romania. Basescu va trebui sa plateasca pentru tot raul pecare l-a facut tarii si romanilor prin comportamentul sau totalitar.
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Iul 28, 2012 6:19 pm

din ce unghi o fi fost făcută fotografia de ăia de jos (despre care ai presupune că sunt în plan apropiat) au capul mai mare decât ăia din mijloc și de sus (despre care ai presupune că sunt în plan îndepărtat)?
iar "fenomenul" pixelu' albastru? suspect
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Dum Sept 02, 2012 5:45 pm

din "alte" vânzări anterioare... vesel

cel declarat mort de purtătoarea bilelor din plastic a scris:Eu vreau sa alfu de unde a avut bani pt. nunta.
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Oct 27, 2012 3:56 pm

niciodată și nici măcar prin creanga minții nu mi-a trecut vreodată că tebecistul pupinbăsist ar fi din Canada
(nu de alta, dar numai unul care suferă de un handicap sever de tot stă lipit de ecran în halul ăsta pentru a urmări - practic continuu - transmisiunile de pe partea cealaltă a planetei)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

pedelingăul în rol de pupinbăsist fugit peste ocean a scris:A nu stiu cita oara romanii se amagesc la cozi infernale organizate de BOR cu moaste sfinte.

Organizare dezorganizata care omoara oamenii. Numai ieri 300 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale........ trei sute la un eveniment din asta e o rusine nationala.

E la fel ca si cum pe un stadion s-ar stringe 10,000 de oameni si vreo 500 din ei ar avea diaree .......... si stari de lesin.

Va dati seama ca s-ar calca in picioare sa prinda un loc la WC?

Asa si la evenimentele astea BOR(ite) se calca in picioare pentru o sarma si o supa chioara..............da sfintita.

Nu e de mirare ca ride lumea intreaga de romani.

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Lun Oct 29, 2012 9:27 am

delta a scris:niciodată și nici măcar prin creanga minții nu mi-a trecut vreodată că tebecistul pupinbăsist ar fi din Canada
(nu de alta, dar numai unul care suferă de un handicap sever de tot stă lipit de ecran în halul ăsta pentru a urmări - practic continuu - transmisiunile de pe partea cealaltă a planetei)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

pedelingăul în rol de pupinbăsist fugit peste ocean a scris:A nu stiu cita oara romanii se amagesc la cozi infernale organizate de BOR cu moaste sfinte.

Organizare dezorganizata care omoara oamenii. Numai ieri 300 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale........ trei sute la un eveniment din asta e o rusine nationala.

E la fel ca si cum pe un stadion s-ar stringe 10,000 de oameni si vreo 500 din ei ar avea diaree .......... si stari de lesin.

Va dati seama ca s-ar calca in picioare sa prinda un loc la WC?

Asa si la evenimentele astea BOR(ite) se calca in picioare pentru o sarma si o supa chioara..............da sfintita.

Nu e de mirare ca ride lumea intreaga de romani.

De la bun inceput m-au intrigat si pe mine diasporenii astia, lipitzi cu ochii si neuronii de stirile din Romania. Ar fi de inteles doar la aia cu munci prin strainatate, cu cordonul ombilical netaiat de la tzara muma. Yo, daca-as fi cetatean strain , nu m-ar interesa nici macar cum se numeste presedintele sau premierul Romaniei Laughing Iar ca sa ma pasioneze cum se cearta aia de la putoare si sa tzin partea unuia sau altuia, ar insemna sa fiu fix pielea phulii prin canada, olanda, anglia, etc si sa n-am alte treburi mai importante de rezolvat p'acolo, astfel incat sa ma cert pe forumuri cu romanashi tembeli la care le vreau binele iar ei nu pricep ca Yo, din strainatatzuri , vad mult mai bine cum sta treaba prin Romanica...caci am viziunea de ansamblu, vazand de sus, ca Dumezeu cu tozti sfintzii lui raset

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  baso la data de Mar Oct 30, 2012 1:25 pm

Yo m-as fi bucurat sa citesc si sa aud o veste buna laugh
Tzeapa laugh

---De ceva vreme ma intreb daca Romania are sau nu presedinte! Nu cred ca presedintelze tarii are dreptul sa se transforme in leguma de teama unei alte posibile suspendari. Daca se teme, nu are decat sa demisioneze...; decat sa asiste pasiv la prabusirea economica a tarii, la jefuirea sistematica a bunurilor ramase in proprietatea statului, organizata pe fata de catre USL...,la abandonul declarat a guvernarii pe perioada campaniei electorale..., inca o data: Da-ti demisia Basescule sau iesi si bate-te!
Romania, incepand de saptamana viitoare ramane practic fara guvern si tu Basescule ai ales sa taci! La ziua armatei, aceasta a fost vaduvita de prezenta comandantului sau suprem si institutia prezidentiala a fost insultata cum nu a mai fost vreodata si tu Basescule ai tacut!
In tara misuna spionii rusi si tu... tacere! Dilema desemnarii premierului, acest conflict constitutional persista si tu, in loc sa soliciti CCR solutionarea definitiva a conflictului inainte ca acesta sa se declanseze, stai in expectativa lasand speculatiile si amenintarile sa se amplifice denaturand bruma de logica a campaniei electorale!
Bine ar fi sa constitizezi faptul ca daca nu iti faci simtita prezenta in zilele imediat urmatoare, nici nu vei mai putea sa o faci pentru ca, odata pornita oficial campania electorala, orice declaratie sau pozitionare prezidentiala se va desfasura in afara legii putund fi usor interpretata ca amestec politic in procesul electoral!
Nu numai ca ai dreptul sa iesi si sa faci o sinteza a starii natiunii inainte de alegeri, dar ai chiar obligatia Constitutionala sa ne spui cum se pozitioneaza statul Roman inainte celui mai important eveniment politic al ultimilor patru ani.
Unde suntem, cine suntem, care sunt perspectivele, ce cai sau mijloace avem la dispozitie pentru a salva ce se mai poate salva...!
Luna Noiembrie 2012, va fi luna in care tara nu va mai avea nici guvern, nici parlament si nu e cazul sa nu aiba nici presedintie!
CCR este inca timorata, procurorul general e un interimar ca si acela de la DNA, ANI e in pericol de a fi desfiintata, CSM'ul ca si serviciile tind sa ajunga sub control parlamentar de parca ar fi niste ICR'uri banale lipsite de importanta, armatei i-se contesta comandatul suprem, CSAT'ul a scapat de sub control, membrii acestuia fiind practic subordonati unui guvern ilegitim iar in politica externa diplomatilor Romani li-se tranteste usa in nas!
Inclin sacred ca in fapt, Presedintele Basescu a demisionat imediat dupa invalidarea referendumului si ca lovitura de stat a reusit, sub o forma mascata dar a reusit!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

In schimb, ma bucur ca dihania holandeza isi suge injuraturile , la fel cum isi trage pe nas drogurile, inainte de a scrie imbecilitatzi la adresa a 7,7 milioane de romani laugh Macar atat bun simtz sa aiba si sa nu jigneasca majoritatea celor prezenti la vot, precum o curva de ultima spetza si penibila ce e, cu sper ma de guru la gura, la fel ca ceilatzi diasporeni , pieliea phoulii...care se ajita in spume pe forumul ala Mad
A fost respins de 7,7 milioane?
7 milioane de ce? Ma abtin sa spun ce fel de 7 milioane si sa scad frauda, deoarece s-a scis destul despre asta ...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Pe vremea impuscatului, doar activitii PCR cei mai trepanatzi si gretzosi chiar si credeau, fortzati fiind de imprejurari, in ce rosteau. In prezent, imbecilii si imbecilele cred ...fara sa-i oblige nimeni cu pushca ori sa-i amenintze cu inchisoarea. Si mai au tupeul sa rada de fraierii pupaciosi de moashte sfinte laugh Sunt chiar mai penibili decat ei Laughing si mult mai periculosi Twisted Evil

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  delta la data de Sam Feb 23, 2013 9:14 am

cât naiba cotizează la posturile TV creaturi cu porecla "Nuțu Cămătaru" și "Sile Cămătaru" de ajung prin principalele știri difuzate de canalele naționale? scratch
adică, pe cine draq interesează că au fost arestați pentru a N-a oară aceiași infractori? confused

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  RocketQueen la data de Sam Feb 23, 2013 9:23 am

delta a scris:cât naiba cotizează la posturile TV creaturi cu porecla "Nuțu Cămătaru" și "Sile Cămătaru" de ajung prin principalele știri difuzate de canalele naționale? scratch
adică, pe cine draq interesează că au fost arestați pentru a N-a oară aceiași infractori? confused

Poate ca familia acelora e mai mare decat ne inchipuim noi. raset
avatar
RocketQueen
crede că are ceva de spus
crede că are ceva de spus

Mesaje : 1813
Data de inscriere : 21/06/2012
Localizare : Paradise City

Sus In jos

Re: subiecte "trendy"... deci doar de moment sau pentru câteva zile (și oricum nerezolvate până la urmă)

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum