Alergarea după imbecilitate...

Pagina 7 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Dum Noi 05, 2017 8:06 am

baso a scris:
ENKI a scris:Au trecut 24 de ore de la acest interviu halucinant si baschetoza inca n-a zburat de la DNA. Daca nici in urmatoarele 24 de ore nu e data afara, atunci trebuie demis Ochiul Tudorel.  Cool

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pana acum, o singulara luare de pozitie, pe Luju.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Interviul se pupa perfect cu declaratiile ulterioare ale lui Iohannis.

Nu stiu ce a declarat Sasalaul, dar daca in seara asta ies sa #reziste mai mult de 1000 de cretini, care sa si reuseasca sa deturneze cumva modificarile la legile strambe ale Scoancsei, atunci poate fi pusa oficial o cruce mare peste acest no man's land mioritic. Propun data de 7 noiembrie, cu sobor mare. Laughing

In alta ordine de idei, inteleg ca s-a autoexilat si pe liberalul de stanga Constantin Gheorghe pe VK, macar pentru o luna, cat ii este inchis contul pe Faceblock. veselie

Stan Constantin
ieri la 15:58

Să văd dacă am înțeles eu bine, că sunt cam prost: deci taica Lazăr, tractoristul din fruntea Parchetului General, bagă în pizda mă-sii Parlamentul, refuzând o cerere legitimă, anume să dea un dosar de cercetare penală care era deja clasat, dar îl oferă judecătorului de la Curtea Constituțională Lidia Stanciu, pentru ca asta să probeze cu declarații din el ”nevinovăția” târfei din fruntea DNA? Și tipul mai este în funcție? Kovesi, căreia CCR i-a tras-o a treia oară, este încă în funcție? De ce? Că mârâie la noi Klemm? Bună tocmeală! Și dobitocii ies mâine în stradă, să protesteze împotriva Parlamentului, și pentru a susține adunătura asta de ticăloși, care se pișă cu boltă pe suveranitatea statului și pe drepturile și libertățile cetățenești? De ce mai există țara asta de proști?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Vin Noi 10, 2017 8:02 am

N-am vrut sa dau crezare stirii, asa ca am cautat un clip si, intr-adevar, la minutul 8.36 se aude clar. laughStrigatura mi se pare absolut fireasca, dupa ce baschetoza, in imensa ei imbecilitate, s-a lasat filmata de reporterii Arte langa statuia lui Vlad Tepes. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mar Noi 21, 2017 9:42 am

9/11, Afganistan, Irak, Siria. Spectacole grandioase regizate de serviciile secrete şi executate, cu mare artă, de armata americană. O reţetă de succes care se întinde pe două decenii de teroare, de fake news şi propagandă violentă. O reţea ocultă, coruptă până-n măduva oaselor care a deturnat omenirea într-unul dintre cele mai negre scenarii ale sale.

Toată nebunia începută cu proclamarea terorii şi a luptei împotriva sa ca prioritate mondială a fost un joc având un unic câştigător: complexul militaro-industrial american. Absolut tot ceea ce s-a întâmplat de la atentatele teroriste şi până acum au fost strict elemente ale unui plan de afaceri care a împins bani sănătoşi în buzunarele unor şmecheri. Dar totuşi, despre câţi bani să fie vorba?

Estimările sunt multiple, executivul SUA dând de înţeles prin comunicate vagi că ar fi vorbe de ceva care s-ar învârti în jurul a 1.5 tln. $. Teoretic n-ar fi mare lucru, însă, în spatele cifrei e o mare manipulare menită a ţine ascunse sub preş costurile reale ale excentricelor spectacole militare americane. În conformitate cu un studiu al Brown University, costurile campaniilor militare americane post 9/11 s-au ridicat la incredibila sumă de 5.6 tln. $. Dacă am pune în balanţă şi dobânzile aferente acestor sume s-ar ajunge la un total de aproape 8 tln. $.

Ca să înţelegem mai bine cum stau lucrurile, ar trebui să raportăm costul la datoria totală a SUA care în prezent se situează la 20 tln. $. Ne rezultă limpede că aproximativ 30% din această datorie este reprezentată de costurile diverselor războaie ale SUA. Este un cost imens. Bani care ies din buzunarele statului pentru a intra generos în cele ale şmecherilor din spatele complexului militaro-industrial. Ceea ce însă nu poate fi trecut cu vederea este faptul că datoria publică americană a depăşit 100% din PIB, un semnal de alarmă puternic, imposibil de ignorat. De la depăşirea a 100% din PIB(în mod real de pe la 70%!), orice ţară intră într-o spirală nefastă a dobânzilor care, de la an la an cresc accelerat, îngreunând jugul finanţelor publice.

Modelele istorice, între care se distinge cel mai pregnant cel al Germaniei Hitleriste, ne arată limpede că monstrul hrănit din bani publici, pe măsură ce creşte, îşi sporeşte geometric nevoile punând presiune pe factorul politic. Începerea războiului împotriva tuturor declanşat de către Hitler şi-a avut adevăratele origini în propriul complex militaro-industrial format la acea vreme din I. G. Farben, Krupp, Volkswagen, Porsche, etc. Dacă Hitler ar fi câştigat Războiul Mondial, probabil ar fi continuat cu plănuirea unei invazii pe Marte pentru a putea face faţă cererii propriului complex militaro-industrial.

Similar se petrec lucrurile şi cu SUA. Șoarecii hrăniţi generos de la buget s-au înmulţit, s-au îngrăşat şi-şi sporesc necesităţile în ritm geometric. Pretenţiile în creştere fac obligatorie inventarea unor duşmani, de multe ori chiar imaginari. Presupunând că lumea s-ar preda benevol SUA, tot ar trebui inventaţi duşmani şi necesităţi de înarmare.

Trump a încercat cu „duhul blândeţii” să mai ia din imensul jug care-i atârnă pe grumaz şi să mai externalizeze din costuri cât se poate. Mai o rachetă prin Arabia Saudită, mai câte-o escadrilă prin Qatar, mai un Patriot prin Polonia sau România. Numai că lucrurile nu sunt deloc roz. Obişnuit cu generoasele alocări bugetare, complexul militraro-industrial american a devenit obez, se mişcă greu şi face treburi de mântuială. S-a văzut limpede cu F35 sau la eşuatele lansări la apă ale noilor portavioane. Culmea e că cel mai limpede se vede asta în zona Golfului unde, după ce statele de-acolo au cumpărat „de bun simţ” de la stăpânul american, au început să înfrupte pe săturate de la fraţii ruşi care oferă alternative mai performante şi consistent mai ieftine.

În mod normal, lucrurile se vor acutiza. SUA nu-şi va reduce cheltuielile militare, iar cererile de cheltuieli suplimentare solicitate partenerilor vor rămâne fără răspuns. Astfel încât, costurile menţinerii răsfăţatului copil vor cădea tot în sarcina „tătucului” american care, pe măsură ce se va simţi mai strâmtorat va trebui să-şi găsească surse suplimentare sau să capoteze. Istoria ne arată însă că, înainte de fiecare prăbuşire a unui monstru cu picioare de lut, trebuie să asistăm la un grandios spectacol militar. Există însă o singură problemă: acest ultim spectacol, pentru prima şi ultima dată în istorie, ne poate fi fatal.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mier Noi 29, 2017 4:11 pm

#Rezistentii or fi avand ADN modificat?! suspect

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mier Noi 29, 2017 7:13 pm

Am dedus ca pornind de la articolul unei oarecare Ligia Pop( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) s-a dezlantuit Dan Pavel, care fusese cam tacut in ultima vreme. LaughingNu pot să nu mă enervez când intru pe internet. Cu riscul ca articolul să pară unul bădărănesc, trebuie să recunoaștem că fenomenul Raw Vegan este unul stârnit, întreținut și dominat de femei. Asta pentru că nu există o creatură mai dăunătoare pentru imaginea și sănătatea mentală a femeii, decât femeia - care invocă standarde estetice, vestimentare și de nutriție până în punctul în care generează depresii și false așteptări. În ciuda tuturor zvonurilor contrare, bărbații nu dau doi bani pe nutriție. Aici vorbim de bărbați, adică acea ființă preocupată de ”propagarea patriarhatului” cum spun feministele, adică preocupat să pună mâncare pe masă copiilor, să-și iubească femeia și să își îngrijească familia. Bărbații nu dau doi bani pe nutriție pentru că eu nu am văzut niciodată un bărbat care să-mi placă cum citește zece minute o etichetă scrisă cu font de doi pixeli doar ca să detecteze glutenul din bere și mici.

Bărbații nu dau doi bani pe propria sănătate pentru că deși murim în medie mult mai des și mai devreme decât femeile, nu s-a oprit nimeni din drumul spre berărie să facă un miting de awareness prin care să tragem semnale de alarmă. Nu plesnește nimeni ceafa de porc din mâna bărbatului și, când o face, acel cineva este tot femeia din viața lui sau câte o voluntară dispusă să-ți înjure fiecare dumicat ce reprezintă un suflețel de porcușor ucis mișelește, până te oprești din mâncat ca să n-o bați. Bărbații de lângă noi cad ca muștele și noi cei rămași la masă ne mutăm un scaun mai încolo și ne întrebăm dacă e ok să le bem berea că se trezește. Nu se încruntă nici un bărbat la prietenul lui când comandă un platou de colesterol, asta pentru că cel mai probabil s-au întâlnit fără neveste și vor mânca amândoi după pofta inimii, spre disperarea nevestei și a cardiologului. Bărbații nu dau doi bani pe viața bărbatului pentru că, deși cancerul mamar are o rată de supraviețuire de 83% și cancerul testicular are 29%, cercetarea cancerului mamar beneficiază de triplul finanțării.

Observ în jurul meu disperarea generată de nutriție și nu pot face altceva decât să mă declar înspăimântat. Putem cădea de acord că este recomandat să mâncăm sănătos și toată lumea ar trebui să bage în gură mai cu măsură, fie că vorbim de hrană sau altceva, dar nu pot să nu remarc cum au slăbit hainele în magazine cu mult înainte să slăbim noi. Măsurile M la vestimentația de damă de acum zece ani au devenit L peste noapte. Uneori sunt catalogate ca XL. Dacă acum zece ani aveai 60 de kilograme și erai voluptoasă, acum toate marțafoaiele astea de nu pleacă liftul cu ele îți spun că ești un pic cam durdulie. Le este teamă să nu mori prematur. Sigur n-o să te iubească nimeni cu kilogramele alea în plus. Am vrea să-ți recomandăm câte ceva și vom folosi o echipă de marketing de top care să traducă într-un limbaj prietenos pentru consumator că ”tu nu vezi, fă, cât ești de grasă, scroafa dreacu, cad suspensiile cu tine în taxiu!!!”. Plătești echipa de marketing ca să transforme asta în ”Arată-i iubitului tău o siluetă de invidiat... bla... bla...” .E tot o formă parșivă și mascată de ”shaming”.

Aici se termină marketingul și începe obsesia pentru sănătate în ciuda ei. Am citit recent un articol al unei femei, bineînțeles, în care printre beneficiile alimentației raw vegan bio erau trecute scăderea și dispariția menstruației. Menstruația era definită ca o chestie nocivă și inutilă. Am ajuns în acel punct în care însăși umanitatea ne pare străină și biologia umană devine dușman de dragul consumerismului și al imaginii de sine. Pentru orice om cât de cât lucid, menstruația este un fenomen pe cât de necesar, pe atât de natural. Faptul că îți întrerupi menstruația prin alimentația recomandată de maniaca respectivă nu este un beneficiu. Ceea ce faci urmând sfaturile ei este să ajungi într-un punct atât de sever al malnutriției în care organismul uman simte nevoia să se protejeze și întrerupe funcții mai puțin vitale. În afara situațiilor normale, menstruația este întreruptă ca metodă failsafe sau ca simptom în anumite situații extreme de genul: deshidratare severă, malnutriție și epuizare fizică. Organismul se protejează și nu mai consumă resursele aiurea. Să ajungi în punctul în care îți dai echilibrul biologic peste cap prin malnutriție și să îți pui viața în pericol de dragul imaginii este o nebunie în cea mai clară formă. Este de domeniu patologic. Nu e nici o diferență între bulimie, anorexie și această tulburare mentală. Singura diferență este că ăștia nu sunt identificați ca nebuni, ci salutați ca nutriționiști și fitness guru. Bineînțeles că dacă eram Dumnezeu eu făceam femeii un set de butoane pe care să aibă extraopțiuni, gen să-și aleagă când vrea să aibă menstruație, când vrea să fie fertilă, cât vrea să fie de slabă și cel puțin patru dimensiuni opționale la sâni, dar asta nu înseamnă că menstruația este o bătaie de cap ce poate fi ocolită prin alimentație bio. Când citesc articolul distinsei, îmi pare rău că nu are măcar extraopțiunea ”mod silențios”, unii oameni sunt mai buni când nu-i auzi pentru că nu pot influența niște copile naive.

În ciuda tuturor experților cu diplomă emisă la Facultatea de Blogging, Homo Sapiens este o ființă omnivoră a cărei dietă trebuie să conțină carne și grăsimi în mod echilibrat. Carnea și grăsimile ne-au scos din peșteră și ne-au ajutat să cucerim planeta. E adevărat că necesarul de carne a scăzut de când nu mai colindăm taigaua la vânătoare de iepuri și nu trebuie să mai înfruntăm înghețul sau pecenegii 24 de ore pe zi, dar asta nu înseamnă că este sănătos să mănânci numai verdeață și scorburile din copaci. Alimentația trebuie să fie echilibrată de dragul sănătății, nu ca să încapi în rochia cu patru numere mai mică în care nu încape nici designerul vestimentar care a croit-o. Mulți vegetarieni crudiști susțin că o fac de dragul animăluțelor. Asta în timp ce folosesc detergenți, suplimente, medicamente, produse cosmetice și tehnologie testată pe animale. Spun că nu au nevoie de proteinele și grăsimile din carne pentru că folosesc suplimente alimentare și multi-minerale. Da! E genial. Ați înlocuit mâncarea cu prafurile și pastilele. Ce poate fi mai bio de atât? E foarte important când vă îngroapă de tineri nici măcar să n-aveți ce putrezi în pământ. Nici măcar la pomana voastră nu pot să vin pentru că nu se fumează și nu se servește carne.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Joi Noi 30, 2017 12:56 pm

In postarea originala apare si previzionarea articolului din link-ul catre Bild. Eu n-am reusit sa accesez sursa, primind doar niste recomandari de a dezactiva Adblocker. suspect
Paul Bașotă
Ieri la 13:38 ·

La Haus Bethanien din Berlin tocmai s-a deschis o expoziție intitulată "Märtyrermuseum" - "Muzeul martirilor". Sunt prezentate personalități istorice care și-au dat viața pentru convingerile lor. Cum ar fi Socrate, Sfânta Apollonia din Alexandria sau Martin Luther King.

Încheie seria de martiri Ismaël Omar Mustafaï, unul din ucigașii musulmani de la Bataclan! Ghidul audio explică cum a crezut musulmanul că se jertfește în lupta împotriva culturii occidentale!

Cei doi artiști danezi care au conceput expoziția nu sunt disponibili pentru declarații. Expoziția a rulat deja în Danemarca.

Incredibil!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Sam Dec 02, 2017 1:24 pm

laugh


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 20, 2017 7:05 pm

România finanțează Academia Internațională Anticorupție din Viena, instituție acuzată de corupție


Din septembrie 2010, România este membru fondator al Academiei Internaționale Anticorupție din Viena (IACA). Țara noastră a trimis experți în Consiliul Guvernatorilor IACA (Daniel Morar: 2012-2015) și în Consiliul Academic (Cornel Călinescu: din 2013, cu un mandat de șase ani). Pe lângă experți, România mai oferă însă Academiei Anticorupție din Viena și suma de 10,000 euro pe an, contribuție voluntară, conform MAE. Numai că există o singură problemă: IACA e o spălătorie de bani, cu mare trecere la guverne autoritare, relevă o investigație comună a publicației anti-corupție Correctiv.org și a săptămânalului austriac News.

   Despre ”iniţiativa” Siemens şi ”integritatea” IACA

Acum 10 ani, gigantul german Siemens a trecut printr-un scandal de corupție, dupa ce a oferit mită de ordinul sutelor de milioane de euro guvernului grec pentru a obține diverse contracte cu dedicație pentru organizarea Jocurilor Olimpice din Atena.

După acel scandal, pentru a-și îmbunătăți imaginea, Siemens a ajuns la un acord cu Banca Mondială, numit ”Siemens Integrity Initiative”, prin care gigantul german oferă 100 milioane de dolari pe durata a 15 ani pentru ”finanțarea activităților anti-corupție”.

Unul din rezultatele acelei inițiative este Academia Internațională Anticorupție din Viena, fondată în 2011.

Problema pentru Siemens e că IACA funcționează într-un mod total opus scopurilor inițiativei sale de integritate. Aspecte majore privind sursele de finanțare ale IACA nu sunt publice și tot mai mulți membri ai Academiei sunt anchetați de procurorii austrieci.

Austria a renovat un palat de lângă Viena, la Laxemburg, pentru sediul IACA

Sediul IACA e într-un palat din Laxenburg, lângă Viena, localitate cunoscută  drept ”capitala de vară” a Imperiului Habsburgic. După o renovare de 11 milioane de euro a palatului, la Academie se țin cursuri și se oferă programe masterale pentru experți anti-corupție.

Cel mai bun mod de a combate corupția este prin transparență, dar IACA duce lipsă totală de transparență.

Academia a refuzat în repetate rânduri să publice rapoarte financiare. Astfel, nimeni nu poate verifica felul în care IACA cheltuie banii, câți bani are, sau dacă academia e audiată extern, situație atipică pentru o organizație anticorupție.

   Cine sunt clienţii IACA şi ce rol are România

Una din justificările cheie oferite de IACA pentru lipsa de transparență ține de obligațiile academiei față de clienții săi.

IACA susține că nu poate face anumite informații publice, deoarece membrii academiei trebuie să le vadă primii. Problema e că, acești membri nu au cerut niciodată astfel de informații.

IACA funcționează ca ONU: statele devin membre prin ratificarea Cartei academiei.

La ora actuală IACA are peste 70 de membri care, teoretic, acționează ca finanțatori.

Cu toate astea, după ce informațiile limitate de pe site-ul academiei au fost verificate, s-ar părea că doar 24 de state dau bani academiei.

Printre ele, conform MAE, este și România.

Pe lângă România, bani mai vin și de la Rusia sau Azerbaidjan, state cunoscute pentru regimuri politice corupte.

Ele par să contribuie la IACA tocmai ca să-și mai curețe reputația.

Totodată, sponsorii IACA pot să decidă cine face auditul financiar, un conflict de interese în sine. Culmea, din 3 auditori internaționali, unul este ales de Rusia!

   Conducerea IACA, o problemă de transparenţă

Motivul tuturor problemelor academiei ține de stilul managerial al liderului său, Martin Kreutner care conduce academia cu o mână forte.

Acest lucru a dus la diverse probleme: un număr mare de academicieni de renume au părăsit academia după doar câteva luni, procurorii austrieci anchetează IACA pentru eventuale fraude cu fonduri din imobiliare (banii primiți de IACA de la sponsorul austriac ar fi venit de la un fond de real estate deja anchetat penal pentru contracte suspecte cu MAI-ul austriac).

Siemens a cerut mai multă transparență din partea IACA, mai ales având în vedere că sumele primite de academie de la alte state sunt relativ mici, iar compania germană acționează ca sponsor principal.

Cât despre România, apartenența la această academie ridică noi semne de întrebare privind felul în care clasa politică românească înțelege lupta anticorupție.

Nu punem aici în discuţie suma contribuţiei ţării noastre, ci faptul că România fie nu știe să separe organizații suspecte de cele bune, fie nu vrea. Ori poate nu este lăsată!.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Aici e site-ul IACA, pe care inca n-am apucat sa ma uit: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Dum Dec 31, 2017 9:08 pm

Deceneu Vraciul
2 ore · Timișoara, Timiș County ·

ACTIVITATEA MEA DIN 2017
Anul acesta (2017),am descântat 2918 persoane,de diferite naționalități,etnii,confesiuni religioase,etc.Au fost cetățeni români,dar și cetățeni străini,chiar dacă mare parte din ei nu cunoșteau limba română.
Din acest total,718 cazuri nu mi-au transmis un feedback.
Din cele 2200 de cazuri,de la care am primit informatii in privinta situatiei lor , 2007 sunt foarte bine,restul de 193 neavand un rezultat pozitiv. Cei ce nu ati avut un rezultat pozitiv,va indemn sa nu renuntati,ori repetam descantecul, ori cautati alta persoana sau alt gen de terapie ,dar sa nu renuntati !
Am întâlnit cazuri de la cele mai simple,până la cele mai complicate.V-am spus mereu,descântec pentru orice tip de boală nu există(acolo unde nu a existat descântec special pentru acea problemă,am folosit două descântece,unul pentru boli generale și cel pentru fapt),nu mă dau însă înapoi de la nimic. Am descântat cazuri cum ar fi :
-frică,atacuri de panică,depresii;
-bube (psoriazis,vitiligo,etc);
-sterilitate(atât cazuri de bărbați,cât și femei cu o astfel de problemă);
-disfuncții sexuale,mare parte fiind bărbați;
-autism,sindrom down,epilepsie;
-diferite forme de cancer(514 cazuri);
-TBC,hepatite,,etc;
-7 cazuri de SIDA:
-18 cazuri de persoane cu anumite tulburări de personalitate,în popor cunoscute sub denumirea de "posedare".Cinci astfel de cazuri fiind destul de critice,care la momentul de față sunt foarte bine.
- alte cazuri pe care nu le mai enumăr.
Am vizitat și 7 locuințe(4 apartamente și 3 case).
Toate cazurile au fost descântate,ori întâlnindu-mă cu ele,ori telefonic,pe fotografie.Din totalul de 2918 cazuri ,m-am intalnit fata in fata cu 1418 persoane,restul de 1500 fiind descantati la distanta(telefonic,pe fotografie).
Am vizitat mai multe orașe,printre care:Lugoj,Arad,Buzău,Brăila,Galați,Botosani,București,Constanța,,Brașov,Sibiu,etc.
Am întâmpinat multe probleme în desfășurarea activității mele,dar ce ar fi viața fără ele?! :-)
Sunt fericit pentru fericirea voastră !
Deși am fost de multe ori tentat să părăsesc spațiul virtual,am decis să nu o fac totuși,asta din drag pentru cei care m-au cunoscut.Nu garantez însă că nu o voi face vreodată,garantez doar că nu voi renunța niciodată la ceea ce fac,atâta timp cât rezultatele pozitive din viața celor descântați ating un procent de 90% din totalitatea cazurilor.
Pentru anul viitor (2018),mi-am propus să mă ocup de cca 3000 de cazuri sau chiar sa depasesc aceasta cifra.
Pentru anul 2018 mai am insa si cateva proiecte ,pe care sper sa le duc la bun sfarsit. Toate implica eforturi financiare mai mari decat pot eu suporta.
Mă rog la Dumnezeu să-mi dea sănătate și putere,că restul vin de la sine.
Vă doresc tuturor multă sănătate,înțelepciune,belșug,fericire,pace și lumină în minte și în suflete !
Un an mai bun si succes in toate planurile !
P.S. O singura rugaminte am catre cei descantati de mine : daca in urma descantecului ati avut rezultate pozitive,recomandati-le si celor pe care-i stiti cu anumite afectiuni ,sa-si caute rezolvarea si pe aceasta cale. Cand medicina clasica da din umeri,de multe ori terapiile alternative fac miracole. Puteti sa-i adaugati in grupul "Descantece si leacuri strabune" ,eu urmand sa aprob cererea.
Cu drag , Deceneu Vraciul
Contact:
Email: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Telefon : +40763833291 ( cu viber și whattap)
Skype : vraciul123
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 04, 2018 3:19 pm

Ai cu cefele groase ii puteau face cadou baschetozei cetatenia bulgara, dupa care puteau s-o importe si s-o incoroneze faraoanca, in loc sa-si franga tarisoara de dragul ei. laughIniţiativă inedită a unui politician bulgar, care propune alipirea nord-vestului ţării sale la România.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Potrivit Nova TV, Boris Kamenov a iniţiat o petiţie pentru declanşarea unui referendum privind alipirea regiunilor Vidin, Vraţa şi Montana din nord-vestul Bulgariei la România. Kamenov spune că oamenii ar scăpa astfel de corupţia din Bulgaria şi a început să strângă semnături.
„Nu vrem să fim parte a acestui sistem corupt”, spune Kamenov, evocând tradiţiile revoluţionare ale regiunii. „Aici am luptat întotdeauna pentru democraţia adevărată”.
Politicianul bulgar susţine că sistemul judiciar din România e incomparabil mai eficient decât cel din ţara sa iar lupta anti-corupţie nu e doar un slogan. Recent, preşedintele de la Sofia a respins o lege prin care ţara sa ar fi urmat să aibă o instituţie anti-corupţie, cu puteri chiar mai mari decât DNA de la noi.
Kamenov, care se compară cu Carles Puigdemont, mai spune că în cele 3 regiuni din nord-vestul ţării nu sunt locuri de muncă, în vreme ce în România, şomajul e redus.
Referendumul ar urma să declare independenţa celor trei regiuni bulgare, care apoi să ceară alipirea la România.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 11, 2018 5:38 pm

Cat de imbecil sa fii sa-ti propui o cale de renastere a maretului neam, dar pe care s-o figurezi printr-un tor izbitor de asemanator cu un WC, iar grupul de miori doritori de salt cuantic sa para un rahat tricolor, degraba scoborator in gaura de vierme?! Shocked

Vasile Paun
9 ore · editat ·

RENAȘTEREA NEAMULUI - O cale posibilă

În multitudinea de opțiuni / scenarii de evoluție a acestui neam există și cea prin care putem face, în 3-6-9 ani, un salt cuantic, printr-o ”gaură de vierme”, într-un alt spațiu al conștinței naționale ...
Această opțiune pleacă de la, cel puțin, aceste trei premise:
• Un Proiect de Țară profund și sustenabil poate să apară DOAR de la un alt nivel de conștiință al celor care simt această chemare ... altfel spus, orice preocupare de a genera o viziune de țară TREBUIE prefațată de un REAL și fără precedent salt în frecvență al celor implicați (viziunea trebuie creată dintr-un spațiu și nivel energetic nou și nu din agoniseala trecutului) ...
• ”Transformarea” conștiinței neamului trebuie pusă înainte de transformarea României (văzută ca teritoriu, infrastructură și sisteme) ... doar saltul în conștiință al neamului poate genera o nouă Românie fizică (de ex. România Libertății Interioare, Armoniei Sociale și Bună-Stării Generale) ...
• Jocul colectiv care pregătește și facilitează ”saltul cuantic” se poate iniția de către un nucleu format doar din cei care înțeleg PUTEREA PERCEPȚIEI și o aplică în toate situațiile de viață ... altfel spus, această opțiune îi va atrage pe cei care deja știu că nu ne propunem să transformăm România ci să transformăm propria noastră percepție despre ea ...

Prin acest mesaj, îi invit la implicare (antrenament și apoi acțiuni juste) pe toți cei care acceptă că percepția este creație și știu deja că doar transformând percepțiile noastre putem să ”transformăm” realitatea colectivă în care trăim ca popor (holograma socială ) ...

Haideți să vedem cum putem să ne unim puterile, în pasiune, scop și potențial comun pentru a percepe ca UNUL holograma socială de armonie și bună-stare ..

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Folosind triada 3-6-9, securistul se cacaie sa transmita subliminal ca l-ar fi inteles pe Tesla, pe cand io am impresia ca doar incearca din rasputeri sa-si loveasca propriile oua. laugh


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Dum Feb 11, 2018 8:53 am

Io astept cu interes ca grupul de femei queer si LGBT sa-si programeze o actiune in curtea unei biserici sau macar intr-o piata centrala a unui oras mare - resedinta de judet, dupa care sa trimita anonime revoltate la patriarh sau primar.  laughScrisoare Deschisă către Ministerul Culturii, conducerea Muzeului Țăranului Român și colaboratorii MȚRNoi, un grup de femei queer și LGBT, dorim să afirmăm public în mod hotărât că răspunsul Muzeului Țăranului Român față de agresiunea anti-LGBT petrecută pe 4 februarie în Cinema Muzeul Țăranului și urmată de suspendarea proiecției filmului 120 Bătăi pe minut este o bătaie de joc la adresa noastră. Comunicările oficiale ale conducerii MȚR arată o poziționare oportunistă și reflectă lipsa de asumare a complicității heteronormative și a istoriei de agresiuni repetate asupra comunității LGBT. Asistăm de asemenea la o deresponsabilizare instituțională, MȚR nepunând sub semnul întrebarii de ce acest spațiu este sigur (și inspiră atâta loialitate) pentru diverse grupuri naționalist-religioase, dar nu și pentru persoane queer.

Dorim să subliniem de la bun început că ceea ce s-a petrecut (din nou!) la MȚR  constituie un act de violență anti-LGBT al unor agresori, nu o „manifestare” a unor „protestatari” care au creat „un moment neplăcut”. Considerăm limbajul folosit de MȚR drept unul care contribuie la și legitimează invizibilizarea și stigmatizarea persoanelor queer și LGBT, care de altfel nu sunt nicăieri numite în comunicat! Considerăm extrem de importantă asumarea faptului că agresiunile heterosexiste și homoantagonismul constituie o experiență cotidiană dureroasă și violentă pentru noi ca femei queer, nu un moment „neplăcut”, ca atunci când plouă afară și ți-ai uitat umbrela acasă!

Protestăm vehement față de abordarea MȚR care tratează cele întâmplate drept o anexă la aniversarea de 28 de ani a muzeului – care constituie de altfel subiectul principal al comunicatului MȚR – o strategie de promovare a propriei imagini drept „instituție culturală de prim rang în contextul lumii muzeale românești și europene”. Refuzăm categoric să acceptăm invizibilizarea vieților noastre și în paralel instrumentalizarea experiențelor și vieților LGBT pentru construirea de către diferite instituții culturale și de către colaboratorii și finanțatorii acestora a unei imagini favorabile lor și promovate pentru consumul „culturii urbane”. Această “cultură urbană” și viață urbană pe care multe dintre noi o resimt ca pe o experiență între ciocan și nicovală, unde ai de alege între a tăcea sau a-ți lăsa experiența manipulată în schimbul unei minime și deseori iluzorii siguranțe.

Ne exprimăm profundul dezacord și completa respingere față de modul heteronormativ elitist și privilegiat în care MȚR (alături de alți actori culturali care au exprimat poziții similare în ultimele zile) dorește să se delimiteze de cele întâmplate: condamnându-le drept incompatibile cu „interogațiile intelectuale”, “cultura de calitate” și „decența” și invocând lipsa lor de „legalitate”, precum și încălcarea drepturilor persoanelor „plătitoare de bilet”.

În primul rând, refuzăm invocarea „intelectualității”, alături de „cultură” și „calitate”, drept paveze “respectabile” pentru de-solidarizare.  Subliniem că apartenența la „intelectualitate ” si invocarea „Culturii”(!) maschează deseori homoantagonismul și violența structurală față de comunitatea LGBT. Agresiunea petrecută la MȚR constituie un atac la adresa comunității LGBT și a libertății sexuale a femeilor. Nedreptatea fundamentală a celor petrecute nu constă în atacul la adresa calității culturale a filmului proiectat, iar a construi un astfel de discurs reflectă privilegiul social și heterosexismul lumii în care trăim. Persoanele LGBT au fost repetat supuse agresiunilor în București în ultimii ani iar atacurile la libertatea sexuală a femeilor din România au constituit și constituie o experiență istorică continuă. A privi agresiuni anti-queer drept un atac la adresa unei culturi de calitate este hilar și revoltător deopotrivă, mai ales venind din partea MȚR. Este vorba despre o instituție care a mai găzduit evenimente unde persoane LGBT au fost agresate și traumatizate, o instituție din conducerea căreia face parte de mulți ani Mihai Gheorghiu (membru al comitetului de inițiativă  al Coaliției pentru Familiei, comitet și inițiativă de schimbare a constituției care sunt de altfel în mod covârșitor proiectul unor intelectuali), o instituție  care profită, ca multe altele, de pe urma unei imagini „progresiste” în timp ce refuză în mod repetat orice responsabilitate pentru lipsa asigurării unui spațiu sigur pentru noi și se desolidarizează și ne invizibilizează la momentul oportun. Cu mândrie și ne-intelectual vorbind, noi categorisim atitudinea MȚR drept o nesimțire heterosexistă uriașă. Probabil mai intelectuală este delimitarea lașă a MȚR de înseși filmele proiectate care „nu reprezintă în mod necesar punctul de vedere al MNȚR”.

În al doilea rând, respingem categoric invocarea „decenței” și a „legalității” și remarcăm jenanta și enorma ironie a acestei invocări în context românesc și la proiecția unui film precum 120 BPM! România este o țară unde însăși existența noastră a fost considerată ilegală și unde sub protecția legalității și respectabilității intelectuale persoanele LGBT au îndurat și încă îndură nenumărate nedreptăți. Noi refuzăm să acceptăm distincția legal/ilegal drept un indiciu al dreptății. Filmul 120 BPM reflectă de altfel asupra istoriei ACT UP, un grup care și-a asumat cu mândrie indecența și ilegalitatea acțiunilor și poziționărilor sale în lupta pentru salvarea vieților persoanelor seropozitive, un grup datorită căruia azi există medicamente și politici necesare, un grup care afirmă demnitatea queer într-o lume heterosexistă și a cărui experiență ne arată că indecența salvează vieți!  Disprețuim „decența” și suntem mândre de a fi  „indecente” într-o țară care ne stigmatizează în permanență existența.

În al treilea rând ne exprimăm revolta față de poziționarea MȚR, pentru care agresiunea petrecută este o încălcare a unui abstract drept al plătitorilor de bilet, singura categorie de persoane cărora de fapt MȚR le cere scuze. Afirmăm faptul că demnitatea și drepturile noastre nu decurg din poziția noastră de (potențiale) consumatoare și așteptăm scuzele MȚR. Precizăm de asemenea că demnitatea noastră, istoria și experiențele noastre nu sunt de supus „dezbaterilor” așa cum MȚR ar fi dorit. Un alt aspect revoltător al poziției exprimate de MȚR este insistența și tupeul de a culpabiliza și problematiza însăși istoria și experiențele victimelor atacului prin afirmații cel puțin ambigue care deplâng lipsa unor discutii despre: “unde se termină arta și începe propaganda, de care filmul este acuzat”. Demnitatea, istoria și experiențele noastre trebuie afirmate fără echivoc și apărate cu solidaritate! Nu acceptam ca ele să fie supuse dezbaterilor și puse în discuție de către nimeni!

În concluzie, dacă MȚR dorește să evite „terenul minat al unor confruntări”,  solicităm ca acesta, alături de colaboratorii și finanțatorii săi (cei numiți chiar în comunicatul MȚR și nu numai), să se oprească din a-și mai construi imaginea și capitalul pe spinarea, experiențele, luptele și suferințele noastre, tratate drept un bun de consum oarecare și invizibilizate atunci când devin incomode. Cerem ca MȚR&co să își asume responsabilitatea față de cele întâmplate și să pună capăt unei complicități instituționale parșive și continue la violența instituțională și socială cu care noi ne luptăm.REVENDICĂRI:   Demiterea imediată și permanentă a lui Mihai Gheorghiu din poziția de Director general adjunct al Muzeului Țăranului Român.
   Prezentarea unor scuze explicite și clare față de persoanele queer și LGBT și condamnarea fără echivoc a unei agresiuni homoantagonice și sexiste.
   Poziționarea clară a tuturor colaboratorilor și finanțatorilor  numiți în comunicatul MȚR față de violențele anti-LGBT petrecute și față de comunicatele iresponsabile și heterosexiste ale MȚR. Cerem o luare de poziție clară din partea organizatorilor de festivaluri și activități culturale, mai ales cele cu tematica politică, activistă, din sfera drepturilor omului etc, desfășurate la MȚR.
   Recomandăm tuturor intelectualilor din conducerea MȚR, organizatorilor de evenimente culturale și directorilor de instituții partenere cu acesta, precum și tuturor aliaților autodeclarați ai comunității din care facem parte, vizionarea filmului 120 BPM, pe care îl considerăm o lecție esențială și dureroasă despre activism, indecență, empatie, solidaritate și complicitatea neutralității.Un grup de femei queer și LGBT
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
N-am citit decat pana pe la jumatate, fiind o ora prea matinala pentru a savura curbele si zig-zagurile viu colorate si migalos tesute in razboi.  Laughing
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Joi Feb 22, 2018 6:58 pm


Berea și pistolul


În Statele Unite, pentru a putea să cumperi o sticlă de bere, trebuie să ai deja 21 de ani.

Tot în Statele Unite, pentru a putea să cumperi o armă AR-15, trebuie să ai doar 18 ani.

Și tot în Statele Unite poți fi trimis la război la 18 ani, înainte de-a avea dreptul să cumperi o bere.

*

Evident, condusul sub influența alcoolului face ravagii; dar nu numai printre cei sub 21 de ani.

Adevărat, bere poți să bei zilnic, dar la vânat oameni cu AR-15 e mai greu să ieși zi de zi. Totuși.

Neîndoios, la război nu ești trimis chiar în fiecare zi – cu sau fără să ai dreptul la o bere. Totuși.

*

Să poți cumpăra arme la o vârstă mai fragedă decât cea la care poți cumpăra o bere – o “capodoperă” legislativă!

Aici niciun legiuitor american nu se mai poate ascunde în spatele “voinței Părinților fondatori”.

Avem de-a face doar cu un amestec letal între ipocrizie de tip anglo-saxon și cinism al legiuitorilor.

*

Și-apoi, care e problema să întri într-un magazin de arme cu berea în mână și să cumperi un AR-15?

Toată lumea e mulțumită — vânzătorul de bere, vânzătorul de arme, cumpărătorul de bere și arme și, mai ales, legiuitorul.

Bravos națiune! Halal să-ți fie! Să trăiască Republica!

*

P.S. În Statele Unite poți vota la 18 ani. Dacă ai putea să votezi abia la 21, mulți ar alege să cumpere bere, decât să voteze. La bere ai de unde alege. La politicieni…[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Joi Mar 01, 2018 1:46 pm


Alexandru Petria
azi la 9:18

8:00 - Am făcut un om de zăpadă.
8:10 - O feministă a trecut și m-a întrebat de ce nu am făcut o femeie de zăpadă.
8:15 -Am făcut și o femeie de zăpadă.
8:17 - Doica vecinilor zice că pieptul femeii de zăpadă este prea voluptuos.
8:20 - Tânărul gay din apropiere a murmurat că ar fi putut fi doi oameni de zăpadă, în loc de o pereche.
8:25 - Veganii de la numărul 12 s-au plâns de nas. „Morcovii sunt pentru hrană, nu pentru decorarea figurilor de zăpadă."
8:28 - Sunt numit rasist, deoarece perechea de zăpadă este albă.
8:31 - Musulmanul de la colțul străzii dorește ca femeia de zăpadă să poarte un voal.
8:40 - Cineva cheamă poliția. Un echipaj vine pentru a vedea ce se întâmplă.
8:42 - Polițiștii îmi spun că coada măturii din mâna omului de zăpadă trebuie îndepărtată deoarece ar putea fi folosită ca armă albă.
8:47 - Lucrurile se înrăutățesc după ce mormăi: „Da, dacă e în fundul tău!”.
8:52 - Telefonul meu și mătura sunt apoi confiscate și sunt luat într-o mașină de poliție.
8:53 - Vecinii mei aplaudă.
9:00 - La știri sunt prezentat ca presupus terorist care crează probleme în timpul acestor condiții dificile de iarnă.
9:10 - Sunt intrerogat dacă am vreun complice.
9:29 - Un grup jihadist, mai puțin cunoscut, a susținut că a fost complotul lor...
(text primit pe mail)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  baso la data de Joi Mar 01, 2018 1:51 pm

laugh E de competenta DIICOT si nu a DNA

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Joi Mar 01, 2018 3:24 pm

baso a scris:laugh E de competenta DIICOT si nu a DNA
Tocmai am gasit si pentru DNA un material. laugh

Ioan Sorin Usca
2 ore ·

Cu rimă și ritm

Aurel compuse un poem și, la fel ca toți poeții, simți nevoia să-și plictisească contemporanii cu el. Ne nimeri pe noi.

- E-o senzație faină când
Te servește peste rând
Și te simți mișto, deși
O să afle Kövessi...

- Asta-i poezie sau autodenunț? – îl întrerupse domnul plutonier-major Onici.
- Poem. Descriu o situație imaginară...
- Păi, tot situații imaginare descriu și procurorii DNA. Dacă prinzi un culoar bun, faci cinci anișori ca popa!...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Dum Mar 18, 2018 9:46 am

In 2003, sunat fiind pentru intarzierea cu 2 zile a platii unei rate la banca (la singurul credit pe care am fost obligat sa il fac, altfel ramaneam fara caldura in iarna urmatoare), i-am spus suav tutei care ma deranjase ca ziua in care toate bancile vor da faliment nu este departe si ca eu abia o astept. Pe tuta a bufnit-o rasul, insistand ca trebuie sa ma prezint si sa achit acea rata de rahat. Rata chiar era un nimic, insa sediul cel mai apropiat al bancii la care facusem creditul (era banca ce lucra cu firma prietenului de la care cumparasem centrala de apartament) nu era in drumul meu zilnic, fiindu-mi necesara gasirea unei ferestre de timp in care sa ma deplasez lunar acolo. In sfarsit, dupa 15 ani de asteptare, se pare ca ziua in care toate bancile se vor inchide tocmai bate la usa. vesel

Gheorghe Piperea
35 minute ·

La inceputul sec XX, in timpul regimului colonial britanic, in India urbana crescuse foarte mult populatia de cobre, rezultand un mare risc pentru populatia umana. Guvernatorul de atunci al Indiei a instituit un sistem de recompense banesti pentru exterminarea cobrelor. O vreme, ideea a functionat. Numai ca bastinasii au inceput sa creasca serpi cobra, pentru a obtine mai multi bani din recompense de la naivii colonialisti. Rezultaul a fost ca, intr-un timp relativ scurt, numarul cobrelor s-a dublat fata de cel initial. Sistemul de recompense platite de stat nu numai ca nu a functionat, dar a adus consecinte negative mult mai mari. De atunci, acestei istorii i s-a spus Efectul Cobra.

In ultima vreme, sistemul bancar din Romania plateste profesori de economie, analisti, politicieni si ong-uri pentru a idealiza libertarianismul pietei si pentru a diaboliza “populistii” care vor un pic de ordine si de reglementare in domeniul aberantelor costuri ale creditarii in raport de dobanzile la depozitele bancare. De asemenea, la ordinul BNR, bancherii insista ca simplii particulari sa se educe financiar si sa isi asume consecintele semnarii unor contracte, chiar si cand acestea ar fi expresia unor practici inselatoare sau ar fi virusate de abuzul de putere economica a bancilor. Pentru a proba cat de fraieri sunt simpli particulari ca le cumpara produsele si serviciile, bancherii apeleaza la aceeasi asa-zisi experti economici care, in excesul lor de zel, ajuns sa teoretizese nu numai ca simpli particulari nu au nevoie de protectie legala si judiciara (in timp ce bancile, da), ci chiar ca o asemenea protectie este interzisa de “principiul” libertatii nelimitate a pietei. Oamenii simpli, dupa aceasta teorie, nu au decat sa se educe singuri si, in acest fel, vor fi auto-protejati. Pe aceasta linie de “gandire”, cand profesorii de economie si bancherii merg la medic sau farmacist ar trebui sa fie educat in medicina si farmacie, iar protectia fata de malpraxis sau fata de efectele adverse ale medicamentelor ar trebui sa fie interzisa, caci piata e libera.

Oamenii, atat de needucati financiar, au inceput sa inteleaga, insa, ca piata bancara nu este deloc concurentiala, ca in domeniul bancar, de fapt, nu exista piata. Exista cateva milioane de clienti bancari care trebuie sa accepte monopolul a 10-15 banci care atrag depozite, acorda credite si efectueaza plati dupa reguli stabilite cartelar si sub controlul BNR, care le asigura si castiguri de cazino, si “afaceri” sigure - imprumuturi acordate statului sau cu garantia statului (programul Prima casa), depozite cu dobanzi de 30 de ori mai mici decat dobanzile la depozite, obligativitatea operatiunilor banesti prin banci, salvarea de la faliment prin achizitii aranjate intre jucatorii de pe “piata” sau prin confiscarea depozitelor. Rezultatul - oamenii si firmele isi pierd masiv increderea in banci si evita sa ia credite (programul Prima casa, singurul care mai merge cat de cat, e pe cale de disparitie). Mai mult de 20 mld euro din depozite baltesc, nimeni nefiind interesat de ele.
In plus, oamenii chiar au inceput sa se educe financiar. Dar si juridic. Ce constata ei, pe zi ce trece? Ca bancile inseala, abuzeaza, se judeca mai inversunat decat orice alta entitate (au peste 300 de mii de dosare pe rolul instantelor), executa silit, fara noima si fara mila, si isi vand debitorii colectorilor de creante (rezultand alte 1,1 mil dosare, “dedicate” executarilor silite), isi izgonesc debitorii prin listarea in Biroul de credit, aruncandu-i in bratele camatarilor legalizati ca ifn-uri (peste un milion de astfel de debitori rejectati de banci sunt clienti ai ifn-urilor), practica dobanzi nelimitate, ca atat mai mari cu cat debitorul este mai sarac, fac lobby politic si tehnocrat agresiv, aranjeaza trenduri judiciare favorabile lor (seminariile de la Sinaia fiind deja un mit distrugator pentru orice credibilitate a luptei judiciare a bancilor contra consumatorilor) s.a.m.d. Toti acesti oameni evita bancile si isi sfatuiesc toti apropiatii sa evite bancile. Cand platformele blockchain vor fi adaptate depozitului de lichiditati, imprumutului de la egal la egal si platilor online fara intermediere bancara va fi nu inceputul sfarsitului pentru banci, ci chiar sfarsitul. Lumea e deja pregatita pentru o era fara banci.
Acesta este efectul Cobra pentru banci. Nu scapa niciuna.

Un exemplu bun de lipsa totala de intelepciune a recompenselor statale pentru o anumita activitate este Programul Prima casa. Desi a avut unele efecte bune la inceput, acestea au fost marginale. Continuarea dupa 2012 a acestui program a fost greseala facuta de guvernatorul Indiei in istoria efectului Cobra. Dezvoltatorii imobiliari au construit prost, ieftin, nesigur, vanzand case scumpe destinatarilor programului, oameni cu venituri reduse. Toate casele au redevenit inadmisibil de scumpe sub efectul presiunii acestui program, iar beneficiarii programului incep deja sa resimta triplarea robor (chestie care a rezultat din alinierea cartelara a celor 10 banci care dau cotatii robor, si nu din “legea” cererii si a ofertei). Vor fi multe falimente in domeniu, chiar de anul acesta. Intre timp, portofoliul de credite acordate de banci s-a concentrat in mod halucinant in doua “produse”: credite acordate statului si credite garantate de stat, ca pe vremea comunistilor; mai mult de 92% din totalul creditelor este reprezentat de aceste produse. Cand aceste doua cobre vor disparea natural, de unde vor mai scoate recompense bancile si dezvoltatorii? Vor astepta ale idei crete de la gubernatorul Manole?[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mier Mar 21, 2018 7:39 am

Imi amintesc ca si anul trecut m-am lovit de o stire identica, tot pe Sputnik. E drept ca la Brasov au fost doat 5 zile caniculare, iar la sfarsitul lui august a trebuit sa pornesc centrala in vreo doua seri, dar asta nu e ceva neobisnuit pe dealul meu. Laughing

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Vin Mar 23, 2018 5:41 pm

Cica merge si sandilaul de Bot la hadunarea asta de la Chisinau.   laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Malin Bot a distribuit evenimentul creat de Marea Mobilizare Unionistă — cu Ion Coman şi Laurentiu Stefanescu.
5 ore ·

Voi participa la Marea Adunare de la Chișinău. Plecăm din Timișoara, în seara aceasta, cu un autocar.

Evident că veți putea vedea aici și pe pagina mea de YouTube cele mai interesante imagini, interviuri și declarații ale celor care vin din toată România.

#NEXTLEVEL #rezist #insist #exist #unitate #ciumarosie #nucedam #vavedem #rezistenta #coruptiaucide #neamtrezit #neamunit

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mar Mar 27, 2018 11:18 am

Sorin Faur
3 ore ·
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Acest tip de discurs e moartea. Și chintesența ticăloșiei cu care operează, de cînd a fost ea construită, propaganda. Cu textele adversative aferente, deja clișeizate, acest colaj poate conține - și conține, zilnic - orice și pe oricine: pompierii/militarii harnici sus, iar jos bețivii satului inundat, care beau la crîșmă cînd vin Salvatorii; cititorii Humanitas, impecabili dpdv dentar, votanți ai Slujirii, peste știrbii pesediști, slugi analfabete ale penalilor tip Dragnea; truditoarea stresată de munca la multinațională, înghesuită matinal în metroul necorespunzător, vs. putoarea fătătoare inconștiență de pui vii, care cerșește în drum; adaptată inevitabilei forțe gravitationale, dar de cert impact sentimental, este varianta grasului parazit asistat social așezat confortabil peste umerii rezistenți, dar resimțiți ai slabului productiv, deci harnic (înainte de reformistul T.Basescu, pe asta cu grasul în cîrcă au folosit-o, ca atare, memorabil, naziștii); privatul, ultraperformant și moral, cu funcționarul statului, vetust și corupt; știința luminos iradiantă deasupra credinței întunecate mutilant; acest colaj poate conține - și contine, zilnic - Digi24 cu Antena/RTV, Cioloș cu Dăncilă, Kovesi cu Tudorel, Nicușor cu Firea, UBER cu TAXI, Soros cu Putin&viceversa, UE/SUA cu Rusia/China samd.
Poate ne-ar trebui tuturor niște discernămînt, eventual vrac. Sau poate nu ne-a spus nimeni cînd eram mici că în dosul fiecărui colaj maniheist de acest tip șade cîte un jeg care cîștigă fabulos de pe urma efectelor prostiei astfel induse.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mier Mar 28, 2018 8:44 am

Bot s-a plimbat prin Chisinau si a gasit ceea ce intial i s-o fi parut c-ar putea fi statuia lui Dracnea, dupa care a realizat ca e a lui Stalin. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Sam Apr 14, 2018 5:36 pm

Bine ca nu mi-am stors creierii sa caut niste sexplicatii numerologice in sirul 103, 71, 32, 14.04.2018* etc., fiind foarte posibil ca, pur si simplu, spatiul din depozitele amerloce de rachete sa fi devenit insuficient, niste balast trebuind aruncat undeva, in cadrul unei aplicatii militare cat mai inspaimantatoare. laugh


*In USA posibil sa fi fost inca 13.04.2018, adica vineri 13 - soc si groaza. raset


Sorin Simion Meici
3 ore · Timișoara ·

Dileaua zilei
Acțiuni iraționale, sau cel puțin așa par la prima vedere.
Copil fiind n-am înțeles niciodată de ce boss era un tip sociabil. Avea un talent rar de a lega relații cu o mulțime de persoane. Fiind apreciat de cei cu care discuta. Și îmi reamintesc cu plăcere de o poveste de demult.
Într-o seară după ce academicianul Cocheci terminase cursul, stătea tolănit în fotoliul comod.
"Tase, bei un păhărel de țuică cu mine?"
"Beau, dom profesor." Și au început să discute. Generalități. Până când...
"Dom profesor, măsoară cineva radioactivitatea apei de ploaie?" întrebă boss. Cu gândul la vizita de ieri a celor doi securiști.
"Da' ce-ți veni?" se uită iscoditor academicianul, gândind că e o întrebare capcană.
"Păi, dom profesor, cu atâtea experiențe nucleare e normal. Ieri, francezii au mai făcut un experiment în Mururoa. Americanii fac și ei. Cam toții granzii fac. Iar la cum se răspândesc substanțele în aer, e normal să urmărești așa ceva."
"Da. E posibil. Dar deocamdată nu e nimic periculos. Se fac măsurători, dar nu sunt publice."
Și discuția s-a încheiat abrupt. Academicianul nu putea să recunoască că fenomenul de proliferare a substanțelor cu potențial periculos este real și că este atent monitorizat. Era secret de stat.
Acum au început mai mulți să înțeleagă că există o multitudine de relații de interdependență la nivel global. Iar o catastrofă din Tanganika poate avea urmări catastrofale și în alte părți ale lumii. Greu. Dar e un început.
Ieri noapte, Trumpiloiu a bombardat câteva obiective strategice din Siria. Cică erau arme chimice pe acolo. O idioțenie imensă.
Acum să vedem ce este o armă chimică. Nu vă gândiți că e o chestie wow, ceva de domeniul SF-ului. Nu. O armă chimică este o substanță toxică, de regulă solidă. Ce are proprietatea de "a sublima". Sublimarea este proprietatea fizică a unei substanțe de a trece direct din stare solidă în stare gazoasă în condiții normale de presiune și temperatură. De ce solidă? De ce nu lichidă? Sau gazoasă?
Pentru motive de eficiență și pragmatism.
Gândiți că un mol de apă are 18 grame și în stare solidă ocupă un degetar. Pe când în stare de gaz, acele 18 grame de apă ocupă un spațiu de 22,4 litri. La fel și o substanță toxică. În stare solidă ocupă un spațiu foarte mic. Pe când în stare de gaz spațiul ocupat devine imens.
Dar de ce s-ar folosi substanțe care sublimează? Explicația este și ea foarte la îndemână. Apa ca să treacă din stare solidă la cea gazoasă trebuie încălzită la 100 de grade, sau trebuie să aștepți o perioadă mai lungă de timp. Așa că nu ar fi eficient un asemnea tip de substanță.
Dar de ce este mai toxică o substanță gazoasă ca una lichidă sau solidă? Din cauza noastră. O substanță toxică lichidă sau solidă prezintă pericol pentru om, doar dacă e ingerată. Iar din stomac ajunge în sânge, după ce trece de niște bariere. Pe când în cazul substanțelor gazoase, prin inhalare substanța ajunge mai repede în sânge fără a se lovi de vreo barieră.
Acum să revenim la actualitate, după scurta lecție de chimie. De ce consider o idioțenie bombardarea obiectivelor de ieri?
Dacă acolo erau STL - Substanțe Toxice de Luptă - prin bombardare aceste substanțe au fost eliberate în atmosferă. Și prin acțiunea factorilor meteorologici aceste substanțe vor ajunge la mari depărtări, intoxicând o mulțime de persoane nevinovate, inclusiv cetățeni ai statelor agresoare. Căci norii și ploaia nu cunosc granițe vremelnic trasate de oameni.
Dacă acolo nu erau STL, atunci nu văd rostul de a cheltui zeci de milioane pe niște bombardamente inutile.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Dum Apr 15, 2018 8:52 am

Cica 118 pocnitori ar fi aruncat amerlocii, englezoii si frantujii, asa ca in zadar as fi incercat io combinatii numerologice. laugh


Rămân surprins de noua obsesie de după atacul coaliţiei agresoare formate din SUA, Anglia şi săracii de Francezi. Începând cu Trump şi până la băsescu(imaginaţi-vă cât de jos s-a ajuns) este lăudată precizia nimicitoare a rachetelor. Măi să fie, în toată această chestiune e ceva de-a dreptul ciudat. Din ceea ce ştiam până acum despre rachetele americane este că sunt destul de bune în teren, testele arătând că-şi ating destul de bine ţintele. De altfel, asta chiar nu mai e nicio chestie. Dac-o pot face dronele nu înţeleg de ce ar fi mare ştiinţă precizia unei rachete?

Problema pare a fi însă alta. În timpul zilei de azi, străzile din Damasc au fost inundate de oamenii care se bucurau că rachetele americane au fost date jos. Regimul de la Damasc susţine că din cele 118 rachete lansate, doar vreo 30 nu au fost interceptate. Asta ar însemna o rată de succes de doar 25%, ceea ce e de-a dreptul ruşinos pentru coaliţia lu' Peşte. Nu ştiu exact care-i situaţia, însă ceea ce mă intrigă e faptul că, la capacitatea de distrugere a unei rachete americane, 118 bucăţi ar fi trebuit să facă jale pe-acolo. Vi s-a părut ceva? Sincer, mai mari mi s-au părut pagubele de la atacul de anul trecut. Acum n-au mai apărut nici măcar „clasicele” imagini din satelit în care să se vadă amploarea dezastrului. Mai nimic. Doar twitter, propagandă, adică mult rahat mâncat.

Un alt lucru care mă intrigă este numărul extrem de mare de rachete care s-au tras. Păi dacă ai tehnologie SF, la ce dracu arunci ca disperatul cu ele? Părerea mea e că au făcut-o strict pentru a îneca antiaeriana ruso-siriană, pe principiul „n-au ei rachete de interceptare câte bombe putem trimite noi”. O strategie rudimentară, care cam pute a disperare.

Iată că a venit momentul să vedem element schizofrenic al întregii tărăşenii. Americanii susţin că au lansat atacul pentru a-l pedepsi pe al Assad pentru aşa-zisul atac chimic. De asemenea, tot ei au spus că s-au hotărât să atace nişte facilităţi de cercetare-producţie a armelor chimice. Păi cum facem, fraţilor, presupunând că acolo sunt produse arme chimice, voi daţi cu bombardeaua peste ele ca să le răspândiţi? Dacă daţi peste fabrici, depozite şi facilităţi de cercetare, substanţele ălea chimice nu sunt eliberate în atmosferă şi nu provoacă victime? Cu toate că la nivel declarativ operaţiunea americano-britanică a fost un succes, nu putem trage decât două concluzii: ori rachetele hegemonului şi-au atins ţinta, dar acolo nu e nici vorbă de arme chimice - adică hegemonul a mâncat rahat, ori rachetele au fost interceptate, iar, în cazul ăsta, hegemonul s-a făcut de căcat. Altă variantă pur şi simplu nu există.

Şi, în final, îmi fac datoria de a vă aminti că, Sergey Lavrov a afirmat că laboratorul elveţian care a cercetat „probele” englezeşti recoltate de la Skripal a ajuns la concluzia că otrava folosită pentru „invalidarea” şpionului a fost „3-Quinuclidinyl benzilate or BZ”, un agent toxic produs în exclusivitate de SUA şi UK. Păi cum facem bre cu agentul neurotoxic sovietic identificat de englezi, care englezi nu deţineau nicio mostră? Totul îmi pute a hoax. Naiba ştie cine are dreptate, dar cineva pute rău a rahat. Oare cine?

P.S. Nu vă gândiţi la Macron! Ăla-i prea prost şi prea sărac pentru a fi băgat în seamă.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]+
Iată că apar efectele atacului „chirurgical” american. La câteva ore de la ploaia de rachete, armata siriană a anunţat că a reuşit eliberarea enclavei rebele Ghouta de Est. Oraşul Douma, ultima redută a teroriştilor şi locul presupusului atac chimic, a fost definitiv evacuat, controlul fiind preluat de către armata siriană.

Din ce în ce mai mult, intervenţia americană capătă aspecte caricaturale. Atât de rău l-au lovit pe al Assad, încât ăsta şi-a luat puşcociul în mână şi i-a fript pe bunii aliaţi ai SUA, teroriştii din ISIS.

Cred că suntem martorii unei conspiraţii perfecte: la cârma SUA nu se află Donald Trump, ci Donald Duck! Nu în ultimul rând, mă tot ţin să nu uit: din comentariile de la postarea mea anterioară, înţeleg că sunt unii care afirmă că bombardelele americane date peste aşa-zisele depozite cu substanţe chimice au o tehnologie care nu lasă să scape arsenalul toxic. Este perfect adevărat. Toate sunt dotate cu servicii de captare, împachetare şi transmitere securizată prin FedEx către o comisie, evident, independentă de anchetă. Şi, ca o culme a tehnicii, livrarea încărcăturilor poate fi urmărită de pe site-ul web al FedEx. Unchiul Sam ne anunţă că în cel mai scurt timp va prezenta AWB-urile, alături de arsenalul nuclearo-chimic al lui Saddam şi agenţii neurotoxici ai ruşilor. Staţi pe fir! Venim cu update-uri!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Lun Apr 23, 2018 4:49 pm

laugh laugh laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  baso la data de Lun Apr 23, 2018 9:35 pm

ENKI a scris:laugh laugh laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Prescrise faptele.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mar Apr 24, 2018 7:55 am

baso a scris:
ENKI a scris:laugh laugh laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Prescrise faptele.

Nimic nu se prescrie, totul se rescrie. laugh

Dacă vă întrebaţi care-i motivul pentru care procurorii au salarii cuprinse între 15 000 şi peste 30 000 lei, aflaţi că asta se întâmplă deoarece merită. Ştiu, vă veţi uita probabil surprinşi, dar vă spun că nu e nicio glumă în ceea ce priveşte afirmaţia mea: un procuror chiar merită banii aceia. Mai mult, vă voi spune că, dacă aş fi la butoane aş lua decizia măririi salariilor procurorilor. O sumă corectă ar porni de pe la 10 000 EUR/lună şi n-aş plafona-o. A fi procuror, oameni buni, e un lucru măreţ.

Recunosc, precum mulţi dintre dumneavoastră, am trăit în negură, aducând critici acestei brave îndeletniciri a omului. O făceam din neştiinţă! Sper totuşi că-mi va fi iertat acest episod de rătăcire, mai ales în condiţiile în care ieri m-a lovit iluminarea realizând nobleţea acestei meserii şi faptul că reprezentanţii ei trudesc în folosul nostru pe nişte salarii care aparent sunt mari, în realitate ele fiind unele de mizerie, insuficiente pentru a răsplăti aceste suflete nobile.

Abia ieri, în momentul în care DIICOT a anunţat că a început anchetarea „in rem” a abdicării regelui, am realizat eroarea în care mă scăldam şi am înţeles că procurorul este mult deasupra a orice poate exista pe lumea asta, în timp ce noi, în nimicnicia noastră, nici măcar nu realizăm cum am putea beneficia pe deplin de munca acestor oameni. La auzul veştii de ieri, mi-au înflorit brusc în minte nenumărate cazuri care-ar putea fi anchetate. Spre exemplu, cred că ar trebui cercetat temeinic dacă nu cumva abdicarea lui Cuza a fost un act care-ar trebui cercetat cu prioritate, deoarece e totuşi prima abdicare şi s-a făcut tot cu pistolul pe masă. Unii ar putea spune că Vodă Cuza era cam curvar şi şi-a cam meritat soarta, dar, acestora le-aş propune deschiderea de către Procuratură a unui alt dosar în care să se lămurească odată pentru totdeauna paternitatea lui Tzigara-Samurcaş. Nu de alta, dar indiciile conduc inevitabil către o relaţie păsăricioasă între prospăt numitul rege de-atunci şi mama lui Tzigara-Samurcaş. Ca să nu mai vorbim că nasul acestuia nu era grecesc precum al neamurilor sale, ci acvilin ca al regelui. Şi dacă tot se investighează asta, ar trebui văzută adâncimea relaţiei, nu de alta, dar poate ne alegem cu un nou filon domnesc născut din tandrele foraje ale celui dintâi nemţ aciuat în fruntea ţării. Şi, pentru că suntem la capitolul curvăsărie, poate că ar trebui cercetat amănunţit modul în care unele domniţe autohtone reuşeau să îmblânzească cu gura dulce tăişul paloşului sultanilor, obţinând astfel numiri de domnitori. Păi nu-o fi fost vreun trafic de influenţă pe-acolo? Iar sultanii ăia chiar n-au făcut ei niciun abuz în serviciu? Ia să ne gândim noi mai bine!

Vă imaginaţi totuşi că un procuror ar putea investiga relaţia nepotrivită dintre Traian şi Decebal în urma căreia, cum ştie orice copil, s-a născut poporul român? Păi dacă asta e realitatea, un procuror inteligent i-ar putea băga la bulău p-ăia cu familia tradiţională deoarece, iată, realitatea istorică ne demonstrează că famelia tradiţională e tocmai contrariul a ceea ce susţin ăştia cu referendumul. Şi astfel, iată, se economisesc vreo câteva milioane de euro de la buget. Ce ziceţi, micuţilor, privind prin această prismă vi se mai par mari salariile procurorilor? Şi-aveţi răbdare până înţelegeţi toată ecuaţia, deoarece asta e abia începutul!

De o grămadă de vreme ţinem inutil un minister al agriculturii, fermieri şi ţărani care an de an se luptă cu seceta sau cu inundaţiile, cu intemperiile naturii, cu dăunătorii s.a.m.d. Câtă risipă de timp şi energie! Nu-i mai simplu ca un procuror să investigheze tupeul ăsta al numitei naturi care ba dă cu găleata, ba uită să dea cu ploaia? Şi, odată ancheta începută, ar trebui cercetat şi modul în care ticăloşii ăia de dăunători atacă, în morţii mă-sii!, culturile patriei. Nu-ţi mai trebuie decât un judecător „pe culoar” şi gata: i-ai babardit pe toţi, pui lucrurile pe făgaş şi nu mai ai nevoie de atâta amar de birocraţie. Lanurile vor creşte singure dăunătorii şi intemperiile vor fi la bulău, acolo unde le e locul şi singura chestie care ne-ar rămâne de rezolvat va fi să găsim pe cineva care să adune recoltele veşnic bogate . Iar asta, credeţi-mă nu-i deloc greu! Sunt atâţia buni samariteni, preacinstiţi multinaţionali care vor fi bucuroşi să facă asta în locul nostru, într-un mediu lipsit cu desăvârşire de corupţie!

Şi lucrurile, credeţi-mă, nu se opresc aici. Ce-ar fi dacă procuratura ar începe o investigaţie „in rem” pentru verificarea cauzelor care-l fac pe căcănarul ăla de boson higgs să nu se arate. Dincolo de faptul că face un barbar trafic de influenţă oferind oricui vrea sau nu vrea masă, se mai şi ascunde de rigorile legii, motiv pentru care ar trebui băgat la haules. Eu unul l-aş băga în arest preventiv 30 de zile ca să vadă tot omu cum e când ăsta nu te mai ademeneşte cu masa gratis. Şi, cercetându-l pe netotul ăsta de boson, poate c-ar fi cazul să-l cerceteze şi pe numitul Dumnezeu care cică ar fi proprietarul bosonului. Oare chiar n-o fi având niciun interes cu atâtea mase date pe de-a moaca?

Suntem într-un moment de răscruce al istoriei! Trebuie să reclădim societatea desfiinţând absolut toate instituţiile statului şi punând în locul lor secţii ale procuraturii. Sunt singurele care s-au dovedit eficiente şi care-au dus lucrurile acolo unde trebuie. Ce-mi mai trebuie Minister al Economiei? Un procuror poate investiga de ce mă-sa pe gheaţă nu merge economia şi gata, se deblochează tot! Minister de finanţe? Aiurea! Faci o secţie a procuratorii şi i-ai belit pe toţi inculpaţii. PIB dacă nu creşte, îi dai prima dată cu suspendare şi să vedem dacă-şi mai permite el să bagabonţească! S-a mărit inflaţia? 30 de zile bulău preventiv şi s-o vezi cum dă înapoi. Băi băieţi, e timpul să coborâm procuratura din pod. Şi, cu ocazia asta, poate revenim la RPR: Republica Procuratorială Română. Ales bules să ne fie!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  baso la data de Mar Apr 24, 2018 11:27 am

In fine, eu gandeam ca e de gluma. Se pare ca unii iau foarte in serios puterea procurorilor de a face dreptate si de a rescrie istoria pe baza de rechizitorii. Smile

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Lun Apr 30, 2018 12:17 pm

In zadar, statele au si disparut, cele care arboreaza drapele felurite si se-mbatoseaza o data pe an, la asa-zise zile nationale, nefiind decat niste corporatii sau subsidiare ale unor corporatii. Societatea globala s-a nascut deja sub ochii nostri. Vorba ceea, viitorul e a venit, doar ca nu e inca uniform distribuit. Laughing

Francezii încep să-și dea seama că au din ce în ce mai mari probleme cu noile generații non-indo-europene de pe teritoriul lor și se gîndesc să reintroducă serviciul militar obligatoriu. La început, doar o lună.

De ce face asta Franța? Nu că ar avea nevoie de carne de tun proaspătă, căci războaiele zilele astea se duc cu personal din ce în ce mai specializat, pe care nu-l poți școli militar doar în cîteva luni. E o altă nevoie, e o nevoie socială.

Franța, ca și alte țări vestice, își vede pusă în primejdie baza valorică pe care se întemeiază orice persistență statală. Din ce în ce mai mulți tineri din noile generații sînt din ce în ce mai puțin fideli statului francez, ajungîndu-se deja la un punct critic în această privință, la o adevărată coloană a cincea care roade temeliile texturii sociale pe dinăuntru, ca niște cari prin mijlocul mobilei: nevăzuți, perseverenți, anonimi.

Se știe că orice stat național modern, de vreo trei-patru secole încoace, se sprijină pe capacitatea a trei instituții de a îndesa cu furca valorile necesare în fiecare nouă generație, de a transforma în mod permanent noile valuri de barbari în următoarea generație de cetățeni. Adică, în limbaj sociologic, de a-i socializa, de a-i face să internalizeze valoric cele necesare funcționării societății.

E vorba de armată, biserică și de școală. Faptul că Franța dă semne că simte nevoia să-și resocializeze cetățenii prin intermediul armatei este un semn clar că celelalte două dau rasol în scopul lor statal. Pentru cine știe să citească scrisul de pe zid, mene tekel fares, e semn evident că doar cu școala nu e îndeajuns să transformi micii barbari non-indo-europeni în următoarea generație de cetățeni. Căci despre biserică, știm că e moartă și îngropată în această privință de cel puțin 50 de ani în acest Occident secularizat.

Vă place geopolitica? Vă place Bizanțul? Vă place frica? Uite aici, chiar în fața ochilor voștri, spectacolul morcovului în fundul occidental. Luați și beți încet, că-i rece...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  ENKI la data de Mier Iun 06, 2018 10:00 am

laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]De citit si comentariile de pe feisbucu' ambasadei. Pare ca suedezu' care le-a raspuns sustinut miorilor a fost fumat sau tras pe nas. veselie

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Miorii au facut propuneri interesante pentru viitoare intalniri.  laugh


Scorillo Raven
Next, please invite another cultural elite, adrian wonder
Vlad Alexandru Rapisca Ahahahahaha, anything missing from wallets and silverware?
PS: another great artist that you should invite is Mr. Dan Ciotoi with his greatest hit: Wallets, Wallets!!


avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Alergarea după imbecilitate...

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 7 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum