Băsescu - forever!

Pagina 20 din 21 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Urmatorul

In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Vin Iul 01, 2016 9:56 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Joi Iul 21, 2016 5:43 pm

Premierul Băsescu, un antidot strategic al NATO


Cu mai puțin de o lună de zile în urmă, orice referire la revenirea primadonei Traian Băsescu pe scena politică dâmbovițeană în calitate de jucător important, ar fi fost privită ca o lipsă totală de realism politic. Nu doar faptul că fostul președinte, după părăsirea fotoliului de la Palatul Cotroceni, a început să-și exerseze noul repertoriu pe la orice colț de Facebook, ci și faptul că, lipsit de un control minimal al unor consilieri, discursul său balansa grotesc între diverse extremisme, populisme și conservatorisme, mai mult sau mai puțin simulate. Radicalizarea coafată a lui Traian Băsescu era se pare parte a unei strategii de joc politic în care actori mult mai importanți își pregăteau piesele. Este îndeajuns să ne amintim de poziția lui Traian Băsescu din ultimul an față de construirea moscheiei de la București și replica sa către Erdogan, de reacția sa privind refugiații din Siria sau diferitele intervenții privind apărarea economiei românești în fața cotropitorilor străini.

Pare tot mai evident că miza acestui tip de discurs e o încercare de a construi un tip de naționalism care să se plieze perfect pe planurile Capitalului consolidat. Statele Unite și NATO au nevoie de o Românie ca aliat strategic, cu atât mai mult cu cât în apele tulburi ale Mării Negre se joacă în cele din urmă nu stabilitatea regiunii, ci controlul asupra unor poziții dominante.

În fața unei oferte ideologice conservatoare venite din Eurasia răspunsul pregătit de NATO pentru România nu este liberalismul așa cum cred cei mai mulți, ci o ofertă asemănătoare care să facă alegerea practic imposibilă și să mascheze sub tușele stridente ale unor persoane cu rol secundar, precum Băsescu, o eventual necesară schimbare de formă, dar în nici un caz de fond.

Cu atât mai mult acum, când Turcia pare să fi lăsat Statele Unite și NATO în poziția de actori care și-au uitat replicile, România devine scena de luptă între diferite discursuri mai mult sau mai puțin radicale, mai mult sau mai puțin asemănătoare, mai mult sau mai puțin atractive în perspectiva alegerilor din toamnă. Faptul că în urma fuziunii cu UNPR-ul, un partid "sectă a serviciilor" (formularea îi aparține lui Traian Băsescu) fostul președinte a reușit să formeze al treilea cel mai mare grup parlamentar din Camera Deputaților nu este o mutare care reconfirmă statutul de animal politic al lui Traian Băsescu, ci ne relevă reconstruirea unor opțiuni politice menite să evite pe cât posibil electoratul, dar care să asigure o poziționare strategică într-o viitoare alianță de guvernare.

În acest rol, de antidot, Băsescu are nevoie de un post cheie. Și ce post ar putea fi mai potrivit decât acela de premier. Cu un președinte inexistent, precum Klaus Iohannis, practic prim-ministrul Traian Băsescu ar conduce nestingherit, mai ales că în această poziție s-a simțit cel mai confortabil chiar și pe vremea când era președinte. Dar cel mai important lucru ar fi acela că România ar asigura flancul estic al Alianței Nord-Atlantice, motiv pentru care însuși Traian Băsescu știe că în ciuda faptului că nu e luat în serios, are avantajul că poate lucra în liniște pentru a-și atinge scopul.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Mier Aug 17, 2016 10:49 am

Macacul cu cetatenie modavana s-a grabit sa-i raspunda lui Dughin ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ), frecandu-si labele la gandul ca ar putea ajunge prezidentul Daciei Mari. vesel


Băsescu: Putin e un om cu care se poate discuta, trebuie să începem discuţiile pentru Unirea cu MoldovaTraian Băsescu a declarat marți la lucrările Universității de Vară de la Izvoru Mureșului că țara noastră trebuie să înceapă discuțiile cu Moscova privind unirea României cu Republica Moldova și a susținut că Putin este un om cu care se poate discuta direct.
"Eu zic că sunt foarte multe argumente pentru începerea unor discuții cu Moscova pe această temă, dar având la bază cunoașterea faptului că cetățenii Republicii Moldova doresc acest lucru", a afirmat fostul președinte al țării, Traian Băsescu.
El a menționat că România trebuie să folosească argumentul că în Republica Moldova trăiește o minoritate românească, pornind de la acțiunile și declarațiile Moscovei, respectiv că își apără cetățenii vorbitori de limbă rusă.
"Aceste abordări în discuția cu Moscova, spre exemplu, trebuie să pornească exact de la ceea ce face și spune Moscova. A ocupat Anhazia și Osetia, în Georgia, spunând că apără cetățenii georgieni de limbă rusă. Asta a fost justificarea lui Putin că oriunde în lumea asta vor fi majorități, pe bucățele de teritorii, vorbitoare de limba rusă, Mama Rusia își asumă să aibă grijă de ei și să îi protejeze. Pe o asemenea teorie, România este îndreptățită să discute cu Moscova, faptul că în Republica Moldova trăiește o minoritate românească și de pe acest postament pot pleca discuțiile. Sigur, vă spun deschis, un singur lucru nu se va putea discuta cu Moscova, dacă o astfel de abordare va exista și ar însemna să existe curaj la București: Transnistria. (...) Deci, din acest punct de vedere cred că ar trebui să începem discuțiile cu Moscova, ele vor dura mult, dar probabil se vor suprapune cu timpul în care în Republica Moldova se va ajunge la o majoritate care să dorească Unirea", a declarat Traian Băsescu.
El a mai spus că diplomația română trebuie să fie mai energică și să nu mai existe temeri de a nu supăra Moscova, întrucât "Putin este un om cu care se poate discuta direct".
"Diplomația care are rădăcini înainte de 1989 este o diplomație a prudenței excesive și a unei temeri de a nu supăra Moscova. Or, eu îl știu pe Putin. Este un om cu care poți discuta direct, chiar dacă o ține pe a lui. Dar, ca întâi trebuie să începi o discuție ca să vezi ce vrea. (...) Moscova nu este atât de opacă cum pare și nici Bucureștiul nu este atât de opac cum pare în relațiile cu Moscova. Sigur, la București se simte o politică extrem de prudentă față de Moscova și nu numai față de Moscova. Pentru că nu s-au mai făcut progrese de doi ani încoace. Însă Bucureștiul are obligația să treacă peste tipul de diplomație bătrânicioasă și să vină la o diplomație energică, cel puțin în problema Republicii Moldova", a spus Băsescu.
Fostul șef al statului a reiterat ideea că Bucureștiul trebuie să aibă certitudinea că dacă începe astfel de discuții nu va avea surpriza că o majoritate din parlamentul Republicii Moldova va vota împotriva acestui demers.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  Dracu' gol la data de Lun Oct 03, 2016 3:43 pm

Atunci când scrumiera ratează ţinta. Răspuns domnului Andrei Pleşu

De Dr.Răzvan Constantinescu Publicat: Luni, 10 februarie 2014, 20:29

Aceasta este o replică la articolul "Băsiştii" publicat în adevărul.ro de către domnul Andrei Pleşu.

Nu, domnule Pleşu, "băsiştii" sunt numiţi aşa nu pentru că-l laudă pe idol şi nici pentru că "nu-l critică isteric", ci pentru că reprezintă un tip de mentalitate caracterizată prin:
1. Dispreţul faţă de valorile competenţei.
2. Politica sfidătoare a bunului plac.
3. Opulenţa lucrului cu două măsuri, incluzând minciuna, "reevaluarea" şi şantajul.

Aceste trei caracteristici - sau măcar primele două - îl disting în sens negativ de un alt curent abject - acela statuat de regimul Adrian Năstase. Din aceste motive, "băsismul" nu va dispărea după parcarea dementului beţiv cine ştie unde, ci vom aveam de furcă mulţi ani cu el. Nu e nicio "fixaţie nevrotică" să denunţi zilnic pe cel care ne alungă copiii din ţară. Aici nu este vorba de politică, ci de supravieţuire. Motivul pentru care ziariştii/politicienii "băsişti" nu vorbesc atât de mult despre ilegitimul de la Cotroceni comparativ cu anti-băsiştii este că individul mai mult prostii face şi le este şi lor ruşine ori evită subiectele nevralgice pe care înlăcrimatul le oferă săptămânal. Nu e logic? Dumneavoastră aţi vorbi despre noţiunile de "pupincurism" şi "delaţiune" la televizor?

Pe de altă parte, sesizez în articolul dumneavoastră şi o nuanţă de ticăloşie subtilă - amestecarea în aceeaşi enumerare a unor realităţi cu elemente de ficţiune ("el ordonă arestări, inundaţii, fraude electorale, defăimări ale patriei, asasinate ale cîinilor, otrăviri ale mediului, certuri între uselişti ş.a.m.d"); evident că nu poate "ordona" inundaţii, dar arestări poate, ba chiar avea şi hobby-ul de a le anunţa cu o zi înainte. Nu mai vedeţi suficient de clar sau tulburarea este de integrare cognitivă şi nu de percepţie? Îmi pare rău, dar fraza citată de mine în paranteză este un exemplu tipic din manualele de manipulare. Nu de filosofie.

"Am scris mai multe articole critice la adresa lui, pînă într-atît, încît i-am provocat o reacţie publică ameninţătoare." - Da, în clipa aia s-a produs declicul, virajul, transformarea la faţă, deturnarea logicii. Iar articolele dumneavoastră, la fel de frumoase ca stil, au devenit din ce în ce mai puţin convingătoare, argumentele mai anemice, ideile mai abulice. Nu poţi scrie despre extratereştri atunci când tu însuţi nu crezi în existenţa lor.

"Băsescu e pur şi simplu mai dotat mintal..." - nici măcar nu analizez "dotarea", nici vorbă să mă încânte, nici priceperea unui ţintaş atunci când cătarea este înspre fiul meu. Aici nu judecăm iscusinţa malefică, talentul înnăscut pentru ticăloşie, ci cum reuşim să ne apărăm de acestea! De aia-şi dau "oameni în toată firea întîlnire seară de seară" - pentru că pericolul nu a fost îndepărtat nici măcar un milimetru după alegerile democratice. Mizeria continuă, fie ea numită şi "coabitare". O fi existând "viaţă după Băsescu", dar ea va continua să fie contaminată de zemurile lăsate în urmă de acesta.

P.S. Şi o umilă corectură: se scrie "deszăpezeşte" şi nu "dezăpezeşte".

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Lun Oct 03, 2016 4:05 pm

Dracu' gol a scris:Atunci când scrumiera ratează ţinta. Răspuns domnului Andrei Pleşu

De Dr.Răzvan Constantinescu    Publicat: Luni, 10 februarie 2014, 20:29


Sa-mi bag picioarele (ca sa nu pomenesc vreun alt organ pe care nu-l am in dotare) referitor la certurile doctorilor intre ei laugh
Liiceanu, alt doctor acuzat de plagiat de diversi, s-a trezit sa-si unga acum  oganismul cu alte unsori, gasind o explicatie filosofico-intelectuala pt. razgandirea lui fata de cel nedoctor pe care l-a lins in cur si i-a acceptat umilirea.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Scara fermecată a lui Traian Băsescu

L-am auzit cândva pe domnul Băsescu – era în vremea primului său mandat ca președinte al României – spunând: „M-am schimbat cu fiecare treaptă pe care am urcat-o pe scara puterii. Gradul meu de răspundere este acum altul decât cel pe care-l aveam înainte de a deveni președinte al țării”. Și l-am crezut. Dar nu „pe cuvânt”, ci în virtutea unor gesturi pe care le-a făcut ca om de stat.

Când alegi un om politic sau când îl susții în mod public, nu înseamnă nici că te căsătorești cu el, nici că îți devine „prieten”. Neajunsul alegerilor moderne ține de faptul că în societățile cifrelor mari nu știm în mâinile cui ne punem soarta. Nimeni nu-i cunoaște cu-adevărat pe candidați. Toți apar la rampă purtând fardul gros al promisiunilor și al bunelor intenții. Nimeni nu-ți garantează că nu vei deveni, odată ajuns la cârmă cel pe care l-ai ales, victima cabotinismului lui. Oricum vei alege o mască. Și vei afla prea târziu că te-ai înșelat. Iar clar-văzători în pâcla politicului nu cred să existe. De aceea, alegerea ta nu este necondiționată. Optând pentru un candidat sau altul, înseamnă doar că ai investit în cineva o speranță. Ai mizat pe faptul că valorile tale politice vor fi slujite de el. Sprijinul i-l dai pentru tine și firesc e să fii pregătit oricând să-l amendezi pentru derapajele lui.
Creditul pe care i l-am dat președintelui Traian Băsescu pentru cele două mandate ale sale nu-l regret nici astăzi. Angajând România pe o traiectorie occidentală și activând primul, după 15 ani de corupție bine instalată, justiția țării, el m-a slujit. S-a înconjurat cu consilieri de prima mână și de la numirile pe care le-a făcut în punctele-cheie ale justiției (Macovei, Morar, Kövesi) a început totul. A reparat cât se putea repara din dezastrul pe care l-au lăsat în urmă, mafiotizând sălbatic țara, președinția lui Ion Iliescu și guvernarea lui Adrian Năstase.

Dar ce s-a întâmplat apoi, după ce Traian Băsescu a coborât treptele puterii, ține de misterioasele abisuri ale firii omenești. E drept, în toți acești ani din urmă, puși sub teascul vremurilor, nu puțini oameni din jurul meu m-au stupefiat prin nebănuitele lor schimbări la față. Dar nici unul atât de mult ca fostul președinte al țării. Căci scara pe care Traian Băsescu a urcat, pentru a o coborî apoi pe cealaltă parte, pare desprinsă astăzi dintr-un basm populat de obiecte fermecate: ea i-a retras la coborâre tot ce-i dăduse la urcare. Odată ajuns jos, la picioarele scării, Traian Băsescu a redevenit ceea ce pesemne fusese înainte de a începe urcușul: un contorsionist. Dar nu unul de rând. Pierzând pârghiile puterii, care-i dăduseră alura omului de stat, Traian Băsescu a reîmbrăcat uniforma politicianului care se lasă străbătut de frisonul luptei deîndată ce simte mirosul mocirlei. Sau poate nu se gândise niciodată că justiția pe care o activase se va întoarce cândva asupra celor din jurul lui? Cert e că, asemeni acelui personaj din mitologia greacă, a început să-și devoreze copiii. Oricum, pare că „cineva” care stătea la pândă în el i-a tras soclul de sub picioare și că, dintr-odată, magia s-a destrămat. Băsescu a devenit anti-Băsescu. Viața lui care căpătase contur ca întreg, care se strânsese ca într-un vârf de lance în punctul de culminație al destinului lui, s-a fărâmițat în mii de cioburi, dispărând definitiv din câmpul privirii noastre.
Foarte puțini oameni își pot trăi viața ca întreg. Cei mai mulți ne-o croim din peticele pe care existența ni le scoate în cale. O îngropăm în compromisuri, fără să ne pese în ce arhitectură va încremeni silueta ei finală. Dar până unde poate merge compromisul într-o viață, fie ea și una de politician?

Cel care în noiembrie 2006 citise în Parlament discursul de condamnare al comunismului fără să se lase intimidat de huiduielile huliganilor lui Vadim Tudor, cel care trecuse prin două destituiri înfruntând singur chipurile schimonosite de ură ale celor 322 de parlamentari, cel care declarase că între fratele lui și justiție alege justiția  poate fi regăsit astăzi alături de cele mai sinistre figuri din peisajul nostru politic, contestând cot la cot cu ei DNA-ul și deplângând distrugerea de către justiție a „marilor oameni de afaceri români”. Adică,  nici mai mult nici mai puțin, decât pe cea a ofițerilor sub acoperire din vremea lui Ceaușescu. Același om care vorbea cândva de „slugile plătite de la televiziunile mogulilor” (pe care acum le frecventează) îi numește astăzi pe ziariștii care, mânați de un crez, l-au sprijinit în clipele grele ale mandatelor lui, „lingăi de bună voie”. Pe scurt, îl vedem aproape seară de seară făcând zob cu fiecare apariție în public toate valorile care păreau că, slujindu-le, l-au transfigurat.

Nu am de gând să dau nimănui socoteală pentru opțiunile mele politice. După câte știu, într-un spațiu care se pretinde democratic, ele sunt total libere și neincriminabile. Și nici nu cred că atunci am greșit. Dimpotrivă, mi-e greu și astăzi să-i înțeleg pe acei dintre confrații mei care, în fierbintea vară a lui 2012, s-au ridicat, cu pumnii strânși și cu ochii scoși din orbite, împotriva președintelui țării. Nu le-a fost rușine să se trezească, luați de vârtejul urii lor, alături de Ponta, Voiculescu și Crin Antonescu. Nici unul, nici o clipă, nu a suflat de atunci vreo vorbă despre acest ceas de rușine al vieții lor.
În schimb, în ce mă privește, cred că a venit acum momentul să ies din tăcerea stupefiată în care m-a aruncat de-o vreme metamorfoza celui ce a urcat glorios și a coborât indecent scara puterii și căruia, vreme de zece ani, i-am acordat încrederea mea. Ar fi incorect față de mine însumi să nu o fac și, cred, într-un sens anume, și față de el.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  Dracu' gol la data de Lun Oct 03, 2016 4:47 pm

baso a scris:Sa-mi bag picioarele (ca sa nu pomenesc vreun alt organ pe care nu-l am in dotare) referitor la certurile doctorilor intre ei laugh
Al meu ie doctor d-ăla, cu organele, bre. Adecătălea doctor care doftoriceşte, cum ar veni. Doctorii cu doctorate ie altă mîncare dă peşte. Cam stricată, aş putea zice... raset

Pe de altă parte, 'telectualii lu' Băşilă I-ul, faraonu' beţivan care şi-a făcut piramidă din limbile aplaudacilor, îşi dau acuma cu gaz pe aparatu' cu care l-au pupat în cur, în speranţa că în trei zile o să se vindece şi locu' pentru a-şi putea relua grabnic vechile metehne la găoazele altora mai proaspeţi... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Lun Oct 03, 2016 8:25 pm

Dracu' gol a scris:
baso a scris:Sa-mi bag picioarele (ca sa nu pomenesc vreun alt organ pe care nu-l am in dotare) referitor la certurile doctorilor intre ei laugh
Al meu ie doctor d-ăla, cu organele, bre. Adecătălea doctor care doftoriceşte, cum ar veni. Doctorii cu doctorate ie altă mîncare dă peşte. Cam stricată, aş putea zice... raset

Pe de altă parte, 'telectualii lu' Băşilă I-ul, faraonu' beţivan care şi-a făcut piramidă din limbile aplaudacilor, îşi dau acuma cu gaz pe aparatu' cu care l-au pupat în cur, în speranţa că în trei zile o să se vindece şi locu' pentru a-şi putea relua grabnic vechile metehne la găoazele altora mai proaspeţi... raset
Ghinionul lui ca e medic Laughing Pe medici si pe tot sistemul medical am prins ciuda , fara discriminari, cand eram in travaliu.  raset Recunosc ca m-au transformat intr-o salbatica acele peste 36 ore de chin, cu o trauma psihica pe care inca n-am uitat-o (ajungand sa fie o situatie de viata sau moarte).  Twisted Evil In privinta doctorilor cu doctorate, desi n-as vrea, am cam acelasi amuzament ca si Basila  Laughing Chiar deloc nu pic pe spate cand vad DR. inaintea numelui vreunuia, titlu bagat ostentativ la inaintare. Exceptand cativa Dr. profi universitari, cu adevarat demni de respectat, in rest, nu m-au impresionat doctoratele in Efectul razelor de luna asupra cizmelor de guma   a tot felul de personaje ariene care considera ca un simplu titlu de DR. ii plaseaza deasupra tuturor. OK. Sa zicem ca ar avea un atestat de supracalificare intr-un domeniu foarte restrans. Insa sa nu se dea rotunzi ca doctori in tot si toate, pt. ca nu au inventat nici roata si nici mersul in doua picioare sau coada la pruna.  laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  Dracu' gol la data de Mar Oct 04, 2016 12:44 pm

baso a scris:Ghinionul lui ca e medic Laughing Pe medici si pe tot sistemul medical am prins ciuda , fara discriminari, cand eram in travaliu.  raset Recunosc ca m-au transformat intr-o salbatica acele peste 36 ore de chin, cu o trauma psihica pe care inca n-am uitat-o (ajungand sa fie o situatie de viata sau moarte).  Twisted Evil In privinta doctorilor cu doctorate, desi n-as vrea, am cam acelasi amuzament ca si Basila  Laughing Chiar deloc nu pic pe spate cand vad DR. inaintea numelui vreunuia, titlu bagat ostentativ la inaintare. Exceptand cativa Dr. profi universitari, cu adevarat demni de respectat, in rest, nu m-au impresionat doctoratele in Efectul razelor de luna asupra cizmelor de guma   a tot felul de personaje ariene care considera ca un simplu titlu de DR. ii plaseaza deasupra tuturor. OK. Sa zicem ca ar avea un atestat de supracalificare intr-un domeniu foarte restrans. Insa sa nu se dea rotunzi ca doctori in tot si toate, pt. ca nu au inventat nici roata si nici mersul in doua picioare sau coada la pruna.  laugh
Doftoricitu' ie complex şi are multe aspecte, bre. Dacă nu mă crezi pe mine, întreabă-l pe Delta... raset
avatar
Dracu' gol
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului
nu se mai dezlipeste de ecranul computerului

Mesaje : 5567
Data de inscriere : 03/02/2010
Localizare : Trollywood

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Mar Oct 04, 2016 2:49 pm

Dracu' gol a scris:
baso a scris:Ghinionul lui ca e medic Laughing Pe medici si pe tot sistemul medical am prins ciuda , fara discriminari, cand eram in travaliu.  raset Recunosc ca m-au transformat intr-o salbatica acele peste 36 ore de chin, cu o trauma psihica pe care inca n-am uitat-o (ajungand sa fie o situatie de viata sau moarte).  Twisted Evil In privinta doctorilor cu doctorate, desi n-as vrea, am cam acelasi amuzament ca si Basila  Laughing Chiar deloc nu pic pe spate cand vad DR. inaintea numelui vreunuia, titlu bagat ostentativ la inaintare. Exceptand cativa Dr. profi universitari, cu adevarat demni de respectat, in rest, nu m-au impresionat doctoratele in Efectul razelor de luna asupra cizmelor de guma   a tot felul de personaje ariene care considera ca un simplu titlu de DR. ii plaseaza deasupra tuturor. OK. Sa zicem ca ar avea un atestat de supracalificare intr-un domeniu foarte restrans. Insa sa nu se dea rotunzi ca doctori in tot si toate, pt. ca nu au inventat nici roata si nici mersul in doua picioare sau coada la pruna.  laugh
Doftoricitu' ie complex şi are multe aspecte, bre. Dacă nu mă crezi pe mine, întreabă-l pe Delta... raset

Cunosc si eu Doctori cu doctorate muncite. Si e pacat pt. cei care si-au luat doctoratul pe bune ca sunt bagati in aceeasi oala cu tot felul de smecherasi care dupa ce au absolvit facultati obscure, au obtinut lejer si masterate, si doctorate. Si ma gandesc ce coordonator de teza de doctorat ar fi avut curajul sa verifice cu un soft antiplagiat tezele unor VIP-uri ca procurorul general al Romaniei sau generalul Coldea si sa le faca nasoale, ca sunt bune de aruncat si sa le refaca ? raset Cam ce s-ar fi intamplat cu coordonatorul ala dupa o astfel de aroganta ?
Nu a existat interesul pt. a reglementa clar antiplagiatul in materia asta, tocmai pt. a lasa tot felul de tampitei sa se faleasca cu titlul de doctor obtinut prin plagiere la marea nesimtire. Pe de alta parte, chiar daca au pus corect ghilimele sau note cu trimitere la subsol, ce teza lu' doctor prajit, plin de originalitate si contributie stiintifica personala, e aia in care 90% sunt doar citate din alte lucrari sau carti?

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Mier Oct 05, 2016 11:14 am

Ca fapt divers, fiind cam excentrica, am cochetat si eu putin cu ideea doctoratului.raset Insa mi-am dorit mai mult un copil decat un titlu stiintific, astfel incat am acordat prioritate divertismentului de a fi mama raset Mi-am zis ca dupa ce obtin copilul si-l pot creste astfel incat sa nu intru in conflicte majore cu el, am tot timpul dupa majoratul copilului sa-mi fac de cap, inclusiv cu vreun doctorat...daca mai am chef. Fara sa mai intereseze parerea tatalui copilotului, acesta din urma fiind major si vaccinat. raset

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Joi Oct 13, 2016 8:20 am

Pana si Macacu', detinatorul titlului de tupeist planetar al tuturor timpurilor, a rabufnit cand a simtit ca ar putea fi depasit de Luluta. laugh

Sunt mulți oameni care știu destul de multe despre doamna Kovesi. Statuia Afroditei Kovesi este una falsă pentru că a fost parte a jocului politic tot timpul. Este implicată până peste cap, că altfel nu avea atâta suport să fie numită în 4 mandate: două la DNA și două de procuror general. Până în 2014 n-am știut că avea legături bune și cu PSD, pentru că n-am cerut niciodată să fiu informat pe unde beau demnitarii șprițurile, prin grote, prin vii, în bar la Oprea. Pe astea le-am aflat mai târziu.
Afrodita asta este foarte umblată printre oamenii politici. Revoltător este faptul că atunci când au luat-o pe Bica ea spunea că politicienii n-au ce să caute în anturajul oamenilor politici. Toți politicienii, cei importanți, știu că ea umbla pe la toate evenimentele private. Toți am avut decență până la un punct.
Declanșatorul a fost la Europa FM când CTP a luat-o la spălat de nu mai avea doamna Kovesi părți pe care să o curețe și a zis că ea nu a fost, nu este și nu va fi prietenă cu inculptatul Ghiță Sebastian. Aici s-a declanșat revolta la toți cei care i-au turnat în pahar. Mâine spui despre oricine că nu știi. Cât tupeu să ai?! Dânsa a întors o realitate cu ocazia arestării Alinei Bica.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Vin Noi 04, 2016 7:57 am

Astăzi, Traian Băsescu prinde a șaizeci și cincea sticlă de Chivas în buchetul vieții.
#spersănuțicrapeficatulpânălaproces

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 14, 2016 12:21 pm

Incident la consultarile de la Cotroceni: imediat ce a intrat în palat, din reflex, Băsescu a strigat spre SPP-iști ”să vină Udrea imediat la mine!”


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Dum Mar 05, 2017 9:26 am

Mooor  raset A ajuns Basexu sa rosteasca idei normale laugh

DECLARAŢIA ZILEI Traian Băsescu: Nu ezitam să o demit pe Laura Codruţa Kovesi, după decizia CCR privind OUG 13

Traian Băsescu, a declarat, joi, că în calitate de preşedinte, nu ar fi ezitat să o demită pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, dacă CCR ar fi constatat o încălcare a Constituţiei, aşa cum s-a întâmplat în cazul OUG 13.


Dacă un şef de stat încalcă Constituţia, este suspendat de Parlament. Doamnei Kovesi îi este permis acest lucru, se pare, după cum îi este permis şi să plagieze, dar să nu i se anuleze doctoratul, cum îi este permis să facă şi spectacole absolut interzise de orice legislaţie internaţională la care România este parte cu purtarea cu cătuşe a oamenilor prin faţa DNA şi cu chemarea televiziunilor, cum îi este permis să dea documente din dosare către presă”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la România TV.

Traian Băsescu a afirmat că nu ar fi ezitat să o demită pe Laura Codruţa Kovesi dacă CCR ar fi constatat o încălcare a Constituţiei.

Nu ezitam (...) Vă asigur că la o încălcare de Constituţie constatată de Curtea Constituţională, niciun şef din instituţie nu ar fi rămas în funcţie”, a răspuns Traian Băsescu, întrebat dacă ar fi demis-o pe Codruţa Kovesi, în contextul deciziei CCR privind OUG 13/2017, dacă ar fi fost în continuare preşedinte.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Dum Mar 05, 2017 9:35 am

baso a scris:Mooor  raset A ajuns Basexu sa rosteasca idei normale   laugh
De circa un an de zile le tot face concurenta antenistilor, pe RTV-ul lui Ghita, asa ca nu m-ar fi mirat sa-l angajeze Gadea in locul Alinei Petrescu, la Esential. Laughing
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Joi Mar 30, 2017 2:20 pm

Dupa ce zece ani a supt cu nesat din dick-ul Marelui Licurici (conform propriilor declaratii, inregistrate de Rosca Stanescu), stergandu-se apoi la bot cu Constitutia, Macacu' s-a trezit mahmur, vorbind in oglinda. veselie


Traian Băsescu
19 ore ·

Slugilor,
Dacă nu sunteţi în stare să vă apăraţi la voi acasă Constituţia, cum credeţi că îi veţi apăra pe români în faţa presiunilor Brexit-tului? Dar în relaţia cu Trump?
Când nu-ţi respecţi tu, român, propria Constituţie, cum vrei să ţi-o respecte alţii?
Când nu-ţi aperi Constituţia, nu ai cum să-ţi aperi ţara!
Luaţi aminte, slugilor.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Mar Apr 11, 2017 7:24 am

Jegul e pe cale sa recunoasca ca s-au cam furat alegerile din 2009, in favoarea lui, doar s-o infunde odata pe baschetoza. laugh


Macacu' a scris:"Nici nu mi-a trecut prin cap de ce aceste personaje o să umble în miezul nopții să umble la voturi. Eu în seara asta vreau să aflu cine a câștigat alegerile în 2009. Păi eu zic să-i arestăm. Dacă au falsificat alegeri, trebuie o anchetă a Parchetului General"

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Io as merge mai degraba la alea din 2004, cand inca nu se cristalizase statu' de drepti, dar cineva tot a reusit sa inverseze rezultatul unor alegeri castigate categoric de Bombonel. vesel
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Lun Mai 08, 2017 5:49 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Sam Mai 27, 2017 10:25 pm

Punand cap la cap declaratiile lui Basescu referitoare la SIPA, se poate subintelege ca oficial a avut grija sa nu cunoasca nimic.In principiu are dreptate ca nu era de competenta CSAT sa ancheteze situatia. N-as crede insa ca papagalului de Predoiu i-a venit din senin ideea sa secretizeze raportul si sa-l trimita la CSAT doar ca sa ascunda sub pres gunoiul. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu prea inteleg prosteala de pe FB cu emoticoane in loc de comentarii suspect Presupun ca e o moda noua.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Sam Iun 17, 2017 10:25 am

Macacu' asteapta incordat finalizarea macelului din PSD, dupa care isi va revendica postul de prim-ministru. laugh


Traian Băsescu

17 ore ·

Deşi în cursul zilei de ieri, PMP şi-a făcut publică poziția prin care anunța că nu va susține nicio moțiune a PSD-ului, în cursul zilei de astăzi, mijloace mass-media au lansat informația că PMP ar negocia cu PSD, cu privire la moțiunea de cenzura a PSD ÎMPOTRIVA PROPRIULUI GUVERN.
Facem din nou precizarea că PMP nu va susține o moțiune a PSD şi că nu negociează acest lucru. De altfel, informăm că nu a existat nicio solicitare oficială a PSD pentru discuții legate de moțiune.
Apreciem că prezenta criză este o criză internă a PSD-ului, generată de bătălia pentru putere între găştile din acest partid. Nu intenționăm să ne implicăm în niciun fel în această afacere politică de casă.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Sam Oct 21, 2017 8:41 am

Macacu' va fi audiat saptamana viitoare in comisia parlamentara de control a activitatii SRI, unde, dupa indepartarea prin avansare/demitere a damboviteanului Tutuianu, presedinte a ajuns iubitul Liei Olguta Vasilescu, Claudiu Manda.  Laughing

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Pare ca de data asta nu se va mai face doar figuratie, intrucat unul dintre fidelii lingatori ai gaoazei macaciene pregateste cu devotament terenul. vesel


Gelu Visan
23 ore ·

DNA, o Organizație Mafiotă.
La Propriu.
Atunci când am început să vorbesc despre abuzurile DNA-Koveși-SRI-Maior-Coldea, aveam o reprezentare clară a modului cum și de ce au fost arestați adversari incomozi, cum au încercat eliminarea Alinei Bica pentru că Tender era omul SRI-ului, a Elenei Udrea pentru că știa totul despre ei și începuse să vorbească, a tuturor care erau în cercul de apropiați ai lui Traian Băsescu și a lui însuși, pentru că le-a spus că s-au transformat într-un Stat Mafiot.
Pe măsură ce am arătat public ororile coordonate de Koveși -Maior-Coldea, au început să-mi parvină informații, din ce în ce mai grave și aproape de necrezut, dacă nu aș fi avut acces la documente și fapte de-a dreptul incredibile. Astăzi, când scriu aceste rânduri, afirm clar că:
Direcția Națională Anticorupție s-a transformat sub Koveși într-o organizație Mafiotă, care reprezintă un real pericol pentru Siguranța Națională a României;
Argumentez:
1) DNA a eliminat adversari incomozi pentru afacerile grupului Maior-Coldea-Koveși.
2) DNA a distrus și a Arestat conduceri ale Instituțiilor Statului care se apropiaserăți de afacerile ilegale ale DNA-Koveși-SRI-Maior-Coldea:
DIICOT, DGA, DGIPI și altele.
3) DNA-Koveși-SRI-Maior-Coldea a vrut să-și subordoneze, și într-o oarecare măsură a reușit, Serviciul de Informații Externe.
4) a Arestat sau a eliminat procurori, judecători sau familiile acestora care se apropiaserăți prea mult de afacerile lor.
5) Cel mai important, DNA-Koveși-SRI-Maior-Coldea au reușit să controleze și să coordoneze afaceri de miliarde de euro, iar cine stătea în calea acestor afaceri era pur și simplu eliminat.
Asasinate, cum e cazul Adamescu, mort în pușcărie nedând-i medicamentele pentru Diabet, pentru a-i lua afacerea-compania de Asigurări Astra, tentative de asasinat folosind aceeași metodă a lipsirii de medicamente mai ales în cazuri de boli de inimă și de Diabet, cazuri concrete, dar și încercări de a administra medicamente letale, iarăși cazuri concrete, sunt câteva din informațiile care mi-au parvenit în această perioadă, cu date certe.
Pot să afirm cu toată răspunderea că, datorită acestui sistem creat și coordonat de DNA-Koveși-SRI-Maior-Coldea, Statul Român este în pericol, că a fost și este în continuare grav afectată Siguranța Națională a României.
Mărturiile înfiorătoare ale celor care apar în fața Comisiei de Control a SRI sunt doar o parte din ceea ce se întâmplă, vârful aisbergului unui Sistem Mafiot, corupt în profunzime, DNA-SRI-Coldea. Sunt alte sute și sute de abuzuri care nu au compărut în fața acestei comisii, iar cei care știu ceea ce se întâmplă, nu au curaj, temându-se pentru viața lor, să spună adevărul până la capăt.
Și ei, la fel ca și mine, știu că Procurorul General Lazăr este omul lui Koveși, mai știu că forța lui Koveși este încă atât de mare încât poate aranja complete de judecată favorabile care să dea sentințe la comandă, așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori.
In acest sens, cred că rămâne un singur lucru de făcut:
Desecretizarea completă a audierilor din Comisia de Control a SRI, dar mai ales:
Înființarea de către Parlamentul României a unei Comisii Speciale de Anchetă a Abuzurilor DNA, Comisie care să își desfășoare lucrările public, cu excepția situațiilor în care este invocat Secretul de Stat.
Asigur Parlamentul României că vor avea sute de cazuri de audiat, iar ceea ce vor afla în această Comisie îi va îngrozi. Din păcate multe din aceste informații au fost secretizate artificial de Koveși și Coldea, pentru ca opinia publică să nu afle niciodată adevărul, iar ele pot fi făcute publice doar de o Comisie Specială de Anchetă a Parlamentului.
Opinia Publică din România trebuie să afle adevărul despre ceea ce se întâmplă cu țara lor, care în acest moment este pusă în pericol de această structură Mafiotă, cu fostul nume DNA-Koveși-SRI-Maior-Coldea.
Nu în ultimul rând, SRI-ul condus de Eduard Helvigh are obligația să salveze reputația unui Serviciu băgat în mocirlă de Maior-Coldea.
Altfel, opinia publică va crede că se dorește de către actuala conducere mușamalizarea ororilor vechii conduceri, iar imaginea SRI va fi profund afectată, fapt pe care chiar vechea Structură DNA-SRI și-l dorește.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Gelu Visan
14 ore ·

Corupția Procurorilor Mafioți
O să vă prezint o faptă reală, care are în spate documente și mai ales oameni, oameni care suferă și au suferit din cauza unui DNA Mafiot; o să schimb numele unor instituții, numele o să le protejez, dar faptele îngrozitoare rămân. Cei vizați, care au scăpat de mai multe tentative de asasinat, au trecut prin chinuri groaznice și au făcut cunoștință cu moartea, la propriu. Dar haideți să prezint cazul.
Un general de la DIPI, să zicem, instrumentează luni de zile un dosar despre un sistem mafiot, afaceri grele, de multe milioane de euro. La capătul firului găsește oameni de afaceri foarte puternici și, surpriză, mai mulți oameni din DNA și SRI care coordonau aceste afaceri, având dovezi, înregistrări, clarificări. Generalul nostru, corect, face o adresă scrisă doamnei Procuror Șef DNA, Laura Codruța Koveși, și o informează, cu tot cu dovezi, despre ce a descoperit, pentru că intra deja în competența DNA. Așteaptă...și după 48 de ore este Arestat de DNA!
I se inventează toate acuzațiile din lume. In arest este amenințat, e chemat la interviuri de dimineața până seara după ce făcuse șoc diabetic, fără să i se dea un pahar de apă sau o bucată de pâine. In arest, nu-i dau medicamentele de diabet, e chemat din nou la interviuri, se urlă la el, i se pun în față declarații scrise: -" Recunoaște Mă! -Denunță, Mă, ce-ți spun eu" Generalul nostru refuză! DNA-ul îi inculpă mama de 90 de ani și fiul pentru " Spălare de bani": ", îi plimbă la anchetă prin fața lui, "Recunoaște Mă! Că altfel îi legăm" Omul nostru, tremură de grija familiei și nu recunoaște, nu are ce, e torturat, zi de zi în arest, prin lipsa medicamentelor și interviuri nesfârșite timp de ATENȚIE!!! 6 luni de zile. Nu mai știe nimic de familie, nu mai are bani de avocați, i se înnegresc mâinile și picioarele, nu i se dau medicamente, diabetul îl pune jos, nu e dus la doctor decât rar, avocatul îl părăsește, Generalul nostru, un munte de om, ajunge o epavă.
Intr-o seară i se dă o doză triplă dintr-un medicament care, dacă le-ar fi luat, nu se mai trezea: "-Ia-le mă, fire-ai al dracu'", se face că le ia și după aceea le aruncă; de trei ori s-a încercat să-l omoare.
După șase luni de arest, i se dă drumul; arest la domiciliu, după aceea control judiciar alte luni bune. Face memorii la care nu-i Răspunde nimeni niciodată: El, două dosare penale, mama un dosar, fiul absolvent de facultate cu 10, alt dosar...
L-am întâlnit cu ceva timp în urmă, speriat, vorbind în șoaptă: " Mi-e frică pentru fiul meu, că-l calcă cu mașina, ajutați-mă, ce să fac?!? Mă omoară ăștia de la DNA!
Toți cei de la DNA care erau vizați de ancheta lui, cu nume și prenume, nu au nici o problemă și bagă oameni în pușcărie în continuare. I se transmite de la DNA: "- Te terminăm noi!" ... Se judecă, fără avocat, că nu mai are un ban, fără speranță că se va face dreptate...
M-a căutat, a ajuns la mine cu greu, și-a luat inima-n dinți, m-a văzut la televizor și m-a contactat , cu teamă. Se uita mereu peste umăr: "- Domnu Vișan, ce să fac?!? Ăștia sunt toți pe mână! Faceți ceva! "
Am văzut și am auzit multe în ultima vreme, știu despre atâtea abuzuri, dar faptul că a ajuns să-mi ceară să-l protejez cumva, pe el și familia lui, să nu fie executați de gașca mafiotă a lui Koveși, nu-mi dă pace. După zile în care nu am știut ce să fac, pentru că mi-e teamă să nu-i fac rău, am decis să-i scriu povestea, pentru că Laura Codruța Koveși și cei din DNA care o vor citi și vor recunoaște imediat cazul, să știe de la mine:
Acest om are dreptul la un proces corect!
Dacă acestui om, sau cuiva din familia lui i se întâmplă ceva, această postare este probă în procesul pe care vi-l voi intenta și vă voi acuza de omor calificat! Precizez că știu toate amănuntele, cu nume și prenume, în detaliu!
Îi cer iertare domnului general că nu i-am luat acordul de a-i spune povestea, dar așa cred că-l pot ajuta.
Gelu Vișan, 20:10:2017.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Sam Oct 21, 2017 10:10 am

ENKI a scris:Macacu' va fi audiat saptamana viitoare in comisia parlamentara de control a activitatii SRI, unde, dupa indepartarea prin avansare/demitere a damboviteanului Tutuianu, presedinte a ajuns iubitul Liei Olguta Vasilescu, Claudiu Manda.  Laughing


M-as fi mirat eu sa nu apara oaresce cancanisme despre Manda asta Laughing Nu-i vazusem mutra si habar n-aveam despre existenta lui pana de curand, in urma cu cateva zile, de cand a inflamat spatiul public cu marturiile din Comisia SRI . M-am mirat mult si m-am intrebat din ce cutie l-au scos brusc ca sa-l bage in fata pe acest un alt fel de Ouatu, telegenic pt. partea feminina a populatiei Romaniei . Si curajos ca un Fat Frumos cu palosul gros raset Aproape ma asteptam sa inceapa si sa cante cu voce de soprana in timpul conferintei de presa laugh Totusi, sper ca prima mea impresie (din putul gandirii iesita spontan, ca sa ma amuze) sa nu insemne iar ca sunt buna la cobit  Laughing Am devenit insa curioasa de aceasta schimbare brusca de poveste, pt. a afla ce alte grozavenii va da pe goarna Manda in urmatoarele episoade  Laughing E tare faza. Nu m-as fi asteptat la o asa combinatie olteneasca cu Ouatu de la Craiova si a lui Lia Cosanzeana cea roscata  raset

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Sam Oct 21, 2017 11:42 am

Pff, vazand poze mai vechi cu Manda, se pare ca de cand e cu Olguta, il hraneste asta numai cu iarba si jaratic  raset Era mult mai pufos inainte.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cica de la Run, Forrest, run , din Forrest Gump, i se trage ca a ajuns sa semene cu Cezar Ouatu raset

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Sam Oct 21, 2017 1:53 pm

baso a scris: E tare faza. Nu m-as fi asteptat la o asa combinatie olteneasca cu Ouatu de la Craiova si a lui Lia Cosanzeana cea roscata  raset

Unii presari spuneau, inca de prin ianuarie, ca ar exista un Clan al Oltenilor, numai bun de inlocuitor al Grupului de la Cluj in conducerea din umbra a coloniei. Laughing[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Dum Oct 22, 2017 7:38 am

ENKI a scris:
baso a scris: E tare faza. Nu m-as fi asteptat la o asa combinatie olteneasca cu Ouatu de la Craiova si a lui Lia Cosanzeana cea roscata  raset

Unii presari spuneau, inca de prin ianuarie, ca ar exista un Clan al Oltenilor, numai bun de inlocuitor al Grupului de la Cluj in conducerea din umbra a coloniei. Laughing[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Inca sunt putin nedumerita, insa trebuie sa recunosc ca este o strategie isteata, cu efect psihologic. Tipul este prezentabil iar daca femeilor le place sa-l vada calarind binomul, il vor aprecia si barbatii.  Faptul ca Manda, ca Presedinte al Comisiei SRI, da pe goarna rezumatul marturiilor, raspunde asteptarilor populatiei ca, in sfarsit, undeva se centralizeaza toate declaratiile pt. a fi verificate, obligand SRI & DNA sa nu mai ascunda  adevarul, avand in vedere avalansa de acuzatii. In plus, prind curaj si altii  care au ceva de spus, cu dovezi. Odata pornita treaba asta, va fi cam greu de oprit. vesel Propaganda binomului este inca dezorientata pt. ca nu prea stiu in cine si cum sa loveasca. Probabil ca vor lovi in Manda pt. ca da pe goarna rezumate groaznice neverificate. El va invoca dreptul cetatenilor la informare, transparenta democratica, etc...si ca doar prin cooperaea loiala a SRI&DNA cu Comisia pot fi lamurite grozaveniile. Ma gandesc inclusiv ca DNA va incerca decaparea rapida a lui Manda cu ceva dosar de koruptionen...
OK. Mai bine sa nu anticipez/fabulez prea mult si sa vedem ce va urma... raset

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Lun Oct 23, 2017 4:03 pm

baso a scris:
ENKI a scris:
baso a scris: E tare faza. Nu m-as fi asteptat la o asa combinatie olteneasca cu Ouatu de la Craiova si a lui Lia Cosanzeana cea roscata  raset

Unii presari spuneau, inca de prin ianuarie, ca ar exista un Clan al Oltenilor, numai bun de inlocuitor al Grupului de la Cluj in conducerea din umbra a coloniei. Laughing[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Inca sunt putin nedumerita, insa trebuie sa recunosc ca este o strategie isteata, cu efect psihologic. Tipul este prezentabil iar daca femeilor le place sa-l vada calarind binomul, il vor aprecia si barbatii.  Faptul ca Manda, ca Presedinte al Comisiei SRI, da pe goarna rezumatul marturiilor, raspunde asteptarilor populatiei ca, in sfarsit, undeva se centralizeaza toate declaratiile pt. a fi verificate, obligand SRI & DNA sa nu mai ascunda  adevarul, avand in vedere avalansa de acuzatii. In plus, prind curaj si altii  care au ceva de spus, cu dovezi. Odata pornita treaba asta, va fi cam greu de oprit.  vesel Propaganda binomului este inca dezorientata pt. ca nu prea stiu in cine si cum sa loveasca. Probabil ca vor lovi in Manda pt. ca da pe goarna rezumate groaznice neverificate. El va invoca dreptul cetatenilor la informare, transparenta democratica, etc...si ca doar prin cooperaea loiala a SRI&DNA cu Comisia pot fi lamurite grozaveniile. Ma gandesc inclusiv ca DNA va incerca decaparea rapida a lui Manda cu ceva dosar de koruptionen...
OK. Mai bine sa nu anticipez/fabulez prea mult si sa vedem ce va urma... raset

A inceput jihadul impotriva ciocarlanului Manda al Liei, precum ai prezis. laugh bine

Ludovic Orban a scris:"Nu putem accepta ca orice cetățean al României să fie la cheremul unui interlop de gen Claudiu Manda care conduce Comisia SRI"[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  baso la data de Lun Oct 23, 2017 4:49 pm

ENKI a scris:


E de Buddha Bar conceptul remixului si al clipului pe care l-ai postat , la fel ca si remixul lui Damian Draghici , urmat imediat de Buscemi (pe volumul X Buddha Bar), cu cateva secventa muzicale cam pe invers, de Pogonici, din ce a remixat Draghici  Laughing
baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Lun Oct 23, 2017 5:50 pm

baso a scris:

E de Buddha

Cand am postat clipul lui Mihai Toma inca nu citisem postarea fostului SPP-ist sef, cu care nu doar ca-i baga-n buda pe Maior, Coldea si baschetoza, ci se si autoinvita la comisia lui Manda al Liei. Laughing

Dumitru Iliescu
21 ore ·

AU "DEFECTAT", SAU NU, DOMNII GEORGE MAIOR SI FLORIAN COLDEA???

Ma bucur ca domnul Dragomir a confirmat de curand, la Comisia de control al activitatii SRI, ceea ce eu evidentiasem in postarea, pe pagina mea de Facebook, din data de 23 Septembrie 2017, preluata de mai multe publicatii si anume ce s-a intamplat ani la rand in sediile "K2","T14" si alte sedii acoperite, sau nu ale SRI. In aceste sedii s-au derulat multe activitati, intalniri, dar in marea lor majoritate nu in interesul statului roman. Este adevarat ce declara domnul Dragomir si anume ca aici se intalneau mai marii structurilor de forta inainte de a se incepe sau finaliza un dosar rasunator, care viza un om politic important, sau un om de afaceri, in ambele situatii deveniti incomozi pentru "sefii" lor. Dar la aceste intalniri nu participau doar ei. Seful lor era o alta persoana care le stabilea obiectivul de atacat si sarcinile pentru perspectiva. Cu siguranta in venele acestuia nu curgea sange de roman. Dupa aceea, doamna Kovesi, mergea la domnul general Dumbrava, impreuna cu care stabilea cine construieste dosarul, ce ofiteri SRI vor elabora rechizitoriul, carui procuror DNA ii va fi transmis acesta si ce instanta de judecata va prelua dosarul. De regula doamna Kovesi mergea la SRI, la domnul Dumbrava, sambata pe la 09.00 h si lucrau pana la 14.00 h. In acest interval stabileau obiectivele si modul de realizare a acestora in campul tactic, denumit justitie. Pe multi o sa surprinda aceste afirmatii, dar nu ele reflecta lucrurile cele mai grave, care se derulau acolo. Pe langa faptele de extrema gravitate savarsite de acestia, cele cu dosarele sunt nesemnificative. Nu pot sa spun mai multe pentru ca as intra in alta zona si abia asteapta sefii gruparii mafiote sa ma acuze de fapte care afecteaza siguranta nationala. Cu certitudine am sa spun foarte multe, atunci cand voi fi invitat la Comisia de control SRI.... daca voi fi invitat. Nu afirm ca domnul George Maior sau domnul Florian Coldea au "defectat" dar nici ca nu au "defectat", insa intrebarea trebuie pusa, avand in vedere cum s-au derulat lucrurile.. Ma intreb si eu de ce ii medaliaza o structura de informatii staina ( nu orice serviciu, ci unul dintre cele mai puternice la nivel mondial) pe capii altei structuri secrete si singurul raspuns pe care il gasesc este acela ca o face pentru serviciile pe care i le-au adus. Ei nu fac cu orcine asemenea gesturi. Doar cu cei care li-au adus servicii semnificative. Ma scuzati, dar nu am gasit alta explicatie...!!!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Nu-i lipsit de importanta nici raspunsul rusoaicei nebune la postare. laugh

Raisa Ekaterina Ivatenko Raspunsul este DA, AU DEFECTAT! Intr-o postare anterioara v-am dezvaluit (cu date de identificare, locatii, numerele de inmatriculare ale autoturismelor cu care intrau in tara, punctele de frontiera prin care intrau, numele de telefoane pe care vorbeau intre ei), despre nucleul de terorism al musulmanului Bilal Hedroj, si fac mentiunea ca aceste date eu le-am publicat inca din anul 2008! Nu doar ca oportunistul Coldea nu a cerut mandate de interceptare pe Siguranta Nationala in speta asta, dar, asa cum am aratat in postarea respectiva, el a protejat teroristul, si a fost nevoie sa trimit datele taman la dracu' in praznic, in Suedia (tara ale carei servicii secrete il dadusera pe Bilal in urmarire internationala pentru terorism si spionaj militar). In timpul asta, delicventul Coldea, protejat la randul lui de George Maior si de Codruta Kovesi, ce face? Pai face asa: cere mandate pe Siguranta Nationala pentru telefoanele celor care chiar aparau siguranta nationala, in loc sa se ocupe de ceea ce il obliga fisa postului sa se ocupe, si v-am explicat mai sus ca in speta Bilal - si in multe alte spete de spionaj pe teritoriul Romaniei, pe care nu le pot dezvalui decat in fata unui procuror militar, NU S-A OCUPAT, Coldea "ocupandu-se" sa asculte telefoanele unor oameni care sunt o mandrie nationala, nu o rusine nationala cum este acest DERBEDEU! Se vorbeste des la televizor despre aceste multe - sute! - de mandate de interceptare pe care le-a obtinut Coldea, dar eu o sa spun ceva ce nu s-a spus: derbedeul asta asculta telefoanele (sau planta sisteme de interceptare) unor OFITERI de rang inalt din serviciile secrete ale Romaniei si din Armata Romaniei (ii mentionez aici atat pe maiorul de Contrainformatii Daniel Florea si pe colonelul specialist in Cyber-terrorism Ion Dedu, dar mai ales, imbecilul asta de Coldea, timp de 15 ani, a ascultat telefonul Omului CARE A CONSTRUIT SISTEMUL DE SIGURANTA NATIONALA, un exceptional militar de cariera, General ADEVARAT, si este vorba despre domnul General Dumitru Iliescu), deci, derbedeul asta obtinea, prin judecatori corupti, mandate sa intercepteze telefoanele... OFITERILOR care lucrau in sistemul de siguranta nationala, si, in afara de cei trei pe care i-am mentionat, exista inca 300 de ofiteri (din SRI, din DGIA, din SIE) ale caror telefoane, ani de-a randul, au fost ascultate de Coldea, CU STIREA LUI GEORGE MAIOR, si, prin urmare, eu trag urmatoarea concluzie, care e si un mare semnal de alarma: COLDEA ESTE UN TRADATOR, A SPIONAT OFITERI DIN SERVICIILE SECRETE ROMANESTI, SI BENEFICIARII AU FOST AGENTII CIA CU CARE COLDEA SE INTALNEA SAPTAMANAL! Nu e de ajuns ca a fost demis! CER RETINEREA LUI DE INDATA, SI A TUTUROR COMPLICILOR LUI, pentru ca aici e vorba despre SPIONAJ SI INALTA TRADARE! LA PUSCARIE! COLDEA, MAIOR, KOVESI, LA PUSCARIE, PENTRU FAPTE DE SPIONAJ!!!!
Îmi place
· Răspunde ·
8
· 20 ore
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Sam Noi 04, 2017 1:53 pm

Cum s-a numit domnia lui Băsescu? Băsească Labă de Multpahar.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  ENKI la data de Sam Noi 04, 2017 7:18 pm

Mă întreabă astăzi un amic ce a făcut România 10 ani cu Băsescu.
I-am răspuns: - BĂ, SEX CU TRAIAN!
P.S.- S-a lăsat tăvălită. La România mă refer.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Băsescu - forever!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 20 din 21 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum