Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Joi Iun 15, 2017 7:25 pm

Nu mai puneţi poze cu ea că se masturbează Clăpăugul.
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  delta la data de Vin Iun 30, 2017 5:25 pm

ENKI a scris:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
"content not found"... scratch

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Dum Oct 22, 2017 3:07 pm


Adevarul, tupeul si reaua credinta, sau despre maselarita cu bretonÎntr-un articol anterior, mă întrebam cu trist subînţeles: „pe mâna cui, în grija cui, e ţara”?

Iată azi un alt exemplu (după cel al generalului cu patru stele Gabriel Oprea), din categoria „buruieni grele şi rele” ce otrăvesc acest popor mai ceva ca mătrăguna şi cucuta.

Monica Macovei este un caz tipic de transfer al cangrenelor puterii de la un regim politic la altul. Putem spune, după atâtea minciuni și uneltiri antiromâneşti cu care şi-a răsplătit ţara până acum, că această fiinţă poartă în atomii ei, spre propășire, ADN-ul securităţii comuniste. Un fel de canal de scurgere mizer, pornit dintr-o latrină a istoriei şi damnat să transporte toată viaţa lui, până unde are acces, dejecţiile oribile ale torţionarismului.

Unii stăpânesc prin har, alţii prin bani; unii prin dragoste, alţii prin înşelăciune. Primitivii însă, brutele şi lepădaţii de Dumnezeu, încearcă să stăpânească prin frică. Prin teroare, prin ameninţări, prin cruzime, prin minciună agresivă.

Unde aţi încadra-o, aici, pe măselariţa noastră cu breton?

Este bine cunoscut faptul că principalul instrument de torturare fizică și morală a românilor, în vremea securității comuniste, era procurorul politic. Monica Macovei a fost procuror politic în acele vremuri. Mai mult chiar, a rămas procuror politic și în ceața sângerie a evenimentelor din decembrie 1989, când ancheta revoluționari provocatori de „dezordini sociale” de pe poziția apărătorului valorilor roşii.

În semn de recunoaștere și apreciere a cromozomilor regimului de teroare pe care Monica Macovei îi purta în limfă, ca şi el, Traian Băsescu a numit-o pe respectiva buruiană Ministru al Justiției. Pe post de uter purtător al unui monstru programat, ticluit după chipul și asemănarea progenitorilor săi: viitorul DNA.

Nu i se spune Monicăi Macovei „mama DNA”? Ba bine că nu! Şi, încă, cu cât temei!

Primul lucru pe care acest uter în misiune l-a făcut, odată înscăunat ministru, a fost să-și urmeze instinctele atavice: și-a băgat cu grăbire (și fără certificat ORNIS) nasul în arhiva SIPA pentru a adulmeca, a savura și a asimila mizeriile de acolo. În vederea terorizării și șantajării cu ele a colegilor săi, magistrații (era să zic „academicienii”), pentru a-i da monstrului necesara monstruozitate.

Toată justiția „liberă” pe care Monica Macovei a avortat-o apoi, cu titlu de naştere legală şi la termen, s-a fundamentat pe exploatarea și valorificarea ilicită, în interes de clan (clanul băsist), a notelor informative din arhiva SIPA.

Nu o să fac eu, aici, inventarul păcatelor profesionale ale acestei femei. Cei interesați cu adevărat de politică și de istoria recentă a justiției române mutilată în esenţa ei de această măselariţă cu breton, le cunosc prea bine. Iar cei care îi construiesc necondiționat socluri, pentru că sunt complici, ticăloşi or neinformaţi, nici nu merită efortul vreunei demonstrații. Tot ce merită aceștia (și chiar primesc) este rușinea de a a fi asociați, peste timp, unei atât de profunde erori.

Cu cât Laura Kovesi și DNA se afundă mai mult în propriile abuzuri și minciuni, cu atât Monica Macovei, uterul ce a purtat aceste două orori prin inseminare artificială (cine să-l fecundeze natural?), se comportă mai agresiv și mai irațional. Cu tupeul specific aroganţilor seci, care, o vreme, s-au crezut atotputernici (vezi şi Traian Băsescu).

Să-i organizezi baie de imagine la Bruxelles protectoarei lui Portocală şi temerarei luptătoare anticorupţie care nu are curajul să recunoască nici măcar că există (fie şi în sufrageria lui Oprea), ce poate fi autodenunţ de complicitate la poliţie politică mai convingător?

Să pozezi în apostolul dreptăţii şi să nu sufli o vorbă despre îmbârligarea interlopă cu Tapalagă întru violarea arhivei SIPA (şi nu numai…), peste orice limitări procedurale şi legale, cât tupeu şi câtă rea credinţă poate să-ţi aducă în zestre?

Să susţii din pur deviaţionism visceral, fără cea mai mică probă, că poporul tău e unul de borfaşi, care a mobilizat, graţie predispoziţiei lui infracţionale, peste 1,5 milioane de trişori pentru a deturna votul unui referendum, apoi să preamăreşti instrumentul unei oribile discriminări a României, pe numele său MCV, doar pentru că el serveşte de paravan unor abuzuri juridice fără precedent în lumea civilizată, unde anume te poate situa faţă de obârşia ta decât în deşertul repudierii apatride?

Cel mai supărător la o astfel de fiinţă, cu un astfel de comportament, nu este scopul disolut, asumat antinaţional, ci stindardul nobil sub care îşi plasează turpitudinea. Abjecta trădare se face în numele adevărului şi dreptăţii.

„Spre adevăr şi dreptate prin tupeu şi rea credinţă”. Iată iluzia aberantă a unui canal de scurgere deghizat în europarlamentar.

Trebuie să recunoaştem că ar putea fi o bună mantră satanistă.

Sau sorosistă?

Monica Macovei, Raluca Prună, Laura Kovesi, Cristina Guseth…

Ce galerie de harpii. Tocmai bune pentru edificarea unei societăţi deschise, evident!

O Societate deschisă întru anihilarea identităţii naţionale.

La dracu’!

Vade Retro Satana!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  baso la data de Lun Oct 23, 2017 8:57 am

Cotoroanta cu breton ar fi zero barat daca nu ar beneficia de o sustinere oculta, nu doar financiara ci si ca logistica in manipulare. In spatele ei  si a lui Kovesi exista ceva organizat ca un fel de secta. Atata doar ca in loc de lozinci religioase folosesc lozinci ale democratiei si uzeaza de alte butoane pt. a-si zombifica adeptii.
Priveam aproape siderata reactiile on line dupa ultima aparitie a baschetozei in PE, realizand cum sunt transmise ordinele de atac spre masinaria de propaganda. Se speculeaza orice prin exagerare sau se inventeaza o minciuna pt. a determina o reactie masiva a propagandei, cu intensitate energetica negativa. Riposta la asa ceva nu poate fi decat negativa, ceea ce alimenteaza propaganda energofaga de energia urii. Tehnica lor de manipulare se bazeaza mult pe emotional, prin folosirea sentimentelor negative si canalizarea acestora spre anumite tinte, utilizand in acest scop si personaje cu diferite afectiuni mentale, labile psihic, care sa scoata ce e mai rau din ele in astfel de atacuri canalizate.
O alta tehnica de manipulare, tot de inspiratie sectanta, sunt asa -zisii infiltrati care se straduiesc sa para de bine. Din multe puncte de vedere, astia sunt cei mai scarbosi si ipocriti, utilizand elemente de programare neuro lingvista . Suprapun sau intercaleaza in comentarii aparent pozitive ancore incarcate de energie negativa. Desi acest gen de propagandisti sunt mai dificil de depistat pt. un neavizat, sunt totusi incoerenti in ceea ce vor sa transmita. Psihologi vorbind, este dificil sa exprimi inversul convingerilor/psihozelor pe care le ai intr-o vorbire libera, ca reactii aparent amabile fata de cineva pe care-l detesti.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Lun Oct 23, 2017 10:07 am

Eu evit pe cat posibil reactiile propagandei, dar este imposibil sa nu ma intersectez accidental cu ele. Senzatia la contact este de inuman, ca si cum niste roboti setati de o minte diabolica ar planta mine de ura amestecata cu prostie, care sa explodeze pe loc in mintile eventualilor cititori. Desi sunt convins ca este vorba de un numar foarte redus al fiintelor vii care se ocupa cu asa ceva, dar care beneficiaza de platformele serviciilor secrete pentru a controla total virtualul, nu pot sa nu remarc ca tot mai multi miori incep sa-si manifeste in viata reala apucaturile dobandite in spatele/fata monitoarelor.  suspect
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Lun Oct 23, 2017 10:13 am

baso a scris:
Priveam aproape siderata reactiile on line dupa ultima aparitie a baschetozei in PE

Oranjgutanii nu pot fi opriti din adorarea continua a Zeitei Justitiei nici macar cu acest clip. laughBaschetoza o fi tiganca?! scratch
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  baso la data de Lun Oct 23, 2017 11:11 am

[quote="ENKI"]
baso a scris:


Baschetoza o fi tiganca?! scratch

Psibil Laughing Dupa cum putea obtine si prin antrenament privirea aia, penetranta . Cineva, mai demult, m-a invatat si pe mine cum sa privesc in ochi fara sa privesc in ochi pe cineva care ma agaseaza in timp ce vorbeste. Cica trebuie privit intre ochi (acolo unde ar fi al treilea ochi) si sa-i transmiti mental ideea ca-i ies gandaci pe gura sau ceva de genul, nashpa. raset Pe masura ce exersezi privirea aia in timp ce te concentrezi sa-i transmiti mental o imagine oripilanta despre el, il poti face sa se piarda, sa se balbaie...Ochii negri sunt in avantaj la treaba asta pt. ca nu li se percep pupilele, astfel incat deruteaza. In cazul ochilor deschisi la culoare, aflat fiind in situatia de adversar privit in stilul descris mai sus, iti poti da seama mai usor daca te priveste in ochi sau intre ochi.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Lun Oct 23, 2017 11:15 am

baso a scris:
ENKI a scris:
baso a scris:


Baschetoza o fi tiganca?! scratch

Psibil Laughing Dupa cum putea obtine si prin antrenament privirea aia, penetranta . Cineva, mai demult, m-a invatat si pe mine cum sa privesc in ochi fara sa privesc in ochi pe cineva care ma agaseaza in timp ce vorbeste. Cica trebuie privit intre ochi (acolo unde ar fi al treilea ochi) si sa-i transmiti mental ideea ca-i ies gandaci pe gura sau ceva de genul, nashpa. raset Pe masura ce exersezi privirea aia in timp ce te concentrezi sa-i transmiti mental o imagine oripilanta despre el, il poti face sa se piarda, sa se balbaie...Ochii negri sunt in avantaj la treaba asta pt. ca nu li se percep pupilele, astfel incat deruteaza. In cazul ochilor deschisi la culoare, aflat fiind in situatia de adversar privit in stilul descris mai sus, iti poti da seama mai usor daca te priveste in ochi sau intre ochi.

Cica insasi Marea U.E. ar fi inceput s-o privesca intre ochi pe Scoancsa, conform lui SRS. laugh


Directiva cu penalii


O directivă a Uniunii Europene interzice sub orice formă și în orice situație încălcarea prezumției de nevinovăție. În toate declarațiile și comunicările publice care se fac. Conform lui Florin Iordache, fost ministru al Justiției, România trebuie să pună în aplicare această directivă în prima parte a anului 2018. Pentru moment, spune el, sunt alte priorități legislative. Este cazul să ne crucim de mai multe ori.

Ca să încep cu sfârșitul, dacă tot există o directivă europeană clară în acest sens, dacă ea coincide întru totul cu poziția majorității parlamentare, care afirmă în mod repetat că prezumția de nevinovăție este valabilă pentru absolut toate persoanele și trebuie aplicată în orice condiții, atunci este de neînțeles de ce PSD și ALDE mai așteaptă câteva luni bune până la introducerea acestui act normativ în propria legislație. Este primul mare semn de întrebare.

Al doilea îi vizează fix pe bruxellezi. Parlamentari și funcționari care au adoptat o păsărească alcătuită din nenumărate tabuuri și șabloane, cum ar fi, ca să ma fac mai bine înțeles, persoane gen Monica Macovei. Aceștia oare nu au avut niciun cuvânt de spus la adoptarea faimoasei directive? Pentru că directiva este în contrasens cu opiniile frecvent exprimate de către aceștia. Punctul lor de vedere, comunicat prin păsăreasca la care m-am referit, este că prezumția de nevinovăție este mult mai elastică decât în aparență. Ea nu li se aplică de pildă demnitarilor. În special demnitarilor politici și guvernamentali. S-a produs aici, ca să mă fac mai bine înțeles, o extrapolare de la un alt concept, cu care eu unul sunt cu totul și cu totul de acord. El se referă în special la opiniile exprimate în mod public despre demnitari și care opinii, bazate fiind pe interesul public, îi pot exonera de răspundere civilă sau penală pe cei care le propagă. În cazul unui ziarist de exemplu, el poate scăpa basma curată dacă, sub imperiul interesului public, a prezentat o informație eronată despre un demnitar fără rea intenție. În felul acesta s-au soluționat multe procese îndreptate împotriva jurnaliștilor pentru calomnie.

Dar de aici, de la acest concept, care protejează interesul public și admite faptul că, fără rea intenție, pot fi comise greșeli în prezentarea faptelor unui demnitar public și până la schilodirea prezumției de nevinovăție, distanța este uriașă. Și tocmai de aceea, în acest caz, Uniunea Europeană face cuvenita distincție. Și aduce cuvenitele precizări. Și face, după cum se vede, chiar lege sub forma unor direcive obligatorii pentru statele membre. Tocmai pentru a împiedica persoane gen Monica Macovei să lanseze în spațiul public teme false, de natură să afecteze grav nu numai demnitatea ci și viața unor persoane.

Prin urmare, stimați concetățeni, prezumția de nevinovăție se aplică, în mod corect, tutoror persoanelor, indiferent de funcția pe care o ocupă. Deci și demnitarilor. Cei care susțin contrariul încalcă principiile și normele statului de drept. Iar pe viitor, pentru a nu se mai întâmpla așa ceva, iată a venit această directivă europeană, care merge un pas mai departe. Și sancționează orice nerespectare la nivelul declarațiilor și comunicării publice a prezumției de nevinovăție. Conform acestei directive, nimeni nu mai are dreptul, nici măcar președintele României, să vorbească despre să spunem, ”penalii” din Guvern. Pur și simplu nu trebuie să mai existe ”penali” nici măcar în retorica politică. Nu există decât oameni nevinovați sau oameni condamnați definitiv și, deci, vinovați.

Dacă retorica de acest fel este sancționată printr-o directivă europeană, atunci în mod logic și aplicarea ei sub orice formă este sancționată. Cu alte cuvinte, nu-i poți cere unui demnitar din Executiv sau din politică să demisioneze din funcția pe care o are, dacă el este doar anchetat de procurori, sau doar trimis în judecată în baza unui rechizitoriu, sau doar condamnat într-o primă instanță. Este în toate cazurile necesară o condamnare definitivă. Chiar și în această situație, îi poți arăta ușa demnitarului politic sau de alt fel doar dacă, în mod expres, legea impune acest lucru.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  baso la data de Lun Oct 23, 2017 3:11 pm

ENKI a scris:

Cica insasi Marea U.E. ar fi inceput s-o privesca intre ochi pe Scoancsa, conform lui SRS.  laugh


Directiva cu penalii


O directivă a Uniunii Europene interzice sub orice formă și în orice situație încălcarea prezumției de nevinovăție. În toate declarațiile și comunicările publice care se fac. Conform lui Florin Iordache, fost ministru al Justiției, România trebuie să pună în aplicare această directivă în prima parte a anului 2018. Pentru moment, spune el, sunt alte priorități legislative. Este cazul să ne crucim de mai multe ori.

Ca să încep cu sfârșitul, dacă tot există o directivă europeană clară în acest sens, dacă ea coincide întru totul cu poziția majorității parlamentare, care afirmă în mod repetat că prezumția de nevinovăție este valabilă pentru absolut toate persoanele și trebuie aplicată în orice condiții, atunci este de neînțeles de ce PSD și ALDE mai așteaptă câteva luni bune până la introducerea acestui act normativ în propria legislație. Este primul mare semn de întrebare.

Al doilea îi vizează fix pe bruxellezi. Parlamentari și funcționari care au adoptat o păsărească alcătuită din nenumărate tabuuri și șabloane, cum ar fi, ca să ma fac mai bine înțeles, persoane gen Monica Macovei. Aceștia oare nu au avut niciun cuvânt de spus la adoptarea faimoasei directive? Pentru că directiva este în contrasens cu opiniile frecvent exprimate de către aceștia. Punctul lor de vedere, comunicat prin păsăreasca la care m-am referit, este că prezumția de nevinovăție este mult mai elastică decât în aparență. Ea nu li se aplică de pildă demnitarilor. În special demnitarilor politici și guvernamentali. S-a produs aici, ca să mă fac mai bine înțeles, o extrapolare de la un alt concept, cu care eu unul sunt cu totul și cu totul de acord. El se referă în special la opiniile exprimate în mod public despre demnitari și care opinii, bazate fiind pe interesul public, îi pot exonera de răspundere civilă sau penală pe cei care le propagă. În cazul unui ziarist de exemplu, el poate scăpa basma curată dacă, sub imperiul interesului public, a prezentat o informație eronată despre un demnitar fără rea intenție. În felul acesta s-au soluționat multe procese îndreptate împotriva jurnaliștilor pentru calomnie.

Dar de aici, de la acest concept, care protejează interesul public și admite faptul că, fără rea intenție, pot fi comise greșeli în prezentarea faptelor unui demnitar public și până la schilodirea prezumției de nevinovăție, distanța este uriașă. Și tocmai de aceea, în acest caz, Uniunea Europeană face cuvenita distincție. Și aduce cuvenitele precizări. Și face, după cum se vede, chiar lege sub forma unor direcive obligatorii pentru statele membre. Tocmai pentru a împiedica persoane gen Monica Macovei să lanseze în spațiul public teme false, de natură să afecteze grav nu numai demnitatea ci și viața unor persoane.

Prin urmare, stimați concetățeni, prezumția de nevinovăție se aplică, în mod corect, tutoror persoanelor, indiferent de funcția pe care o ocupă. Deci și demnitarilor. Cei care susțin contrariul încalcă principiile și normele statului de drept. Iar pe viitor, pentru a nu se mai întâmpla așa ceva, iată a venit această directivă europeană, care merge un pas mai departe. Și sancționează orice nerespectare la nivelul declarațiilor și comunicării publice a prezumției de nevinovăție. Conform acestei directive, nimeni nu mai are dreptul, nici măcar președintele României, să vorbească despre să spunem, ”penalii” din Guvern. Pur și simplu nu trebuie să mai existe ”penali” nici măcar în retorica politică. Nu există decât oameni nevinovați sau oameni condamnați definitiv și, deci, vinovați.

Dacă retorica de acest fel este sancționată printr-o directivă europeană, atunci în mod logic și aplicarea ei sub orice formă este sancționată. Cu alte cuvinte, nu-i poți cere unui demnitar din Executiv sau din politică să demisioneze din funcția pe care o are, dacă el este doar anchetat de procurori, sau doar trimis în judecată în baza unui rechizitoriu, sau doar condamnat într-o primă instanță. Este în toate cazurile necesară o condamnare definitivă. Chiar și în această situație, îi poți arăta ușa demnitarului politic sau de alt fel doar dacă, în mod expres, legea impune acest lucru.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Yo cred ca scoancsa reuseste sa-i priveasca intr-un fel anume intre ochi pe diversi europarlamentari manipulabili incat sa-i zombifice precum Medusa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Directiva europeana cu pricina, nefiind inca implementata in Romania, Scoancsa &Co se folosesc din plin de vuvuzele, in frunte cu Iohannis si Kovesi, pt. a face cat mai mult scandal cu ecouri pana-n inima Burcselului, ca daca DNA are chef sa anunte ca a inceput urmarirea penala impotriva unora, aia musai sunt vinovati si trebuie sa fie supusi unui terorism mediatic, inspirat din  evul mediu,  ca sa dispara. Nici macar Scoancsa , Iohannis sau Kovesi nu actioneaza de capul lor, ci pe baza unor intelegeri oculte mai ample, Romania fiind probabil o tara cu care se pot face tot felul de experimente prin manipulare.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  baso la data de Vin Feb 09, 2018 12:36 pm

Ceva s-a intamplat cu scoancsa la ultima ei manifestare in PE.

“Romanii au strigat in strada 'Vrem Justitie, nu coruptie'. Romanii vor in Europa, si asta vrem si noi, in Europa. PSD si ALDE vor sa ne scoata din Europa, au declansat lupta pentru coruptie, si impotriva Justitiei, si impotriva statului de drept. Acuma, aceasta coalitie si ministrul Justitiei trimis ca reprezentant al Guvernului Romaniei, aflat pe aici pe undeva, minte cu nerusinare, spunand si Comisiei, si Parlamentului ca aceste modificari vor transpune directive europene. Nu este adevarat, Directiva prezumtiei de nevinovatie din 2014 nu a fost transpusa pana acuma, foarte rau, dar vreau sa va spun ca ea prevede standarde mult mai inalte in legile romane decat prevede Directiva. Deci la noi prezumtia de nevinovatie este mult mai bine protejata decat prevede Directiva. Ca atare, sa uitam aceasta minciuna. Ce vor sa faca prin modificarile Codurilor penale? Este foarte important pentru toate statele membre pentru ca va fi afectata cooperarea judiciara transfrontaliera, pentru crime transfrontaliera, va fi afectata o infractiune comisa intr-un alt stat sau... a... a... comisa... a... in Romania care va deveni paradisul...a... infractionalitatii. De exemplu, vor ca o investigatie sa inceapa numai dupa ce o persoana este informata ca este investigata. Adica primesti o plangere, il suni pe X si ii spui: 'vezi ca am primit o plangere pentru coruptie'. Mai poti sa-i faci flagrant? Mai poti sa-l investighezi? Nu, s-a terminat. O alta modificare, vor fi sterse si aruncate la cos orice dovezi din calculatoare privind alte infractiuni. Daca descoperi filme cu pornografie infantila va trebui sa le arunci la cos si sa le distrugi. Nu vei putea sa le modifici. De asemenea, camerele de luat vederi din locuri publice nu vor mai putea functiona, nu vor mai putea fi mijloace de proba (n.r. - Monica Macovei este intrerupta intrucat timpul acordat a expirat)... Nu, a... am avut doua minute si vreau sa am mai mult exact cat a avut domnul Bostinaru. A... vorbesc pentru tara mea nu pentru partid. (n.r. - Monicai Macovei i s-a taiat microfonul, insa aceasta a continuat sa vocifereze in sala)”.

Am urmarit si inregistrarea momentului, desi imi provoca sila faptura. Mi-a dat senzatia ca era tare ravasita sau poate mahmura


baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Vin Feb 09, 2018 2:04 pm

baso a scris:Ceva s-a intamplat cu scoancsa la ultima ei manifestare in PE.

“Romanii au strigat in strada 'Vrem Justitie, nu coruptie'. Romanii vor in Europa, si asta vrem si noi, in Europa. PSD si ALDE vor sa ne scoata din Europa, au declansat lupta pentru coruptie, si impotriva Justitiei, si impotriva statului de drept. Acuma, aceasta coalitie si ministrul Justitiei trimis ca reprezentant al Guvernului Romaniei, aflat pe aici pe undeva, minte cu nerusinare, spunand si Comisiei, si Parlamentului ca aceste modificari vor transpune directive europene. Nu este adevarat, Directiva prezumtiei de nevinovatie din 2014 nu a fost transpusa pana acuma, foarte rau, dar vreau sa va spun ca ea prevede standarde mult mai inalte in legile romane decat prevede Directiva. Deci la noi prezumtia de nevinovatie este mult mai bine protejata decat prevede Directiva. Ca atare, sa uitam aceasta minciuna. Ce vor sa faca prin modificarile Codurilor penale? Este foarte important pentru toate statele membre pentru ca va fi afectata cooperarea judiciara transfrontaliera, pentru crime transfrontaliera, va fi afectata o infractiune comisa intr-un alt stat sau... a... a... comisa... a... in Romania care va deveni paradisul...a... infractionalitatii. De exemplu, vor ca o investigatie sa inceapa numai dupa ce o persoana este informata ca este investigata. Adica primesti o plangere, il suni pe X si ii spui: 'vezi ca am primit o plangere pentru coruptie'. Mai poti sa-i faci flagrant? Mai poti sa-l investighezi? Nu, s-a terminat. O alta modificare, vor fi sterse si aruncate la cos orice dovezi din calculatoare privind alte infractiuni. Daca descoperi filme cu pornografie infantila va trebui sa le arunci la cos si sa le distrugi. Nu vei putea sa le modifici. De asemenea, camerele de luat vederi din locuri publice nu vor mai putea functiona, nu vor mai putea fi mijloace de proba (n.r. - Monica Macovei este intrerupta intrucat timpul acordat a expirat)... Nu, a... am avut doua minute si vreau sa am mai mult exact cat a avut domnul Bostinaru. A... vorbesc pentru tara mea nu pentru partid. (n.r. - Monicai Macovei i s-a taiat microfonul, insa aceasta a continuat sa vocifereze in sala)”.

Am urmarit si inregistrarea momentului, desi imi provoca sila faptura. Mi-a dat senzatia ca era tare ravasita sau poate mahmura

Acum am vazut-o si eu (de la min 5.55), pe ceilalti ii vazusem deja, fiind, ca niciodata, foarte distribuiti pe feisbuc.
Cam ravasita Scoancsa, intr-adevar. Sa speram ca de la iminenta arestare a tatucului sau i se trage. vesel

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Sam Feb 10, 2018 1:01 pm

CSG e mult mai ancorat in realitatile mioritice, elaborand un scenariu sumbru local, insa io zic ca daca nu pica Soros, nici Scoancsa nu pateste mare lucru. Nu exclud nici macar posibilitatea de a se metamorfoza putintel, pentru a candida pe listele PSD la urmatoarele europarlamentare. laughTestul de prostie Monica MacoveiDoamna Macovei a fost, de la începuturile sale profesionale, un instrument. Transformat, de harul modelator al perversității băsesciene, într-o „sculă”.

Este o vuvuzelă de falseturi, menită a zgâria timpane și a ultragia bune purtări.

Așa cum există „rafinați” ce se extaziază în fața unor mâzgăleli (ei le zic picturi) realizate prin stropșit de roșii putrede peste scursură de ouă clocite, tot așa există și admiratori ai doamnei Macovei. Care ar putea fi caracterizați ca fiind: „colonie de bizari, ori stupizi ori mercenari”. Rima, neintenționată, este doar o întărire a afirmației mele oferită, bonus, de undeva de sus.

Monica Macovei aduce tot mai mult, pe măsură ce trece timpul, a zgripțuroaica Ježibaba din Rusalka.

Dominată de tonuri pământii, cu bretonul ei zburlit de jună sexagenară, preferă mătura de nuiele pentru aparițiile publice de speriat națiunea.

V-o mai amintiți cum sărbătorea dezlănțuită, de la un gemuleț mansardat de WC, eșecul referendumului anti-Băsescu din 2012? Înghesuită adolescentin în euforicul Mihai Neamțu, sedusă de atuurile olfactive ale acestuia (transpirația de la subraț și funia de usturoi din jurul brâului), se lăsa copleșită de deliciul momentului: poporul român, această adunătură de hoți și nespălați împotriva căreia luptase toată viața ei de procuror comunist și de ministru băsist, mai fusese învins o dată. Ura!

Ieri, la Strasbourg, imaginea evocată mai sus s-a reeditat ca marker patologic. Într-un delir antiromânesc ce nu mai surprinde de mult, cu ochii ieșiți din orbite, cu părul în dezordine și refuzând ca la șatră să se lase dusă de la tribună, doamna Monica Macovei s-a stârnit din nou împotriva poporului român, cum spuneam o adunătură de corupți și prostovani (pentru ea).

Rezultatul? I s-a tăiat microfonul fără menajamente, ca oricărui tupeist ce se crede peste tot în lumea lui de privilegii și care nu ține cont deloc nici de reguli și nici de vorbă bună.

O ascultam mințind gros, mințind în rafală, mințind agresiv, mințind crispat și o încredere că această porcărie se apropie de sfârșit mă umplea de satisfacție.

Doamna Macovei, turmentată de lingușeli și de vaporii puterii, și-a constituit, pentru alegerile trecute, un partid. Electoratul ei s-a dovedit a fi atunci, la apogeu, sub 1%, adică mai puțin de 100 000 de oameni care aveau încredere în ea. Ulterior, după prestațiile antinaționale din Parlamentul European, și acest mic grup de susținători s-a evaporat.

Prestațiile Monicăi Macovei, autoconsiderate pro-justiție, pro-statul de drept și anti-corupție, nu sunt în prezent altceva decât teste de prostie date celor care încă se mai uită în gura ei.

Până și gradații cu costum peste uniformă de la DIGI24, până și penibilii cu 3 telespectatori de la Realitatea TV, au recunoscut, mai direct sau mai aluziv, că doamna Monica Macovei nu a fost deloc inspirată în luarea sa de cuvânt de ieri.

Părerea mea este că nu despre lipsă de inspirație e vorba, ci de panică. Doamna Macovei, pe lângă faptul că își vede popularitatea prăbușită la cote microscopice, mai este încolțită și de scandalul SIPA. Acolo unde domnia sa a făcut, în 2005, niște abuzuri extrem de grave. Adăugat la asta amănuntul că mandatul dânsei de europarlamentar expiră peste un an (precum și cel al Laurei Kovesi, protectoarea din umbră), viitorul capătă tonuri sumbre.

De-asta Monica Macovei este atât de agitată și minte atât de grosolan. Se teme îngrozitor de tare de nota de plată ce va urma schimbării. Căci schimbarea va veni![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Sam Feb 10, 2018 7:22 pm

Cred ca pluteste ceva in aer legat de Scoancsa, ca prea ma lovesc de ea peste tot. LaughingStan Constantin
acum două ore

Să recapitulăm: înainte de a fi numit Procuror General al Republicii, Lazăr a avut dosar penal pentru fapte de corupție. Horodniceanu, la fel, înainte de fi numit în fruntea Piticot. Kovesi ce schelete avea în șifonier, de a fost aleasă de Macovei pentru a fi numită Procuror General, în 2006? Și pe Macovei cine a ales-o? Sau ea este una dintre piesele de bază ale statului profund? Membră a unui soi de CPEx al lui, sau a unei ”Cupole”, ca la mafioți?

Este foarte interesant de urmărit cu atenție traseul acestei individe. Pentru că, așa cum se prezintă lucrurile, evoluția ei e reprezentativă pentru metamorfoza suferită de statul paralel securist și transformarea lui în statul paralel băsist. Băsism care este un securismo-comunism de secol XXI. Cred că, limitându-ne la o a înjura pentru ce face la Bruxelles, greșim profund. Trebuie săpat adânc în trecutul acestei individe, dincolo de clișeele ”procuror comunist” sau ”a semnat mandate de arestare în alb la mineriadă”.

Spre pildă: cum a ajuns avocata Bisericii Greco-Catolice, în conflictul cu BOR pe teme de patrimoniu? Nu cumva modificarea făcută de ea legilor restituirii proprietăților confiscate de comuniști au legătură cu asta? Modificări care au făcut o mulțime de noi îmbogățiți, via ANRP. Sau cum a aterizat ea în fruntea APADOR-CH, ONG care, ce să vezi, apăra și promova drepturile și libertățile cetățenești!

Câtă vreme niciunul dintre serviciile care au drept obiect al muncii contra-spionajul și apărarea intereselor României nu mișcă niciun deget pentru a contracara acțiunile respectivei doamne, concluzia se impune: este omul lor, și, mai mult, ea stabilește țintele politice, pe care DNA și compania trebuie să le ”doboare”. Faptul că lucrează și pentru alții e doar un amănunt, important, dar nu determinant. Buba este că lucrează cu ai noștri, împotriva noastră. Altminteri ”Jos Dragnea!”


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Vin Mar 23, 2018 7:17 pm

Gasita intr-un comentariu pe feisbuc: Malcoolica Macurvei. laugh


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  ENKI la data de Dum Mar 25, 2018 10:47 am


Stan Constantin
ieri la 21:37

Dacă vrem să înțelegem ce i se întâmplă României din 2005 încoace, personajul-cheie este Monica Macovei. Ea este sursa schimbărilor care au făcut posibile abuzurile incredibile din acești ani, jaful din bani publici prin intermediul ANRP, MCV, refuzul de a fi primiți în spațiul Schengen, distrugerea clasei politice, de la stânga la dreapta, golirea de conținut a democrației.

Cum a ajuns această femeie, de o răutate înspăimântătoare, să domine atâția ani destinul unei națiuni, cum nici staliniștii veniți pe tancurile sovietice(unii la propriu!) n-au făcut-o? Al cui instrument a fost, până la urmă? Instrumentul răzbunării unei părți a vechii Securități, alungată de la butoane după 1989? Instrumentul unor forțe externe, nu neapărat statale, la început, care urmăreau foloase materiale substanțiale? A fost recrutată de unul sau mai multe servicii de informații din exterior, interesate să controleze România atât în jocurile de putere regionale, cât și la nivelul UE, ținând cont de mărimea dreptului de vot, rezultat al mărimii ei, ca națiune?

Cum a ajuns să reprezinte un procuror comunist o organizație gen APADOR-CH? Totul pare să fi început în 1992, odată cu masteratul de doi ani, făcut la Budapesta, la Universitatea Central Europeană, organizată și finanțată de Soros. Din acel moment începe un formidabil efort de a o impune în viața politică internă, prin intermediul ONG urilor. Găsiți amănunte în biografia ei romanțată-și perfect falsificată!-de pe Wikipedia. Cele mai multe din ONG urile alea care au propulsat-o sunt sucursale ale unor servicii secrete din străinătate, și sunt finanțate pe față din bani publici.

Au existat încercări de a prezenta celor de afară adevărata față a Monicăi Macovei, minciunile și golurile din biografie. Pe Rodica Stănoiu acest gest era să o coste libertatea. Pe alții, se pare, i-a costat cariera, poate și libertatea. Oricum, are o listă de astfel de ”crime” la activ, inclusiv folosind arhiva SIPA.

În biografie momentul în care devine ministru al justiției în guvernul Tăriceanu sună așa: În ziua de 25 decembrie 2004, Macovei era la Breaza, cu părinții și cu fiul ei. Se întorsese pentru vacanță din Bosnia. Conform propriei mărturii, a fost sunată insistent toată dimineața de un număr necunoscut și când a răspuns într-un final, a fost uimită că vorbea cu președintele proaspăt ales, Traian Băsescu. Acesta i-a cerut să accepte portofoliul justiției în guvernul Tăriceanu, care avea să fie anunțat a doua zi.[7]

Macovei s-a consultat cu două persoane, cu Manuela Ștefănescu, de la Apador-CH, care a sfătuit-o să nu părăsească societatea civilă, și cu Alina Mungiu-Pippidi, care a îndemnat-o pe un ton imperativ să accepte. În aceeași zi, Macovei a condus până la București, unde s-a întâlnit cu Băsescu.[7][8] Pe 26 decembrie 2004, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat componența guvernului.[10]

Pe 29 decembrie noul cabinet a depus jurământul. Traian Băsescu i-a mulțumit personal în alocuțiunea sa: „O mențiune specială fac pentru ministrul Justiției. Îi mulțumesc doamnei Monica Macovei că a acceptat să fie membră a Guvernului României, dânsa fiind un om neangajat politic. Am dorit ca prin desemnarea ei în funcția de Ministru al Justiției să dăm Justiției un semnal de neangajare politică. Eu cred că Justiția trebuie să înțeleagă că, începând de astăzi, nu mai este o anexă a politicienilor, ci este în slujba legii.”[11]

După ceremonie, în aceeași zi „ni s-a spus plecați fiecare la minister și preluați ministerul. Nu-i cunoșteam pe colegii de cabinet. Concret cum faci să preiei un minister, am întrebat eu. Și mi s-a spus: «Du-te și preia». Aveam și serviciul secret SIPA. Și întreb: păi și un serviciu secret cum se preia? Concret. Așa că m-am suit tot în mașina asta, împreună cu Renate Weber care fusese numită consilieră la Cotroceni, și l-am sunat pe Cristian Diaconescu, care era ministrul Justiției. [...] am intrat în birou, unde mă aștepta Diaconescu, cu care am stat de vorbă jumătate de oră. Mi-a dat un sfat: «să nu semnezi fără să te uiți înainte».”[7]

Ce nu se spune în această însăilare este numele personajului care a pus-o pe Macovei pe lista Guvernului. Să fim serioși! băsescu avea, atunci, o singură țintă: pizda lui Udrea! Cine este, deci, personajul? Sigur nu este din servicii: ele au avertizat asupra individei, și a consecințelor ascensiunii sale la putere. S-ar părea că și-au și luat-o pentru asta, vezi ascensiunea lui Coldea, care și ea trebuie autopsiată!

Ce rol a jucat în acest context Franco Frattini? Viteza cu care au fost adoptate, după numirea ei, schimbările la legile Justiției, dar și la legile proprietății, dovedește premeditare. Nu dezbatere publică, nu ”câinele ongist de pază a democrației”, nimic! O unanimitate de care nici Ceaușescu n-a avut parte! Ce rol a jucat legătura ei cu Biserica Greco-Catolică, pe care a reprezentat-o în procesele de recuperare a proprietăților trecute la BOR după 1948?

Cum se face că această individă se bucură de un statut de imunitate, și de impunitate, de care nu se bucură nici măcar băsescu, sau Coldea, care au mai fost deranjați, fie și demonstrativ, de dragul ”egalității în fața legii”? Ce rol au jucat serviciile secrete românești ”reformate” de băsescu, cu ajutor american, în protejarea și promovarea ei la Bruxelles? Cum a ajuns Kovesi în atenția lui Macovei? Cine i-a pus-o în brațe pe Zeița Anticorupției?

Sunt lucruri care trebuie lămurite. Urgent. Și demontat acest mecanism al răului, intern și de la Bruxelles, care face atâtea pagube României. Iar băsescu, Tăriceanu, Maior, Mihai Răzvan Ungureanu și alții, implicați în susținerea acestei ticăloase, au de dat explicații. Inclusiv în fața legii! Pentru înaltă trădare! Dar nu se mai fac minuni în ziua de azi...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  Sylver Cheetah 53 la data de Sam Mar 31, 2018 5:43 am

Urîta dracu. affraid
avatar
Sylver Cheetah 53
s-a obișnuit
s-a obișnuit

Mesaje : 1001
Data de inscriere : 20/10/2014
Localizare : Milky Way

http://www.serialenet.ro

Sus In jos

Re: Scoancsa beutoare de pisu bivolar

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum