Uniunea Sorosistilor din Romania

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Noi 29, 2016 12:26 pm

Prea ii umfla securistii in sondaje, ca sa nu aiba si ei un topic neimportant dedicat. Laughing

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Joi Dec 01, 2016 11:11 am

USR, partidul care folosește adolescenți pentru apărarea unui buncăr fascist


USR este un partid alcătuit din acel gen de oameni pe care este bine să-i lași în pace. Dacă te contrazici cu ei, pierzi la scor, indiferent de subiect. N-ar accepta oamenii aceștia să îți dea și ție dreptate, câtuși de cât, nici în ruptul capului. Dreptate au doar ei.
Nu trebuie să ne mire această situație, fiindcă așa se întâmplă întotdeauna cu adolescenții.
Mă veți întreba dacă nu cumva sugerez că membrii USR, în covârșitoarea lor majoritate, sunt niște adolescenți. Vă confirm. Da, membrii USR sunt niște adolescenți, dar pentru că este vizibil că sunt trecuți binișor de vârsta respectivă, îi putem considera niște adolescenți întârziați.
Se știe bine câte probleme delicate are vârsta adolescenței. Apar bufeurile, orgoliul iritabil, opiniile radicale, dezechilibrele de tot felul care dispar la vârsta maturității. Este dificil sau aproape imposibil să contrazici un adolescent, mai ales pe unul întârziat. Te va trata întotdeauna ca pe un ins depășit care ar face bine să o ia de unul singur spre cimitir. Trebuie să acceptăm aceste figuri în cap și să le tratăm cu toată simpatia, nu de altceva,dar toți am trecut prin această vârstă. Vârsta în care credem că tot ce zboară se mănâncă. Acceptăm, zâmbim, dar nu le dam casa pe mână, fiindcă o dărâmă, o vând, o împrumută, toate acestea cu cele mai bune intenții.
USR pretinde că are în componența sa mai ales tineri. Greșit. Tinerii au îndoieli,spre deosebire de adolescenți care au doar certitudini. Va spune USR că membrii săi își câștigă existența,sunt creativi, dețin posturi importante în firme importante. Este adevărat.
În zilele noastre, a apărut o generație de adolescenți întârziați care au un fel de excrescențe aptitudinale,ca la acei oameni cărora le cresc de mici capul sau membrele. O fi de la hrana cu hormoni. Aceste excrescențe, chiar dacă aduc bani și un început de carieră, tot excrescențe sunt. Costumul corporatist și ecusonul nu te fac om adevărat.
Închei mărturisind puternica impresie că USR are un nucleu dur care sacrifică adolescenți, ce e drept, întârziați, într-o bătălie pe viață și pe moarte consacrată apărării unui buncăr. Un buncăr fascist, evident.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 14, 2016 4:08 pm

E drept, Clotilda nu prea avea legatura cu mesajele neobolsevice transmise de ceilalti debusolati sorosisti, insa chiar nu ma asteptam la intrarea impetuoasa in scena a sotului temporar revoltat (si-a sters postarea de pe pagina de feisbuc intre timp), mai ales ca scorul de 9% e unul urias pentru tembelismul afisat strident in ultima luna. Shocked


Soțul lui Clotilde Armand face dezvăluiri șocante despre rețeaua Soros din USR!


Pentru cei care se îndoiau că USR este partid politic, iată dovada. Matematicianul Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand face dezvăluiri uimitoare despre ceea ce s-a întâmplat în partid în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare. Acesta spune că cel care s-a ocupat de campanie a fost controversatul Matei Păun, care ar fi menținut în partid de Roxana Wring, cea care are legături cu rețeaua Soros. Moroianu îl aduce în discuție și pe Mihai Polițeanu, fostul asistent al Monicăi Macovei, pe care, indirect îl leagă tot de Soros. Citiți mai jos postarea incredibilă a lui Moroianu de pe Facebook.

Vezi și Revoluția din USR – cine este adevăratul lider al partidului

„Dragi colegi,

Alegerile au trecut.
Am obținut în București mai puțin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un an a rezultat în jumătate din scorul partidului de apartament PPDD în 2012!
S-au comis abuzuri și greșeli din partea „echipei de comunicare/campanie” coordonate de Matei Păun. Venit la USB inițial ca voluntar, Păun urmează să fie plătit cu o sumă consistentă. Știe cineva datele financiare ale serviciilor lui Păun?
Comisia de Arbitraj i-a cerut în mod repetat lui Matei Păun și echipei sale să-și depună fișa de simpatizant USR. Verbal, Păun a fost de acord pentru el personal, însă a refuzat să dezvăluie pană și numele membrilor „echipei”. In fapt, Păun nu și-a depus fisa de simpatizant. Un alt membru al echipei lui Păun este Mihai Polițeanu, descris de Alina Mungiu-Pippidi drept fostul ei șofer personal, ulterior trecut în slujba Monicăi Macovei, în prezent șeful ONG-ului „Inițiativa România”. Polițeanu a plecat din grupul de voluntari USR în momentul când i-a fost cerută fișa de simpatizant. Ulterior, a fost recuperat în secret de Păun.
Matei Păun este un personaj controversat. Nu știm unde și pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are. Păun este susținut în USR de Roxana Wring, apropiată de ONG-urile din rețeaua Soros, cea care l-a adus inițial în organizație și pe Politeanu.
In campania electorală, Păun a declanșat o campanie de denigrare si sabotaj la adresa Clotildei Armand, principalul vector de imagine al USR în teritoriu. A contactat telefonic filialele pentru a le „interzice” să o invite pe Clotilde. Interdicția aceasta absurdă nu a fost respectată pentru că filialele își doreau ajutorul Clotildei. Banii USR au fost cheltuiți prostește pe sondaje de opinie false la supra-preț și pe „servicii de consultantă” contractate fără licitație sau transparentă, inclusiv pentru salariul consistent al lui Păun, om fără nicio pregătire în conducerea unei campanii politice, mai ales a unui partid cinstit.
Păun a purtat în privat discuții cu PNL în numele USR, afectând grav imaginea de independentă a USR fată de partidele corupte din fosta USL. In urma acestor discuții, Păun a încercat să o determine pe Clotilde să „atace” la TV niște membri PNL al căror nume ea nici măcar nu-l cunoștea, în scopul de a ajuta anumite facțiuni din PNL să-și regleze conturile. In urma refuzului primit, Păun a filtrat invitațiile Clotildei la TV în perioada campaniei electorale, neinformând-o când era invitată (în campanie CNA impune televiziunilor să se coordoneze cu partidele).
Păun a pus presiuni imense pentru a obține controlul asupra paginii de facebook Clotilde Armand, din fericire suficient de suspecte pentru a fi refuzat.
Păun a asociat imaginea USR cu activiștii lgbt și cu Soros, încercând chiar să-l disculpe pe Soros în loc să ne disociem viguros de el, tentativă patetică care a dus PSD la 50% din parlament și USR sub 10%.
Cer explicații biroului național al USR pentru tolerarea acestei situații în care o persoană străină de partidul nostru a atacat și izolat persoana #2 din partid, a orchestrat campanii împotriva intereselor USR, a cheltuit discreționar și netransparent banii USR, în ultimă instanță afectând grav șansele de succes ale USR.”


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Sau astia, in tembelismul lor, vor sa justifice in fata sponsorilor si a votacilor scaderea de la 19% (data de un sondaj efectuat de Kantar) la numai 9%. scratch

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 14, 2016 4:17 pm

Vine ca o surpriză: gașca USR este o operațiune de infiltrare a mediului politic, pusă la cale-cu sprijin din servicii-de cel puțin două grupuri de interese economice, cu componență amestecată, română și străină, care vor să se cupleze la conducta cu bani publici, pe de o parte, iar pe de altă parte să influențeze decizii politice, și să-și elimine concurența, inclusiv cu mâna DNA. Vă dați seama ce înseamnă să ai, ca grup de lobby, 10% dintr-un parlament, investind mai nimic? Uau! Câți dintre liderii USR provin din mediul de afaceri, mai ales din multinaționale?
Că acum s-au încăierat, nu-i de mirare. Au lucrat cu ce au găsit, plus că au avut surpriza să se trezească în situația în care și alții s-au gândit la asta, au infiltrat gașca USR și i-au racolat pe unii din gașcă. Amintiți-vă doar de faptul că, la București, USB a fost interesat exclusiv de Sectorul 1, cu madam Armand vârf de lance. Nu trebuie să vă povestesc eu ce și cum cu respectivul sector, de ce atrage el precum căcatul muștele. Știe vreunul dintre voi alt ”voinic” usebist, excepție făcând cei doi iepurași, Plicușorul și Armanda?
Vi se pare că, spre pildă, Vlad Alexandrescu-diplomat, fost ambasador-și Ghinea, nu ascund niște epoleți sub sacou? V-am tot spus ce vroia Alexandrescu, cât a fost ministru al Culturii. V-au povestit și alții încercările găștii de a pune mâna pe patrimoniul cultural, via Muzeele Naționale. Afacerea ”Cumințenia pământului” nu vă spune nici ea nimic?
Unde dracu a fost contra-spionajul românesc? Gașca asta putea fi spartă scurt. Ei bine, nu! Ea s-a bucurat de protecție, a fost promovată intens în presă, nu i-a întrebat nimeni pe useriști de unde le vin banii, de unde semnăturile de pe listele de susținere, și tot așa. Aș fi bucuros să aflu că, măcar acum, ticăloșii ăia din SRI le-au dat un șut în cur. Dar, nu! Pur și simplu băieților și fetițelor li s-a urcat la cap și s-au încăierat pe bani. Că principii n-au, deci n-aveau de la ce se lua.
Așa că însănătoșirea României nu poate începe decât cu o plimbare cu ”plutonul de execuție” prin servicii și prin DNA. După care mai vorbim și de ”primenirea” clasei politice.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Dum Feb 19, 2017 8:20 am

Ce sa vezi, tocmai cand ochii unor procurori se atinteau asupra lui Plicusor Ban, hopa!, au disparut documentele incriminatoare din sediul AEP. Shocked
Noaptea, ca hotii! laugh


Ar fi fost spart sediul AEP: Au dispărut documente privind finanțarea partidului lui Nicușor Dan


Sediul Autorității Electorale Permanente a fost spart, iar autoritățile au ascuns asta, notează magnanews.ro.Au dispărut documente privind finanţarea controversată a USB de la alegerile locale din iunie 2016, potrivit jurnalistului Ovidiu Zară conform Antena 3.
Managerii A.E.P. au constatat cu stupoare că zilele trecute din cadrul instituţiei au dispărut anumite documente privind rambursarea sumelor cheltuite de USB ȋn campania electorala din iunie 2016 de la alegerile locale, documente ȋn baza cărora PICCJ a demarat deja o anchetă penală in rem.

Din primele cercetări s-a constatat că sustragerea documentelor respective s-a făcut ca urmare a spargerii unor fişete ale A.E.P. unde erau stocate chiar documentele USB. Culmea este că până la acest moment informaţia nu a fost făcută publică. Organele de anchetă bănuiesc că cei care au sustras documentele ar putea fi chiar angajaţi ai instituţiei, ţinând cont de faptul că sediul A.E.P. beneficiază de paza unei firme private care verifică accesul oricărei ȋn interior al oricărei persoane din afara instituţiei. Culmea este faptul că A.E.P. nu este la prima păţanie de acest gen. Recent, instituţia s-a confruntat cu diverse furturi a unor obiecte de inventar (n.n. – telefoane) care au fost ȋnsă ascunse de ochii mass-media si ai publicului.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a comunicat oficial zilele trecute faptul că pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică există un dosar exploziv în care a fost începută urmărirea penală in rem, pentru faptele de delapidare, spălare de bani şi conflict de interese vizând potenţiala finanţarea ilegală a Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) la alegerile locale care au avut loc ȋn luna iunie 2016.

Vizat direct de această anchetă este chiar Nicuşor Dan – preşedintele USB la acea vreme şi actual preşedinte al Uniunii Salvaţi România (USR). Ancheta penală, ȋn cadrul căreia au fost deja efectuate diverse acte de procedură, are la bază o adresă oficială a Autorităţii Electorale Permanente (A.E.P.), care a sesizat că o mare parte din sumele reprezentând contribuţii şi cheltuieli ȋnregistrate de formaţiunea politică condusă de Nicuşor Dan la alegerile locale din iunie 2016 nu au ȋndeplinit condiţiile legale de rambursare.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Mar 01, 2017 9:23 am

Imi amintesc cu exactitate ca a mai existat un Adrian Dohotaru in viata politica mioritica, un tip molcom, cu parul extrem de alb, mort intr-un accident stupid de masina, pe trecerea de pietoni. Ce nu reusesc sa-mi amintesc este ce jocuri de spionaj facea si seful carei loji masonice era (e vorba de anii 93-94, cand aveam jumatatea varstei de acum). In fine, cel mai probabil e vorba despre asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Noul Adrian Dohotaru e de un next level apocaliptic, confirmand ca in Securistan comunismu' e injectat via Franta, in timp ce nazismu', firesc, via Germania. Laughing

EXPLOZIV/ Deputat USR, admirator al unei organizații teroriste comuniste


Deputatul USR, Adrian Dohotaru, devenit celebru datorită declarațiilor halucinante din ultimele zile este un fan al unei organizații teroriste comunistă americană din anii ’70, Weather Underground Organization,

Dezvăluirea a fost făcută acum câțiva ani de siteul In Linie Dreaptă dupa ce Dohotaru a promovat „The Weather Underground”, un documentar despre organizaţia militantă radicală americană The Weatherman de la începutul anilor 70.
Dohotaru este parte a Grupului pentru Acțiune Socială(GAS) al stîngii radicale foarte activ din Cluj Napoca.

Weatherman (cunoscut și sub numele de The Weathermen) a fost o facțiune politică aleasă în 1968 la conducerea grupului radical „Students for a Democratic Society” (SDS). Iese în evidență în 1969 ca fiind cea mai militantă aripă a „Revolutionary Youth Movement” din SDS. Weathermen au publicat un „manifest” prin care cheamă  la opoziție armată împotriva politicilor Statelor Unite; pledează pentru răsturnarea capitalismului; îndemnă radicalii albi să pornească o revoluție globală luptînd pe străzile „țării mamă”; proclamă că a venit timpul pentru lansarea unui război rasial împotriva Americii „albe”, în numele Lumii a Treia non-albe, scria sursa citată.
Dosare FBI din 1976, dezvăluite recent, confirmă conexiunile dintre Weathermen, Cuba lui Castro și Moscova. Lideri Weatermen, ca Mark Rudd, au călătorit ilegal la Havana în 1968 pentru a lua parte la antrenamente teroriste. Acolo taberele constituite de colonelul KGB Vadim Kotchergin educau occidentali despre filozofia marxistă și războaie urbane.
La „Consiliul de război” din Flint, Michigan Bernadine Dohrn (în prezent profesor de drept la Northwestern University și membră în conducerea ACLU) l-a lăudat pe criminalul în Serie Charles Manson și pe complicii lui: „La început i-au omorît pe acei porci, apoi au luat cina în aceiași cameră cu ei. Au înfipt chiar o furculiță în stomacul victimei. Sălbatic.” Bernadine Dohrn a declarat apoi că a venit timpul pentru a porni un război cu „Amerikkka” (Weathermen scriau mereu „America” în acest mod pentru a sugera ideea că țara este profund și iremediabil rasistă). Mai apoi, Dohrn a susținut formarea unei secte și mai radicale, „Weather Underground”, pentru a desfășura, pe ascuns, activități teroriste în locul protestelor publice. Pînă în anul 1970, dorința ei a devenit realitate, mai afirma siteul citat.
ALTE DETALII:
„Days of Rage” a fost lansat printr-un act simbolic: demolarea pe 8 octombrie 1969 a statuii dedicate memoriei a 8 polițiști uciși în răscoala „Haymarket Labor Riot” din 1886. Ulterior, aproximativ 300 de oameni — membri și simpatizanți Weathermen — au distrus centrul de afaceri din Chicago spărgînd vitrine și distrugînd automobile. 6 oameni au fost împușcați și 70 arestați. Liderii importanți ai „Zilelor mînioase” au fost Bill Ayers, acum profesor la University la Illinois, și Mark William Rudd, acum profesor de matematică la un colegiu din New Mexico.
Prima demonstrație publică a Weatherman, ce a avut loc în octombrie 1969 la Chicago, a fost numită „Zilele mînioase”(Days of Rage) – nume care a inspirat și denumirea evenimentului de la Cluj, „Joia mînioasă”).
„Zilele mînioase” din Chicago, promovate prin sloganul „Aduceți războiul acasă”, urmăreau să aducă pe străzi zeci de mii de tineri care se vor confrunta violent cu poliția, să creeze suficient haos și să șocheze publicul american pentru a provoca ieșirea lui din ceea ce ei numeau pasivitate față de Războiul din Vietnam.
Naomi Jaffe, membră a The Weather Underground, spune în 2002 (în documentarul prezentat  la Cluj): „Violence can mean a lot o different things. We felt that doing nothing in a period of represive violence, is itself a form of violence. That’s the part that is the hardest to understand. If you live in your house, and living your white life, and going to your white job, and allow the country that you live in to murder people and commit genocide, and you sit there, you do nothing, that’s violence.” Adi Dohotaru: „Hrană Nu Bombe / Food not Bombs se opune violenței structurale sau fizice, „fie că e vorba de război, sărăcie, rasism sau de violența împotriva animalelor și a Pământului”. Din memoriile lui Mark Rudd, membru în conducerea Weather Undergound: „At that point in our thinking there were no innocent Americans. At least not ammong the white ones. They all played some part in the attrocities of Vietnam, if only the passive role of ignorance, acquiescence and acceptance of privelege, all guuilty, all Americans were legitimate targets for an attack… I was overwhelmed by hate, I cherrished my hate as a badge of moral superiority.” Adi Dohotaru Food Not Bombs Cluj spune pe gas.org.ro că „în zonele de conflict, oamenii sunt victimele violenţei armatei, statului, intereselor însetaţilor de bani. Aceşti oameni nu mai au luxul de a alege cum să acţioneze, din păcate răspunsul la violenţă este tot cu violenţă. Considerăm că un sistem opresiv nu poate fi răsturnat fără violenţă. S-a încercat de-a lungul istoriei, dar până la urmă s-a ajuns şi la violenţă (ex mişcarea aboliţionistă). Cât despre apetitul unora pentru carne… Nu vedem nicio diferenţă între suferinţa oamenilor şi suferinţa animalelor”(mesaj al cărui „facilitator” este Adi Dohotaru). Tot în documentarul prezentat la Cluj, Bill Ayers descria mișcarea astfel: „The Days of Rage was an and attempt to break through the norms of kind of acceptable theater of ‘here are the anti-war people, containable, maginal, predictable, and here is the little path they are going to march down, and here is where they can make their little statement’. We wanted to say no, we wanted to do whatever we had to do to stop the violence in Vietnam”… iar pentru asta au recurs la terorism. Mark Rudd spunea: „We wanted to become communist cadre, completely commited to the Revolution”.
Tedd Gitlin, președintele SDS între 1963-1964: „What needs to be stared at is that they brought themselves, they were not brought, they brought themselves to the point in which they were ready to be mass murderers. This is mass murder we are talking about. They came to this conclusion which is the conclusion come to by all the great killers, whether Hitler or Stalin, or Mao, that they have a grand project for the transformation and the purification of the world, and in the face of that project, ordinary life was dispensable. They joined that tradition.”
Naomi Jaffe, 2002: „I would do it again”. Pe 11 septembrie 2001, imediat după antentatele de la New York, Bill Ayers spune unui reporter al NYTimes: „Nu regret că am pus bombe… Simt că nu am făcut suficient”. (http://www.nytimes.com/2001/09/11/books/no-regrets-for-love-explosives-memoir-sorts-war-protester-talks-life-with.html)
Pînă în decembrie 1969, cînd liderul Panterelor Negre, Fred Hampton din Chicago a fost împușcat de poliție, Weatherman s-a radicalizat și mai mult. Hampton erau un huligan care învăța tineretul negru că opoziția violentă față de guvernul american este un lucru dezirabil. A fost citat în 1969 de Chicago Sun-Times spunînd că „sînt în război cu porcii” și prognozînd o luptă armată între negri și albi. Deseori era înarmat și își instruia subordonații să facă la fel. Pentru Weatherman, moartea lui Hampton a fost încă un pretext pentru a-și avansa agenda revoluționară… În 1970 organizația a publicat o „Declarație a stării de război” (Declaration of a State of War) împotriva guvernului american, folosind pentru prima dată numele „Weather Underground Organization” (WOU); au adoptat identități false și au hotărît că vor acționa exclusiv sub acoperire.
La scurt timp după ce au dat publicității Declarația, trei membri ai Weather Underground au murit într-o clădire de apartamente din Manhattan în timp ce încercau să construiască o bombă puternică pe care intenționau să o detoneze la un bal de la Fort Dix, New Jersey — un eveniment la care participau soldați americani. Dacă planul ar fi fost dus la bun sfîrșit sute de vieți ar fi fost sacrificate de Weather Underground.
Weathermen Underground au revendicat aproximativ 25 de antentate cu bombă:
– mai 1970 – Weather Underground detonează o bombă la National Guard Headquarters
– 9 iunie 1970 – atentat la Sediul Central al poliției din New York
– 16 iulie 1970 – atentat cu bombă la Presidio Army Base, San Francisco pentru a marca aniversarea a 11 ani de la Revoluția din Cuba
– 28 februarie 1971 – atentat cu bombă la US Capitol
– 8 octombrie 1970 – atentat la Queens Court House
– 8 octmbrie 1970 – Harvard Center for International Affairs
– 17 septembrie 1971 – New York Department of Correction
– 18 mai 1973 – atentat cu bombă la sediul secției de poliție 103 din New York
– 28 septembrie 1973 – atentat cu bombă la ITT Headqarters New Yorky
– 7 martie 1974 – atentat la Dep of Health, Education and Welfare în San Francisco
– 31 mai 1974 – atantat cu bombă la biroul procurorului general al Californiei
– 17 iunie 1974 – atentat cu bombă la sediul central al Gulf Oils
– 28 ianuarie 1975 – atentat la Departamentul de Stat
– 16 iunie 01975 – atentat cu bombă la Banco de Ponce în New York[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]+
Deputatul Dohotaru a mâncat sărățele din gunoi. Vrea să reducă risipa


Deputatul USR, Adrian Dohotaru, a reucnoscut că a mâncat sărățele dintr-un coș de gunoi în Parlamentul României, încerca să ofere un exemplu personal pentru a încuraja reducerea risipei.

Când am ieșit din plen, am fost intrigat de cantitatea mare de PET-uri aruncate la coș. Așa că am luat decizia de a nu mai cumpăra PET-uri și să vin cu propriul flacon la lucru (dintr-acela clasic de alergare). Apă îmbuteliată nu îmi iau oricum de mult și mi se pare oricum un viol la adresa logicii a cumpăra apă în acest fel. Apoi, am decis să nu mai folosesc vesela de plastic cu care ești servit în parlament, de care sunt pline coșurile în jurul bufetelor, și să mi-o aduc pe cea de acasă.

În coșul de gunoi, era și o pungă cu sărățele pe jumătate plină. Am luat-o din coș și am mâncat sărățelele. Mi-am amintit că la Pata Rât aruncăm în proporție de 50% deșeuri menajare care ar putea fi folosite prin compostare ca îngrășământ pentru ferme, pentru grădini comunitare și familiale pe care le avem deja sau le putem crea pe viitor (de exemplu, livada Palocsay unde USAMV are o porțiune semnificativă).

Cred că prin mici exemple personale putem reduce risipa, chiar dacă soluțiile la risipă trebuie să fie mai sistemice, nicidecum strict individuale. Dar Parlamentul poate deveni un loc bun, ca simbol, pentru a transmite mesaje într-un mod simplu, decent, uneori în afara logicii conflictuale Putere vs. Opoziție. Activiștii sunt nevoiți să recurgă la acte mult mai ex-centrice pentru a fi luați în seamă și în acest sens îmi vine exemplul unui ecologist care și-a confecționat un costum transparent în care introduce ambalajele pe care le consumă până când s-a umflat și a devenit de nerecunoscut.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Lun Mar 13, 2017 10:00 am

Paul Hitter are si canal de Youtube. laugh

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Joi Mar 23, 2017 3:56 pm

Atunci cand imbecilu' tine neaparat sa-si transforme porecla Mucusor Dan in renume. laugh laugh laugh

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Vin Mar 24, 2017 9:36 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Mai 30, 2017 5:53 pm

Fac apel la aripa progresistă din USR să nu se mai certe cu aripa conservatoare din USR și cu aripa liberală din USR care bătea libertarienii din USR pentru că jigneau socialiștii din USR! Este important ca neoconservatorii din USR să se împace bine cu proletcultiștii din USR pentru ca numai neomarxiștii și republicanii din USR au șansa de a clădi viitorul neofascist conservator progresist ultra-creștin libertarian social-democrat boem la care visăm cu toții. Plus că ne pleacă ăia doi alegători...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Sam Iun 03, 2017 2:23 pm

Mooooor! laugh laugh laugh

USR a ajuns într-o situație penibilă. Nicușor Dan și-a dat colegii pe mâna soacrei


Fostul președinte al USR, Nicușor Dan, își ține în continuare foștii colegi încurcați, de această dată nemaifiind vorba de eventuala sa revenire în fruntea partidului, ci de o problemă legată strict de sediul în care este înregistrată formațiunea politică.
USR are ca adresa oficială a structurii centrale o casă din Vaslui, aparținând numănui altcuiva decât soacrei președintelui demisionar.
Conform Digi24.ro, partidul va trebui să recurgă la o schimbare a adresei, titularul sediului din acte nemaifigurând ca membru al formațiunii politice. Este pentru a doua oară într-un an, când USR recurge la o schimbare de mutație în actele oficiale, prima modificare de acest fel fiind operată la finalul anului 2016, odată cu excluderea din partid a lui Sergiu Moroianu, soțul consilierului local din Sectorul 1, Clotilde Armand.
Ce-i drept, până acum partidul nu a fost somat să părăsească sediul, dar reprezentanții acestui susțin că vor face demersuri rapide pentru a reloca formațiunea îapoi în București, motivul fiind legat în special de adresa de corespondența oficială a USR.
„Asta este o tehnicalitate, vine din istoria partidului ca organizaţie mică, dar în acest proces în cursul căruia suntem, de transformare într-o organizaţie mare o să avem şi un sediu în Bucureşti”, susține deputatul Cătălin Drulă.
Varianta cea mai probabilă constă în închirierea unui spațiu în Capitală pentru amenajarea sediului de partid, posibilitatea obținerii unui spațiu cedat de Primăria Generală București fiind extrem de redusă, ca urmare a războiului întreținut între grupul de consilieri USR și primarul Gabriela Firea.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Lun Oct 30, 2017 10:01 am

Deci nu sunt singurul care a rabufnit astazi impotriva securistilor. Ma rog, io am fost mai primul. laugh

Mirel Palada
16 minute ·

Zice că la USR e în plină desfășurare un colocviu aplicat de democrație acoperită. Care pune mîna pe acest mare cadavru deontologic. Se bat băieții pe el mai ceva ca pe secția de votare de la Paris. Suie MIE. Suie MRI.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Lun Oct 30, 2017 3:36 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Joi Noi 23, 2017 1:57 pm

E clar, ceva nor radioactiv pluteste peste Securistan, afectandu-i pe cei cu neuroni putini. laugh[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Vin Noi 24, 2017 8:05 am

ENKI a scris:E clar, ceva nor radioactiv pluteste peste Securistan, afectandu-i pe cei cu neuroni putini. laugh
Io am zis-o la misto, ieri, dar stirea asta pare serioasa. Shocked

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre ENKI in Vin Noi 24, 2017 8:28 am, editata de 1 ori (Motiv : corectura (stirea era tot de ieri))
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Dec 12, 2017 8:47 am

Portret de Pipirau, cu foarte multe poze. LaughingEXCLUSIV. Povestea lui Cosette Chichirău


26 septembrie 2016: prima zi când opinia publică a aflat de intenţiile lui Cosette Chichirău de a candida pe listele USR, via Partidul Pentru Iaşi. În două luni şi jumătate, ieşeanca a făcut turul televiziunilor, fără, însă, să vorbească prea mult despre viaţa ei. Cosette este atentă cu trecutul ei: în timpul campaniei pentru Camera Deputaţilor a şters de pe vechiul cont de Facebook fotografiile din perioada americană. REPORTER DE IAŞI prezintă, în exclusivitate, detalii necunoscute din viaţa dusă în America de Cosette. E o poveste de succes, Cosette pornind de jos. Cu muncă grea şi multe nopţi nedormite, femeia din Iaşi a ajuns bogată, dar a simţit că vrea altceva şi a revenit acasă, să schimbe România.

Proaspăt aleasă deputat de Iaşi, Cosette Chichirău povesteşte în exclusivitate pentru REPORTER DE IAŞI cum a trăit Revoluţia, cum a fost în Statele Unite ale Americii şi ce a determinat-o să revină în ţară, deşi avea suficienţi bani să trăiască liniştită peste ocean.

Coşmaruri la „Racoviţă“

Despre perioada petrecută în gimnaziu, Cosette Chichirău nu are amintiri întocmai plăcute. „Mi-aduc aminte că am învăţat la «Emil Racoviţă» şi nu mi-a plăcut absolut deloc. Chiar şi după ce am terminat facultatea încă mai aveam coşmaruri că sunt la şcoala generală. A fost o tortură pentru mine! N-am învăţat în restul vieţii cât am învăţat în gimnaziu. Clar nu a fost o experienţă plăcută“, îşi începe povestea Cosette.

Pentru a scăpa de şcoala unde a făcut gimnaziul, Cosette şi-a convins cu greu părinţii să o lase să dea la Liceul de Informatică. „M-am dus la ai mei şi le-am spus că viitorul sunt calculatoarele. Nu au fost de acord. Mama, care era contabilă, iar tata inginer, au insistat că mă voi prosti dacă nu continui la «Racoviţă». Eu am ţinut-o pe a mea şi am ajuns la Informatică. Liceul a fost o experienţă foarte plăcută. Mi-a plăcut foarte mult. Facultatea am făcut-o la Ştiinţe Economice. Mi s-a părut o mare pierdere de timp. Se învăţa pe de rost şi nu aveai timp să gândeşti. Am avut noroc de un asistent care m-a îndrumat către Centrul româno-american, de unde am învăţat din manuale americane“, îşi aminteşte Chichirău.


Un copil rebel

Despre sine, Cosette consideră că a fost un copil cuminte, dar crede că părerea părinţilor ar fi alta dacă ţinem cont de gesturile rebele de care au avut parte de la fiica lor. „Am fost un copil cuminte silitor, care învăţa bine şi care considera că asta este principala obligaţie. Mi se părea că îmi cumpăram cu învăţătura dreptul de a face şi altceva. S-a mai întâmplat să mai fug de-acasă, să dorm câteva zile pe la vreo prietenă sau pe la o mătuşă. Mă certam cu ei şi le spuneam că asta nu e democraţie şi că nu am drepturi! Vă daţi seama care era reacţia lor. Într-o vară, înainte de a pleca în concediu, voiam să mă îmbrac într-o fustă groasă. Normal că mama nu m-a lăsat şi a început cearta. Mi-a zis că nu mă ia în concediu dacă nu renunţ la acea fustă. Eu nu am vrut şi ea s-a ţinut de cuvânt şi nu m-a luat în concediu, la mare. Mama mi-a zis că de la 3 ani am fost un spirit rebel! Foarte încăpăţânată!“, spune, râzând cu poftă, Cosette.

„Am vrut să merg cu tata la Revoluţie“

În 1989, Cosette Chichirpău avea 12 ani, dar a dorit să meargă împreună cu tatăl ei la Bucureşti, să manifesteze în stradă împotriva regimului comunist.

„Pe 14 decembrie, noi stăteam în Tudor Vladimirescu şi mi-aduc aminte că ne-a trimis mama pe mine şi pe fratele meu, George Romeo, la biserică. Pe strada Otilia Cazimir ne-am întâlnit cu soldaţii şi cu TAB-urile. Pe stradă era pustiu. Mi-amintesc că tata a plecat pe urmă la Bucureşti, la Revoluţie. Am vrut să merg şi eu. Normal că nu m-a luat pentru că eram prea mică. Am rămas cu spiritul revoluţionar“, afirmă Cosette.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

În SUA, pentru că aşa au vrut părinţii şi prietenul

Despre părinţii ei, Cosette susţine că erau destul de severi şi că i-au spus foarte clar că o vor susţine până termină facultatea, după care trebuie să lucreze. Mama şi prietenul ei au insistat apoi să meargă la masterat în SUA.

„Am lucrat şi în facultate, la Daewoo. Managerul, care era coreean, o ştia pe mama şi aşa am ajuns să traduc pentru el. După ce a plecat coreeanul, am continuat să lucrez pentru noul manager. Pe urmă am lucrat la o firmă de soft din Iaşi. De prin anul al III-lea, mama a început să-mi spună că trebuie să plec din ţară, mai ales că un vecin, Andrei, plecase la studii în SUA. Şi prietenul meu insista să plec. În cele din urmă, am aplicat la patru-cinci universităţi din SUA. M-au acceptat două sau trei la master, dar numai University of Massachusetts mi-a dat şi 75% din suma necesară pentru studii, aproximativ 22.000 de dolari“, continuă Cosette.


„Ce caut eu la ţară?!“

Primul contact cu SUA nu a fost deloc plăcut pentru Cosette. „În anul 2000, am ajuns în SUA, la Amherst, şi am rămas blocată când am văzut câmpuri cu multe vaci. A fost un şoc. Am început să plâng şi să spun «Ce caut eu la ţară?!» Mi-am dat seama repede că trebuie să fac stagiatura la o firmă, unde să mă angajez după ce termin. Pentru început, am lucrat în campus. Făceam meditaţii la matematică şi economie, prin intermediul unui ONG. În cameră, am stat cu o americancă un an. Pe urmă, m-am mutat într-o casă cu alţi doi colegi şi plăteam vreo 600 de dolari chirie. În al doilea an de masterat firma unde făceam stagiatura mi-a oferit un salariu de 100.000 de dolari pe an. Nici nu îmi puteam imagina suma aceea. În plus, şi şcoala mi-a făcut oferta să fac şi doctoratul“, rememorează Chichirău.

Cinci ani de chin

Pe perioada celor cinci ani de doctorat, Cosette a fost nevoită să muncească şi să facă şcoală, în acelaşi timp. „A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Mulţi profesori îmi spuneau că este imposibil pentru un om să lucreze atât. Dormeam câteva ore pe noapte, dacă dormeam. A fost extrem de multă muncă, dar am făcut şi foarte mulţi bani. De atunci nu am mai fost săracă! Am lucrat la MassMutual Financial Group până în 2007“, spune ieşeanca.

Din dorinţa de a fi propriul patron, Cosette şi fratele ei au început o afacere în China, însă criza le-a dat planurile peste cap. „Din 2003, a venit şi fratele meu să facă facultatea în America. În 2007, am început cu fratele meu o afacere în China. Ne-am dat seama că vine criza. Eu m-am întors şi m-am angajat la o bancă, în Boston, iar el a rămas să continue afacerea în Shenzhen, în China. Am lucrat la acea bancă trei ani şi aveam un salariu de 150.000 de dolari pe an. Prin 2010, fratele meu s-a întors în America, deoarece îi era frică pentru că i se cereau multe şpăgi şi se temea chiar pentru viaţa lui. Din 2011, când mi-am luat cetăţenia, am plecat din mediul acesta foarte mare de corporaţii şi cam tot de atunci mă gândeam să mă întorc în România să schimb ceva. Deja eram de zece ani în State şi voiam altceva. Tot aşteptam momentul potrivit. Până în iulie 2014, am fost director general la The RISConsulting Group. Dn octombrie 2014 şi până la începutul acestui an, când am decis să mă întorc acasă, am fost cofondatoare şi CEO la Wellington Solar (afacere în domeniul materialelor regenerabile)“, declară Cosette Chichirău.

Vacanţe în Asia

Atrasă foarte mult de Asia, încă din perioada când se uita la Teleenciclopedia, Cosette a vizitat aproape toate ţările de pe acest continent.

„Am rămas fascinată de India, unde mi-a plăcut foarte mult să merg pe elefant. Am fost şi pe Himalaya, unde eram deasupra norilor, la 5.000 de metri. Şi-n Cambodgia şi în Vietnam, în Hong Kong, în China. Am fost impresionată de natura din aceste zone, de coloritul porturilor. În Cambodgia, mi-a plăcut templul de la Angkor Wat. Am văzut rinocerul cu un singur corn, în Bengal. Îmi place mâncarea thailandeză, vietnameză şi indiană. Este totul proaspăt, foarte bun“.

În perioada petrecută în America, ieşeanca a avut trei relaţii de lungă durată, în două dintre ele fiind chiar şi logodită. „Am avut relaţii de lungă durată, dar cred că nu a fost să fie nuntă şi copii. De prin 2001, timp de vreo trei ani, am fost cu un etnic nepalez, cu cetăţenie buthaneză, dar care locuia în India. Era coleg cu mine. A fost frumos, dar am ajuns la concluzia că nu mai merge. Pe urmă, timp de vreo cinci ani am fost într-o relaţie cu un cambodgian. Pe urmă, încă vreo doi ani cu un sârb. Dintr-un motiv sau altul, nu a fost să fie. Şi acum, nu exclud posibilitatea de a mă căsători şi de a avea copii, dar nu pot spune că sunt disperată. Dacă va fi să fie, bine, dacă nu, nu“, spune Cosette.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Mar Dec 12, 2017 9:18 am

ENKI a scris:Portret de Pipirau, cu foarte multe poze. LaughingDaca Serban Nicolae n-ar fi fost mitocan cu ea, n-ajungea VIP-a Chichireaua Cosette Laughing Ete ce fac niste insulte din putul gandirii, date pe goarna la momentul potrivit  raset

Nici macar CTP nu s-a abtinut sa nu-i comenteze asocierea de nume , parca personaj din Caragiale LaughingPS. Mi-am adus aminte ca in ceva emisiune a fost invitata si Oana Zavoranu Shocked  ca sa comenteze dialogul celor doi din Parlament. Nu stia ea prea multe detalii despre contextul respectivelor picanterii, cine a inceput , cine a provocat si de ce, insa a precizat ca unul ca Serban Nicolae n-ar fi scapat fara o poseta in cap si mascarii verbale din partea ei Laughing Ca si Vadim abia reusea s-o tina in frau Laughing

La ceva timp dupa Zavoranca, si-a bagat capul in fotografie si Hildegard Brandl in sustinerea lui Chichirau de a-l da in judecata pe mitocan, ca si pe ea o ataca misoginii incapabili de un dialog civilizat cu dansa. Laughing Am observat si eu ca Mugur Ciuvica este in culmea extazului cand o are pe Hidegard adversara in dezbateri televizate. Totusi, nu o insulta cu subiect si predicat; doar o tureaza la maxim, cu o satisfactie diabolica, sperand ca tipa sa cedeze psihic si sa se isterizeze ca nu o lasa sa vorbeasca. Laughing Ca sa fiu sincera, facand totala abstractie de convingerile ei politice, si mie imi este extrem de antipatica aceasta Hildegard Brandl. Pur si simplul felul ei de a fi, solemna , aroganta si sententioasa, genereaza o stare neplacuta, ca de zid stupid si cenusiu, din beton. Clotilde Armand este de un milion de ori mai placuta ca aparitie, colorata, tonica si fara ifose. Nu e cea mai geniala idee de a promova pe nemtoaica ca comunicatoare, cu charmul ei de zid; chiar sa faca gasca cu Cosette, nu are sanse sa scape vreodata fara a fi luata peste picior de baietii rai. Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Joi Dec 14, 2017 8:27 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ce glume de dereglata mental are Chichirau in program ! suspect Spunand "va astept la Metrou", s-a identificat mental cu psihopata criminala, incantata sa transmita un mesaj agresiv, amenintator, plin de ura. Indiferent ca a premeditat sau nu ce a scos pe goarna, o astfel de identificare subliminala e de natura a pune in garda orice psihiatru. Niciun om normal la cap n-ar fi spus asa ceva, nici macar ca gluma veninoasa, dupa crima aia absurda, comisa de o psihopata.
Aseara, cand a fost intrebata, evident ca a negat, acuzandu-i pe Cataniciu si Plesoianu ca mint, fiind probabil convinsa ca n-a filmat-o nimeni cand a debitat ce a debitat. Ca ea n-a spus asa ceva deoarece nu circula cu metroul. Mai mult, cica  nici nu stia ce s-a intamplat la Metrou pana aseara, cand a vazut imaginile...
Iar eu il acuzam pe Serban Nicolae ca a fost mitocan, transformand-o in VIP-a pe dereglata mintal...

Pe bune, cu un mitocan poti ajunge sa vorbesti omeneste daca este doar mitocan din cand in cand. Cu un dereglat psihic n-ai ce discuta omeneste daca nu-i intri in joc, acceptandu-i aberatiile.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Joi Dec 14, 2017 9:08 am

baso a scris:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ce glume de dereglata mental are Chichirau in program ! suspect Spunand "va astept la Metrou", s-a identificat mental cu psihopata criminala, incantata sa transmita un mesaj agresiv, amenintator, plin de ura. Indiferent ca a premeditat sau nu ce a scos pe goarna, o astfel de identificare subliminala e de natura a pune in garda orice psihiatru. Niciun om normal la cap n-ar fi spus asa ceva, nici macar ca gluma veninoasa, dupa crima aia absurda, comisa de o psihopata.
Aseara, cand a fost intrebata, evident ca a negat, acuzandu-i pe Cataniciu si Plesoianu ca mint, fiind probabil convinsa ca n-a filmat-o nimeni cand a debitat ce a debitat. Ca ea n-a spus asa ceva deoarece nu circula cu metroul. Mai mult, cica  nici nu stia ce s-a intamplat la Metrou pana aseara, cand a vazut imaginile...
Iar eu il acuzam pe Serban Nicolae ca a fost mitocan, transformand-o in VIP-a pe dereglata mintal...

Pe bune, cu un mitocan poti ajunge sa vorbesti omeneste daca este doar mitocan din cand in cand. Cu un dereglat psihic n-ai ce discuta omeneste daca nu-i intri in joc, acceptandu-i aberatiile.

Eu ii cred pe Plesoianu si Cataniciu, intrucat a devenit limpede de ceva vreme ca madamei Chichirau i s-a apasat un buton. vesel
Aparent, USR fiind in cadere libera in sondaje, se incearca suplinirea Clotildei (parca disparuta in neant) cu aceasta Chirita dementa. Dincolo de aparente, actiunile si limbajul dezaxatei nu vor face dacat sa radicalizeze potentialii zombificati si sandilai.  Nu e interesant cum toate spatiile mai mult sau mai putin publice, reale si virtuale, au fost intesate cu astfel de dereglati, in asteptarea detonarii?
N-ar putea fi considerat si asta un fel de terorism? Cool
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Joi Dec 14, 2017 11:47 am

ENKI a scris:

Nu e interesant cum toate spatiile mai mult sau mai putin publice, reale si virtuale, au fost intesate cu astfel de dereglati, in asteptarea detonarii?
N-ar putea fi considerat si asta un fel de terorism? Cool

Eu doar am observat ce a inceput sa se intample prin spatiul virtual aproape imediat dupa venirea Basexului la putere. Initial am crezut ca dementii sunt cazuri izolate, la fel ca trollingul sau cyberbullyingul, fara sa ma gandesc ca ar putea fi niste fenomene exploatabile de aparatul de propaganda basista,in scop de viralizare si de extindere a unui comportament si limbaj foarte agresiv. As fi fost considerata paranoica daca mi-as fi imaginat atunci la ce s-a ajuns in prezent. Foarte probabil ca duduia Chichirau sa fi fost mult timp propagandista pe internet, deprinzand  comunicarea si ipocrizia specifica activismului fanatic, o combinatie intre trolling si agresivitate bullying, incat acum nu mai face distinctia dintre virtual si real life. La fel ca duduia Chichirau, sunt foarte multi filoxerati in prezent, asteptand semnalul subliminal de detonare in real life, pe modelul jocului cretin Balena Albastra in care erau atrasi copii, lipsiti de discernamant si usor manipulabili, in scopul de a-i determina sa se sinucida .
In mod cert ca astfel de fenomene viralizate ar trebui considerate terorism in masa, interzise si pedepsite . Intrarea omenirii in era internetului ridica insa pe tapet uriasa problema de a se stabili linia de demarcatie dintre un comportament normal si unul anormal, dintre imaginatia si ratiunea fiecarui user. Yo am considerat ca intodeauna un om care, in real life, nu simte nici cel mai mic imbold intim de a satisface poftele perverse si monstruoase ale unui alt eu ascuns in subconstient, niciodata nu ar oferi surpriza de a fi un monstru dement si ipocrit prin virtual, avand satisfactia manipularii in scopul de a distruge destine cu sange rece, pt. propria sa placere intima.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 20, 2017 7:53 am

M-am distrat copios cand Plicusor Ban a afirmat senin la Antena 3 (pe vremea cand Badea si Alina Petrescu realizau Esential, asa ca urmaream) ca nu auzise de plagiatul baschetozei. Prostovanul era chiar simpatic in neindemanarea cu care incerca sa se fofileze, pentru a nu fi implicat in bombardamentul jurnalistic al televiziunii voiculesciene. Dar sa vina acum Closette si sa spuna, conform sandilaului Stelian Ion - scolarul tragator pe nas, ca nu auzise de crima de la metrou cand a amenintat-o pe Steluta Cataniciu, asta e de #nextlevelul abjectiei. Mad

Stelian Ion a scris:E o chestiune de o gravitate extremă ceea ce spuneți, nu are nicio legătură. Colega mea a dat dezmințire foarte clară și a spus că nu s-a referit la tragicul eveniment, nici măcar nu știa de evenimentul de la metrou. Dacă, printr-o coincidență nefericită s-a întâmplat să spună acest cuvânt, a dezmințit explicit că nu a știut de acel eveniment. Chiar credeți că am fi în stare să facem așa ceva? Toate au o limită. Nu ne puteți acuza de amenințări cu moartea, chiar ați crezut? Chiar v-ați simțit amenințată?[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 20, 2017 8:09 am

Cica Sorin Faur ar putea fi blockat pe feisbuci pentru urmatoarea postare - pe care "banuit-o" el, bot-ul neprecizandu-i una anume - care se potriveste perfect aici. Laughing


Sorin Faur
5 Iulie ·

Să fii prost nu e un neajuns capital, fiindcă lumea/societatea e croită în așa fel încît să compenseze la medie, iar pe tine să te protejeze pînă și de propria-ți retardare. Marea complicație decurge din faptul că prostiei nu-i place să rămînă singură niciodată, e intens asociativă. Cele mai bune prietene îi sînt invidia și răutatea. Pentru prost, ceilalți nu-și merită locul în univers, loc pe care nu l-au cîștigat onest, ca el, ci l-au furat, deci trebuie eliminați din peisaj, nimiciți. Prostul e într-o perpetuă concurență gîfîită cu restul, în parte și colectiv. Firesc, prost fiind. Anexa tehnică a invidiei prostului e frustrarea, perpetuă și ea, de la orice. Prostul n-are nuanțe, operează numai cu alb și negru, cu bine și rău. Depistează foarte greu albul și binele, ele trebuind evaluate ca atare, cu niște criterii. Or, prostul n-are d'astea. E încîntat, însă, de negru și rău, ca orice altă formă simplă de viață căreia îi place cu ce se hrănește, ce o stimulează. Iar prostul e stimulat de rău, căruia îi este bocitoare în viu, obligatoriu numai în viu, intuind instictual că, dacă răul ar răposa, el ar rămîne și al nimănui, și nemîncat. De bocit, bocește doar ca să fie băgat în seamă. Totuși, principalul neajuns al prostiei e prostia. Incapacitatea de a pricepe și de a percepe rațiunile realității. Rareori prostia e cumințică. De regulă, e furibundă în credința fermă că are mereu dreptate. Dreptatea lui. A prostului. Iar dreptatea lui, a prostului, e inexpugnabilă. De-asta, cînd vrea/face dreptate, prostul e partizanul propriei cabale de proști. N-are echipament să conceapă că altul/alții/ceilalți ar putea avea (sau ar putea beneficia de) dreptate. Principalul atu al prostiei e seninătatea proprietarului. Ea poate avea și aspect sumbru, însă asta e o formă parșivă de camuflaj. În profunzime, prostul e domniat de o liniște solemnă. Cînd și-o pipăie, are cel mult reacția rigipsului depozitat în condiții optime. Dacă prostul a ajuns în vreo funcție publică, unde uneori e nevoie să pară treaz, consilierii de imagine îl învață lucruri simple. De exemplu, să meargă. Să vorbească. Să zîmbească. Nu poate. Deși ar vrea. Prost, deh!


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Inainte sa-si caute propria postare incriminata de botii lui Turcanuberg, a avut o reactie fabuloasa. laugh


Sorin Faur
2 ore ·

Cred că am ofticat vreun nohaist. Ce sînt nohaiștii? Nohaiștii sînt aripa cooltă a mălinbotismului. Acestea fiind clarificate definitoriu (sic), prin prezenta vestesc Universul și Cosmosul că Fb tocmai ce m-a avertizat că "e posibil ca o postare de-a ta să nu corespundă standardelor comunității". Poetul de tablă nu zice nici care, nici de cînd, nici de ce.... În fine, n-am priceput nimic, dar deocamdată constat că pot să postez. Presupun că m-a pîrît vreun nohaist la Comandament, ceea ce mă onorează.
Dacă dispar, să știți că și eu v-am iubit.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Mier Dec 20, 2017 8:18 am

laugh

Mai, in postarea dedicata prostilor n-a dat niciun nume , nu e nicio aluzie la specimene concrete. S-au simtit vizati nohaistii,pur si simplu prin descriere, ca sa-l parasca ? laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 20, 2017 8:33 am

baso a scris:laugh

Mai, in postarea dedicata prostilor n-a dat niciun nume , nu e nicio aluzie la specimene concrete. S-au simtit vizati nohaistii,pur si simplu prin descriere, ca sa-l parasca ? laugh
Exact, s-au vazut in oglinda. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Mier Dec 20, 2017 9:41 am

ENKI a scris:
baso a scris:laugh

Mai, in postarea dedicata prostilor n-a dat niciun nume , nu e nicio aluzie la specimene concrete. S-au simtit vizati nohaistii,pur si simplu prin descriere, ca sa-l parasca ? laugh
Exact, s-au vazut in oglinda. laugh

Pe vremuri, eu si Delta incasam banni fara numar, fara numar pt. comentarii din astea, nevinovate, de la moderatorul Blakie Laughing Totusi, bot-ul poet de tabla de pe feisbuca a fost mult mai ingaduitor cu infractorul raset
Bine, se poate deduce ca papagalii nohaisti stau cu ochi ca pe butelie la ce scrie ala daca s-au turat ca prostii , in oglinda laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 20, 2017 9:45 am

baso a scris:Bine, se poate deduce ca papagalii nohaisti stau cu ochi ca pe butelie la ce scrie ala daca s-au turat ca prostii , in oglinda laugh
Sa insemne ca bantuie un nohaist si p-aci, pe neimportant?! scratch
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Mier Dec 20, 2017 11:05 am

ENKI a scris:
baso a scris:Bine, se poate deduce ca papagalii nohaisti stau cu ochi ca pe butelie la ce scrie ala daca s-au turat ca prostii , in oglinda laugh
Sa insemne ca bantuie un nohaist si p-aci, pe neimportant?! scratch

De ce crezi asta ? Suntem prea neimportanti pt. sandilaii bagati in ignore si pt.botii vizitatori. Se concentreaza pe feisbuc, ca acolo e campul tactic. Cel mult, se pot virusa de la vreo nazbatie scrisa de noi pe aici si cam atat. Laughing Nu stiu cum functioneza secta nohaistilor#rezistenti, insa as putea presupune ca, fiind manipulabili/sugestionabili, ar putea fi telecomanadati si de la distanta, telepatic raset

Lasand gluma la o parte, eu ma refeream la un tipar comportamental/psihologic prin analogia facuta. Pentru ca aia de pe forumul A1 se obisnuisera cu mine si Delta sa comentam tot felul, ajunsesera sa ne banuiasca de atacuri sub centura si la comentarii banale, inclusiv cand ne adresam retoric si la mishto unui personaj imaginar, fara nicio legatura cu vreun user anume sau cu moderatorul. Laughing Sau incasam banni acolo, chiar cumintei fiind, pt. ce comentam pe Neimportant.Laughing Sorin Faur a facut cam acelasi lucru si s-a trezit rapid cu avertisment de la bot din cauza unor papagali care au pus botul si i-au dat report, fiind furiosi ca s-au recunoscut perfect in descriere. Dracu ii pune pe aia sa citeasca si sa se tureze ca prostii daca nu-l suporta Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Mier Dec 20, 2017 1:35 pm

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Care o fi treaba cu ZzZz-ul de # musca din comentariile unor feisbucilisti ? S-au gandit sa-i baZZaie pe #reZistenti ca sa-i enerveZe ? scratch

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Dec 20, 2017 3:06 pm

baso a scris:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Care o fi treaba cu ZzZz-ul de # musca din comentariile unor feisbucilisti ? S-au gandit  sa-i baZZaie pe  #reZistenti ca sa-i enerveZe ? scratch  

Pana n-am dezactivat Ghostery n-am observat ca sunt comentarii acolo. Habar n-am avut ca se comenteaza si pe DC News. laugh
Dintr-o rapida diagonala, am priceput ca primul comentac - Gheorghe Martin ar fi scris initial ca urata fiinta este de la... PSD. veselie
Abia dupa ce s-ar fi turat mai multi postaci, ar fi corectat, facand ca toata nebunia de acolo sa apara inversata, cumva.
ZzZz-ul ala nu-l pot pricepe. Doar daca n-o fi fost la un mement dat un postac cu numele asta, ale carui comentarii or fi fost sterse de admin. suspect
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  baso la data de Mier Dec 20, 2017 5:29 pm

ENKI a scris:
ZzZz-ul ala nu-l pot pricepe. Doar daca n-o fi fost la un mement dat un postac cu numele asta, ale carui comentarii or fi fost sterse de admin. suspect

Mda, posibil sa fi fost asta. Mi s-a parut putin bizar si inedit cum zazzzaiau aia pe acolo si m-am gandit c-o fi ceva de viralizare, pe modelul Je suis Charlie suspect Nu m-ar fi mirat ca in razboiala cu #rezist, alti fesibucilisti sa le dea #musca...pt a le testa rezistenta raset Orice aiureala poate deveni virala pe FB daca feisbucilistilor li se pare cool ideea. Cu Sandilaii #rezist nu se pot razboi de la egal la egal decat adversari tot din categoria sandilai . Laughing
Bizar a fost doar faptul ca zilele trecute am postat scena cu musca din filmul Psyho ca posibila metoda de testat agresivitatea sandilailor psihopupu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si din acest motiv m-au intrigat zazzzaielile alora Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Uniunea Sorosistilor din Romania

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum