prim-sinistru'

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Vin Dec 30, 2016 7:10 pm

baso a scris:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sunt convinsa ca  Iohannis este tinut captiv si se transmit mesaje disperato-bizare in numele lui.

Io as as crede mai degraba ca Sasalaul i-a trimis lui Grindeanu sms-ul de pe buda, dupa care s-a carat la Sibiu, la Duamna. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Vin Dec 30, 2016 7:46 pm

M-am mai linisistit, constatand ca nu sunt singurul care l-a mirosit pe Grindeanu. laugh

Bogdan Stoica
1 hr ·

M-am uitat de vreo două trei ori la limbajul corporal al noului premier şi am o concluzie la care vor ajunge şi marii analişti tv, peste vreo doi ani: avem cel mai prost prim-ministru din 89 încoace.
Labil psihic, indecis, lent, gângav, fără experiență în comunicare, copleşit. Speriat de covorul roşu, care i se întinde la picioare, s-ar înfăşura în el şi s-ar ascunde. O să taie cifre uitând că după cifre sunt oameni şi o să asculte orbeşte de cine îi dă ordinul, nu neapărat de doctorul Agnea.

Vă rog să aveți încredere în analiza mea. Nu uitați că eu am zis primul de Iohannis că dă cu latul.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Sam Dec 31, 2016 12:52 pm

Din 4 iulie 2016, DNA Pitești a demarat urmărirea penală IN REM asupra Afacerii RO-NET cu Fonduri Europene

Sorin Grindeanu, prins în dosarul penal 55/P/2016
Miercuri, Liviu Dragnea l-a nominalizat premier din partea alianței politice PSD + ALDE pe actualul președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu. Vineri, președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Sorin Grindeanu să propună un Executiv care să fie aprobat de Parlamentul deținut în proporție de 57% de PSD + ALDE cu UDMR în coadă!
1-Schema-Grindeanu
Schema Grindeanu – cu un click observați detaliile. Schema a fost realizată, în totalitate, din surse deschise

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Săgețile Negre

Din Schema Grindeanu se desprind câteva idei generale. Să le luăm pe rând, conform săgeților din schema simplificată.

–  Schema a fost realizată, în totalitate, din surse deschise –

Urmărind săgețile negre, observăm că Sorin Grindeanu a fost creația politică a binecunoscutului comunist cu filoane securiste Ilie Sârbu, în filiala PSD Timiș.

De fapt, Grindeanu a fost inclus în Grupul Ilie Sârbu, organizație bazată pe grade de rudenie în care Victor Ponta este punctul central: Sârbu îi este lui tata socru, iar George Maior – SRI și Gabi Oprea – UNPR îi sunt nași lui Ponta – PSD. Reamintim că timp de circa 3 ani și jumătate, Grupul Sârbu a condus România.

Acest Grup este susținut financiar în județul Timiș de Frații Cristescu, cei mai bogați și influenți afaceriști din Banat, implicați și ei în fraude fiscale de răsunet. Iar Dan Tapalagă scrie că bănățeanul “Sorin Grindeanu are reputația de a fi un apropiat al fraților Cristescu”.

Practic, Ilie Sârbu l-a format, l-a promovat și, după un timp – pe vremea când finul său Victor Ponta era premier – a primit o veste bună și una rea: copilul său politic Sorin Grindeanu a fost numit ministru al Comunicațiilor în Guvernul Ponta 4; Grindeanu l-a atacat violent pe Ilie Sârbu încât mentorul s-a văzut nevoit să nu mai rămână la butoanele filialei PSD Timiș.

Urmărind săgețile negre, mai observăm că din funcția de ministru al Comunicațiilor, Sorin Grindeanu a ajuns într-un dosar penal deschis IN REM în urma unei plângeri formulată de un cetățean, nu de un “denunțător de profesie” – dosarul penal 55/P/2016.

În fapt, în data de 16 martie 2016, a fost depusă o plângere la DNA București în care se arăta cum s-a pus la cale o fraudă imensă cu fonduri europene prin Afacerea RO-NET.

La 1 aprilie 2016 Laura Codruța Kovesi a decis ca dosarul să fie trimis pentru cercetări la DNA Pitești, deoarece majoritatea actelor depuse la dosar se refereau la zona Argeș.

La data de 4 iulie 2016, procurorii DNA Pitești au demarat urmărirea penală în baza Articolului 305 din CP, care se referă la folosirea cu rea credință de documente și declarații inexacte sau false pentru a obține ilegal fonduri europene sau naționale.
coldea-si-kovesi-mare-colaj
Documentele deținute de Codruța Kovesi și ciudata situație de la SRI generează întrebări interesante. Dosarul 55/P/2016 e un fel de “scrisoare pierdută”
Săgețile Albastre

Săgețile albastre ne trimit la CV oficial. Din CV, rezultă că Sorin Grindeanu a fost trimis de partid să urmeze cursurile Academiei de Informații a SRI.

Apoi, ca un fapt normal, sau ca o eroare – depinde pe cine băgăm în seamă -, Sorin Grindeanu, fiind deputat PSD, a ajuns membru în Comisia de Supraveghere a SRI alături de “șeful” Georgian Pop care acum vrea să devină ministrul al Apărării în Executivul Grindeanu!

Atunci când a fost nominalizat ca ministru al Comunicațiilor în Executivul Ponta 4, Grindeanu a primit aviz favorabil din partea SRI, unde șef era George Maior, membru al Grupului Sârbu.

Săgețile albastre ne mai arată că pe vremea când era lider local, a fost trimis de Ilie Sârbu, cu o Bursă TEMPUS, la Universitatea din Bologna, Italia.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Georgian Pop și Sorin Grindeanu – găsiți cele 7 asemănări, sau poate 13!
Săgețile Roșii

Grindeanu este copilul politic crescut de Ilie Sârbu. Iar pe măsură ce a urcat pe scara partidului spre etajele superioare, Grindeanu a devenit viceprimar și prim-vicepreședinte al filialei Timiș.

Urmărind săgețile roșii, observăm că Sorin Grindeanu l-a propus pe Liviu Dragnea ca şef al PSD după Ponta, deşi Dragnea avea deja o condamare în primă instanță, ulterior liderul suprem PSD primind o condamnare definită la pușcărie cu suspendare.

În iunie 2016, Grindeanu execută fără comentarii decizia lui Dragnea de a renunța la Camera Deputaților și de a candida la locale pentru a obține funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș – o va obține cu ajutorul PMP!

După ce președintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea lui Sevil Shhaideh – probabil și în urma informațiilor serviciilor secrete referitoare la soțul lui Shhaideh – Liviu Dragnea l-a propus pe Sorin Grindeanu pentru funcția de premier.

Aceleași săgeți roșii ne spun că vineri, 30 decembrie, la două zile de la nominalizarea de către alianța PSD + ALDE, președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Sorin Grindeanu să formeze un guvern care să fie aprobat de Parlament. Joi, la Cotroceni, președintele Iohannis a avut o intrevedere de 30 de minute cu nominalizatul Grindeanu.

Așadar, a începe bătălia pentru funcții între PSD și ALDE pentru formarea viitorului Executiv care să pună în practică Programul de Guvernare anunțat în campania electorală de PSD și votat de 3,2 milioane de români din cei peste 18,5 milioane cu drept de vot.

P.S. Executivul Grindeanu va trece de Parlament, pentru că alianța PSD + ALDE cu UDMR în coadă deține peste 57% din numărul de aleși. Rămâne de văzut dacă la ministerele importante Dragnea își va impune acoliții și dacă președintele Iohannis, după modelul Băsescu, va fi vinovat de toate rele din România și de neimplementarea Programului PSD.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mier Mar 22, 2017 9:14 am

Daca securistii au urcat pe Youtube inregistrarea cu Mircea Badea pionier, era de la sine inteles ca detin si inregistrarea de acum 21 de ani cu studentul Sorin Grindeanu, intervenind telefonic la o televiziune obscura. laugh[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Interesant este momentul in care a ales Flux 24 sa publice stirea, la aproape 3 luni de la postarea clipului (29 decembrie 2016, la o zi dupa nominalizare). vesel
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Lun Iun 26, 2017 2:00 pm

Inca nu l-a nominalizat Sasalaul pe acest Tudose, dar pare ca treaba va merge ca unsa. Laughing

Cum au pus umarul Tudose si Dragnea la lansarea noii armate germane


Nu știm cît de bine orientat economic e nominalizatul la postul de premier, Mihai Tudose, dar sigur e extrem de bine orientat militar: spre Germania. Și nu singur, ci la pachet cu Liviu Dragnea. Un contract încheiat discret, zilele trecute, ar putea explica brusca sa ascensiune, de la un ministru mai degrabă anonim la ditai nominalizatul pentru șefia guvernului.
Scriam azi, într-o analiză, că președintele Klaus Iohannis a dat vineri anumite semnale viitorului guvern, la loc de cinste fiind relansarea industriei de apărare în numele mult vehiculatei noi armate europene.
Un contract încheiat acum aproape două săptămîni, pare să indice că PSD a înțeles cum merg lucrurile chiar înaintea discursului prezidențial de la Bruxelles.
Mai precis, Uzina Automecanică Moreni și furnizorul german de tehnologie militară Rheinmetall au semnat, conform unui comunicat oficial al ministerului Economiei, actul constitutiv al societății mixte Romanian Military Vehicle Systems. În principal, RMVS va fabrica, vinde și asigura mentenanța transportorului blindat de trupe 8×8 ( TBT 8×8 ), produs realizat în comun de join-venture-ul româno-german. Romanian Military Vehicle Systems este o societate mixtă româno-germană, cu cote egale de capital social.
Ceremonia s-a desfășurat sub egida Ministerului Economiei, adică sub patronajul lui Mihai Tudose.
Dar, extrem de interesant – pentru că e cam neuzual – la ceremonie a luat parte și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Deși, în aceeași zi, avea o foarte grea ședință de Comitet Executiv, la partid.
Cu acel prilej, Mihai Tudose, ministrul Economiei, a declarat: ”Mulțumesc părții germane pentru determinarea și celeritatea cu care s-a implicat în acest proiect. Sper ca și celelalte proiecte pe care am început să le dezvoltăm și concretizăm cu Rheinmetall în domeniul industriei de apărare, să se întâmple cu aceeași viteză și cu aceeași seriozitate”.
La rîndul său, Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, a punctat: ”În acest an sărbătorim 25 ani de la semnarea tratatului de prietenie româno-german. Cred că tocmai am adăugat un element foarte important acestui jubileu”.
Cît despre Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, nu a tăcut nici el: ”Documentul semnat arată că România a permis ca, în cel mai sensibil domeniu al său, să intre un stat pe care îl respectă foarte mult. Sper ca acest joint-venture să producă tehnică militară nu doar pentru industria noastră de apărare, ci și pentru alte zone ale lumii”.
În aceeași zi a semnării contractului, 14 iunie, Dragnea a decis retragerea sprijinului pentru guvernul Grindeanu. Și declanșarea crizei politice care îl va aduce, foarte probabil, pe Mihai Tudose la Palatul Victoria.
Avem, deci, un ministru/potențial-premier care nu din vorbe, ci, deja, din fapte, își arată deschiderea către Germania.
Avem un președinte al Camerei și al PSD care își anunță public, hodoronc-tronc, respectul maxim pentru Germania.
Avem un președinte de stat etnic german și proaspăt revenit din Germania, care trebuie să desemneze un nou premier.
Ghici ce va face Iohannis?


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Lun Iun 26, 2017 6:49 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mar Iun 27, 2017 8:07 am

Dintre sute de valeți, un chintal cu epoleți


“[Am] un metru nouă’ş’opt, o sută de kile, cred că fac [față]!” Cam asta este ideea lui Mihai Tudose despre competență. Întrebat, în decembrie 2014, atunci când a fost numit în funcția de ministru al Economiei în Guvernul Ponta 4, dacă face față acestei noi provocări, actualul propus premier al PSD a dat răspunsul citat. Cum ar veni, pentru a se ocupa de economia României este recomandat de înălțime și de masă.

De fapt, mai e și recomandarea venită de la nenumăratele cursuri și perfecționări în domeniul siguranței naționale. Sau al Securității, căci, la noi, Securitatea a acaparat termenul de siguranță națională, precum și pe cel de interes național, folosindu-le cum îi pică ei, Securității, mai bine.

Dacă va fi numit și votat, dacă va ajunge premier, Mihai Tudose va fi primul prim-ministru al României care a absolvit o facultate particulară. În sfârșit, blamat și terfelit, învățământul particular al României va da un înalt funcționar guvernamental.

E drept, însă, că studiile juridice ale lui Mihai Tudose, făcute la Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir”, au fost dublate de intense studii post-universitare și mastere la școli cu epoleți. Masteratul și doctoratul luate la școlile SRI-ului sunt grăitoare.

În mod straniu, perioada pe care, după obținerea doctoratului, în 2010, a petrecut-o drept conferențiar la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul”, aparținând Serviciului Român de Informații, nu apare în declarația de avere a lui Mihai Tudose din 2014. Cum nu apare nici solda obținută de la SRI, aferentă gradului de locotenent-colonel. Nici în declarația din 2012 nu apare funcția de lector la aceeași academie a SRI. Dar de la un om care și-a plagiat copios teza de doctorat nu ar trebui să așteptăm acuratețe maximă în completarea declarației de avere.

De fapt, Mihai Tudose nu și-a plagiat teza de doctorat. Pur și simplu, a cumpărat-o. Comisarul-șef Radu Andriciuc a și recunoscut, de altfel, că a primit bani grei pentru a-i vinde lui Mihai Tudose teza lui de doctorat: “Domnul Tudose m-a contactat și i-am cedat drepturile de proprietate, ca pentru orice marfă. Era 2008 și aveam nişte probleme financiare, vă aduceți aminte ce au pățit bugetarii, plus că fiul meu dădea bacalaureatul. A fost vorba de câteva mii de euro”.

De obicei, despre demnitari afli că au plagiat de-abia după ce ajung într-o funcție importantă. Despre ăsta știm deja de mai multă vreme și pare să nu-l mai deranjeze nici măcar pe președinte, care luni, spre seară, l-a desemnat drept premier. De obicei bănuim că unii politicieni sunt ofițeri acoperiți ai unor servicii secrete. În cazul ăstuia, bănuielile sunt inutile. Își afișează studiile la SRI și umblă cu cămașa larg descheiată la gât tocmai pentru a nu mai avea noi îndoieli că are epoleții cusuți direct pe piele.

Nu, democrația nu câștigă nimic din această numire, dar măcar țarul a intrat în epoca glasnost-ului.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mar Iun 27, 2017 10:07 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mar Iun 27, 2017 10:09 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mar Iun 27, 2017 10:12 am

E clar, nici securistul Tudose nu e pe placul tuturor securistilor. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  baso la data de Mar Iun 27, 2017 11:58 am

O fi securist racolat de la alcoolicii anonimi.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mar Iun 27, 2017 12:15 pm

baso a scris:O fi securist racolat de la alcoolicii anonimi.
Serios, aripioara securista din care face parte Soneria Matei pare sa livreze materiale care sa reuneasca cele doua tabere din februarie intr-o manifestatie comuna impotriva lui Tudose. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  PPG la data de Mier Iun 28, 2017 3:32 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Senzational!!... dovada surprinsa in direct ca specimenul e cu mai multe comenzi!

PPG
îi place să discute
îi place să discute

Mesaje : 253
Data de inscriere : 04/05/2016

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  delta la data de Vin Iun 30, 2017 5:33 pm

ENKI a scris:
baso a scris:O fi securist racolat de la alcoolicii anonimi.
Serios, aripioara securista din care face parte Soneria Matei pare sa livreze materiale care sa reuneasca cele doua tabere din februarie intr-o manifestatie comuna impotriva lui Tudose. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ăștia-s cretini... Cool

_________________
asta este poza mea blondă, cu bucle
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
și totuși te uiți la roșcata mea? Ieși afară, javră ordinară!  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

delta
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)
asta e poza mea brunetă, fără bucle, fardată... (în semnătură este poza mea blondă, cu bucle)

Mesaje : 19807
Data de inscriere : 03/02/2010

http://neimportant.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mier Iul 05, 2017 10:11 am

delta a scris:
ENKI a scris:
baso a scris:O fi securist racolat de la alcoolicii anonimi.
Serios, aripioara securista din care face parte Soneria Matei pare sa livreze materiale care sa reuneasca cele doua tabere din februarie intr-o manifestatie comuna impotriva lui Tudose. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ăștia-s cretini... Cool

Dovada suprema, de necontestat. laugh


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Sam Iul 22, 2017 6:50 am

Hopa, o veste buna, totusi. Shocked


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mier Aug 30, 2017 9:21 am

Incepe sa se vada c-a ajuns Piperea consilier: daca tot suntem cobaii de serviciu ai globului, ia sa fim noi primul no man's land fara banci. laugh bine

Mihai Tudose a scris:Băncile din România o duc foarte bine. Au sedii foarte frumoase. Ei, la sfârşitul anului, spun că au o pierdere. Eu nu am ce bani să pun în bancă. Eu nu vreau salariul pe card să le dau lor doi bani la fiecare retragere. Văd reclame la TV că dau ei bani aşa... Terente era copil pe lângă aceste bănci.[...] Am avut o experienţă cu ei. Aveam 500 de dolari la o bancă. Şi după câţiva ani mi-au spus că trebuie să le dau eu 50 de dolari. Păi ce, i-au dus pe bani noaptea la baie? Le-a dat apă? Noi suntem proşti? Până aici! Taxă de şmecher, taxă că intri în bancă, taxă că ieşi din bancă. Dacă vor continua aşa, voi fi şi eu nevoit să îi spun tatălui meu să nu îşi mai ţină pensia la ei la bancă.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 11, 2018 1:36 pm

Cioloș... băutor de pișat.
Tudose... mâncător de căcat...
Ce urmează?!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 18, 2018 2:00 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  baso la data de Joi Ian 18, 2018 2:50 pm

raset

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Vin Ian 19, 2018 1:31 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  baso la data de Vin Ian 19, 2018 2:14 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  baso la data de Vin Ian 19, 2018 2:58 pm

Totusi, pt. ca prea ne-am obisnuit cu barbati premieri, chestiunea parea extrem de simpla la nominalizarea lor in contextul in care nu stiam mare lucru despre ei, privind doar pozele, ca matele la calendar, incercand sa ghicim ce mama dracului ne asteapta din partea lor, vazandu-le  mutra. laugh In privinta unei femei, aparent comuna insa cocheta, chiar si supusa unei tare comuniste in materie de frizura,  e mai dificil de anticipat  cum poate sa evolueze , indeosebi daca are si ceva mai mult in cap de aratat, dispusa inclusiv la un modernism  care sa o avantajazeze. Cu siguranta ca nu i-a picat bine fiind comparata cu pavianul cu mantie din cauza coafezei pe care s-a bazat atata timp. Laughing Isi schimba hair stylistul, apeleaza si la un expert in machiaj si  poate darama munti daca o duce si capul. Laughing

Apropo de experimente , eu ma declar profund socata fata de aceste provocari dificile la care au fost supusi niste artisti, transformarile fiind absolut uluitoare, in foarte putin timp de lucru, actionand pozitiv. Laughing
baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  baso la data de Vin Ian 19, 2018 9:00 pm

Ok. Exista pe youtube si situatii mai disperate Chiar m-a impresionat transormarea acestei femei.

Sau transformarea acesteia

Am inceput sa-i inteleg pe travestiti laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  ENKI la data de Mier Ian 24, 2018 12:15 pm

baso a scris:In privinta unei femei, aparent comuna insa cocheta, chiar si supusa unei tare comuniste in materie de frizura,  e mai dificil de anticipat  cum poate sa evolueze , indeosebi daca are si ceva mai mult in cap de aratat, dispusa inclusiv la un modernism  care sa o avantajazeze. Cu siguranta ca nu i-a picat bine fiind comparata cu pavianul cu mantie din cauza coafezei pe care s-a bazat atata timp. Laughing Isi schimba hair stylistul, apeleaza si la un expert in machiaj si  poate darama munti daca o duce si capul. Laughing


Se pare ca n-a dus-o capu' prea mult. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: prim-sinistru'

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum