Klaus Werner Johannis

Pagina 16 din 18 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Urmatorul

In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Sept 28, 2017 6:53 pm

laugh


Mi-a venit o idee. Merkel a devenit salvatoarea Europei când a acceptat fără nici un fel de control 4 milioane de imigranți. Apoi a obligat celelalte state europene să accepte găzduirea unei cote de imigranți. Filotimie pe banii altora, dar nu asta e problema. Deci ideea mea ca să-l facem pe Iohannis mai puternic decât Merkel. Iohannis să iasă și să anunțe că România acceptă 50 de milioane de imigranți chinezi, suferinzi sub oribilul regim comunist. Nu ne jucăm, lovim direct în liga mare. Apoi Iohannis cere Comisiei Europene să împartă cote cu imigranți chinezi din România pe la toate statele UE. Și gata, Iohannis și-a asigurat al doilea mandat, plus că o dă de rușine pe Merkel și ne face vestiți în toată lumea!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Oct 15, 2017 9:09 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Mar Oct 17, 2017 3:08 pm

Slabi securistii Sasalaului, inca n-au reusit sa curete tot cache-ul lui goagal.  laugh
Deci, in 2005, exact cum imi aminteam, presa stia ca primarul Sibiului se numeste Klaus Johannis. vesel


Cisnadia - sub dictatura primarului Krech
de Traian Deleanu     Ziarul de Sibiu
Miercuri, 2 noiembrie 2005, 0:00

La nici o luna dupa ce ZIARUL de Sibiu dezvaluia invartelile de peste doua milioane de euro din primaria Cisnadie, condusa de Johann Krech, o alta invarteala dubioasa tocmai se produce.
Sub directa conducere a lui Krech, secretarul primariei a trecut peste o hotarare a Consiliului Local si a decis sa scoata la vanzare cinci hectare de teren, alaturi de alte 100 in concesiune, la un pret relativ derizoriu, de un euro metrul patrat.
In sedinta Consiliului Local Cisnadie, de acum doua luni, consilierilor locali le-a fost introdus pe ordinea de zi un proiect de hotarare initiat de primarul Johann Krech.
Respectivul proiect prevedea scoaterea la vanzare prin licitatie a unui teren de cinci hectare, alaturi de concesionarea unuia de 100 de hectare, in vederea amenajarii unui teren de golf.
Din cei 17 consilieri locali ai Cisnadiei, 12 si-au dat acordul pentru acest proiect – prin urmare, majoritatea necesara de doua treimi a fost intrunita, iar proiectul a devenit hotararea de Consiliu Local cu numarul 162 din 2005.
Terenurile cu pricina se afla in partea dinspre Sibiu a Cisnadiei, zona in care, in aproximativ aceeasi perioada, au mai fost scoase la vanzare prin licitatie o serie de terenuri. Este important de mentionat faptul ca preturile de vanzare la care s-a ajuns atingeau suma de 70 de euro pe metru patrat. Deci, teren cu cautare, nu gluma.

Primele ilegalitati

Proiectul cu scoaterea la licitatie a trecut, dar nu s-a stabilit nici un pret. Prin urmare, in urmatoarea sedinta de Consiliu Local, cea de la sfarsitul lui septembrie, un nou proiect initiat de Johann Krech apare pe masa consilierilor locali.
In respectivul proiect era prevazut ca cele cinci hectare sa fie scoase la vanzare pornind de la pretul de un euro pe metru patrat, iar cele aproape 100 de hectare sa fie concesionate pe 49 de ani tot prin licitatie, incepand de la pretul de 10 eurocenti pe metrul patrat.
Noul proiect le-a fost prezentat consilierilor locali drept unul de importanta patrimoniala, prin urmare, era nevoie, din nou, de alte doua treimi din voturile consiliului local, pentru ca proiectul sa fie considerat aprobat. Numai ca, in loc de minimum 12 voturi necesare, proiectul cu pricina primeste 10.
Cu proiectul picat, primarul Cisnadiei cauta sa forteze nota si propune ca proiectul sa fie supus votului din nou, de data aceasta cu pretul de pornire la vanzarea celor cinci hectare de teren de patru euro pe metru patrat. Din start, o astfel de initiativa este ilegala.
In Legea 215/2001, referitoare la administratia locala, sta scris negru pe alb faptul ca un proiect de hotarare, odata respins, nu mai poate fi supus votului in aceeasi sedinta. In fine, proiectul se supune din nou votului si primeste tot numai 10 voturi pentru. Proiectul este considerat respins.

Grosolana modificare

Surpriza urmeaza sa apara, insa, abia in sedinta Consiliului Local Cisnadie de saptamana trecuta. Cand in procesul verbal al sedintei de cu o luna inainte apare cum ca proiectul considerat initial respins a devenit hotararea de Consiliu Local numarul 188.
Cu alte cuvinte, ca proiectul a trecut chiar si cu numai 10 voturi, considerate insuficiente inainte cu o luna, deoarece nu intruneau minimul de doua treimi necesare, adica cel putin 12 voturi.
"Scuza" gasita de reprezentantii Primariei este aceea potrivit careia vanzarea si concesionarea terenurilor a fost stabilita cu doua luni inainte, respectiv prin hotararea cu numarul 162, iar prin hotararea cu numarul 188 nu se stabilesc decat niste detalii tehnice, care nu mai au obiect patrimonial, deci nu mai necesita o majoritate de doua treimi, ci "merge" si cu majoritate simpla.
"Este o chestiune de interpretare. Hotararea 162 a obtinut cele doua treimi necesare, iar prin acea hotarare ati decis ca terenul sa fie vandut. Prin urmare, hotararea cu numarul 188 se considera adjudecata, din moment ce exista cea cu numarul 162.
Totusi, au votat pentru ea 10 consilieri", a declarat Adrian Steva, secretarul Primariei din Cisnadie. La protestele unei parti a consilierilor locali, secretarul a sarit sa ii ia apararea primarului Johann Krech. "Parerea mea este ca a fost aprobat si imi asum responsabilitatea.
Eu nu am nici un interes, oricum acolo nu a fost facuta, inca, nici un fel de miscare. Este vorba doar de un caiet de sarcini", a mai declarat secretarul Adrian Steva. Declaratiile lui au fost intarite, apoi, de primarul Johann Krech. "Pentru un caiet de sarcini, nu sunt necesare doua treimi ca proiectul sa treaca", a spus Krech.

Afacere cu multe zerouri

Dupa cum au evoluat lucrurile la Cisnadie, se pare ca cele cinci hectare vor fi scoase la vanzare cu un euro pe metru patrat. Acest lucru nu ar reprezenta o mare problema, din moment ce, la licitatie, pretul ar putea creste, cel putin teoretic, foarte mult.
Numai ca cele cinci hectare din Cisnadie vor fi scoase la licitatie cu destinatia clara de "teren de constructii pentru constructiile aferente unui teren de golf". Alaturi de celelalte aproape 100 de hectare, care vor fi scoase la concesiune tot prin licitatie si tot cu destinatia clara de teren de golf.

O metoda identica a folosit si primarul Sibiului, Klaus Johannis, in vremurile in care scotea la vanzare terenuri in Zona Industriala Vest.

Suprafetele erau scoase la licitatie cu o destinatie clara (fabrica de lanturi, de rulmenti etc), astfel incat la ele sa poata participa si sa fie castigate in mod sigur numai de investitorii cu care se negocia in prealabil.
Johann Krech sustine, insa, ca el nu a negociat cu nici un investitor, pana acum. "Eu nu caut si nu gasesc nici un investitor pentru terenul de golf. Eu dau anunt in ziar si fac public faptul ca scot la licitatie terenul si apoi vedem cine se prezinta si cine castiga.
Eu nu am contacte decat cu femei, aveti grija la limbaj, domnule reporter", a devenit sarcastic, mai apoi, primarul Krech.
Poate am tinde sa il credem, numai ca, in sedinta Consiliului Local de saptamana trecuta, viceprimarul Gheorghe Huja a lasat sa se inteleaga faptul ca exista, deja, o persoana interesata de maldarul de teren, vandut la pret extrem de mic.
"Daca ne hotaram acum sa vindem cu patru euro, ala sigur nu mai vine sa construiasca acolo nici un teren de golf", i-a "amenintat" Huja pe consilierii locali.
Cine e "ala" nimeni nu stie sau nu vrea sa spuna, deocamdata. Din vorbele care circula prin lumea oamenilor de afaceri din Sibiu, am aflat ca cel putin patru din bogatii Sibiului au astfel de intentii, insa, pentru a le proteja imaginea, nu publicam, deocamdata, numele lor.

Ruleta Kirschbaum

La inceputul lui octombrie, ZIARUL de Sibiu a mai relatat despre o poveste cusuta cu ata alba si cu o serie de ilegalitati, in care este implicat tot primarul din Cisnadie.
Johann Krech a organizat o licitatie pentru peste doua milioane de euro, bani publici, licitatie la care a participat o singura firma, Kirschbaum, unde actionar este si sotul directoarei economice din Primaria Cisnadie.
Intentiile bune de construire a unor locuinte sociale la Cisnadie, cu cele 2,3 milioane de euro, se pierd intr-o serie de neclaritati, care fac obiectul de studiu al Corpului de control al prefectului de Sibiu si al Curtii de Conturi Sibiu.

Detalii de milioane

Vandute cu un euro pe metru patrat, cei 50.000 de metri patrati ar aduce bugetului local din Cisnadie 50.000 de euro. Vandute cu patru euro, suma ar creste la 200.000 de euro.
Conform jucatorilor de pe piata imobiliara, o astfel de suprafata, intr-o astfel de zona, in urma unei licitatii corecte, ar urca pretul la cel putin 10 euro pe metru patrat. Deci 500.000 de euro, pentru bugetul local.
Reamintim ca suprafete mai mici, tot cu destinatia de constructii, au fost vandute acum mai bine de o luna, in aceeasi zona, cu pana la 70 de euro pe metru patrat. Diferentele de pret nu mai necesita nici un comentariu.
La ora actuala, in Romania mai sunt doar cinci terenuri de golf, insa nici unul la standardele internationale, care cer 18 gauri. Potrivit specialistilor din domeniu, o suprafata de aproape 100 de hectare ar permite construirea unui astfel de teren de golf.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Merge adaugat aci si articolul de astazi al lui BTI:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Oct 26, 2017 9:35 am

laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Joi Oct 26, 2017 11:18 am

Shocked laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Oct 26, 2017 3:08 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Noi 05, 2017 3:18 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ciuma roșie

La un semn, deschisă-i ușa și-apare la microfon,
Un Plăvan mai mult ca simplu, vorbind ca un gramofon:
– Io v-am spus că ţo-pă-ia-la nu es-te pe pla-cul meu,
Și acum sunt nervos maxim, chiar până la Dumnezeu.
V-a trecut prin cap ideea de modificări fiscale,
Ca să fie-n corporații de la anul numai jale.
Ce profit o să mai aibă aliatul licurici,
Dacă-l puneți să plătească taxe-aici, la pulifrici?
Ce gheșefturi să mai facă Klemm cu acoliţii mei,
Dacă voi acum cu japca, luați și pielea de pe ei?
Și Angela-i supărată, de Juncker nu mai vorbesc,
Păi, m-au pus ei președinte ca acum să-i păgubesc?
C-am dat 4 miliarde pe pușcoace second-hand,
Și risc să nu-mi dea acuma nici măcar un dividend.
A venit și nea ministru, colac peste pupăză,
S-o lase pe-a mea Colduţa fără nici o pavăză.
Iar eu nu stau la discuții cu cei puțin obsedați,
Io mă-nţeleg de minune cu cei complet retardați.
Și nu voi ca să mă laud, nici că voi să vă-nspăimânt,
Dar mi-a ordonat stăpânul să dau cu voi de pământ.
Și la lupta asta mare, voi ieși purtând stindardul,
Folosind orice mijloace, vom umple și bulevardul.
Să nu cutezaţi acuma ca în cale să îmi stați,
Că vă trimit în piață o armată de drogați.
Pentru două eugenii și-o pungă cu-aurolac,
Chirilă și cu băieții, praf și pulbere vă fac.
C-aţi văzut și astă-iarnă, au ieșit românii mei,
Și cu jaca roșie-n frunte, arătam ca niște zmei.
Io nu stau acum cu Carmen să dansez un pinguin,
O să îi arunc în luptă pe Hossu și pe Costin.
Pe Coarnă îl pun pe flancuri, să vă-nvăluie că știe,
Ca să nu vă bată gândul să dați voi vreo amnistie.
Iar pe centru ONG-uri câte frunze au copacii,
Cu Cioloș și cei 100 și cu toți aurolacii.
Ludovic și cu Ţurcana vor forma ariergarda,
Și m-a sunat chiar Monica, vine-acum și ea cu barda.
Ori cu bardul, nu știu sigur, legătura-i cam nasoală
Și vă spun că am impresia că era și cam matoală.
Gregoar, Pora, Tapalabă, combatanţi vrednici sunt toţi
Și alăturea de Hellwig, vă bag eu bățul acum în roţi.
C-am jurat atunci în barbă, la Hermanndstadt fiind primar,
C-o să fac praf România de-aici până la hotar.

                                                            Romeo Serafim
                                                               05.11.2017[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  PPG la data de Mier Noi 15, 2017 5:41 pm

Werner Iohannis: "Statul paralel e o invenție a celor care au probleme cu justiția".

PPG
îi place să discute
îi place să discute

Mesaje : 253
Data de inscriere : 04/05/2016

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Noi 30, 2017 10:50 am

Trei ani, degeaba!
Legătura dintre Iohannis și CERN


Venit pe cai mari, albi, saxoni, și intrat în politica la vîrf printr-o efracție bine calculată și manipulată, cu largul concurs al neinspiratului Crin Antonescu, președintele Klaus Iohannis și-a serbat în tăcere, la mijlocul lunii noiembrie, trei ani de mandat și încotrocenire.

Nici n-ar fi existat motive de mîndrie, de laude și de prea mult zgomot festiv de vreme ce, în raport cu așteptările, lipsa viziunilor și încălcarea prevederilor constituționale cu dispreț și lejeritate, au lăsat în siajul mandatului său de pînă acum, gustul amar al eșecului, aidoma unui interimat la TAROM.

Mai mult, din perspectiva celor trei ani de mandat, parafrazînd titlul unei tragedii populare a lui Marin Sorescu, se poate spune că, după regimul Iliescu și regimul Băsescu, odată cu investirea lui Iohannis în cea mai înaltă dregătorie a statului, țara, noi toți, ne-am luat…a treia țeapă!

De-ar fi să căutăm cu lumînarea vreun semn, o dovadă, o cît de mică amprentă a ”politicii altfel”, promisă și mult trîmbițată, tot nu le-am găsi, iar din ”zicala”: ”Pas cu pas”, n-a rămas, la vedere, decît un program și promisiuni în impas, alături de elanul temporizării și-al conservării relelor năravuri instituționale moștenite, împămîntenite de ticăloșia bine regizată a predecesorului său, Băsescu. Dar, ce contează că, în ciuda aparențelor de mare domn, președintele poartă o ”haină” veche, soioasă, bună de aruncat cît acolo, cîtă vreme ”croiala” i se potrivește ca o mănușă?!

Tarat de lăcomia sa imobiliară, ori a grupului său etnic, care a lăsat în dulapurile prăfuite al justiției, destui ”scheleți” grăitori, se vede de la o poștă că Iohannis este, astăzi, captivul, prizonierul de lux al sistemului antireformist, acela care, de dragul practicilor neconstituționale, a ambiției și aroganței de a se investi, cu de la sine putere, cu prerogativele unui ”stat în stat”, l-ar vrea definitiv împăiat în fereastra Cotrocenilor. Sforarii, manipulatorii, aflați la vedere sau în umbră, au toate motivele să-și frece mîinile de bucurie: și-au găsit omul! Și tot ei sînt cei care, patetici, după exemplul lui Liiceanu, s-ar detona în piața publică ori și-ar asuma, cu dragă inimă, ani grei de pușcărie, numai să nu se schimbe nimic, nimic prin părțile esențiale ale practicilor și intereselor lor.

Dacă Băsescu ne-a ”ciuruit” cu emfaza mitocăniei și arbitrariului, Iohannis ne ”ciuruiește”, de trei ani încheiați, cu imaginea somnambulescă cu care, ținînd ochii închiși, nu vede cum – chiar așa: pas cu pas – toate prerogativele statului de drept sînt pe cale să se năruie, pentru a rămîne din el doar o biată și uzată formă fără fond.

Este tot mai evident că în cecitatea sa autoimpusă, se regăsește tentația de a lăsa instituțiile de forță ale statului să-i paveze, să-l facă fără hîrtopi, ehei, cum știu ele mai bine, drumul către al doilea mandat, cu costuri și surprize greu de prevăzut și estimat, încă.

Lui Iohannis, cel care la ultimul summit social de la Goteborg vorbea, în păsăreasca europeană, despre ”competențe transversale”(!?) îi este imposibil să cadă, decisiv și cu folos, perpendicular sau transversal pe actualitatea realităților românești de maximă urgență. Nu, acestea sînt prea de tot incomode, îi cad greu la digestie, la grija navetei, a luxului și confortului personal!. Și-apoi, e știut că din apatie, din suficiență și din formalismul enunțurilor, nu-l scoate decît lupta de clasă de la înălțimea pupitrului prezidențial, pentru materializarea ideii obsesive a guvernului său pentru care nici tentativele nelegitime de schimbare a ordinii constituționale, în fruntea cărora s-a așezat, nici măcar tragedii neelucidate încă, nu sînt un preț prea mare.

În rest, Iohannis are idei puține, dar fixe, ca înseși credințele sale, după cum urmează: imaginea și însușirile de kapo ale Luluței reprezintă tot ce-a dat mai bun și mai peren justiția română; cazul”Rarinca” nu există, e o invenție jurnalistică și un început de literatură SF; sclavagismul lui Lazăr e salutar și benefic; Livia Stanciu e o lumină îngerească de bune practici, izvor de dreptate și adevăr; procurorul Negulescu, zis Portocală, este numai slobod la gură și apăcături, dar, altminteri, e pitoresc, haios; CSM-ul și Inspecția Judiciară aflate pe un butoi cu pulbere și în pragul păruielii sînt locuri de șuetă și bal mascat; scenele grotești ale fascismului străzii, din ușa DNA-ului, sînt cînd hore cu strigături, cînd spectacole de cabaret, în vreme ce, după Iohannis, omul cu carte, profesionistul Toader, ar fi numai bun de trimis, dacă nu chiar la gherlă, atunci la o școală de țară să citească cimilituri și poveștile lui Creangă!

Și tot Iohannis, ca un vasal docil, crede că Europa cu mai multe viteze, dominată de hegemonia franco-germană, e bună, că valul imigraționist e răul necesar, că încercarea de resuscitare a identității și mîndriei naționale e un demers inutil și păgubos, în fine, că povara unor contracte costisitoare de înzestrare a armatei, cu efect, doar, psihologic, este de preferat diplomației bine gîndite, pragmatice și coerente.

Ce orizont de așteptare și de speranță ne oferă un asemenea președinte? Aș zice că niciunul, ba este posibil să nu fi băut, încă, pîna la fund, cupa amărăciunii și dezamăgirilor!

Pentru a înfrunta mai ușor fatalitatea de a avea în fruntea statului o copie băsistă cu aere de odicolon, dar și pentru a o face mai suportabilă, iată că pînă și cercetătorii de la Consiliul European pentru Cercetare Nucleară (CERN) sînt uimiți, nedumeriți, se zbat și ei în dezlegarea unui mister de neexplicat, chiar și pentru nivelul lor de cunoaștere și de înțelegere: observînd că în Univers cantitatea de materie și antimaterie este egală, anulîndu-se deci, reciproc, după legile fizicii și ale logicii pămîntene, ar rezulta că Universul nostru, pur și simplu, n-ar fi trebuit să existe. Cum și de ce există, aceasta-i întrebarea! Nu vi se pare că mirarea cercetătorilor seamănă cu însăși mirarea și nedumerirea noastră că dintr-o anomalie inexplicabilă ori dintr-un capriciu al sorții, un președinte ca Iohannis, cu materia promisiunilor anulată de antimateria mandatului de trei ani, exercitat degeaba, există, deși n-ar fi trebuit?!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Lun Dec 11, 2017 4:48 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Vin Dec 15, 2017 6:59 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Dec 17, 2017 11:07 am

Noi dovezi ca boborul a votat un trepanat insurat cu o Duamna dilie. Laughing

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Aduceam si textul articolului, dar merita citit chiar acolo, fiind plin de link-uri care ii dau savoare. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Dum Dec 17, 2017 6:04 pm

ENKI a scris:
Noi dovezi ca boborul a votat un trepanat insurat cu o Duamna dilie.Laughing
Aduceam si textul articolului, dar merita citit chiar acolo, fiind plin de link-uri care ii dau savoare. laugh

Din link in iink am ajuns si la 404 error, fara sa ma dumiresc care era acadeaua imaginata de autor pt. Iohannis laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Mier Dec 20, 2017 7:10 pm

Observ ca inclusiv stiripesurse a dat dezlegare la comentarii. Presupun ca le place circul

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Preşedintele a afirmat că se gandeste la organizarea unui referendum si va aplica acesta solutie cand va fi cazul. Mai mult, Iohannis vede va posibilă soluţie şi o prorogare a intrării în vigoare a noilor legi, prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului

O astfel de afirmatie indica faptul ca Iohannis ar avea butoane pt. activat Tudose. Dupa cum comenteaza Luju, Dogioiu  ar avea butoane pt. activat Iohannis. Iar Coldea are butoane de activat Dogioiu. Lantul slabiciunilor.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

De regula, nu il bag in seama pe exaltatul ala de Codrin Stefanescu, insa si yo am fost cam intrigata ca in emisiunea radiofonica a lui Guran, atat el cat si sandilaii erau in extaz de reactivarea lui Ciolos, vazand in el un pericol pt. Iohannis la urmatoarele alegeri prezidentiale.  suspect Era de noaptea mintii ce scenarita cu lux de amanunte dezvoltau parerologii aia, in scop de viralizat ascultacii. Si mi s-a parut tare dubioasa aceasta varianta data pe unde, nepricepand ce i-a apucat brusc sa-i arate lui Iohannis pisica.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Vin Ian 05, 2018 4:45 pm

Klaus Iohannis minte ostentativ, cu plan, cînd susține că modificarea pachetului legilor justiției s-a făcut
1. netransparent - nu există precedent la transmiterea integrală, audio și video, a dezbaterilor din comisii parlamentare asupra vreunui alt proiect de lege; principiile cadru au fost enunțate de ministrul de resort cu patru luni înainte de votul final; toate entitățile sistemului judiciar au fost invitate la dezbateri și li s-au solicitat propuneri concrete. CSM-ul în fața căruia Klaus Iohannis a mințit ostentativ a propus doar la una dintre legile modificate peste o sută de amendamente, toate adoptate.
2. cu încălcarea cutumelor parlamentare - Klaus Iohannis n-a umplut cu nimic nou depistata "lacună cutumară", probabil și pentru că experiența sa parlamentară e riguros nulă; în consecința unei reclamații exact pe această temă, judecătorii CCR au decis legalitatea/constituționalitatea dezbaterii modificărilor într-o comisie parlamentară specială; în ciuda evidenței, care nici nu mai trebuia certificată, Klaus Iohannis sintetizează decizia prin formula descalificantă "CCR a hotărît că merge și așa".
3. cu băgarea pumnului în gură opoziției - exceptînd PMP, opoziția a fost prezentă la dezbateri; numai la legea 303, opoziția a inițiat, preluat, susținut peste 60 de amendamente adoptate (unele cu unanimitate) și votate de plenul legislativului.
4. în grabă - prioritățile legislative ale coaliției majoritare au fost anunțate public înainte de 1 septembrie, cînd a început sesiunea parlamentară încheiată în decembrie.

Minciunilor ostentative li s-a adăugat completa inadecvare cu contextul plenului CSM a exhibării modestelor abilități de povestitor necăjit despre politică și guvernare ale lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis joacă așa, voit ostentativ, din motive politicianiste care țin strict de interesele sale electorale. În primul rînd, prin poziționarea provocator partizană, speră într-o suspendare din funcție. Se cere, adică, victima "penalilor", visînd la scorul lui Traian Băsescu după referendumul din 2007. În același timp, contează pe activarea la urne a cît mai multor electori inactivi, care să-i compenseze procentele actuale ce-l plasează la scoruri comice, în proximitatea Gabrielei Firea. Curat ghinion!
Pe Klaus Iohannis nu-l străbate vreo grijă pentru efectele toxice ale acestei mărunțele tactici electoraliste de pildă din perspectiva intereselor și percepției țării sale în raport cu ea însăși și cu lumea.

Klaus Iohannis a rămas un politruc, așa cum singur s-a definit. Nu e nici măcar politician, darămite om politic. Bărbat de stat, hăt departe.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 18, 2018 3:45 pm

De ce-or fi suparati sandilaii, ca doar Sasalau' si-a pus din nou geaca rosie?! suspect

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Ian 18, 2018 6:43 pm

Suuuuper tare asta de la EuropaFM. Smile

Ieri la 17.30, in timpul discursului lui Iohannis de validare a primei ministre si implicit a lui Dragnea, a intrat in emisie o secventa muzicala din studio peste discursul live al presedintelui (btw, cu p mic ca stie el de ce).

Explicatia interferentei muzicale: EuropaFM are un sistem de backup - daca apare o pauza de 7 secunde in emisie computerul considera situatie de avarie si porneste programul de backup, respectiv secventa muzicala. Smile

Deci Werner, mai cu viata tata, mai cu viata. Ca te da computerul EuropaFM disparut in misiune.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Mar Ian 23, 2018 4:03 pm

Io n-as fi atat de placut suprins de Sasalau precum BTI, pentru ca imi suna groaznic "arianismul" cu introducerea in constitutie a "principiului integritatii". In acelasi timp, ma gandesc ca nu poate fi constitutionala amestecarea puterilor in stat, prin supervizarea/garantarea integritatii unui candidat sau ales al boborului de catre dumnezeiasca Justitie. suspect


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Vin Feb 16, 2018 9:03 am

E clar, Sorin Faur fumeaza ceva de calitate.  laugh  bine

Sorin Faur
2 ore ·
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Că Traian Băsescu va deveni antibăsist am intuit cam primul, cu vreo doi ani înainte ca dezamăgitorul fenomen să se petreacă. Dar recunosc că nu mă așteptam ca Mălin Bot să trădeze mălinbotismul. Sau viceversa. Oricum, nu atît de repede, adică la apogeu (numai pentru această speță apogeul se atinge o dată cu maximul decrepirii).
Vestea bună e că mălinbotismul nu riscă să rămînă fără lider. Funcțiunea este imediat distribuibilă unui cetățean de talie relativ înaltă, cu o intonație greu explicabilă la vîrsta sa, care e scos, rar, de după o ușă și pus să repete clișee extrem de simple. Cetățeanul se achită de sarcină, însă mărturisește imediat după, cu sinceritate, că habar n-are pe ce lume se află. Nu mai știu cum îl cheamă pe cetățean, fiind neimportant, așa cum el însuși a explica recent că nu trebuie să știe lucruri neimportante. Mie, foarte important mi se pare ca, în perioadele cînd nu funcționează, cetățeanul cu mici probleme de discernămînt la neimportanță să fie acoperit, totuși, cu o husă, ca să nu se mai așeze pe el atîta praf și pulbere.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Vin Feb 16, 2018 8:50 pm

Si contele fumeaza ceva de calitate raset

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](link)

"Combinagiu înseamnă că președintele Iohannis ar avea un plan ascuns de a face bine acestei țări, plan care îl obligă, în anumite momente (ca aseară), să facă grav pe prostu’."  laugh

Si yo, dupa ce am reanalizat cu calm discursul lui,m-am gandit ca poate Klaus asta a urmarit : sa se enerveze lumea ca pe el nu-l doar nici in cot de dezvaluirile facute. Partea cu atacuri  jalnice si neconvigatoare din partea unor "penali", de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna ori raspunsul la intrebarea jurnalistului de la A3 mi s-au parut supreme  laugh Daca pana si CTP l-a desfiintat, considerand aroganta si neavenita interventia lui si ca mai bine tacea, m-a facut sa abordez iesirea prezidentului si dintr-o alta perspectiva. Poate ca pe Iohannis l-o fi inspirat Vlad Cosma, cum facea el pe prostul, captiv in jocul procurorilor. Laughing Desi mi-e dificil sa-l banuiesc pe Iohannis de subtilitati din astea, probabil a prins momentul in care sa se exprime fara suflatori in ureche, ingrosand atat de tare increderea pe care i-o acorda lui Kovesi si in acest context , incat nu cumva Vlad Cosma sa se opreasca din dezvaluiri ca si Ghita .  Laughing Adica, ar fi posibil ca un ostatic, aflat in dificultate, sa aplice si psihologia inversa pt. a-si satisface teroristii Laughing Astfel ca baschetoza si fanii ei au fost super multumiti, intrand in relaxare. In schimb, s-au turat ceilalti, pe buna dreptate. Ca asa ceva este prea de tot.

Bine, daca as face scenariu de film din povestea asta,de la noi, in mod cert mi s-ar parea si mie o varianta mai interesanta pt. intriga filmului ideea de combinagiu care face grav pe prostu' in anumite momente cheie. Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Sam Feb 17, 2018 8:13 am

baso a scris:Si contele fumeaza ceva de calitate raset

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](link)

"Combinagiu înseamnă că președintele Iohannis ar avea un plan ascuns de a face bine acestei țări, plan care îl obligă, în anumite momente (ca aseară), să facă grav pe prostu’."  laugh

Si yo, dupa ce am reanalizat cu calm discursul lui,m-am gandit ca poate Klaus asta a urmarit : sa se enerveze lumea ca pe el nu-l doar nici in cot de dezvaluirile facute. Partea cu atacuri  jalnice si neconvigatoare din partea unor "penali", de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna ori raspunsul la intrebarea jurnalistului de la A3 mi s-au parut supreme  laugh Daca pana si CTP l-a desfiintat, considerand aroganta si neavenita interventia lui si ca mai bine tacea, m-a facut sa abordez iesirea prezidentului si dintr-o alta perspectiva. Poate ca pe Iohannis l-o fi inspirat Vlad Cosma, cum facea el pe prostul, captiv in jocul procurorilor. Laughing Desi mi-e dificil sa-l banuiesc pe Iohannis de subtilitati din astea, probabil a prins momentul in care sa se exprime fara suflatori in ureche, ingrosand atat de tare increderea pe care i-o acorda lui Kovesi si in acest context , incat nu cumva Vlad Cosma sa se opreasca din dezvaluiri ca si Ghita .  Laughing Adica, ar fi posibil ca un ostatic, aflat in dificultate, sa aplice si psihologia inversa pt. a-si satisface teroristii Laughing Astfel ca baschetoza si fanii ei au fost super multumiti, intrand in relaxare. In schimb, s-au turat ceilalti, pe buna dreptate. Ca asa ceva este prea de tot.

Bine, daca as face scenariu de film din povestea asta,de la noi, in mod cert mi s-ar parea  si mie o varianta mai interesanta pt. intriga filmului ideea de combinagiu care face grav pe prostu' in anumite momente cheie. Laughing

Singurul element care m-a surprins in discursul Sasalaului a fost invocarea unor posibile dovezi pentru revocare pe care le-ar avea Tudorel, dar de care el inca nu stie. Eu sunt convins ca Tudorel i-a trimis inainte de 31 decembrie, asa cum promisese, o cerere de revocare, chiar daca atipica, sub forma unei povesti lungi si intortocheate, din care cititorii avizati sa-si extraga singuri concluziile. Laughing  In urma acelei cereri, trimisa in secret si tinuta intr-un seif la Cotroceni, s-a urzit planul ascuns de debarcare a baschetozei, sesizat insa de ochii ageri ai unor spectatori comentatori drept "blatul dintre Dragnea si Iohannis". Rolul Sasalaului pare sa fie acela de a tempera impulsurile sandilailor si de a trage de timp, stimulandu-i totodata pe cei care mai au dovezi sa le scoata dracului cat mai repede. Daca pana joi tot apar inregistrari de tipul celor ale lui Cosma, salteaua pentru amortizarea caderii statuii Tripolarei va fi pregatita, acoperirea plenului parlamentului devenind pecetea pe mormantul celei ce va fi fost zeita anticoruptiei. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Sam Feb 17, 2018 9:41 am

ENKI a scris:

Singurul element care m-a surprins in discursul Sasalaului a fost invocarea unor posibile dovezi pentru revocare pe care le-ar avea Tudorel, dar de care el inca nu stie.

bine raset Acesta a fost si pt. mine singurul element din discursul lui Iohannis care m-a facut sa fiu in consens aproximativ cu contele, referitor la varianta combinagiu nevoit sa faca grav pe prostu' pt. binele patriei. laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Dum Feb 18, 2018 6:15 am

Si Dan Andronic a sesizat acea nuanta stridenta care pare a fi singura logica din tot ce a spus prezidentul ca sa nu taca Laughing Oricum, lumea de buna credinta s-a infuriat legitim pe restul discursului si pt. felul in care a raspuns sau n-a raspuns la unele intrebari. A afisat o aroganta fara logica, pe placul rezistentilor

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si-a bagat capul si Ponta in tablou, ca un ninja. O fi uitat cand l-a vizitat Udrea deghizata, cu batic pe cap  laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Feb 18, 2018 8:37 am

baso a scris:Si Dan Andronic a sesizat acea nuanta stridenta care pare a fi singura logica din tot ce a spus prezidentul ca sa nu taca Laughing Oricum, lumea de buna credinta s-a infuriat legitim pe restul discursului si pt. felul in care a raspuns sau n-a raspuns la unele intrebari. A afisat o aroganta fara logica, pe placul rezistentilor

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si-a bagat capul si Ponta in tablou, ca un ninja. O fi uitat cand l-a vizitat Udrea deghizata, cu batic pe cap  laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ponta imi intareste convingerea ca Tudorel i-a depus Sasalaului o cerere de revocare ceva mai speciala, inca inainte de 31 decembrie 2017. vesel bine
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Feb 18, 2018 9:19 am

Eh, daca pana si misteriosul si calmul CSG a ajuns la concluzia ca numai iesirea miorilor in numar mare in strada mai poate schimba ceva, inseamna ca treaba incepe sa se vrea ingrosata. suspect

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Io m-am amuzat copios ieri, atat de numarul mic de participanti la protest, cat mai ales de faptul ca nu i-au dus tartacutele sa-si puna in piept insigne artizanale cu inscriptia PENAL, cum au facut "golanii" din '90 (parca a fost ideea lui George Roncea, atunci).  vesel
Raman la convingerea ca numai Ghita, cu o inregistrare video, porno sau nu, mai poate face ceva pentru a mobiliza turmele majoritare de tembelizati.  Laughing
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Dum Feb 18, 2018 10:07 am

Sunt totalmente de acord cu contele de data asta, fara aproximari ale distantei. Este de rasu-plansu sa cautam ceva cat de cat logic in interventia lui Iohannis televizata. Sa nu uitam ca este Klaus Captivus. Orice element care ar putea avea o minima logica in tabloul irational al discursului presedintelui, poate fi eliminat cat ai zice "peste" laugh Nu stiu , poate era mai bine sa nu exprimam ceea ce am depistat pozitiv  cativa din tot  ce negativ a cuvantat prezidentul patriei, probabil dornic sa ramana cumva pozitiv, atat cat poate de unul singur, in cartile de istorie laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Feb 18, 2018 1:15 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Mar Feb 20, 2018 1:48 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Mar Feb 20, 2018 7:21 pm

Chiar daca azi si-a citit discursul, Iohannis iar a bagat-o aia cu penalii ,insa pe nazista ariana laugh

Doamnelor și domnilor judecători și procurori, investirea dumneavoastră în funcție survine într-un moment în care actul de justiție este pus la îndoială public, de acele persoane care sunt chemate să răspundă în fața legii.
baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Mier Feb 21, 2018 8:49 am

baso a scris:Chiar daca azi si-a citit discursul, Iohannis iar a bagat-o aia cu penalii  ,insa pe nazista ariana laugh

Doamnelor și domnilor judecători și procurori, investirea dumneavoastră în funcție survine într-un moment în care actul de justiție este pus la îndoială public, de acele persoane care sunt chemate să răspundă în fața legii.

Mda, dobitocul o fi asteptand, in chip de pescar chinez ce troneaza pe mileul de pe un tv cu lampi, ca actul de justitie sa fie bland pus la indoiala de aia care il infaptuiesc sau de aia care inca n-au beneficiat de grandiaoasa justitie mioritica.  laugh  

Mi-am amintit brusc de o mema vazuta aseara.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13937
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 16 din 18 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum