Klaus Werner Johannis

Pagina 16 din 16 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Sept 28, 2017 6:53 pm

laugh


Mi-a venit o idee. Merkel a devenit salvatoarea Europei când a acceptat fără nici un fel de control 4 milioane de imigranți. Apoi a obligat celelalte state europene să accepte găzduirea unei cote de imigranți. Filotimie pe banii altora, dar nu asta e problema. Deci ideea mea ca să-l facem pe Iohannis mai puternic decât Merkel. Iohannis să iasă și să anunțe că România acceptă 50 de milioane de imigranți chinezi, suferinzi sub oribilul regim comunist. Nu ne jucăm, lovim direct în liga mare. Apoi Iohannis cere Comisiei Europene să împartă cote cu imigranți chinezi din România pe la toate statele UE. Și gata, Iohannis și-a asigurat al doilea mandat, plus că o dă de rușine pe Merkel și ne face vestiți în toată lumea!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 12636
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Oct 15, 2017 9:09 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 12636
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Mar Oct 17, 2017 3:08 pm

Slabi securistii Sasalaului, inca n-au reusit sa curete tot cache-ul lui goagal.  laugh
Deci, in 2005, exact cum imi aminteam, presa stia ca primarul Sibiului se numeste Klaus Johannis. vesel


Cisnadia - sub dictatura primarului Krech
de Traian Deleanu     Ziarul de Sibiu
Miercuri, 2 noiembrie 2005, 0:00

La nici o luna dupa ce ZIARUL de Sibiu dezvaluia invartelile de peste doua milioane de euro din primaria Cisnadie, condusa de Johann Krech, o alta invarteala dubioasa tocmai se produce.
Sub directa conducere a lui Krech, secretarul primariei a trecut peste o hotarare a Consiliului Local si a decis sa scoata la vanzare cinci hectare de teren, alaturi de alte 100 in concesiune, la un pret relativ derizoriu, de un euro metrul patrat.
In sedinta Consiliului Local Cisnadie, de acum doua luni, consilierilor locali le-a fost introdus pe ordinea de zi un proiect de hotarare initiat de primarul Johann Krech.
Respectivul proiect prevedea scoaterea la vanzare prin licitatie a unui teren de cinci hectare, alaturi de concesionarea unuia de 100 de hectare, in vederea amenajarii unui teren de golf.
Din cei 17 consilieri locali ai Cisnadiei, 12 si-au dat acordul pentru acest proiect – prin urmare, majoritatea necesara de doua treimi a fost intrunita, iar proiectul a devenit hotararea de Consiliu Local cu numarul 162 din 2005.
Terenurile cu pricina se afla in partea dinspre Sibiu a Cisnadiei, zona in care, in aproximativ aceeasi perioada, au mai fost scoase la vanzare prin licitatie o serie de terenuri. Este important de mentionat faptul ca preturile de vanzare la care s-a ajuns atingeau suma de 70 de euro pe metru patrat. Deci, teren cu cautare, nu gluma.

Primele ilegalitati

Proiectul cu scoaterea la licitatie a trecut, dar nu s-a stabilit nici un pret. Prin urmare, in urmatoarea sedinta de Consiliu Local, cea de la sfarsitul lui septembrie, un nou proiect initiat de Johann Krech apare pe masa consilierilor locali.
In respectivul proiect era prevazut ca cele cinci hectare sa fie scoase la vanzare pornind de la pretul de un euro pe metru patrat, iar cele aproape 100 de hectare sa fie concesionate pe 49 de ani tot prin licitatie, incepand de la pretul de 10 eurocenti pe metrul patrat.
Noul proiect le-a fost prezentat consilierilor locali drept unul de importanta patrimoniala, prin urmare, era nevoie, din nou, de alte doua treimi din voturile consiliului local, pentru ca proiectul sa fie considerat aprobat. Numai ca, in loc de minimum 12 voturi necesare, proiectul cu pricina primeste 10.
Cu proiectul picat, primarul Cisnadiei cauta sa forteze nota si propune ca proiectul sa fie supus votului din nou, de data aceasta cu pretul de pornire la vanzarea celor cinci hectare de teren de patru euro pe metru patrat. Din start, o astfel de initiativa este ilegala.
In Legea 215/2001, referitoare la administratia locala, sta scris negru pe alb faptul ca un proiect de hotarare, odata respins, nu mai poate fi supus votului in aceeasi sedinta. In fine, proiectul se supune din nou votului si primeste tot numai 10 voturi pentru. Proiectul este considerat respins.

Grosolana modificare

Surpriza urmeaza sa apara, insa, abia in sedinta Consiliului Local Cisnadie de saptamana trecuta. Cand in procesul verbal al sedintei de cu o luna inainte apare cum ca proiectul considerat initial respins a devenit hotararea de Consiliu Local numarul 188.
Cu alte cuvinte, ca proiectul a trecut chiar si cu numai 10 voturi, considerate insuficiente inainte cu o luna, deoarece nu intruneau minimul de doua treimi necesare, adica cel putin 12 voturi.
"Scuza" gasita de reprezentantii Primariei este aceea potrivit careia vanzarea si concesionarea terenurilor a fost stabilita cu doua luni inainte, respectiv prin hotararea cu numarul 162, iar prin hotararea cu numarul 188 nu se stabilesc decat niste detalii tehnice, care nu mai au obiect patrimonial, deci nu mai necesita o majoritate de doua treimi, ci "merge" si cu majoritate simpla.
"Este o chestiune de interpretare. Hotararea 162 a obtinut cele doua treimi necesare, iar prin acea hotarare ati decis ca terenul sa fie vandut. Prin urmare, hotararea cu numarul 188 se considera adjudecata, din moment ce exista cea cu numarul 162.
Totusi, au votat pentru ea 10 consilieri", a declarat Adrian Steva, secretarul Primariei din Cisnadie. La protestele unei parti a consilierilor locali, secretarul a sarit sa ii ia apararea primarului Johann Krech. "Parerea mea este ca a fost aprobat si imi asum responsabilitatea.
Eu nu am nici un interes, oricum acolo nu a fost facuta, inca, nici un fel de miscare. Este vorba doar de un caiet de sarcini", a mai declarat secretarul Adrian Steva. Declaratiile lui au fost intarite, apoi, de primarul Johann Krech. "Pentru un caiet de sarcini, nu sunt necesare doua treimi ca proiectul sa treaca", a spus Krech.

Afacere cu multe zerouri

Dupa cum au evoluat lucrurile la Cisnadie, se pare ca cele cinci hectare vor fi scoase la vanzare cu un euro pe metru patrat. Acest lucru nu ar reprezenta o mare problema, din moment ce, la licitatie, pretul ar putea creste, cel putin teoretic, foarte mult.
Numai ca cele cinci hectare din Cisnadie vor fi scoase la licitatie cu destinatia clara de "teren de constructii pentru constructiile aferente unui teren de golf". Alaturi de celelalte aproape 100 de hectare, care vor fi scoase la concesiune tot prin licitatie si tot cu destinatia clara de teren de golf.

O metoda identica a folosit si primarul Sibiului, Klaus Johannis, in vremurile in care scotea la vanzare terenuri in Zona Industriala Vest.

Suprafetele erau scoase la licitatie cu o destinatie clara (fabrica de lanturi, de rulmenti etc), astfel incat la ele sa poata participa si sa fie castigate in mod sigur numai de investitorii cu care se negocia in prealabil.
Johann Krech sustine, insa, ca el nu a negociat cu nici un investitor, pana acum. "Eu nu caut si nu gasesc nici un investitor pentru terenul de golf. Eu dau anunt in ziar si fac public faptul ca scot la licitatie terenul si apoi vedem cine se prezinta si cine castiga.
Eu nu am contacte decat cu femei, aveti grija la limbaj, domnule reporter", a devenit sarcastic, mai apoi, primarul Krech.
Poate am tinde sa il credem, numai ca, in sedinta Consiliului Local de saptamana trecuta, viceprimarul Gheorghe Huja a lasat sa se inteleaga faptul ca exista, deja, o persoana interesata de maldarul de teren, vandut la pret extrem de mic.
"Daca ne hotaram acum sa vindem cu patru euro, ala sigur nu mai vine sa construiasca acolo nici un teren de golf", i-a "amenintat" Huja pe consilierii locali.
Cine e "ala" nimeni nu stie sau nu vrea sa spuna, deocamdata. Din vorbele care circula prin lumea oamenilor de afaceri din Sibiu, am aflat ca cel putin patru din bogatii Sibiului au astfel de intentii, insa, pentru a le proteja imaginea, nu publicam, deocamdata, numele lor.

Ruleta Kirschbaum

La inceputul lui octombrie, ZIARUL de Sibiu a mai relatat despre o poveste cusuta cu ata alba si cu o serie de ilegalitati, in care este implicat tot primarul din Cisnadie.
Johann Krech a organizat o licitatie pentru peste doua milioane de euro, bani publici, licitatie la care a participat o singura firma, Kirschbaum, unde actionar este si sotul directoarei economice din Primaria Cisnadie.
Intentiile bune de construire a unor locuinte sociale la Cisnadie, cu cele 2,3 milioane de euro, se pierd intr-o serie de neclaritati, care fac obiectul de studiu al Corpului de control al prefectului de Sibiu si al Curtii de Conturi Sibiu.

Detalii de milioane

Vandute cu un euro pe metru patrat, cei 50.000 de metri patrati ar aduce bugetului local din Cisnadie 50.000 de euro. Vandute cu patru euro, suma ar creste la 200.000 de euro.
Conform jucatorilor de pe piata imobiliara, o astfel de suprafata, intr-o astfel de zona, in urma unei licitatii corecte, ar urca pretul la cel putin 10 euro pe metru patrat. Deci 500.000 de euro, pentru bugetul local.
Reamintim ca suprafete mai mici, tot cu destinatia de constructii, au fost vandute acum mai bine de o luna, in aceeasi zona, cu pana la 70 de euro pe metru patrat. Diferentele de pret nu mai necesita nici un comentariu.
La ora actuala, in Romania mai sunt doar cinci terenuri de golf, insa nici unul la standardele internationale, care cer 18 gauri. Potrivit specialistilor din domeniu, o suprafata de aproape 100 de hectare ar permite construirea unui astfel de teren de golf.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Merge adaugat aci si articolul de astazi al lui BTI:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 12636
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Oct 26, 2017 9:35 am

laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 12636
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  baso la data de Joi Oct 26, 2017 11:18 am

Shocked laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 15392
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Joi Oct 26, 2017 3:08 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 12636
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  ENKI la data de Dum Noi 05, 2017 3:18 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ciuma roșie

La un semn, deschisă-i ușa și-apare la microfon,
Un Plăvan mai mult ca simplu, vorbind ca un gramofon:
– Io v-am spus că ţo-pă-ia-la nu es-te pe pla-cul meu,
Și acum sunt nervos maxim, chiar până la Dumnezeu.
V-a trecut prin cap ideea de modificări fiscale,
Ca să fie-n corporații de la anul numai jale.
Ce profit o să mai aibă aliatul licurici,
Dacă-l puneți să plătească taxe-aici, la pulifrici?
Ce gheșefturi să mai facă Klemm cu acoliţii mei,
Dacă voi acum cu japca, luați și pielea de pe ei?
Și Angela-i supărată, de Juncker nu mai vorbesc,
Păi, m-au pus ei președinte ca acum să-i păgubesc?
C-am dat 4 miliarde pe pușcoace second-hand,
Și risc să nu-mi dea acuma nici măcar un dividend.
A venit și nea ministru, colac peste pupăză,
S-o lase pe-a mea Colduţa fără nici o pavăză.
Iar eu nu stau la discuții cu cei puțin obsedați,
Io mă-nţeleg de minune cu cei complet retardați.
Și nu voi ca să mă laud, nici că voi să vă-nspăimânt,
Dar mi-a ordonat stăpânul să dau cu voi de pământ.
Și la lupta asta mare, voi ieși purtând stindardul,
Folosind orice mijloace, vom umple și bulevardul.
Să nu cutezaţi acuma ca în cale să îmi stați,
Că vă trimit în piață o armată de drogați.
Pentru două eugenii și-o pungă cu-aurolac,
Chirilă și cu băieții, praf și pulbere vă fac.
C-aţi văzut și astă-iarnă, au ieșit românii mei,
Și cu jaca roșie-n frunte, arătam ca niște zmei.
Io nu stau acum cu Carmen să dansez un pinguin,
O să îi arunc în luptă pe Hossu și pe Costin.
Pe Coarnă îl pun pe flancuri, să vă-nvăluie că știe,
Ca să nu vă bată gândul să dați voi vreo amnistie.
Iar pe centru ONG-uri câte frunze au copacii,
Cu Cioloș și cei 100 și cu toți aurolacii.
Ludovic și cu Ţurcana vor forma ariergarda,
Și m-a sunat chiar Monica, vine-acum și ea cu barda.
Ori cu bardul, nu știu sigur, legătura-i cam nasoală
Și vă spun că am impresia că era și cam matoală.
Gregoar, Pora, Tapalabă, combatanţi vrednici sunt toţi
Și alăturea de Hellwig, vă bag eu bățul acum în roţi.
C-am jurat atunci în barbă, la Hermanndstadt fiind primar,
C-o să fac praf România de-aici până la hotar.

                                                            Romeo Serafim
                                                               05.11.2017[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 12636
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  PPG la data de Mier Noi 15, 2017 5:41 pm

Werner Iohannis: "Statul paralel e o invenție a celor care au probleme cu justiția".

PPG
îi place să discute
îi place să discute

Mesaje : 226
Data de inscriere : 04/05/2016

Sus In jos

Re: Klaus Werner Johannis

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 16 din 16 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum