Una... Alta... de Romania

Pagina 12 din 18 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Urmatorul

In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Dum Mar 12, 2017 4:16 pm

Nu stiu de ce nu ma mira ca Partidul #Rezist exista inca din 2015, pe atunci sub numele de Partidul Strazii (asa cum apare in link-ul catre postare) si creat in urma semi-loviturii de stat de dupa Colectiv, incheiata cu inscaunarea oparitului Julien. Foarte interesant mi se pare ca acest "partid" era in directa legatura cu Rusia, prin Filiala Rusia a Ligii Studentilor Romani din Strainatate.  vesel
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]UPDATE. Am mai gasit un grup de tefelisti, intitulat Partidul Miscarea Nationala Rezist, printre membrii caruia (aproape 3000!) am dat rapid peste imbecilul de la sanatate, ala de-a avut un mare ars pe care l-a trimis sa moara in Bulgaria, in cel mai mare secret. vesel

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre ENKI in Dum Mar 12, 2017 4:28 pm, editata de 2 ori (Motiv : update)
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Lun Mar 13, 2017 1:16 pm

P-asta nu ma asteptam s-o citesc: Luluta in postura Mihaelei lu' Geoana, mangaiata pe ghips de atotcuceritorul Dragnea. laugh
Dezvaluiri-soc: cit de veche e amicitia Dragnea – Kovesi. Si ce pret a platit PSD pentru ea

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Facismilul de mai sus e dintr-un articol al Evenimentului zilei de azi, conținînd dezvăluiri în premieră, sub semnătura lui Dan Andronic, despre întîlnirile conspirative ale greilor sistemului: politicieni, șefi ai serviciilor, ai parchetelor șamd. Oamenii care trăgeau sforile din umbră, în spatele altora care se amăgeau că dețin, de fapt, puterea. Paragrafele selecționate de noi ridică o întrebare crucială: de cînd datează cu adevărat frăția lui Dragnea cu binomul SRI-DNA, în dauna propriului partid?
Să o luăm metodic.
Un element de maximă importanță, pe care EVZ nu-l dezvăluie: cînd a avut loc episodul în cauză?
Răspunsul nu e dificil.
În iunie, anul trecut, șefa DNA dezvăluia, în două interviuri distincte, că în urmă cu alt an și jumătate, își rupsese mîna și o avusese în ghips o perioadă.
Făcînd un calcul simplu și coroborînd cu ziua lui Coldea, rezultă că faptele s-au petrecut duminică, 21 septembrie 2014.
Ziua în care acoperitul Turcescu se autodetona pe micile ecrane, dar asta are prea puțină legătură cu povestea noastră.
Respectiva zi se plasa cam la o săptămînă și jumătate de începerea campaniei prezidențiale, cu marii favoriți Victor Ponta și Klaus Iohannis.
La acea vreme, Liviu Dragnea era șeful campaniei lui Victor Ponta.
Despre binomul, care era de fapt trinom, Coldea-Kovesi-Stanciu se știe azi că l-a făcut președinte pe Klaus Iohannis uzînd de toate mijloacele din dotare.
Ceea ce românii de rînd au aflat cu întîrziere, după alegeri, legat de poziționarea politică a trinomului, în cercurile înalte se știa demult.
De fapt, chiar și public, pe 1 iunie 2014, Ponta o spusese de-a dreptul, imediat după misterioasa retragere a lui Crin Antonescu și înlocuirea cu Iohannis: ”Eu nu sunt bun pentru anumite structuri ca presedinte pentru că sunt premier şi preşedintele unui mare partid. La fel este şi Crin Antonescu, preşedintele celui de-al doilea partid din România(…)Cu cât o persoană este mai puţin puternică din punct de vedere politic, cu atât este mai de dorit. (…) Trebuie găsit un preşedinte care să nu aibă rădăcini şi sprijin din punct de vedere politic, iar domnul Iohannis nu are o bază politică comparabilă cu a mea sau cu a domnului Antonescu”.
În aceste condiții, o întrebare de baraj se impune de la sine: în ce țară a lumii cît de cît normală la cap șeful campaniei unui candidat chefuiește în secret alături de marii adversari ai ”clientului” său, în buza campaniei?
Ce a discutat Dragnea în acea zi, preț de zeci de minute, cu Laura Kovesi, tete-a-tete, atingîndu-i cînd și cînd ghipsul cu o tandrețe amintind de mîngîierea genunchilor Mihaelei Geoană, la celebra confruntare prezidențială din 2009?
Să fim bine înțeleși: nu tabloidizăm. Nu conotații erotice au asemenea gesturi; făcute în public, ele trădează, în limbajul gesturilor, o legătură de încredere, de mare apropiere, foarte probabil reciprocă.
Penalul Dragnea și șefa anticorupției, Laura Kovesi, discutînd exagerat de amical.
Și asta, cu doar cîteva zile de a începe o avalanșă de evenimente care au zguduit barca PSD și a candidatului său prezidențial și au întărit poziția lui Klaus Iohannis.
Între acestea, declanșarea anchetei asupra lotului ”Microsoft” de foști miniștri, majoritatea pesediști, și arestarea unor dintre ei, amînarea procesului Iohannis-ANI pe 30 septembrie, iar mai apoi, după alegeri, arestarea lui Viorel Hrebenciuc și a fiului său, declanșarea urmăririi penale contra lui Șova, condamnarea Oanei Mizil, aducerea la București, spre audiere, a sute de simpatizanți ai PSD din Vrancea și Teleorman care votaseră la referendum șamd.
Ce ar fi putut aranja Dragnea, Kovesi și Coldea într-un asemenea cadru?
Un posibil răspuns ni-l oferă un alt element furnizat de EVZ: într-o încăpere alăturată, era prezent Sebastian Ghiță, care ”tocmai dăduse un interviu” ziarului sus-pomenit.
O mică problemă, însă: în EVZ, singurul interviu care apare după ziua respectivă cu Ghiță este cel din 22 octombrie, adică o lună mai tîrziu.
Ce aflăm din respectivul interviu?
Ceva exploziv: faptul că Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță luaseră decizia de a candida în tandem la conducerea PSD – președinte/președinte executiv – după alegerile prezidențiale.
Deputatul PSD denunța, totodată, manevre murdare care ar fi fost făcute pe sub masă de către Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, în numele unor scopuri similare. Ecuația era simplă: Ponta îl dorea succesor la partid pe Șova, Dragnea se voia pe sine, iar oportunistul Ghiță se lipise de cel creditat cu mai mari șanse, adică actualul lider. Același Ghiță jucase, probabil, rolul de mediator între Dragnea și binom.
Anunțul lui Ghiță a fost șocant, la acea vreme.
Pe de-o parte, cuplul Dragnea-Ghiță apărea drept unul inedit, cei doi neavînd cine știe ce relații anterioare.
Pe de alta, e genul de anunțuri care nu se face cu doar cîteva zile înaintea alegerilor, cînd toate energiile trebuie dedicate victoriei. E ca și cum rubedeniile, la căpătîiul unui muribund, încep, brusc, să se certe pe tema moștenirii.
Asemenea declarații transmit public mesajul că în partid lucrurile sunt tensionate și acoperă, totodată, mesajele firești de campanie.
Declarativ, neașteptatul duo pornea de la ideea că Ponta va cîștiga prezidențialele și va lăsa locul liber la șefia partidului.
Practic, însă, ei se gîndeau la o situație de tip win-win: și dacă învingea, și dacă nu, Ponta trebuia să elibereze fotoliul de onoare de la partid, de cel de la Palatul Victoria urmînd să se ocupe noul președinte Iohannis.
Că e așa o mirosea și Elena Udrea, care declara Agerpres, imediat după interviul lui Ghiță: ”Dacă s-ar întâmpla să conducă PSD-ul, tandemul Ghiţă-Dragnea mi se pare foarte periculos în continuare pentru clasa politică românească, pentru că am vorbi de perpetuarea unor practici la nivelul PSD-ului care fac acest partid total nedemocratic. Şi ar fi şi foarte multă putere, economică şi mediatică, Vântu, săracu’, ar fi mic copil faţă de ce s-ar întâmpla”.
Spre deosebire de românii de rînd, Elena Udrea știa de mult care era scenariul filmului: Klaus Iohannis președinte, guvernul PSD debarcat și înlocuit cu ”guvernul meu”, iar PSD adus în poziția de a fi condus de un tandem aflat în mîna sistemului.
Lucrurile s-au derulat un pic altfel în realitate, dar nu departe de scenariul inițial. Doar factorul timp a fost modificat, în sensul că rezistența lui Ponta la demisie, după eșecul prezidențial, a obligat sistemul să găsească alte soluții de eliminare a sa de la partid, de la guvern, și de plasare a condamnatului penal Dragnea la șefie. Ghiță s-a ”pierdut” pe parcurs din alte motive, iar azi luptă de la distanță împotriva amicilor de odinioară.
Dragnea, în schimb, trădează cu fiecare gest politic de după alegeri că este prizonierul unor aranjamente de top cu Laura Kovesi și Florian Coldea.
Aranjamente care se dovedesc, iată, mult mai vechi decît ne imaginam inițial, datînd dinaintea alegerilor prezidențiale din 2014.
Te și întrebi: cu cine ar fi trebuit să se lupte Ponta, mai întîi, în campanie: cu oamenii lui Iohannis? Ori cu propria lui echipă, cea care-i ”mîngîia” ghipsul șefei DNA, mîncătoarea de pesediști?


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Lun Mar 13, 2017 7:05 pm

Intrucat n-am gasit pe feisbuc referiri clare la protestul de aseara, mi-am amintit de pagina lui Cristian Niculescu. Nu mi-a parut rau. laughPOEZIA REVOLUȚIEI: MAIAKOVSKI ȘI DOMNU’ NELU -
”CÂND VOM PUNE NOI ȘTAMPILA, VĂ LOVIM DE VĂ IA MILA”
Asta a mai rămas din proteste, la fix 50 de zile de la primul marș, onorat de prezident cu prezența în Piața Universității. S-au adunat cam o mie și ceva de suflete, clienți, pacienți sau credincioși ai mitingurilor. Ăsta e nucleul dur, 1500 oameni? Obosiți, dar tot aici, zic ei. Au țipat din bojogi ”Veniți cu noi!” celor de pe stradă și din locuințe. Degeaba, lumea e sastisită de proteste, nu mai e cool. Încă tefeliștii au fost aseară de 4-5 ori mai mulți decât numărul parlamentarilor contra cărora au strigat. După cum evoluează treaba în curând va fi paritate 1:1. E adevărat că Șerban Nicolae rimează mișto cu ”pârnaie”. Chiar îți vine să strigi asta. Pesedistul cu pricina e antipatic și cam meltean, nu numai inoportun. Grindeanu nu le mai face cu ochiul tefeliștilor, au strigat și împotriva lui. Sau cum ar zice pleonasticii de la fake hotnews ”au protestat împotriva” lui.
Mă bag un pic și-n analiza prozodiei și semanticii lozincilor de la miting. L-am ales pentru asta pe rapsodul popular tefelist Nelu Olteanu, din care citez:

”Da, frați români să ne unim
Și binele să-l proslăvim
C-avem o țară ca-n povești
Cu oameni buni și ciocoi reci.”

Remarc mesajul mobilizator și patriotic al autorului, care produce o antiteză perfectă între bine și rău, folosind tehnica retorică a substiturii pesediștilor cu binecunoscuții împilatori ai neamului, numiții ciocoi. Ciocoii sunt reci, nemiloși dar cred că e și o aluzie subtilă la ”rigor mortis”. Printr-o succesiune de anafore, măiestrit cizelate, poetul tefelist mai acordă totuși o șansă dușmanilor de clasă, amintind de reeducare și fenomenul Pitești:

”A fost odată un om bun
Care-a început să scrie-n drum
Cu drag românului om bun
Curajos să iasă-n drum
Și împreună să luptăm
Pe ciocoi să-i educăm.”

Spre final domnu’ Nelu mai renunță la frenezia revoluționară și se întoarce la urne. O face însă cu furie și avertizează tagma ciocoilor că lovitura va fi dureroasă:

”Dar ciocoi voi ați uitat
Nici un an n-ați rezistat
Și v-aduc acum aminte
Că ne întâlnim la urne
Când vom pune noi ștampila
Vă lovim de vă ia mila
Iar din patru-n patru ani
Pe corupți nu-i mai votăm”.

Dă-o naibii de rimă! Domnu’ Nelu vă roagă - și vă rog și eu - să-l urmăriți pe FB! Somnul protestelor naște poeți tineri, frumoși și liberi! Maiakovski, poetul revoluției bolșevice se bucură acolo, undeva în raiul ciumei roșii (uite ce oximoron făcui!)

O ultimă observație. Uneori, la tefeliști, subconștientul colectiv vorbește din lozincile afișate. ”DNA - noi suntem arma ta”. Arma e doar un instrument manevrat de oameni contra altor oameni. Arma tefelistă o mai fi încărcată?
Cel mai mare banner de aseară a fost cu ”The day we give in is the day we die”. Cum o fi fost aseară pentru ei? The day we give in? Or the day we die? Tefeliștii au plecat mai repede acasă, după marș. Sunt obosiți, lumea e obosită și sastisită de proteste. Am plecat și eu și am trecut pe lângă Teatrul Bulandra-Sala Izvor. Era aglomerație în fața sălii. Și acolo se juca o piesă.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si cateva dintre cele 12 fotografii. veselie
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Mar 14, 2017 10:56 am

Inteleg ca sentinta in cazul Lenutei s-a amanat, razboiul continunad insa pana la distrugerea uneia dintre taberele mafiote. Io sper sa fie distruse amandoua. veselPrimul derbi al mafiilor din „justiția” română
Pe data de 17 ianuarie 2017 s-a întâmplat un eveniment peste care presa a trecut cu nepermisă superficialitate: declarația lui Traian Băsescu în dosarul deschis la Parchetul General în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță.

Înregistrat pe ascuns (?) de un partener de discuție, fostul președinte fusese auzit de o țară întreagă cum povestea despre o discuție din biroul său în care capii binomului, Coldea și Kovesi, îi raportau planul (deloc legal) de condamnare a lui Dan Voiculescu prin arestarea abuzivă a judecătorului Mustață și desemnarea în locul său a Cameliei Bogdan. În aceeași captură dată publicității, Traian Băsescu recunoștea că a înregistrat, clandestin, multe convorbiri importante din biroul său, pe care le are bine puse la păstrare și pe care are de gând să le folosească dacă interesele sale personale i-o vor cere.

La ieșirea de la audierea din 17 ianuarie 2017, audiere care a durat peste două ore și jumătate, Băsescu le-a declarat, sec, ziariștilor: “A fost o declaraţie de martor completă, pe toate întrebările procurorului, dar nu vă pot spune conţinutul ei, pentru că nu am voie, după Codul Penal”.

Azi suntem în 13 martie 2017, la aproape 2 luni de la audierea lui Băsescu, și așteptăm cu mare interes verdictul pe fond al completului de 3 judecători de la ÎCCJ în dosarul „Gala Bute”.

De unde provine acest interes? Din impactul pe care sentința ÎCCJ îl va avea asupra societății românești dar, mai ales, asupra mafiilor din „justiția română”, indiferent cum va suna această sentință.

Căci după dezvăluirile din presă, mai vechi sau mai recente, e clar că în acest război nu se confruntă binele cu răul ci două forme de rău. Două mafii! Una condusă de șefii binomului SRI – DNA, cealaltă aliniată în spatele „vânatului” Traian Băsescu.

Întâmplarea face că, în acest moment, fiecare dintre aceste două mafii trece prin momente de maximă dificultate. Prima, băgată în corzi de dezvăluirile lui Sebastian Ghiță și de hotărârile CCR, cea de a doua amenințată de ghilotina sentinței ÎCCJ. Cu aceste încărcături emoționale, combatanții au devenit, pur și simplu, turbați. Controlați de adrenalină, dispuși să joace pe totul sau nimic. Ceea ce, pentru spectatori, devine extrem de promițător.

În ultimele zile, pe măsură ce data pronunțării sentinței în „Gala Bute” se apropia, s-a observat ieșirea în cascadă, la televizor, cu declarații din ce în ce mai agresive, a trei personaje direct interesate ca verdicul de azi al instanței să fie unul favorabil Elenei Udrea: doamna Udrea, domnul Băsescu, doamna Bica. Ținta tuturor: Laura Kovesi și abuzurile de poliție politică ale DNA.

Apogeul acestei ofensive s-a înregistrat aseară, duminică 12 martie 2017, când cele trei personaje aproape că au pus stăpânire pe prime-time-ul celor mai importante televiziuni de știri, fie prin prezența în studiourile acestora fie prin interviuri telefonice.

Fără să fiu vreun admirator sau susținător al Laurei Kovesi, trebuie să admit că, ieri, adversarii domniei sale din mafia opusă au întrecut orice măsură prin modul sufocant și unilateral în care au încercat să prezinte opiniei publice un proces mult mai complex și mai puțin dezechilibrat decât au lăsat dânșii să se înțeleagă.

Și acum revin la declarația din 17 ianuarie 2017 a lui Traian Băsescu: „A fost o declarație de martor completă”. COMPLETĂ! Iată un cuvânt cheie. Altfel spus, Traian Băsescu s-a folosit de acea ocazie pentru a spune procurorului TOT ceea ce a considerat el necesar și util întru apărarea intereselor sale, TOT ceea ce credea el că ar fi bine să ajungă la urechile doamnei Kovesi și ale domnului Coldea pentru a le tempera, în ultimul moment, elanurile răzbunătoare.

Să fie o coincidență faptul că exact în aceeași zi a declarației lui Băsescu, 17 ianuarie 2017, Florian Coldea, deși declarat nevinovat de Biroul Executiv al SRI, solicita eliberarea din funcție, iar, spre seară, președintele Iohannis semna decretul de trecere în rezervă a acestuia?

Și încă o întrebare retorică: credeți că, dacă, profitând de ocazie, Traian Băsescu o fi înmânat procurorului de caz și un fragment din înregistrarea cu Coldea și Kovesi la care se referise în discuția dezvăluită de Sebastian Ghiță, acest fragment ar fi putut cântări decisiv în demisia lui Coldea? Și, cam peste două luni, cam în săptămâna asta, în care tocmai am intrat, ar putea cântări decisiv și pentru demisia lui Kovesi, în caz că…

În caz că Elena Udrea va fi condamnată?

Traian Băsescu este un șantajist redutabil. De aceea, eu cred că fragmentul de inregistrare compromițător pentru Kovesi nu a fost predat cu ocazia acelei audieri ci doar invocată, ultimativ, existența sa. Și mai cred că încetarea bruscă a dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță este în strânsă legătură și cu declarația de martor, COMPLETĂ, a lui Traian Băsescu. Căci, exact după acea declarație a fostului președinte, la Parchetul General, Ghiță a amuțit. Probabil i s-a comunicat că problema e ca și rezolvată și în cazul lui Kovesi, deci nu mai e nevoie de „dat din casă” mai mult decât a făcut-o, deja.

Meciul de la ÎCCJ și sentința de azi din dosarul „Gala Bute”, reprezintă primul derbi autentic între cele două mari mafii din „justiția” română: mafia lui Băsescu versus mafia lui Kovesi. Așa, ca spectator din tribună, vă mărturisesc că nu am o preferință.

Aștept, totuși, cu interes, deznodământul. Pentru că, oricare va fi acesta, una din tabere va fi serios avariată. Ceea ce, până la urmă, poate fi încadrat la, măcar, o jumătate de dreptate.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Mar Mar 14, 2017 1:49 pm

ENKI a scris:Inteleg ca sentinta in cazul Lenutei s-a amanat, razboiul continunad insa pana la distrugerea uneia dintre taberele mafiote. Io sper sa fie distruse amandoua. veselPrimul derbi al mafiilor din „justiția” română

....
Întâmplarea face că, în acest moment, fiecare dintre aceste două mafii trece prin momente de maximă dificultate. Prima, băgată în corzi de dezvăluirile lui Sebastian Ghiță și de hotărârile CCR, cea de a doua amenințată de ghilotina sentinței ÎCCJ. Cu aceste încărcături emoționale, combatanții au devenit, pur și simplu, turbați. Controlați de adrenalină, dispuși să joace pe totul sau nimic. Ceea ce, pentru spectatori, devine extrem de promițător.

În ultimele zile, pe măsură ce data pronunțării sentinței în „Gala Bute” se apropia, s-a observat ieșirea în cascadă, la televizor, cu declarații din ce în ce mai agresive, a trei personaje direct interesate ca verdicul de azi al instanței să fie unul favorabil Elenei Udrea: doamna Udrea, domnul Băsescu, doamna Bica. Ținta tuturor: Laura Kovesi și abuzurile de poliție politică ale DNA.

Apogeul acestei ofensive s-a înregistrat aseară, duminică 12 martie 2017, când cele trei personaje aproape că au pus stăpânire pe prime-time-ul celor mai importante televiziuni de știri, fie prin prezența în studiourile acestora fie prin interviuri telefonice.

Fără să fiu vreun admirator sau susținător al Laurei Kovesi, trebuie să admit că, ieri, adversarii domniei sale din mafia opusă au întrecut orice măsură prin modul sufocant și unilateral în care au încercat să prezinte opiniei publice un proces mult mai complex și mai puțin dezechilibrat decât au lăsat dânșii să se înțeleagă.

....

Meciul de la ÎCCJ și sentința de azi din dosarul „Gala Bute”, reprezintă primul derbi autentic între cele două mari mafii din „justiția” română: mafia lui Băsescu versus mafia lui Kovesi. Așa, ca spectator din tribună, vă mărturisesc că nu am o preferință.

Aștept, totuși, cu interes, deznodământul. Pentru că, oricare va fi acesta, una din tabere va fi serios avariată. Ceea ce, până la urmă, poate fi încadrat la, măcar, o jumătate de dreptate.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Eu am urmarit doar interviul luat Alinei Bica, interviu in care tipa a luptat corect pt. cauza ei, reasumandu-si prietenia ei cu Elena Udrea, prietenie  pe care si-a asumat-o responsabil si nu a ascuns-o niciodata in ochii factorilor de decizie la numirea ei in functia de sefa DIICOT. OK,personal , pe Udrea am considerat-o mult prea frivola si profitoare din perspectiva faptului ca s-a lasat momita incredibil de usor sa iasa  in fata prostimii ca o VIP-a intangibila si sfidatoare prin imbracamintea mulata si posetele ei, de firme la moda,  incredibil de scumpe. Aproape orice femeie pornita de jos ramane sclava unor fetisuri implementate subtil.
Imi aduc aminte ca profa mea de romana, intr-un moment de maxima sinceritate, ne-a marturisit elevilor de liceu ca a trebuit sa incalte pantofi imprumutati pt.a nu se face de ras la examenele din facultate.Motiv pt. care, in momentul in care a ajuns o profa cu autoritate, capabila sa dea meditatii, primul lucru pe care l-a facut, a inceput sa-si cumpere orice pantofi pe care i se punea pata, avand un dulap plin doar de pantofii ei, in antiteza cu pantofii sotului , mult mai modest la acest capitol. Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Mar 14, 2017 1:56 pm

Era destul de evident ca miscarea #rezist este ispirata de LGBT-istii americani #resist. Incep sa apara si ceva dovezi, in sensul ca printre protestatarii de la Cluj s-au afisat lozici adecvate, de 8 martie. N-am capturat din filmuletul de 30 de secunde bannerul in care se cereau drepturi egale cu ale heterosexualilor, ci asta, pe care o muiere pulificata a scris citet: "Tine-ti politica, biserica si statul afara din pizda mea".  laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Mar Mar 14, 2017 2:03 pm

ENKI a scris:Era destul de evident ca miscarea #rezist este ispirata de LGBT-istii americani #resist. Incep sa apara si ceva dovezi, in sensul ca printre protestatarii de la Cluj s-au afisat lozici adecvate, de 8 martie. N-am capturat din filmuletul de 30 de secunde bannerul in care se cereau drepturi egale cu ale heterosexualilor, ci asta, pe care o muiere pulificata a scris citet: "Tine-ti politica, biserica si statul afara din pizda mea".  laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

lol!

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Sam Mar 25, 2017 7:15 am

Interesant comentariu facut de Le monde  Laughing

Cotidianul francez afirma ca Laura Codruta Kovesi, "cu profilul sau de fost baschetbalista si cu reputatia de inflexibilitate", a devenit "eroina miscarii masive a societatii civile impotriva guvernului, care a avut loc in toate orasele din Romania in aceasta iarna".

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cu alte cuvinte, perceptia frantujilor este aia corecta, ca Luluta ar fi eroina principala a tentativei de lovitura de stat   vesel
Moama ce injuraturi as incasa daca le-as strica postacilor onanisti momentul de autosatisfactie generat de frantzujii  serviabili si
politicosi laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Sam Mar 25, 2017 7:57 am

Am gasit si articolul original referitor la baschetoza veselie Il consider un cuvant excelent de imprumutat in limba romana . Si eu, daca eram frantzuzoaica, la fel de frumos as fi scris despre baschetoza dupa ce as fi citit traducerea deciziei oferita de CCR pe site-ul lor. Laughing

Avec son profil d’ancienne basketteuse et sa réputation d’inflexibilité, Laura Codruta Kovesi, chef du parquet anticorruption roumain, est devenue l’héroïne du mouvement massif de la société civile contre le gouvernement, qui a eu lieu dans toutes les villes de Roumanie cet hiver. Dans un pays où la lutte anticorruption est largement vue comme un des acquis de l’adhésion à l’Union européenne en 2007, cette magistrate de 43 ans s’est toujours habilement appuyée sur les principes et les organismes européens pour s’attaquer aux responsables politiques locaux, y compris les plus puissants.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Sam Mar 25, 2017 8:01 am

baso a scris:Interesant comentariu facut de Le monde  Laughing

Cotidianul francez afirma ca Laura Codruta Kovesi, "cu profilul sau de fost baschetbalista si cu reputatia de inflexibilitate", a devenit "eroina miscarii masive a societatii civile impotriva guvernului, care a avut loc in toate orasele din Romania in aceasta iarna".

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cu alte cuvinte, perceptia frantujilor este aia corecta, ca Luluta ar fi eroina principala a tentativei de lovitura de stat   vesel
Moama ce injuraturi as incasa daca le-as strica postacilor onanisti momentul de autosatisfactie generat de frantzujii  serviabili si
politicosi laugh
Pai, dupa ce i-au atarnat bolovanul Legiunii de Onoare de gat, francezii cam erau datori si sa-i dea un branci de pe punte, respectiv s-o trimita la rechini. Laughing
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Sam Mar 25, 2017 8:22 am

In timp ce Luluta este o baschetoza veche, Basexu ramane o cutra batrana laugh

Sincer, nu am văzut articolul, dar dacă, deja, este trecută în categoria politicienilor de viitor, înseamnă că cei de la 'Le Monde' au făcut o analiză a aptitudinilor dânsei și au înțeles că are abordări de om politic și nu de procuror. Dacă vreți să fiu foarte sincer, pentru funcția pe care o îndeplinește, e un semnal foarte prost (...). Cei care citesc presa, care analizează declarațiile dânsei, care analizează pozițiile pe care le are — și eu le-am analizat de foarte multe ori — sunt poziții politice. Păi, când spune: am indisponibilizat 100 de milioane, se puteau construi cinci spitale cu 100 de milioane, e clar că e abordare de om politic”, a spus Traian Băsescu la un post de televiziune.

Întrebat dacă, în opinia sa, Kovesi ar putea să fie interesată de o carieră politică și chiar să ia în calcul o candidatură la Președinția României în 2019, președintele PMP a spus: „Poate fi, de ce nu?”.

„Oricine se înscrie într-o cursă are șansa lui. Îmi e greu să evaluez cum va fi în 2019 bătălia pentru Președinție. Este clar, însă, că, în acest moment, în afară de Iohannis, nu există niciun alt competitor (...). Uitați-vă în toate partidele și spuneți-mi dacă este vreun politician care să aibă dimensiunea ce să-i dea șanse să câștige. Nu. Deci, doamna Kovesi ar fi o variantă competitivă pentru Iohannis”, a mai spus Băsescu.

El a afirmat că nu crede că autorul articolului din „Le Monde” ar fi „cel mai bun prieten al lui Kovesi”, „pentru că s-ar putea să-l citească și Iohannis”.

Întrebat unde îi vede viitorul profesional lui Kovesi, dacă se va ajunge la o demitere a acesteia de la șefia DNA, președintele PMP a spus: „În procuratură. Bănuiesc că nu-și va abandona meseria pe care spune că o iubește foarte mult”.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Lun Mar 27, 2017 9:40 am

S-a 'nervat Hitter, semn ca tabara edentatilor se pregateste sa-l sustina pe Tudorel Toader miercuri, dupa ce va cere revocarea baschetozei. laugh


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am urmarit fotografiile cu textele scrise pe blocurile din Bucuresti de cine? Nici eu nu stiu. Dar nu cred ca o femeie a putut sa scrie asa ceva: Avortonul meu se coalizeaza impotriva familiei. Pur si simplu, mintea mea refuza sa creada ca o femeie care a trecut printr-un avort a putut sa scrie asa ceva. Eu nu sunt un om bun, chiar uneori ma consider departe de bunatate. Dar asa ceva imi depaseste orice soi de imaginatie si inchipuire. Cum ajunge o crima sa fie sustinuta cu zambetul pe buze, de oameni “buni la suflet”? O da, ei, cei care # rezista, cei care iubesc catelusii, delfinii, viata, bunatatea, evolutia, ei sunt cei care ne spun : pizda mea, decizia mea! Pizda ta? Pai pizda ta, combinata cu Pula lui, vrei nu vrei, egal viata. Si tu apreciezi viata, nu? Parca asa iti faci reclama ca esti: educata, pentru independenta, pentru drepturi. Pai si dreptul copilului ala care dupa cam 16 zile incepe sa se formeze, cu el cum ramane pisi? Si daca esti asa educata, si asa speciala, si feminista, si culta, si intelectuala, nu esti in stare sa ii spui cretinului sa isi puna un prezervativ pe p***? Sau sa iti pui un sterilet? Sau , na, dracu, se intampla, isi da fraierul drumu, costa 60 de lei pastila de dupa. Ce te opreste sa o iei? Pastila aia, care opreste fecundarea. Nu ai 60 de lei? Pai vino ca iti dau eu. Dar bani de tigari ai, nu? Bani de bere, bani de tatuaje, de figuri la Manasia Hub sau la Control, de tras pe nas Coca, de luat pastile sau timbre in cerul gurii, pentru alea ai bani f***-te in cap de criminala. Tu care esti cu LEGEA, DREPTATEA, DNA, tu care vrei sa vezi oameni in puscarie ca au furat, ca sunt corupti, tocmai tu esti o criminala? Am cunoscut tot felul de oameni, unii rai , rai de tot, betivi, hoti, batausi, cei mai multi dintre ei nu se mandreau cu ceea ce au facut, si multi dintre ei nu aveau sufletul sa omoare un copil, si daca au facut avort, daca au impins femei sa faca avort, regretau nu se mandreau cu asta. Pizda ta? De smecherie ieftina sunteti multi plini/pline, dar de smecherie adevarata, de asumare adevarata, eheee, acolo e lipsa mare. Ce om normal la cap poate face reclama unui proces atat de dureros, atat de traumatizant, daca nu pentru viata aia micuta din burta ta, macar pentru pizda aia a ta de care vorbesti? Dai vina pe barbat? Pai tu, smechero, desteapto, nu esti tu feminista si super inteligenta? De ce nu iti arati smecheria cu barbatul tau nu cu o viata care se dezvolta in tine? De ce ti-e mai usor sa plangi pentru un caine abandonat decat pentru un copil omorat? De ce n esti in stare sa te aduni pisi? Sa te aduni si sa spui: ba boule, nu, nu o facem, nu o facem fara, nu o facem acum. Nu esti macar in stare sa iti calculezi ciclul si sa spui: ba , daca o facem acum, si iti dai drumul, o sa raman gravida? “Alegerea oricarei femei” zic unii: imi vine sa rad. Nu cred ca exista om normal pe planeta asta care sa interzica avortul unei femei violate, unei femei care afla ca copilul ei va fi handicapat. Atunci da, este alegerea ei. Dar ma scuzi pisi, ca tie iti place pula dar nu ai destul creier sa stii ca pula este o chestie exploziva care combinata cu “PIZDA MEA” = viata….pai mai vorbim de alegere? A, alegi sa fii proasta? Pai nu erai tu desteapta? Nu citeai tu Dilema? Nu mergeai tu in cluburi marfa? Nu dai tu lectii tuturor de desteapta ce esti? Cum e? A ?
A stai, barbatul te-a parasit. Ma sa dea dracu. Da cum se face ca de obicei voi astea “parasitele”, ii stiti pe tipii aia de cateva luni, un an maxim? Pai asta e “responsabilitate”? “Asumare”?
Avortul ar trebui sa fie exceptia nu regula! Da, sunt cazuri in care…dar daca tot va dati asa de inteligente: pizda mea…de ce nu spuneti : creierul meu. Nu aveti creier? Pai cum, ca pizda vad ca aveti…Macar aveti bun simt si nu va mai dati: oameni buni. Suflete nobile. Suflete alese. Inteligente acerbe.
Oricum toate textele astea mazgalite sunt o vrajeala de doi bani. Repet: nici o femeie normala la cap, trecuta prin avort nu ar spune asa ceva :avortonul meu se coalizeaza impotriva familiei. Cei care au scris asta, sunt cei din ONGurile lui peste. Ei de altfel dau si Share maxim acestor poze. Ei fac postari sponsorizate cu aceste texte morbide.Am ajuns in halul in care ne aratam “smecheria”, apartenenta la ELITE intelectuale, prin astfel de monstruozitati.Oamenii care scriu astfel de texte, sunt aceiasi care ne tin lectii despre: CIVISM. Pai frate, ma scuzi, daca esti barbat adevarat, femeie adevarata, incepe CIVISMUL din patul tau. Distreaza-te fara ca apoi sa omori pe cineva. Nu e mare branza…Tot aud de prosteala asta ieftina ca, vezi doamne, nu stiu oamenii ca pula+ pizda= sloboz= copil. Hai ma, ma lasati cu vrajeala….toti stiu azi de toate, de telefoane, tablete, masini, smecherie, emoticoane, Ronaldo, Shakira, hai sa fim seriosi, toti stiu ce se intampla. PLM, sa nu fim ipocriti- pardon PZDMea. Si nu, nu vreau interzicerea avortului. Dar nu pot fi de acord cu o campanie PRO AVORT. Ca daca ma-ta nu te facea, nu te mai certai cu mine azi pentru PIZDA TA. Scurt pe 2..
Mie imi place berea. De aia nu am carnet, si nici nu vreau sa am. Si daca as avea, de ce sa ma urc beat la volan? Si mai ales, de ce sa sustin pana in panzele albe ca domnee, nu stiam ca daca ma urc beat la volan pot sa fac accident si sa moara oameni. Hai ma, lasati vrajeala ieftina….In final…eu nu stiu cu ce femei vorbiti voi…eu am auzit de femei care au facut avort. Nici una nu era fericita pentru ce a facut. Nici una nu isi amintea de aceasta experienta ca fiind : „ ceva frumos, misto, pe care vreau sa o repet“. Pe mine ma ia capul doar cand ma gandesc ca le baga ceva in PIZDA MEA si le scarmana acolo, sau le baga un cleste care omoara ceva viu, si uneori doctorul intreaba ceva de genul : 0 sau 1? Ia cititi voi despre asta si apoi mai vorbim. Cat despre amaratii care au scris pe niste ziduri #noapteacahotii….nu am cuvinte sa imi arat dispretul si voma.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Lun Mar 27, 2017 11:24 am

ENKI a scris:S-a 'nervat Hitter, semn ca tabara edentatilor se pregateste sa-l sustina pe Tudorel Toader miercuri, dupa ce va cere revocarea baschetozei. laugh


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am urmarit fotografiile cu textele scrise pe blocurile din Bucuresti de cine? Nici eu nu stiu. Dar nu cred ca o femeie a putut sa scrie asa ceva: .................
Oricum toate textele astea mazgalite sunt o vrajeala de doi bani. Repet: nici o femeie normala la cap, trecuta prin avort nu ar spune asa ceva :avortonul meu se coalizeaza impotriva familiei. Cei care au scris asta, sunt cei din ONGurile lui peste. Ei de altfel dau si Share maxim acestor poze. Ei fac postari sponsorizate cu aceste texte morbide.Am ajuns in halul in care ne aratam “smecheria”, apartenenta la ELITE intelectuale, prin astfel de monstruozitati.Oamenii care scriu astfel de texte, sunt aceiasi care ne tin lectii despre: CIVISM. Pai frate, ma scuzi, daca esti barbat adevarat, femeie adevarata, incepe CIVISMUL din patul tau. Distreaza-te fara ca apoi sa omori pe cineva. Nu e mare branza…Tot aud de prosteala asta ieftina ca, vezi doamne, nu stiu oamenii ca pula+ pizda= sloboz= copil. Hai ma, ma lasati cu vrajeala….toti stiu azi de toate, de telefoane, tablete, masini, smecherie, emoticoane, Ronaldo, Shakira, hai sa fim seriosi, toti stiu ce se intampla. PLM, sa nu fim ipocriti- pardon PZDMea. Si nu, nu vreau interzicerea avortului. Dar nu pot fi de acord cu o campanie PRO AVORT. Ca daca ma-ta nu te facea, nu te mai certai cu mine azi pentru PIZDA TA. Scurt pe 2..

Intr-un fel e haioasa reactia lui la rahaturile scrise pe pereti de careva provocatori. O discutie  civilizata despre problema avortului e mult mai delicata. Si e falsa ideea ca interzicerea avortului ar rezolva problema natalitatii scazute. Intr-un stat care asigura un standard de viata normala, stimuleaza familiile sa aiba mai multi copii , ajuta efectiv mamele singure ca sa-si creasca pruncii, in care exista educatie sexuala in privinta metodelor contraceptive, numarul avorturilor s-ar reduce de la sine. Si da, numai o femeie bolnava psihic ar scrie chestia aia pe pereti. Insa eu nu prea cred sa fi fost scrisa de vreo femeie, ci de un psihopat pedofil. Iar daca mesajul respectiv apare scris pe mai multe cladiri, inseamna ca psihopatul vrea musai sa fie bagat in seama.
Mesajul respectiv nu este deloc ceva specific gandirii femeiesti, oricat de putin spre deloc si-ar dori aceasta copii sau o familie normala. Mai degraba este opera de arta a unui teribilist sau frustrat ori bolnav psihic pe care ma-sa nu l-a avortat la timpul potrivit. Eram cu un idiot mai putin adus pe lume, ceea ce nici nu se lua in calcul la populatia tarii, stabilita ca ar fi in scadere potrivit ultimului recensamant.

La modul foarte cinic, fara sa-mi pierd vremea ca sa scriu eseuri, l-as fi bagat pe autorul mesajului in origine ca sa nu se mai nasca. Atat Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Lun Mar 27, 2017 1:54 pm

Io iau in calcul si implicarea din umbra a unor psihopupi care sa atate taberele, pe rand, in functie de cum bate vantul schimbarii. vesel
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Lun Mar 27, 2017 2:37 pm

ENKI a scris:Io iau in calcul si implicarea din umbra a unor psihopupi care sa atate taberele, pe rand, in functie de cum bate vantul schimbarii. vesel

Probabil. Insa doar in masura in care-si gasesc reactivi isterizati/enervati ,de genul lui Hitter, dornici sa devina lideri de opinie la o masa(de manevra) cat mai mare de oameni cuceriti instant de stilul liber de exprimare al personajului, indiferent cat de lipsit de logica ar fi acesta in sustinerea unei idei de implementat la fanii contului sau, cum ca mesajul ala pe pereti nu putea fi scris decat de o PIZDA. Eu l-as putea suspecta chiar pe el ca ar fi autorul anonim al scrierilor pe pereti, dornic sa fie bagat in seama de cat mai multi, inclusiv printr-o autocritica vulgara la adresa pizdelor si a avortonilor facuti ingrasamant pt. zdrenete sau marinari. Habar n-am ce studii artistice aprofundate are , insa picturile lui sunt in stilul arta naiva.

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Mar 28, 2017 8:14 am

baso a scris:
ENKI a scris:Io iau in calcul si implicarea din umbra a unor psihopupi care sa atate taberele, pe rand, in functie de cum bate vantul schimbarii. vesel

Probabil. Insa doar in masura in care-si gasesc reactivi isterizati/enervati ,de genul lui Hitter, dornici sa devina lideri de opinie la o masa(de manevra) cat mai mare de oameni cuceriti instant de stilul liber de exprimare al personajului, indiferent cat de lipsit de logica ar fi acesta in sustinerea unei idei de implementat la fanii contului sau, cum ca mesajul ala pe pereti nu putea fi scris decat de o PIZDA. Eu l-as putea suspecta chiar pe el ca ar fi autorul anonim al scrierilor pe pereti, dornic sa fie bagat in seama de cat mai multi, inclusiv printr-o autocritica vulgara la adresa pizdelor si a avortonilor facuti ingrasamant pt. zdrenete sau marinari. Habar n-am ce studii artistice aprofundate are , insa picturile lui sunt in stilul arta naiva.
Hitter pare sa fi deslusit (singur?!  vesel ) misterul memelor scrise pe asfalt si ziduri, pe traseul marsului sustinut de BOR.  Laughing

Inca o treaba tare...Un articol din Gazeta de Arta Politica. Deci, am cam identificat cine scrie pe pereti textele de care vorbeam ieri...In alta ordine de idei, tot articolul este foarte instigator...In al treilea rand, aceasta publicatie este sponsorizata de : AFCN. Adica, administratia fondului cultural national. Misto, nu? Cultura nationala, nu?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

La cum l-am observat io, pictorul tatuat nu e vreo lumina intelectuala, doar pare sincer in ceea ce face, fiind si un hipster atipic, un fel de Doru Stanculescu altoit cu Serghei Mizil si incubat intr-o cafenea din Centrul Vechi.

Nu-i comentez picturile, ca, vorba ceea, abia peste o suta de ani li se va vedea adevarata valoare, doar il urmaresc cu oarecare atentie, pentru ca mi se pare dirijat din umbra de acelasi regizor care-i are in norma si pe tefelisti.  
Sa nu uit, numele lui este pocit invariabil in Hitler de catre majoritatea adversarilor virtuali, facandu-i pe acestia orbi la propriile porniri naziste.  vesel
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Mar Mar 28, 2017 2:58 pm

ENKI a scris:

Nu-i comentez picturile, ca, vorba ceea, abia peste o suta de ani li se va vedea adevarata valoare, doar il urmaresc cu oarecare atentie, pentru ca mi se pare dirijat din umbra de acelasi regizor care-i are in norma si pe tefelisti.  
Sa nu uit, numele lui este pocit invariabil in Hitler de catre majoritatea adversarilor virtuali, facandu-i pe acestia orbi la propriile porniri naziste.  vesel
Ca pictor, nu e deloc mare talent artistic pe capul lui. Compenseaza partial prin idei nastrusnice si o anumita popularitate castigata pe FB prin comentarii. Este genul de hartist pe care-l pot suspecta lejer inclusiv de artificii bizare pt. a fi bagat in seama de cat mai multi. Habar n-am in ce context a ajuns invitat intr-o emisiune la A3 ca sa-si dea cu parerea, insa pare sa-i convina de minune publicitatea televizata. La naiba, artistii plastici in Ro sunt muritori de foame și n-au cum sa traiasca doar din vanzari de tablouri daca nu sunt consacrati, promovati. Ideea e ca perea putini amatori adevarati de arta ar cumpara tablouri cu tematici politice de actualitate laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Apr 11, 2017 8:05 am

Ghise iese iar din turma, sesizand Avocatul Poporului ca DNA functioneaza de la infiintare in baza unei legi neconstitutionale, devenind stat in stat. laughI-as sugera telepatic lui Ghise sa rasfoiasca blogul avocatului Nicusor Teodorescu din Galati, pentru a se intreba in ce stat ar putea fi DNA alt stat. laugh

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Mar Apr 11, 2017 11:40 am

Cel putin in cazul DNA are dreptate, fiind reglementata ca o structura paralela Parchetului General, independenta atat de acesta cat si in relatiile cu orice autoritati publice(deci inclusiv cu Ministerul Justitiei). N-am citit cum sta treaba cu DIICOT, probabil ca identic. Dupa cum suna cateva texte din legislatia de organizare DNA,  Procurorul General n-are nicio autoritate directa(control ierarhic) asupra DNA, aceasta directie fiind stat in stat, cum zice Ghise. Problema de neconstitutionalitate se poate remedia si legislativ, direct de catre Parlament. Ca  poate se scobeste mult in nas avocatul poporului daca sa sesizeze sau nu CCR Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Mar Apr 11, 2017 3:37 pm

Situatia este identica si la DIICOT.
DNA si DIICOT sunt structuri paralele fara nicio subordonare procurorului general pe cale ierarhica. Scrie in reglementarile lor doar ca procurorul general conduce DNA/DIICOTprin intermediul sefilor respectivelor directii. Asta suna ca si cum m-as lauda ca eu conduc autoturismul prin intermediul sotului Laughing
Se mira Petre Roman cum de atata timp n-a sesizat nimeni neconcordantele cu Constitutia. Aia care au trebuit sa stie, cu siguranta ca au stiut; d' aia au conceput reglementarile cat sa para ok la o citire superficiala. laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Mar Apr 11, 2017 5:06 pm

baso a scris:Situatia este identica si la DIICOT.
DNA si DIICOT sunt structuri paralele fara nicio subordonare procurorului general pe cale ierarhica. Scrie in reglementarile lor doar ca procurorul general conduce DNA/DIICOTprin intermediul sefilor respectivelor directii. Asta suna ca si cum m-as lauda ca eu conduc autoturismul prin intermediul sotului Laughing
Se mira Petre Roman cum de atata timp n-a sesizat nimeni neconcordantele cu Constitutia.  Aia care au trebuit sa stie, cu siguranta ca au stiut; d' aia au conceput reglementarile cat sa para ok la o citire superficiala. laugh
In cazul asta, nu prea mai inteleg ce mecanism de control si verificare interna a declansat savantul de renume venetian Tudorel Toader?! oaie
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Mier Apr 12, 2017 8:43 am

ENKI a scris:
baso a scris:Situatia este identica si la DIICOT.
DNA si DIICOT sunt structuri paralele fara nicio subordonare procurorului general pe cale ierarhica. Scrie in reglementarile lor doar ca procurorul general conduce DNA/DIICOTprin intermediul sefilor respectivelor directii. Asta suna ca si cum m-as lauda ca eu conduc autoturismul prin intermediul sotului Laughing
Se mira Petre Roman cum de atata timp n-a sesizat nimeni neconcordantele cu Constitutia.  Aia care au trebuit sa stie, cu siguranta ca au stiut; d' aia au conceput reglementarile cat sa para ok la o citire superficiala. laugh
In cazul asta, nu prea mai inteleg ce mecanism de control si verificare interna a declansat savantul de renume venetian Tudorel Toader?! oaie  

Cica se numeste audit extern ceea ce are de gand sa faca Tudorel. Sunt curioasa daca Luluta ii va da voie ori ii va opune OUG-ul de organizare si functionare al DNA, cum ca n-are ministrul justitiei ce cauta pe teritoriul ei si sa se dea mare savant venetian, cu auditul lui cu tot, prin alta parte. laugh

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Apr 12, 2017 9:31 am

baso a scris:
ENKI a scris:
baso a scris:Situatia este identica si la DIICOT.
DNA si DIICOT sunt structuri paralele fara nicio subordonare procurorului general pe cale ierarhica. Scrie in reglementarile lor doar ca procurorul general conduce DNA/DIICOTprin intermediul sefilor respectivelor directii. Asta suna ca si cum m-as lauda ca eu conduc autoturismul prin intermediul sotului Laughing
Se mira Petre Roman cum de atata timp n-a sesizat nimeni neconcordantele cu Constitutia.  Aia care au trebuit sa stie, cu siguranta ca au stiut; d' aia au conceput reglementarile cat sa para ok la o citire superficiala. laugh
In cazul asta, nu prea mai inteleg ce mecanism de control si verificare interna a declansat savantul de renume venetian Tudorel Toader?! oaie  

Cica se numeste audit extern ceea ce are de gand sa faca Tudorel. Sunt curioasa daca Luluta ii va da voie ori ii va opune OUG-ul de organizare si functionare al DNA, cum ca n-are ministrul justitiei ce cauta pe teritoriul ei si sa se dea mare savant venetian, cu auditul lui cu tot, prin alta parte. laugh
Dupa declaratiile de aseara ale macacului, nu cred ca va mai fi nevoie de vreun audit. Se pare ca baschetoza va trebui sa explice ce cauta la Oprea acasa in decembrie 2009, dar si ieri in timpul liber, dar in timpul programului, in spatiul privat, dar pe domeniul public si toate astea in Audi-ul platit de contribuabilul mior. laugh
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  baso la data de Mier Apr 12, 2017 11:00 am

ENKI a scris:
baso a scris:
Cica se numeste audit extern ceea ce are de gand sa faca Tudorel. Sunt curioasa daca Luluta ii va da voie ori ii va opune OUG-ul de organizare si functionare al DNA, cum ca n-are ministrul justitiei ce cauta pe teritoriul ei si sa se dea mare savant venetian, cu auditul lui cu tot, prin alta parte. laugh
Dupa declaratiile de aseara ale macacului, nu cred ca va mai fi nevoie de vreun audit.  Se pare ca baschetoza va trebui sa explice ce cauta la Oprea acasa in decembrie 2009, dar si ieri in timpul liber, dar in timpul programului, in spatiul privat, dar pe domeniul public si toate astea in Audi-ul platit de contribuabilul mior. laughBon(e) Laughing Habar n-aveam ca autoturismul de serviciu cu care s-a deplasat in timpul liber, dar in timpul programului de serviciu, prin spatiul ei privat din domeniul public... e tocmai un Audi  (fara consoana T la final)laugh Paradoxul situatiei consta tocmai in intrebarea: cine mama zmeilor sa-i faca dosar penal icoanei anticoruptie pt. abuz in serviciu, pe modelul facut la porunca ei impotriva fostului Procuror General, cica sef ierahic la care ii scuipa coji de seminte in cap la fel ca actualului Lazarica, prin intermediul carora a condus si  conduce DNA ? OK. Gagica n-o fi beneficiat ostentativ  de girofar si de  coloana oficiala, insa a abuzat la maxim de functia detinuta pt. a face act de prezenta in  procesul ei personal, in scop pur  psihologic de intimidare prin simpla ei prezenta ca detinatoare a functiei de motul varfului in stat, in sala de judecata (desi are avocat care s-o reprezinte) impotriva unor jurnalisti care si-au permis sa o critice, lezandu-i demnitatea si autoritatea de motz al varfului statului de drept. raset E aplicabila inclusiv vorba din popor: Prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul Laughing

baso
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 16006
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  PPG la data de Vin Apr 21, 2017 11:07 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Rezistentul care se odihnea avea totusi nadragii scumpi. In tura de seara uramau sa intre cei reprezentativi, cu geci scumpe... sau aia isi terminasera prestatiile? La sfirsit de martie, or fi ramas doar cei sedusi incurabil prin gurane sau curentul inertial.

PPG
îi place să discute
îi place să discute

Mesaje : 253
Data de inscriere : 04/05/2016

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Dum Apr 23, 2017 10:44 am

Umil fata cu seviciile care l-au invins, dupa 17 ani. Laughing

Emil Constantinescu a scris:În acel moment, structurile securisto-comuniste împotriva cărora am luptat în primul deceniu după prăbuşirea regimului comunist în România au hotărât că este mai bine pentru ele să lucreze în numele unor partide de dreapta. Şi au făcut aceste lucruri trimiţând un semnal foarte precis. Un partid de stânga s-a transformat, într-un congres, în câteva minute şi în unanimitate, într-un partid de dreapta pentru a termina definitiv cu această ideologie în România şi pentru a intra prin fals şi uzurpare în Partidul Popular European. Acest partid avea să fie condus de un om care slujise în timpul comunismului atât securitatea şi avea un statut de nomenclaturist. (…) Acea persoană a devenit apoi preşedintele României. Şi PNL şi-a ales şi el în frunte exact persoana care fusese pusă să gestioneze banii securităţii. (…) Prin aceste două personaje, care reprezentau în mod clar ca semnal tot ce fusese nomenclatură în securitatea comunistă, a apărut securitatea de dreapta, care a condus aşa cum ştie ea, cu serviciile secrete, cu instituţiile de forţă[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Sam Mai 06, 2017 2:46 pm

Vazusem si io putulica din mijloc, da' nu eram sigur ca noul logo va ramane batut in cuie, data fiind soarta primei variante castigatoare. laughSorin Faur
33 minute ·

Am de la mine pretenţia să fiu pururea civilizat. Nu poci, însă, a evita evidenţa din pricina acestui neajus: noul cîştigător logo al Muncipiului Bucureşti conţine în ţentrumul lui o pluă beiltă. Ceea ce, de fapt, ar putea fi just, dar cineva îşi bate, graţios, joc.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Dum Mai 14, 2017 7:24 pm

Initial am crezut sunt niste glume, dar apoi am rasfoit intreg albumul, respectiv toate cele 196 de logo-uri aflate in concurs. Era sa mor de ras. laugh

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Albumul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Joi Mai 25, 2017 3:16 pm


AvalansaAșa cum natura poate fi considerată un om mai mare, și omul poate fi considerat o natură mai mică.

Face natura ditamai demonstrațiile de forță (cutremure, tzunamiuri, erupții vulcanice, taifunuri)? Le face și omul, dar la scara lui.

Avem în aceste zile un bun exemplu de așa ceva. O avalanșă. Nu avalanșa de pe Muntele Huascaran, care a îngropat două sate cu tot cu cele 20 000 de suflete ale lor, ci avalanșa din zona justiției românești care, nuanță de diferențiere, nu ingroapă ci dezgroapă.

Am semnalat în repetate rânduri, după apariția scandalului Black Cube și, mai ales, după germenii de dezvăluiri ce au încolțit în urma sa, că genul acesta de eveniment are datele unui declanșator. Este făcut să deschidă poarta pentru ceva mai mare, ceva care avea nevoie de un antemergător și o breșă în percepția publică pentru a se putea amorsa în forma sa optimal – distructivă.

Viitorul m-a confirmat. Într-o succesiune deloc întâmplătoare, gradată spre un climax care, de la un punct încolo să nu mai poată fi stăvilit, au intrat în scenă Sebastian Ghiță, Dan Andronic, înregistrările RCS/RDS, arhiva SIPA.

Am intuit corect această escaladare a dezvăluirilor (de la spectaculos, prin grav, spre devastator) dar m-am și înșelat, din prea multă prudență logică, asupra unui aspect: eu credeam că vom asista la o probă de ștafetă, în care, pe măsură ce un dezvăluitor de etapă este scos din joc de sistem, apare altul, care să-i continue cursa. Se dovedește acum că am greșit sportul: nu avea să fie vorba de ștafetă ci de grămada spontană de la rugby. Căci, să dăm realității ce merită, asistăm la o concentrare de forțe, la o compunere de vectori care, prin număr și direcții de asalt, duc cu gândul la pachetul de înaintași din rugby care împinge mingea, cu adversari cu tot, spre buturi.

Am mai atras atenția, într-un moment în care lumea era destul de blazată, și asupra faptului că scandalul SIPA este mult mai grav decât ce apăruse până la el în spațiul public. Au fost și atunci, sunt și acum destui care nu vor să-și pună ochelarii potriviți, cu care să poată observa și înțelege adevărata dimensiune a acestui scandal. Treaba lor. A-ți astupa ochii nu înseamnă că și faci să dispară realitatea din jur.

Tot sistemul ocult de putere construit de Traian Băsescu pentru a controla și stăpâni discreționar România s-a bazat pe șantaj. Și pe tridentul distrugător SRI – DNA – ÎCCJ, care avea la capăt un pluton de execuție format din judecători cu dosare bine garnisite și dosite în arhiva SIPA. Riscul enorm pentru sistem, acum, este că și-ar putea pierde acest vârf de lance otrăvit. Că enorma forță pe care i-o conferea tezaurul pus la dispoziție de SIPA ar putea să-i fie anulată.

Iar elementul agravant al acestei amenințări, pentru oculți, este solidaritatea tuturor magistraților, fie ei buni sau răi, onești sau corupți, caști sau adulteri, în jurul ideii de scoatere din joc a respectivei arhive.

Dar să revenim la avalanșă. Aproape că nu mai putem face față tuturor dezvăluirilor ce ni se prezintă seară de seară. Înregistrări compromițătoare cu procurorul Ciprian Man de la DNA Oradea, un interviu plin de bombe cu efect întârziat al primarului Cherecheș, confirmări ale unor abuzuri scandaloase sub ministeriatul Monicăi Macovei, la Justiție, făcute de o fostă directoare din minister, Ingrid Mocanu, facsimiluri dovedind că judecătorul Cristi Danileț, pe când era membru CSM, era și informator al DNA…

Și, de ieri până azi, două cireșe pe tort, una după alta:

apare interviul prin care generalul (r) Ioan Panaitescu, om din echipa Băsescu – Macovei, numit de aceștia, în ianuarie 2005, procuror șef al PNA (Parchetul Național Anticorupție, echivalentul actualului DNA) face o dezvăluire de o gravitate de Curte Marțială: „doamna ministru Monica Macovei mi-a pus în brațe dosarul de la SIPA al fostei ministru Rodica Stănoiu și mi-a cerut să-i iau gâtul”!;
Evenimentul Zilei publică Raportul Secret cu privire la arhiva SIPA, întocmit sub ministeriatul lui Cătălin Predoiu.

E clar că avalanșa s-a declanșat. Și că noi mărturii, ca o implacabilă reacție în lanț, vor veni să completeze tabloul sumbru, dar, iată, deprimant de adevărat, al unei justiții mafiotizate.

În încheiere, o impresie de etapă: nu cred că avalanșa de care vorbim nu a beneficiat și de un subtil sprijin înalt. Poate de la președinte, poate de la directorul SRI, poate de la ambii. Mie mi se pare că ea seamănă din ce în ce mai mult cu mișcările de stradă ale tefeliștilor care, după un start discret, au început să crească în amploare ca flacăra mocnită a unui jar peste care vine cineva, cu plămâni puternici și antrenați, și suflă.

Nu cred că judecătorii de la ICCJ, care au aprobat cererea avocaților trustului Impact de a fi prezentate instanței toate înregistrările făcute de DNA în dosarul cu RCS/RDS, au devenit brusc mai corecți, mai curajoși, mai deontologi, decât colegii lor din completele anterioare care, fără excepție, refuzaseră această cerere. Cred, mai degrabă, că cineva de sus le-a făcut complice cu ochiul, într-un limbaj doar de ei știut, transmițându-le că au liber la aflarea adevărului în acel caz.

Cum am mai spus, e bine pentru aflarea adevărului (nu doar în acel caz, ci pe o arie cât mai vastă) că Laura Kovesi se cramponează de scaun. Sunt convins că dacă domnia sa ar fi plecat spre anonimat odată cu Florian Coldea, multe dintre dezvăluirile de care avem parte acum nu ar mai fi fost făcute.

Așteptăm așadar cu interes fiecare zi, ca pe un nou episod dintr-un excelent film cu mafioți.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  ENKI la data de Mier Iun 07, 2017 7:12 pm

Știți ce înspăimântă? Faptul că nici măcar ”aleșii neamului”, în marea lor majoritate, nu știu cine e ”statul” și cum funcționează el. Cu rare excepții această necunoaștere este prezintă și printre jurnaliști, și, Dumnezeule mare! printre economiști. Despre bizonul mediu românesc nu mai e cazul să vorbim!
De asta nu mă mir felul în care evoluează ”dezbaterile” pe marginea Legii Salarizării Unice. Care se rezumă, acum, doar la o luptă pentru privilegii, purtată de niște cretini tari în gură, dar cu (mai) nimic în cap! Iar o mână de ticăloși manipulează această neștiință, cu scopul transparent, deși nedeclarat, de a o face să eșueze, supra-licitând această luptă pentru privilegii. Iar ni se vinde frică, pentru a înghiți eșecul.
În acest climat de război politico-mediatic orice demers normal este imposibil, orice explicație rațională respinsă cu dispreț. Se pune atâta pasiune în pregătirea eșecului guvernării, încât idioții ignoră că eșecul ăsta o să-i lovească și pe ei cu copita! Că n-ar fi toți ”acoperiți”, plătiți de statul paralel. Plata e rezervată vedetelor mediatice, tenorilor din corul Casandrelor de două parale.
România are o singură virtute: eșuează cu atâta consecvență în ceea ce-și propune, își programează cu atâta minuțiozitate eșecul, încât Bruxellesul nu mai are nevoie de alt model pentru a da colțul rapid și definitiv![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
ENKI
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual
supraviețuiește în orice condiții și în spațiul virtual

Mesaje : 13934
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Re: Una... Alta... de Romania

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 12 din 18 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum